Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
-
שלום.. יש לי בעיה במחשב של חבר ! מתי שהוא מפעיל את המחשב ניהיה לו המסך שאמורים להכניס קוד לוינדוס בשביל לעלות את המערכת(סיסמא שהמשתמש עשה)! והוא לא זוכר , ובמסך הפתיחה מופיע לו רק את המשתמש "אדמניסטור" בלבד,וצריך קוד לעלות והוא שכח אותה! איזה אפשרות יש לבטל את הקוד?!(ניסתי דרך "הסייפ מוד")והוא מגיע לי לאותו מסך פתיחה! תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
-
הייה לי בעיות עם המחשב! אז התכנאי התקין את הWINDWOS מי דיסק צרוב! אמרו לי שאפשר- איך אפשר לשנות את הקוד של הWIN XP PRO לקוד אחר? יש לי עכשיו דיסק מקור של WIN XP אני רוצה להתקין SP 1 + SP 2! אז אני צריך לשנות את הקוד לקוד אחר איך עושים את זה? איך משנים בלי להתקין את הWIN XP מי התחלה!
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אחרי כמה דקות שאני מפעילה את המחשב זה עולה לי :\ וזה מציק!!! ואם אני לוחצת "סגור" או "אתר באגים" אז מתנתק לי האינטרנט ואני צריכה להפעיל את המחשב מחדש.. מישהו יודע מה עושים ???? ???
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס באנגלית ויש לי קוד משלי, רציתי לדעת אם אני מתקין ווינדוס בעברית אני יוכל להשתמש בקוד שלי , של האנגלית , בשביל שלא יהיו התנגשיות עם שתי מחשבים שבשניהם מותקן אותו ווינדוס ואותו קוד.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני יכול לנגן את מרבית הסרטים והסדרות על המחשב בלי בעיה אבל האיכות משום מה נראית יותר גרוע ממה שהיה בעבר. יש מעין טשטוש כזה, קשה להסביר. אם אני אתקין קודקים זה יתקן את זה? ואיזה codec pack מומלץ להתקין על win7? בעבר הייתי מתקין CCCP אבל אני לא רוצה להתקין סתם ולדפוק משו. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, בימים הקרובים אקבל מחשב נייד חדש המריץ Windows 7 64 bit, השימושים שלי יהיו הרצה של סרטי 720P ו-1080P, כמו כן הרצה של הסרטים הנ"ל ל-LCD דרך יציאת hdmi. הייתי רוצה לקבל מכם רשימה של תוכנות וקודקים המומלצים להתקנה, כדי שאוכל להריץ על המחשב את מה שאני מבקש. אם דרוש מידע נוסף כלשהו אשמח לספק, בתודה רבה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מדי פעם בעת השימוש בווינדוס שומעים פתאום את הקול הבא - Windows XP Balloon.wav המוכר מאד מהוצאת דיסק און קי מהמחשב. אשמח לדעת מה מקור הרעש האינטרנט אקספלורר פתוח, אך אני לא יודע אם זה קשור לזה אולי JAVA... אשמח לתגובות אביעד
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה ב-WIN 8.1 PRO. בלי שום הסבר או פעולה מיוחדת שאני עושה, נעלם לי הקול במחשב. זה יכול להיות פתאום באמצע בלי שאני עשיתי משהו. כדי לתקן את זה אני צריך להפעיל מחדש את המחשב. אני יכול לנחש שאולי זה קשור משהו לצריכת המחשב (הבעיה במחשב הנייד) עשיתי גוגל, וגילתי שעוד אנשים סובלים מהבעיה, אבל הפתרון שלהם לא עזר: http://line6.com/support/topic/133-audio-in-windows-8-randomly-stops-working-with-ux2/ (שימו לב שלא עשיתי ריסט מאז בתקווה למצוא את הבעיה ולפתור אותה אחת ולתמיד). כאשר אני מנסה לעשות בדיקה להתקן הקול בלוח הבקרה אני מקבל הודעת שגיאה לפיה התקן הקול שלי בשימוש. אין שום דבר פתוח ברקע - כלומר הבעיה כנראה אחרת. אשמח לעזרתכם אם נתקלתם בזה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה WINDOWS VISTA 32BIT ULTIMATE ואני סובל בבעיה מאד מאד מוזרה. המחשב עושה מדי פעם קולות הזהים לחלוטין לקולות של אתחול המחשב. זה לא ממש מפריע אבל זה כן מוזר, רעיונות מישהו?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני כונני HDD ועל אחד מהם הייתה מותקנת מערכת הפעלה ווינדוס 7 מקורית, ואז עשיתי שדרוג לווינדוס 10 בחינם מקורי. הבעיה שכרגע אני מעוניין לעשות פרמוט לשני הכוננים האלה ולהתקין ווינדוס 10 מקורי על SSD חדש שאני קונה בקרוב, איך זה אפשרי להעביר את ה-10 המקורי שהיה לי ל-SSD החדש שאני קונה? לפי מה שהבנתי, אם אני מפרמט את ה-HDDים האלה הכל נמחק כולל מערכת הפעלה המקורית שהייתה לי. אין לי סיריאל, אבל המערכת הפעלה מקורית. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי נייד של ACER 5684 עם T5600 1.83 CORE 2 DUO 2MB CACHE ו2G DDR2. וכרטיס מסך חזק. אבא שלי טס לארה"ב ואני קונה VISTA ULTIMATE. עכשיו השאלה היא האם ללכת על ה X86? הוא יכול להפיק משהו מהמפרט שלי? או שהמפרט שלי טוב רק ל 32BIT? אני ממש לחוץ על זה אז אני אשמח לשמוע כל דבר חוץ מעזוב את הויסטה... תודה מראש, עפר
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני קונה ויסטה אולטימייט 64ביט בעברית ורציתי לדעת האם יש אפשרות כזו שהיא באה עם sp1 או שאני צריך להוריד את הsp1 אחרי ההתקנה ממיקרוסופט אפדייט ואם היא באה עם הsp1 אז איך אני יודע אם מה שאני קונה בא עם הsp1 ?
