Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
ידידה שלי עשתה עבודה במחשב הבת שלה מחקה לה אותה מהמחשב... השאלה שלי היא איך היא יכולה לשחזר את העבודה? יש לה windows xp sp2 והאם תוכנה כמו אקרוניקס תעזור לי ועוד שאלה אני למשל פותח קובץ טקסט רושם כמה שטיות ואז מוחק אותו איך אני משחזר אותו תודה רבה (-:
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה אחי החכם החליט לבטל את ה אנטי וירוס שלו בגלל שהוא "מאט" אותו ולעשות כל מיני ניסיונת אם המחשב תוצאה יש מאל וירוסים וחוץ מ SAFE MOD שום דבר לא עולה.. אנחנו רוצים לעשות שיחזור מערכת כדי שהוא יכול להכנס במצב רגיל אך אין גישה מהSAFE MOD ניסיתי כבר לעשות F8 ואז לטען את ההגדרות החארונות שפועלות במצב תקין.. לא עבד וכדומה מישהו מכיר פקודה/דרך לשחזר את המצב לקדמותו דרך ה SAFE MOD או משהו דומה.. שוב אין לי גירסה לSTART הרגיל המחשב פשוט ניתקע ב "טוען את ההגדרות האישיות שלך" אין לי את הדיסק של ה WINDOWS.. תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
במחשב שלי כל פעם שאני מנסה להיכנס לווינדווס כתוב לי "לא ניתן להיכנס למערכת כעת מכיוון שהתחום user אינו זמין... אין לי מושג מה לעשות... אני מצליח להיכנס רק במצב בטוח וזה חרא... בבקשה תעזרו לי מהר
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עכשיו מישהו פה אמר לי להשתמש בפרודוקט קיי שיש בגב המחשב כדי לבצע אקטיבציה, קיצר ניסיתי וזה לא הפעיל ,מה עוים ? :-\
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני התקנתי ריימן 1 ומנסה להריץ ומופיע השגיאה הבאה... http://planet.nana.co.il/moshe_ha/untitled.JPG תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי אקספי בעברית ואני מעוניןלהתקין אבל שיהיה באנגלית שיהיה סטארט במקום התחל... תודה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אהלן אנשים יקרים לא מזמן רכשתי dell latitude d530 ללא מערכת הפעלה, ידוע לי שאני צריך למצוא דרייברים כדי שהוא יעבוד עם windows xp אבל אני לא יודע איך התהליך עובד בדיוק. אנא עיזרו לי אני צריך לטוס עוד מעט והמחשב צריך לעבוד עד אז תודה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
ברגע שאני מתחבר, המחשב שלי "קופא" לכמה שניות, בין חמש שניות לדקה וחצי, תלוי בשעה, בטמפרטורה ובכיוון הרוח לא מדובר בבעיה מקומית עם שורת המשימות, או עם הדפדפן, אלא עם כל הממשק הגרפי. שמתי לב לשתי נקודות: הבעיה נעלמת כשאני מכבה את התהליך explrer.exe (אני מניח שזה קשור לעובדה שהבעיה היא עם הממשק הגראפי). שמתי לב שיש לי שני ישומים העונים לשם Explorer, אחד בגודל של 1.14MB אם אני לא טועה, והשני בגודל של כמה בתים (Bytes) ספורים. העלתי תמונה של תיקיית WINDOWS שלי, במיוחד של שני הקבצים הבעיתיים... http://up132.siz.co.il/up1/x3izzmew4emm.gif עדכון: הכנסתי את הדיסק של Windows לכונן, והפעלתי sfc /scannow. התוכנה באמת מבקשת ממני להעתיק קבצים חסרים, אבל היא מבקשת ממני להכניס א…
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום רב, איך אני מפרמט מחיצה שבה לא מותקנת מערכת ההפעלה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הפעלתי את הפיצ'ר של העידכונים האוטומטיים, וקבעתי שהמחשב יוריד עידכונים כל יום ב-23:00. לפני עשר דקות בדקתי במנהל המשימות וראיתי את התהליך פועל ברקע אבל המעדכן עצמו לא הופיע בסרגל המשימות ולא עלה בכלל, היום שחזרתי מבה"ס הוא רצה להתקין לי עדכונים אבל בטעות לחצתי על ביטול ומאז זה לא מוריד לי אותם שוב. אני לא משתמש באתר של Windows Update מסיבות אישיות. : איך אני מוריד את העדכונים האלה עוד הפעם?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
