Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
ידידה שלי עשתה עבודה במחשב הבת שלה מחקה לה אותה מהמחשב... השאלה שלי היא איך היא יכולה לשחזר את העבודה? יש לה windows xp sp2 והאם תוכנה כמו אקרוניקס תעזור לי ועוד שאלה אני למשל פותח קובץ טקסט רושם כמה שטיות ואז מוחק אותו איך אני משחזר אותו תודה רבה (-:
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה חודשים החלפתי כרטיס מסך מג'יפה 4 MX440 לראדון 9700. בעיקרון שמתי לב לדבר שדי מפריע לי רק עכשיו אחרי כמה חודשים, הכתב בדרייברים של NVIDIA הרבה יותר יפה ובדרייברים של ATI הכתב נראה שבור מגעיל ולא חד כזה, ושמתי לב לזה במיוחד אתמול כי בדקתי במסך שלי מחשב של דוד שלי עם כרטיס ג'יפה 4 MX440 ובאמת ראו עם הכרטיס שלו הרבה יותר יפה, השאלה שלי איך אני יכול לעשות את זה עם דרייברים של ATI אולי יש אפשרות כזאת או איזשהו טלאי שאפשר לשנות בעזרתו את הגופן כי כרגע הוא ממש מגעיל ואני ממש רוצה לשנות אותו לזה של NVIDIA, והחלפת כרטיס לא באה בחשבון . תודה לעוזרים, דודי.
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לא רק בEXPLORER אלא גם אם אני מפעיל איזה תוכנה ברוסית?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
או קיי פירמטתי את המחשב שלי שהוא פנטיון 4 1.7 בל 512 זיכרון ו 40 גיג'ה.. המחשב הוא כזה שעובד בלי אימיול וללא משחקים יענטו אחד שחי קל יחסית.. אי סי קיו ווינאמפ מסנגר וכאלה... אין לי מושג למה הוא ניתקע לי פתאום ממש סתם..נגיד הויינאמפ ממשיך לנגן אבל שום דבר שהעכבר עושה הוא לא מגיב... לא על ההתחל גם לא קונטרול אלט דליט לא עולה...השעון של המחשב גם ניתקע כל החמשב קופא קיצר אבל המוזיקה ממשיכה להתנגן.. והעכבר זז רגיל... מישהו יודע מה הבעיה ....? תודה עריכה : קראו את ההודעה השנייה שלי בטרד תודה
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ברשותי מערכת הפעלה Vista Ultimate 64bit ברגע שהמערכת עולה היא עובדת מצויין אפילו מהר יותר מXP בזמנו ובכללי אני מרוצה. הבעיה שלי מתחילה מתהליך האתחול שאיטי עד כדי כאב. רצתי על כמה מדריכים ברשת, ביטלתי את הAERO ועברתי לסגנון הקלאסי של חלונות (בינינו תמיד אני מגדיר סגנון קלאסי הAERO מזעזע), סדרתי את התוכנות שנטענות בבוט שייטענו רק דרייברים חיוניים ותוכנת האנטי וירוס (של מיקרוסופט היא קלילה גם ככה), רצתי על הServices של המערכת ולאחר בדיקה של מה כל אחד מהם עושה ביטלתי את כל המיותרים, ביטלתי את הVisual של הבוט (כלומר יש בוט עם מסך סטטי בלי האנימציות), ביצעתי ניקוי מחשב וסריקה של רושעות ושאר מזיקים. איחוי הדיסק פעיל אוטומטית (ידעתם שיש איחוי דיסק אוטומטי בויסטה?) וחוץ מזה אין לי…
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הסתכלתי על נושאים שנפתחו כאן ולכל מי שיש 4GB RAM הווינדוס מזהה לו 3.5 ואצלי זה 3. זאת בעיה?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
נתקלתי בבעית שחזור מערכת מופיעה לי הודעה שחזור מערכת נמצאת בשמוש ע"י תוכנית אחרת נסיתי במצב בטוח ועוד אפשרויות ולא ניתן ועוד בעיה צירוף המקשים CTRL?ALT?DEL עולה תוכנה לסגירת תוכניות שנתקעות כעת זה לא עולה אם יש מי שיכול לעזור תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
יצרתי חשבון משתמש נוסף כחשבון מוגבל, לא היו אפשרויות הגבלה נוספות. האם קיימות אפשרויות הגבלה נוספות? אם כן, איך מגיעים אליהן ומה ניתן להגביל? מדובר בחשבון משתמש נוסף עבור ילד קטן, ואני רוצה להגביל את החשבון באופן כזה שגם תוכנות שבהתקנה הראשונית סומן לאפשר שימוש לכולם. בקיצור, אני רוצה שתהיה לא גישה אך ורק לצייר, כונן ה-CD בלבד ללא יכולת להתחבר לאינטרנט אפילו לא בטעות. בנוסף, אני רוצה ליצור לו על שולחן העבודה (שלו) קיצור דרך לסיפריה שרק לה תהיה לו גישה. המחשב מחובר לרשת ע"י נתב יחד עם שיתוף קצבים. עד כמה שזכור לי אני מחובר למחשב בחשבון מנהל.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי ערך מסויים שתפריט קליק ימיני שאין לי מושג איך הגיע לשם ומה הוא עושה. (בתמונה למטה, CMD SHELL) ככל הנראה זה שאריות מוירוס שקפץ לבקר את המחשב שלי. כמובן שנפתרתי ממנו בהקדם. מישהו יודע איך מסירים את הערך הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