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, קודם כל חשוב לציין שלא התעניינתי וחקרתי בנושא מחשבים בשנתיים האחרונות ולכן אני לא מבין כלום על גרסאת ה64 או הוויסטה ואני לא יודע שום דבר לגבי הבאגים והבעיות שונות. אני קונה את המחשב הבא: מעבד athlon 4000+ 64bit לוח AsusM2N-E זכרון 2GB 667mhz כרטיס מסך יהיה או הx1950 או ה8800GTS, תלוי בבעיות תקציב.... ואני קונה מסך רחב 20". השאלה שלי היא כזאת: איזו מערכת עדיף להתקין על המחשב, שמעתי שה64 עושה הרבה בעיות והויסטה כבדה, האם הויסטה תרוץ חלק ותתן לי משהו או שלהשאר עם XP? ואיזו גרסא, SP2 זה עדיין הכי חדש? תודה רבה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
XP כבר יש לי, השאלה אם שווה להוציא 500 שקל בשביל Home Premium? המחשב בעיקר למשחקים וגם לסרטי HD. הבעיה העיקרית שלי היא בגלל כל ה-Games for Windows שלפי מה שהבנתי עובדים רק על ויסטה. אז השאלה שלי היא: לקנות ויסטה או לדבוק בXP?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הכל התחיל כשהתעסקתי ומחקתי כל מיני קבצים, כמו תיקיית searches, public desktop וכו'.. מאז אני לא יכול לפתוח את הקונטרול פאנל, הוא ניפתח לשנייה ונעלם כמוכן יש בעיה עם הוספת קבצים לדסקטופ כל פעם שאני ניכנס לתיקייה הוא רושם c:\users\public-desktop refers to a location that is unavailable אני רוצה להתקין מחדש אם אין פתרון לבעייה איך אני יכול לגבות את הקבצים? system restore לא אופצייה, כיביתי אותה ואני לא יכול להפעיל בגלל קונטרול פאנל שלא נפתח.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך אני יכול להסיר את זה כי היום זה פשוט בא בהפצצה של איזה 30 כאלו בלי הפסקה בדיוק עכשיו כשאני כותב את ההודעה הזאת זה קרה עוד פעם :-[ צרפתי תמונה שתבינו בדיוק על מה אני מדבר:
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני לא מצליח למצוא איפה להגדיר את הטביעות אצבעות שלי בוינדוס 7 בלפטופ... מסיבה כלשהי הותקן אצלי וינדוס בעברית אז אשמח להוראות בעברית (מצאתי משהו הם הוראות באנגלית ולא מצאתי את ההגדרות הנכונות... תרגום...) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אהלן, הHDD בלפטופ שלי (טושיבה A300) חטף שבץ רציני אתמול, פתאום קיבלתי הודעת שגיאה בשרשרת של קבצי sys32 וכרגע הווינדוס עולה, המחיצות מופיעות אך רוב הקבצים, חוץ מתקיית ווינדוס, אינם מופיעים (אבל בדיקה בproperties מראה את התפוסה שצריכה להיות). ניסיתי לעשות repair של ויסטה (לא מהדיסק התקנה, משתמש בEasyBCD Lite של neosmart) אך זה לא מוצא שישנה בעייה... נכנסתי לCMD ורציתי להריץ chkdsk /f אך הכונן שמופיע זה איזה כונן וירוטאלי X, שאומר לא ניתן להריץ את הבדיקה: сannot lock drive. הבעייה שזה לא נותן לי גם לעבור ל-C ולעשות את זה משם... מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שנה טובה לכל גולשי הפורום... שאלה - במחשב חדש שעודכן ל-SP2 בוטלו בחלון ה-Windows Update כל העדכונים (הסימון הוסר ואז נבחרה האפשרות "אל תציג עדכונים אלה שוב). מה עושים בכדי לעדכן את המחשב הזה?!? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
ושהמחשב עולה רשום שהמעבד הוא 1.9GHZ... אז מה המהירות של המעבד??
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-