האם שינוי ב POWER SCHEME בXP יכול לעשות שינוי בביצועים כמן ב ויסטא? כמו ה POWER OPTION ב ויסטא נגיד שאתה בוחר MAX PREFORMANCE בויסטא האם בXP יש דבר כזה ב POWER SCHEME? :s05:
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
WINDOWS XP SP2 P -3 הביוס AWARD V 4.51.PG כאשר אני מכבה את המחשב דרך התחל כיבוי ,הWINDOWS מבצע כיבוי ,המסך נכבה, אבל הספק כח והמאוורר של המעבד ממשיכים לעבוד. לחיצה ארוכה של כמה שניות על כפתור הכיבוי הידני מבצעת את הכיבוי הסופי. מה הסיבה שלא מתבצע כיבוי מלא דרך התחל כיבוי. תודה למי שיכול לעזור.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
הוא פותח אותם תמיד במציג תמונות הזה של ווינדוס XP אבל הסיומת שהוא נותן זה mediacenter11 ואז למשל בתוכנות כמו winrar אני לא יכול לפתוח ישר את התמונה כי היא כאילו לא מזוהה, כנ"ל פלאשגט וגם אין את האייקון הזה של התמונות איך אני גורם שזה יחזור להציג את זה כמו פעם עם סיומת של jpg?
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
לפני כמה זמן התקנתי Firefox וכשהתקנתי אותו זה הגדיר לי אותו כדפדפן ראשי ואני לא ממש אהבתי את Firefox אז מחקתי אותו אבל זה לא החזיר לי את Internet explorer לדפדפן ראשי . ועכשיו כשאני רוצה להכנס ללינקים ששולחים לי באייסי או בכל מקום אחר אני לא יכול. איך אני מגדיר את Internet explorer כדפדפן ראשי? תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היו לי בתוך התקייה של אי מיול בערך 200 שירים והחלטתי למיין אותם לתוך תיקיה אחת של שירים.... בתוך התקיה פתחתי עוד תקיות לפי זמרים והתחלתי להעביר שירים מתיקית ה incoming לתוך התקיותשל הזמרים.... ומהלך ההעברה סימנתי עוד כמה שירים ובאתי להעביר אותם לתיקיה שיצרתי אבל...... התקיה נעלמה!! פשוט נעלמה מתקיית ה incoming איך? היא אבודה? אפשר להציל אותה או שהלכו לי יותר מ 200 שירים?
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה שאני מנסה לפתור עם המערכת הפעלה, אך לפני זה אתן תיאור קצר. התקנתי בעבר ויסטה 32 ובכונן נפרד התקנתי XP. באמצעות המדריך בלינק הזה: http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/install-windows-xp-on-your-pre-installed-windows-vista-computer/ הצלחתי לגרום ל- dual boot. לפני שבוע התקנתי ויסטה 64 וכמובן ה-XP נשאר כמו שהוא על הכונן האחר. הגעתי למצב שיש לי dual boot אבל כמובן בגלל שהתקנתי את ויסטה 64 אחרי פירמוט, ה-BOOT לא כמו שהיה ולא ניתן להעלות את ה-XP. במדריך שנמצא בלינק שהבאתי יש הסבר מה לעשות באם מקבלים שגיאה שלא נמצא הקובץ ntldr מה שקורה אצלי, אך למרות שפעלתי כמו שבמדריך, אני עדיין נתקל באותה התופעה. האם יש למישהו רעיון איך לגרום ל-XP לעלות חזרה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה היא הגדרתי (בשולחן עבודה מחשב) את גודל הפונטים גודל איקונים צבעים . כאשר עובד על קבצי וידאו כבדים לצורך הכנה לקידוד מבצע כיבוי נורמלי . בהדלקה כל ההגדרות נעלמו הפונטים קטנים האיקונים קטנים , כל הצבעים ב .DEFAULT מה יכולה להיות הסיבה לבעיה מטרידה זאת? מערכת ההפעלה היא XP SP2 המחשב הוא P4 3.0 RAM 1024
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מצורפת תמונה. מישהו מכיר מה הוא הקובץ הסורר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי ULTIMATE 64, לא מצאתי תשובה אליה בת'רד החיפוש. א. איפה מוצאים את הערכה הנ"ל? ב. כמה משאבים היא גוזלת מהמערכת?