hi, i have some files and folders in my comp i want to delete and i just wanna make sure its ok the first ones are called like long names and numbers like "d0be9c93011bc1b505" and are probably related to windows update... like a temp folder... i see SP2 folder in it... and i dont want SP2... it has another file called update in it... so is it ok to delete it if i dont want SP2? also a folder called temp, which must be a temp folder proabaly winupdate too. WUTEMP folder too... another folder is the "Movie Maker" folder and "MSN" folder in Programfiles. im not using them so is it ok to delete? it is telling me that if i delete it some things may not work. also the Messenge…
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לא הייתי בטוח אם זה קשור לגרפיקה או מערכות הפעלה.. הנחתי כי כאן זהו המקום. השאלה היא: האם ניתן לשנות את הצבע הכתום (הסטנדרטי) שבחלונות XP שכאשר תוכנית אחרת נותנת תגובה הוא נדלק? אני יסביר למי שלא הבין מה התכוונתי.. לדוגמא כאשר אתם משוחחים במסנג'ר אז (בולט יותר כאשר מצבכם מוגדר על עסוק) ומישהו שולח הודעה אז הטאב של החלון שלו מהבהב או נדלק ליתר דיוק... בצבע כתום כזה.. זה קורה כמעט בכל תוכנה שכאשר עוברים בין טאבים ... אחרי סיבוב שעשיתי בהגדרות, לא עליתי על אפשרות זו.. בתודה לעוזרים..!
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אף פעם לא היה לי ויסטה במחשב. (המחשב עומד בדרישות, בדקתי) x64/86? איזה גירסא? תכתבו לי בבקשה כל מה שאני צריך לדעת. תודה ! * יש לציין, שאני אשיג כל גירסא דרושה במחיר מוזל.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם תהיתי אם אפשר לבטל את הפיצ'ר של החלונות הקופצים , כל פעם שיש משהו (כמו שאלה שהוינדוז שואל או כל דבר אחר שהתוכנה מקפיצה את עצמה בשבילו) ובמקום זה שהחלונות פשוט יהבהבו בסרגל למטה תודה.
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הכנתי קובץ תשובות להתקנה אוטומטית , עכשיו אני אמור לשם את הקובץ , בתקיית I386 או פשוט לצרוב אותו עם הווינדוס בתקייה הראשית .. ?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון להתקין את מערכת ההפעלה vista במחשב חדש ויש לי שאלה. יש לי 4 גיגה זיכרון במחשב החדש ומערכת ההפעלה שיש לי היא Vista ultimate 32 bit. הבנתי שמערכת 32 bit יכולה לקלוט עד 3.5 גיגה זיכרון במקרה הטוב. זה אומר שהמחשב יראה לי 3.5 גיגה זיכרון והוא גם יכול להתמש רק בו? או שהוא יראה לי 3.5 זיכרון אבל הוא ישתמש ויהיה לו גישה לכל ה 4? אשמח לתשובה, משה
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לפני כמה זמן יצא לי לרשום הודעה כאן שזה היה תוכנה: « בתאריך: 29.06.2006 בשעה 12:29:36 » השב עם ציטוט ערוך הודעה כאשר אני מדליקה את המחשב ומגיעה למסך שחור שבו אני בוחרת את מ"ה הרצויה לי- אני לא יכולה להפעיל את המקלדת. ניסיתי לבדוק אם יש בעיה בBIOS אבל הכל מוגדר כראוי וכאשר מ"ה שלי עולה, המקלדת עובדת גם. משמע הבעיה היא ספציפית במסך שאחראי על בחירת מ"ה . ניסיתי לחפש פקודה בCMD שתעזור לי בבעיה הנ"ל אבל לא מצאתי. חשבתי שהבעיה היא בקובץ boot.ini אבל כשל פתחתי אותו והשוותי אותו לקבצים אחרים ראיתי שהקובץ בסדר גמור. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת פתרון לבעיה כי אין לי מושג מה אחראי על תפקוד החומרה במסך שאחראי על הבחירה במ"ה שרצויה לנו. המקדלת היא עם חיבור PS\2 . בדקתי כל הגדרה…
