עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Digitalx,

מזה כמה ימים שאני מנסה להתקין את המערכת הפעלה ומשום מה אחרי שעולה מסך ההתקנה הראשון בו עליי לבחור שפה וכו' המחשב ניתקע ולא מגיב בכלל גם המצביע עכבר וגם המקלדת לא מגיבים. בניסיון קודם שלי להתקנת מערכת ויסטה קרה לי את אותו הדבר האם זה בגלל שיש לי מעבד P4 2.8 (זיכרון זה לא יכול להיות כי יש לי 1וחצי גיגה DDR2 1066 וכרטיס מסך ATI Radeon 3650) ואם לא יש איזה קצר או בעיית מתח? כי חוץ מזה המחשב שלי מריץ טוב את המערכת הפעלה XP אפשר לומר שאני גם מעלה משחקים כבדים\תוכנות הכל חלק... למה זה קורה? תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. כשאני רוצה להתקין תוכנית פקס במערכת ההפעלה XP מופיע לי הודעה שגיאה זו. טעינת ספריית ההתקנה msgrocm.dll לא הצליחה, או שהפונקציה OcEntry לא נמצאה. פנה אל מנהל המערכת. קוד השגיאה הספציפי הוא 0x7e‏. איך פותרים בעיה זו ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יש לי ווינדוס XP בעל משתמש אחד..... אני רוצה שתיהיה לי תיקיה שבשביל להיכנס אליה צריך סיסמא... אתם יודעים...בשביל לשים שם דברים שאני לא רוצה שאף אחד אחר חוץ ממני יוכל לראות...

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  4. Started by puGs,

אוקיי אני לא בטוח מה קרה,אני מניח שזה וירוס.. אתמול בלילה הורדתי איזו תוכנה,אם אני לא טועה הייתי צריך לעשות ריסט כדי שהיא תעבוד. אחרי שהדלקתי את המחשב,הXP נטען ונטען אבל בסוף הוא נתקע על מסך שחור,ובסוף התחלף למסך כחול שכתוב בו STOP: c0000218 unknown error מישהו יודע מה קרה? ד"א ניסיתי סייף מוד וגם יש מסך כחול עם שגיאה אחרת.. תודה רבה מראש לעוזרים יש לי שם דברים באמת חשובים ואני מאוד אעריך אם תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  5. שלום יש יצרנים של מחשבים ניידים, שמאפשרים לקנות את המחשב ללא מערכת הפעלה. השאלה: אם אני קונה כזה מחשב נייד, כלומר בלי מערכת הפעלה, איפה אפשר לקנות Windows 7 הכי בזול? והאם יש דבר כזה "רשיון משומש"? למשל של חברה שהשתמשה ב-Windows 7, ועכשיו מוכרת את הרשיון כי היא עוברת ל-Windows 8 למשל או משהו כזה? תודה card

• 16 תגובות
    • 5k צפיות
  6. Started by RevBlue,

משום מה התחילה לי בעיה של עברית בווינדוס, אם אני רואה למשל פרק או סרט ויש כתוביות בעברית הכל בג'יבריש, והתקנתי למשל תוכנה והגדרתי את הממשק שלה על עברית והכל סימני שאלה. היה לי את זה פעם ואני לא זוכר איך סידרתי את זה, מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by vasser,

just wondering how many processes you got running in windows @ the moment you reading this post i got 31 ATM

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ב-TEASKMANAGER בדקתי וראיתי תוכנה בשם SVCHOST שפועלת ברקע, אבל 4 פעמים היא מופיעה! אומנם כתוב עליה שהיא בטוחה, אבל למה 4 פעמים היא רצה ברקע?! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  9. בזמן האחרון כל הזמן צצים לי BSOD מכל מיני סיבות, פעם זה הכרטיס רשת פעם המסך. כנראה שנפגעו מספיק קבצים מכל התקלות האלה שבסוף נהרס משהו קריטי (כנראה) ועכשיו winxp pro מסרבת לעלות. אני מפעיל את המחשב, המערכת עושה POST ואז יש אתחול מחדש, אחרי שזה קורה עולה המסך של "ווינדוס לא עלה בפעם הקודמת, תבחר אפשרות מהרשימה" שזה מגוון של safe mode load last known configuration וכו. לא משנה מה אני בוחר, התוצאה זהה, ריסטרט וחזרה לאותו מסך. מאוד מתסכל (גם safe mode עושה ריסטרט). יש לי גישה להארד דיסק דרך boot disk מה יכולה להיות הבעיה? איך לפתור? אני לא בטוח אם היה מופעל אצלי הsystem restore איך אני בודק אם זה היה מופעל ואיך אני עושה שחזור בלי להיות בתוך ווינדוס? זה ממש ממש מתסכל אותי. אין…

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by nissim_y,

ב xp-pro איך ניתן לתזמן ניתוק מהאינטרנט כדי להגביל שעות גלישה מפני הילדים? החיבור הוא ע"י adsl ניתוק ע"י פקודת rasdial אינה יעילה לבדה כי ניתן להתקשר שוב ע"י החייגן :

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  11. לקבצים יש שמות שונים כמובן. זה כמו שארצה להוסיף את המילה "טיול לצפון" לקבצים בעלי שם שונה

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  12. Started by kobi3211,

בבקשה צריך עזרה דחוף למקודדים לויסטה כי ניסיתי הרבה ושום דבר לא עזר אם מישהו מכיר קישור לאתר או משהו תודה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  13. Started by moshe gidian,

9המחשב לא עולה win 10

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by greenvector,

היי אני מתלבט אם להתקין win7. כדאי ? או להשאר עם ויסטה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה אני מקבל אותה הודעת שגיאה שאני מנסה להתקין directx 9b [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  16. Started by שון,