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אהלן חבריה, היה לי וינדוס XP עם SP1 והיה לי טוב איתו. לעדכן לSP2 לא יכולתי כי החלונות שלי לא "חוקי" יענו. בקיצר מצאתי גרסת SP2 והתקנתי. מאז... רק בעיות. המחשב כל הזמן אומר שלא מספיק לו "וירטואל ממורי", כל הזמן Errors. תוכנות מסויימות לא ניתנות להתקנה. נמאס! האם יש מצב שהגרסה שלי דפוקה? בכל מקרה אני חוזר לSP1 שהיה לי, שם הכל עובד.
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
בקיצור חבר שלי עכשיו עשה Reset למחשב (לא דרך המחשב דרך הכונן כאילו בכפתור הזה שלוחצים וזה מתחיל מחדש את המחשב) ואז כשהמחשב בא לעלות מחדש ל XP אז הוא נתן לו עמוד שחור כזה שיש שם שלושה אפשרויות של Safe Mode (משהו כמו Safe Mode With Networig ועוד) ולמטה עוד אפשרות Stary Windows Normall. בקיצור הוא בוחר ב Start Windows Normal ואז המחשב בא לעשות כאילו הוא מעלה את ה XP והוא שוב חוזר למסך הזה (שבוחרים אם Start Windows Normal או אם Safe Mode) ואז הוא שוב בוחר Start Widndows Normal ושוב זה חוזר לפה. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אממ.. שאלה ראשונה.. יש לי על המחשב הזה XP PRO איך אני יודע אם זה 32BIT או 64? דבר שני אני קונה מחשב חדש עדיין בהתלבטות אם לשים VISTA או להשאר עם XP אז השאלה זה אם עם 32BIT זה קורא 3.2GB אז זה מנצל גם רק אותו במשחקים? עוד דבר.. אני יודע שיש נעוץ על כל ההתרונות והחזרונות של VISTA 64BIT.. אבל זה עדיין לא כל כך עוזר לי.. אני לא יודע מה לשים.. יהיה לי מחשב חזק 4GB E8400/Q9XXX ואני עדיין לא יודע אשמח לשמוע פה דעות אישיות ד"א מה עם XP 64BIT? אף אחד לא מדבר עליו
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
התקנתי ווידוס ויסטה אולטימייט 64 ביט ואני לא מצליח להתקין כמעט כלום.. גם תוכנות שמיוחדות לויסטה 64 ביט עכשיו כשאני צורב את התוכנות ומפעיל את ההתקנה מהדיסק זה משום מה פועל... על כל ההתקנות על המחשב יש מן מגן צבעוני כזה.. מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
היי, לא מזמן מחקתי בטעות הקיצור לשולחן עבודה שהיה לי ליד ההתחל. אז הלכתי לתיקיה של ווינדאוס, עשיתי קיצור דרך לאיקון של Desktop והחזרתי את זה לשורה הקטנה שליד ההתחל. הבעיה היא שעכשיו כשאני לוחץ על האיקון זה לא יורד לי לשולחן העבודה, כמו שהיה עד עכשיו, אלא פותח לי את שולחן העבודה בחלון חדש. איך אני עושה את זה כקיצור הדרך לשולחן העבודה ישלח אותי אליו? (ימעזר את כל החלונות הפתוחים). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-