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אז ככה עשיתי הכל לפי המדריך הזה http://www.guides.co.il/windows.php#guide3 בסוף המדריך כתוב איך לחזור לאקספלורר הרגיל להיכנס לתיקיה windows ולקובץ system.ini ולחפש בתוך הקובץ את השורה shell=c:\LiteStep\LiteStep.exe ולשנות אותה ל shell=explorer.exe בשביל שיחזור לקדמותו אבל אני בכלל לא מצאתי את השורה shell=c:\LiteStep\LiteStep.exe אצלי כתוב משהו אחר עוד משהו עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב יש הודעת שגיאה ורשום: הכותרת היא: מערכת משנה של ms-dos של 16 סיביות c:\windows\ui\biosctl.exe c:\windows\system32\autoexec.nt קובץ המערכת אינו מתאים להפעלת יישומים של ms-dos ושל windows microsoft לחץ על סגור בכדי לסיים את פעולת היישום והקובץ autoexec.nt לא נמצא במחשב …
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לפני כמה זמן התקנתי Firefox וכשהתקנתי אותו זה הגדיר לי אותו כדפדפן ראשי ואני לא ממש אהבתי את Firefox אז מחקתי אותו אבל זה לא החזיר לי את Internet explorer לדפדפן ראשי . ועכשיו כשאני רוצה להכנס ללינקים ששולחים לי באייסי או בכל מקום אחר אני לא יכול. איך אני מגדיר את Internet explorer כדפדפן ראשי? תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
בפתיחה ראשונה של internet explorer בכל יום , הוא נפתח רק לאחר שלושה נסיונות. בהמשך היום אין בעיה איך ניתן לתקן?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה הוא המקום פנוי שצריך להיות בשביל שהמערכת לא תעשה בעיות?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אז ככה, אתמול בלילה, כשהדלקתי את המחשב שמתי לב שלוקח לווינדוז טיפה יותר זמן לעלות ואף אחרי כמה זמן הופיעה ההודעה "לא יכול למצוא את c:\documents" התעלמתי מזה והמשכתי הלאה. בערך כל דבר תקע את המחשב לשנות אור, ואחרי זה ניסיתי ריסט, שלא עזר בכלל והחזיר את ההודעה הזאת שוב. היום ניסיתי מספר ניסיונות נוספים כולל לעלות דרך עזרים ומשחזר המערכת ולשחזר את המחשב מיום אחר, ולהפעיל אותו בsafe mode ללא הועיל. כרגע כשעולה הווינדוז לוקח לו קצת זמן ואז הוא פשוט עולה ונשאר על הרקע של הdesktop ושום כפתור לא מועיל, הוא די תקוע. כרגע לפי המצב הנוכחי אני מבין שעלי להתקין מחדש את הווינדוז. *בניסיונות להפעיל את c:\ במצב בטוח הוא עבד, ואף העתקתי קבצים ממנו אל F ככה שאני די בטוח שאין מדובר בקריסה …
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
כל פעם שאני מוריד קבצים מקובצים המחשב לא שואל אותי לאן להוריד הוא מוריד לבד את הקובץ ושם אותו בתיקית TEMP אם אני לא טועה וכשהוא מסיים הוא פותח את ה - WINRAR יש למישהו מושג איך לעשות שהמחשב ישאל אותי לאן להוריד את הקובץ?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
-
שלום.. שיחקתי קצת עם החשבונות משתמשים הוספתי, ומחקתי, ועכשיו השארתי רק משתמש אחד שהוא מנהל המחשב ! ומאז כול פעם שאני לוחץ איפה על כיבוי אז מופיע לי את האפשריות( הפעלה מחדש כיבוי וכ'ו) וגם שאני מעלה את המחשב אז הוא נותן לי להכניס סיסמא אפילו שמחקתי אותה אני רק לוחץ אינטר וזה עולה אבל אני רוצה ששזה יעלה ישאר.! תודה
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
60 יום להפעלת הWindows עברו ועכשיו והWindows לא עולה. אחרי 60 יום שחיפשתי מה לעשות ולא מצאתי איך לעשות Activate, כבר הספקתי לשכוח מכל הסיפור הזה וכעת עברו 60 ימים והמחשב לא מוכן להעלות את הWindows אם אני לא אעשה Activate. הווינדוס שלי לא חוקי, האם יש דרך לפתור זאת ? זה ממש דחוף! תודה מראש, cyclone.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-