Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
איך אפשר לעשות דיסק התקנה שיהיה אפשר לבחור מערכת הפעלה מסויימת ? כמו 32BIT VISTA או 64BIT VISTA ?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי בעיה די מוזרה שאני שם את העכבר על דברים שמוצגים בעזרת flash player אז האינטרנט נסגר ועושה תקלה יכול להיות שאין לזה תאימות ל-vista?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי מחשב כזה: GEFORCE 8800GTS 640MB 1GB DDR2 INTEL E6300 1.86GHZ כדאי לי להתקין vista ultimate הכי חדש?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
יש לי VISTA 64 ו 4 GIGA זיכרון וכרגע ללא PAGE FILE המחשב נראה שעובד בסדר אבל אני רוצה לדעת אם כדאי להפעיל או לא. אם כן כמה אני צריך ? איך אני מחשב את זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי WINDOWS VISTA שעבדה מצוין,הבעיה שעשיתי משהו כנראה ועכשיו אני רואה את העברית בצורה לא תקינה או ריבועים במקום עברית או עברית עם פונטים משונים אשמח לעזרה תודה רבה שי
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם היום עישתי עידכון לנורטון אני וירוס וגם לראות אם יש עידכונים לוינדוס xp שלי והוא רשם לי שהתאריך לא מתאים וזה היה מוזר אני פתאום ראיתי את התאריך והוא היה בתאריך של היום אבל לפני שנה והיה גם בחודש אחר יענו כאילו שממש התאפס לי הביוס וזה היה מוזר עכשיו עישתי סריקה לוירוסים והוא מצא לי היום 4 וירוסים שנקראים Backdoor.Subseven.22.a וגם מישהו שלח יענו עידכון של נורטון לדואר שלי וזה גילה שזה וירוס שנקרא W32.Bugbear.B@mm שזה כבר ממש המפחיד אז השאלה אם מישהו מכיר את זה וגם קרה לו כזה דבר ואני לא יודע אם הביוס שלי התאפס או שהוא נמחק האם למישהו יש תשובה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אני לוחץ על האייקון של האינטרנט נכנס לי לאתר הבית אני לוחץ על קישור או כתבות אתר יוצא לי מהיישום במזל הצלחתי להוריד firefox מה לעשות? איך אפשר לתקן? (אם זה קשור לוירוסים פירסמתי log של hijackthis( בתוכנה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
האם קיים Patch או Tweak ל-Windows 2000 Professional SP4 שמאפשר תמיכה מלאה באייקונים בפורמט Windows XP? אני מתכוון לאייקונים עם צלליות ושקיפות חלקית. Windows 98 ו-Windows 2000 מציגים אייקונים כאלה בצורה מעוותת עם כתמים שחורים במקום צלליות.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
לא ברור לי למה, אבל הנה איך להגיש בקשה.. http://www.xp-sp3.com/beta/
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כן אני יודע זה מערכת הפעלה הכי ביזיונית שהיי פעם יוצרה. אבל זה לא למחשב שלי (בחיים לא הייתי מתקין את זה על המחשב שלי), אני פשוט מסדר את המחשב של שכנה שלי. ואין לי שום ניסין עם המערכת הפעלה הזאת. אז לפני שבועיים הלך לה המערכת הפעלה האופן טוטלי, בלי אפשרות בכלל לשחזר משהו. הבעיה היא שמופיעה הודעת שגיעה בגיבריש שמופיעה השם קובץ kernel32.dll( כנראה הזשהו וירוס דפק את המערכת הפעלה), ואז המחשב נתקה על התחלה, גם במצב בטוח, ולכן אין לי בכלל הפשרות ליצור דיסק התחול בשביל לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש. וגם שאני מנסה לעשות בוט מה דיסק המקורי של הWIN, הוא לא מצליח וישר מתחיל לעולות את המערכת הפעלה ההרוסה. איפה אני יכול להוריד את הדיסקת התחול מהאינטרנט? איך אני יוצא לדוס בשביל לפרמט?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
השאלה מתי (באיזה מקרים) הוא יציג YES NO ומתי הוא יכנס .. (אני מחפש דף שהוא ישאל אותי YES\NO)
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אז ככה שנים השתמשתי ב 2K עכשיו איך אני מעביר את כל הTOOLBAR ל סטייל 2000? ובהגדרות של החייגן מה אני צריך להגדיר(האם הגדרתי נכון והאם צריך שיהיה את כל ה "V" מוצורפות תמונות [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
עד כמה אתם חוזים שהגירסה החדשה תדחוק את ה XP החוצה? כמה זמן בערך יהיה אפשר עוד לעבוד עם XP בלי להתקל בבעיות של חוסר תאימות של תוכנות ורכיבים? השאלו באות בגלל שאני הולך לשדרג את מחשב (לא משהו משמעותי) וגם חבר שלי הולך לקנות מחשב נייד, אז אני חושש אני מפספס משהו כי אולי כדאי לשמור את כסף ולמשוך עוד קצת ? מה צפיות להיות דרישות במינימום של גירסה החדשה? (גב המפרט שלי הוא P4 עם 2.4G וקאש של 512KB זיכרון 256MB בקצב 266 (ישודרג בקרוב ל 512) וכרטיס מסך GF4-64MB) תודה על התייחסות, טל
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שמעתי שיש כבר את הגירסה הסופית ויש לי כמובן מעבד 64 ביט (AMD 3200). האם זה יתן לי שינוי ביצועים משמעותי (אני מקדד המון) ומה קורה עם ה-SATA כי יש לי הארד דיסקים SATA אז מאיפה להוריד דרייבר להארד דיסקים? (יש לי לוח MSI - K8N NEO 2).