שלום חברים אני חייב עזרה דחוף אני מנסה להתקין WINDOWS XP SP2 ולא הולך ז"א אני מכניס לCD ROM המחשב טוען מתקין מעתיק את הקבצים עושה RESTAT ואז שהוא מנסה לעלות הוא ניתקע ניסיתי כמה דיסקים ובכולם אותה הבעיה . אך שאני מנסה להתקין WINDOWS XP רגיל , אין בעיה הוא מתקין עד הסוף ללא בעיה. זה קורה רק כשאני מנסה להתקין WINDOWS XP SP2 אני מבקש ממכם מאוד שתעזרו לי תודה

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  17. הביאו את זה פה פעם ואני לא מוצא בחיפוש מי שלא הבין זה מן אתר אינטרנט כזה שהוא בודקת לבד תמערכת שלך ונותן לך ציון (1-5 נראה לי) ועוד כמה דברים נראה לי

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  18. אני מניח שהפירוט בכותרת מספיק... ?Well Prog.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by ac1240,

המחשב שלי הוא p4 2.8ghz 1gb ram ati radeon 9550 250 mb 80 gb hd אז ככה איך אני יודע איך זה ירוץ לי ? כמה גיגה בייט מספיק לשים בכונן אחד בשביל ה WINDOWS ? האם אני אוכל לשחק במחשב? וראיתי שאנשים קיבלו ציון איך זה עובד להם ורציתי לדעת אם גם אני יכול לדעת את הציון שאני מקבל בלי להתקין את הוינדוס עצמו אני הורדתי את הדבר שבודק האם המחשב שלי מתאים ל WINDOWS וזה אמר לי שכן אבל אני רוצה לדעת את הציון שלו אז איך בודקים? תודה

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  20. XP PRO SP1 השתמשתי בתוכנה mindsoft reg cleaner ומאז המדיה פלייר לא עולה לי, אין הודעת שגיאה או משהו, פשוט לא עולה. האם זה קשור לשימוש בתוכנה הזו? האם היא מסוכנת? איך אני מחזיר לי את מדיה פלייר שלי (גירסה 8)?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  21. היי אנשים , ראיתי שיש 2 גירסאות למערכת ההפעלה , 64 ביט ו32. כאחד שיש לו Amd 64 bit 3500 רצוי להתקין את ה 64? או שאני מתבלבל הסימון x64 ליד השם של המערכת הפעלה בכלל לא קשור לזה. דבר נוסף , מה לגבי דרייברים עדכניים... אני מאמין שלכרטיסי מסך בטוח יש. אבל מה לגבי ציוד נלווה פחות מוכר , למשל Razer Dimanond back (עכבר) או מקלדות עם כל כפתורי המולימטדיה..? ומה לגבי המשחקים\תוכנות שרצות על XP , ירוצו גם על ויסטה? או שצריך גירסאות מיוחדות (שעוד לא יצאו) לתוכות אלו? (כגון : מירק , איסיקיו , ווינאמפ , אנטי וירוס למינהם וכו') והכי חשוב , מה לגבי תמיכה בעברית? (לקרוא\לכתוב שהמערכת הפעלה עצמה תשאר באנגלית)

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by nirno,

אהלן, כל פעם שאני פותח תקייה (my computer, my documents, וכו') היא נתקעת אחרי כמה שניות, ואז אפשר לסגור אותה רק דרך הtask manager. חוץ מזה, המחשב והווינדוס עובדים רגיל. זאת תקלה די מתסכלת, יש למישהו רעיון חוץ מלהתקין ווינדוס מחדש?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by abarbotel,

א. מה זה גרסת rc? מה זה גרסת RTM? ב. למה מיקרוספט מפיצה חינם גרסאות כאלה? ג. חוץ מתמיכת זיכרון מה ההבדל בין גרסת 64 ל32 בוינדוס 7 החדש. גרסת 64 לא עלולה לגרום בעיות תאימות לתוכנות מסוימות? ואם לא אז למה בכלל לייצר גרסת 32?

24. Started by Frequency,

התקנתי XP ואחרי חודש נמחקה לי ההתקשרות לאינטרנט התקנתי אותו שוב ואחרי כמה זמן זה שוב קרה *אין לי רשת* מה אני יכול לעשות? ואם מפרמטים הרבה פעמים את המחשב זה עלול להזיק?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  25. שלום לכולם! אני חדש כאן ומקווה שזה המקום לקבל תשובה לשאלתי ומודה מראש לכל מי שיכול לעזור אתמול התקנתי מחשב חדש עם רישיון חוקי של מערכת הפעלה - WIN XP PRO SP2 ENGLISH הכל עבר בשלום ולאחר התקנת אנטי וירוס NOD32 ועידכונו התחלתי לגלוש.להפתעתי קיבלתי חלון שמופיע באתרים מסויימים ולא בכולם אבל שלא ראיתי כמותו מעולם להלן מצ"ב תמונה בקובץ דוגמה לנוסח. יש לתת לו מענה של YES מספר פעמים ואז להמשיך לגלוש אבל אתרים אחרים כמו וואלה למשל לא מופיעה ההודעה הנ"ל.מיותר לציין שזה משגע ומפריע.ביצעתי בדיקת אנטי וירוס למרות ההתקנה הנקיה והחדשה ליתר ביטחון ודבר כמובן לא נמצא.בדקתי הגדרות אקספלורר הגדרות אבטחה וכלום לא עזר אנא עזרתכם הדחופה בפתרון הבעיה! תודה 8) [attachment deleted by ad…

• 3 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.