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מה ההבדל בין windows server 2003 standart edition לבין windows server 2003 enterprice edition? מה זה enterprice? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
-
לילה טוב. אני משתמש חדש יחסית בויסטה. אני צריך לבצע שינוי כלשהוא בכמה תיקיות במחשב אך אין לי הרשאה לכך (על אף שאני מוגדר כאדמיניסטרטור ועל אף שהגדרתי הרשאה מלאה דרך מאפיייני הכונן). ברצוני לדעת איך באפשרותי להכנס לחשבון המנהל :-\ תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אממ.. שאלה ראשונה.. יש לי על המחשב הזה XP PRO איך אני יודע אם זה 32BIT או 64? דבר שני אני קונה מחשב חדש עדיין בהתלבטות אם לשים VISTA או להשאר עם XP אז השאלה זה אם עם 32BIT זה קורא 3.2GB אז זה מנצל גם רק אותו במשחקים? עוד דבר.. אני יודע שיש נעוץ על כל ההתרונות והחזרונות של VISTA 64BIT.. אבל זה עדיין לא כל כך עוזר לי.. אני לא יודע מה לשים.. יהיה לי מחשב חזק 4GB E8400/Q9XXX ואני עדיין לא יודע אשמח לשמוע פה דעות אישיות ד"א מה עם XP 64BIT? אף אחד לא מדבר עליו
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
בזמן שאני מפעיל משחק כלשהוא, המשחק מתמזער, כאילו יוצא ממסך מלא. רק כשאני מחליף את הסקין מ- AERO ל- BASIC אז אפשר לשחק במשחק, על מסך מלא. יש לי Vista Ultimate 64Bit עם כל העדקונים.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס xp על המחשב של אחותי לפני כחודש בערך, עכשיו יש איזשהי בעיה מוזרה שאני לא יודע אם זה קרה מיידית אחרי ההתקנה או קרה עם הזמן. הבעיה היא שעל התמונת רקע בצד שמאל בפינה כמעט יש פס באורך של 1 ס"מ אולי פחות שחור שיורד מלמעלה. עכשיו לא משנה איזה תמונת רקע אני שם הפס הזה נשאר. עכשיו אם אני פותח חלון אינטרנט, תיקיה לא משנה מה ומגדיל לכל המסך הפס לא נראה, אלא רק על הדסקטופ.. מה יכולה להיות הבעיה?! תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי ויסטה 64 BIT HOME PREMIUM... הייתה לי בעיה שלמה עם הכונן קשיח, החלפתי אותו והכול עובד עם XP, מצוין. עכשיו, אני מנסה להתקין את הVISTA והוא כול הזמן נתקע לי באותה נקודה להלן: מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? הוא פשוט לא נותן לי לסמן את הוי.. ברגע שאני לוחץ על העכבר בקטע הזה (לא משנה איפה) המסך פשוט נתקע.
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב. כל פעם שאני נכנס לאיזהשהוא משחק, אני מצליח לשחק רבע שעה - עשרים דקות , ואז המשחק / המחשב קורס.. בכל ההודעות שגיאה שהופיעו לי זיהיתי את זה: nv4_disp.dll אני משער שהבעיה היא בקובץ.. עכשיו אני ניסיתי כמה פעמים להחליף את הDLL שיש לי עם אחד של מחשב טוב, ועדיין יש בעיות. גם ניסיתי להתקין את הווינדווס מחדש לפחות 2-3 פעמים, ועדיין.. מישהו יודע מה קורה פה?? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום לאחרונה כל הסמלים על השולחן עבודה שלי השתנו לצבע כחול. אני רוצה להחזיר אותם למצב הרגיל ללא מילוי . תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
ברשותי מערכת הפעלה Vista Ultimate 64bit ברגע שהמערכת עולה היא עובדת מצויין אפילו מהר יותר מXP בזמנו ובכללי אני מרוצה. הבעיה שלי מתחילה מתהליך האתחול שאיטי עד כדי כאב. רצתי על כמה מדריכים ברשת, ביטלתי את הAERO ועברתי לסגנון הקלאסי של חלונות (בינינו תמיד אני מגדיר סגנון קלאסי הAERO מזעזע), סדרתי את התוכנות שנטענות בבוט שייטענו רק דרייברים חיוניים ותוכנת האנטי וירוס (של מיקרוסופט היא קלילה גם ככה), רצתי על הServices של המערכת ולאחר בדיקה של מה כל אחד מהם עושה ביטלתי את כל המיותרים, ביטלתי את הVisual של הבוט (כלומר יש בוט עם מסך סטטי בלי האנימציות), ביצעתי ניקוי מחשב וסריקה של רושעות ושאר מזיקים. איחוי הדיסק פעיל אוטומטית (ידעתם שיש איחוי דיסק אוטומטי בויסטה?) וחוץ מזה אין לי…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה כאשר אני מפעיל את הuser account control בויסטה אני לא יכול לשמור שום דבר בכונן D, הבנתי שזו בעיה של הרשאות ואני מנסה לתת הרשאה מלאה על עצמי אבל בגלל שאני כביכול לא מנהל אני לא יכול לשנות שם שום דבר- למרות שיש יוזר אחד ויחיד במחשב. איך אני גורם למחשב לזהות אותי כמנהל כך שגם שהuser account control אני יוכל לשמור בכונן D ובכלל שאני יוכל לשנות הרשאות גם אם הבקרה הזו כבויה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-