עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני רוצה לשנות את האייקון ואת השם של הבנאדם אליו שייך הווינדוס. ראו תמונה מצורפת. תודה... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  2. היי לכולם. אני מתכנן לשדרג עוד כמה שבועות את המחשב ורציתי לדעת האם זה אפשרי להשאר עם ההתקנה הנוכחית של ויסטה גם אחרי שאני אחליף לוח אם, זכרון ומעבד? הוא ידע להתמודד עם השינויים או שצריך להתקין מחדש?

3. Started by k_700,

יש לי מחשב נייד עכשיו מישהו פה אמר לי להשתמש בפרודוקט קיי שיש בגב המחשב כדי לבצע אקטיבציה, קיצר ניסיתי וזה לא הפעיל ,מה עוים ? :-\

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  4. לאחר תקופה ארוכה של התנגדות ל SP2 התקנתי אותה בשבת על שני המחשבים שלי (WINDOWS XP). האחד הוא המחשב הרגיל שלי שבו יש לי אנטי וירוס ופיירוול מתוצרת צד שלישי (לא מיקרוסופט). כמו כן אני אוהב לדעת מה אני מתקין במחשב שלי ולכן כיביתי את ה AUTOMATIC UPDATE. המחשב השני הוא HTPC שיושב בסלון ובכלל לא מחובר לאינטרנט. מיקרוסופט, כידוע, חושבת שכל המשתמשים בעולם מטומטמים ואין להם מושג, ולכן המחשב הראשי מודיע לי עכשיו כל חמש דקות שהמחשב שלי "עשוי להיות בסכנה" (אמאל'ה) כי אין לו AUTOMATIC UPDATE. לפחות הוא זיהה שיש לי פירוול ולא מנג'ס על זה. במחשב השני, עם זאת, אין לא פיירוול ולא אנטי וירוס וכל חמש דקות קוץ לי מה SYSTEM TRAY בלון שאומר שהמחשב שלי בסכנה נוראית בגלל שלא הפעלתי את ה WINDOWS …

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  5. יצרתי חשבון משתמש נוסף כחשבון מוגבל, לא היו אפשרויות הגבלה נוספות. האם קיימות אפשרויות הגבלה נוספות? אם כן, איך מגיעים אליהן ומה ניתן להגביל? מדובר בחשבון משתמש נוסף עבור ילד קטן, ואני רוצה להגביל את החשבון באופן כזה שגם תוכנות שבהתקנה הראשונית סומן לאפשר שימוש לכולם. בקיצור, אני רוצה שתהיה לא גישה אך ורק לצייר, כונן ה-CD בלבד ללא יכולת להתחבר לאינטרנט אפילו לא בטעות. בנוסף, אני רוצה ליצור לו על שולחן העבודה (שלו) קיצור דרך לסיפריה שרק לה תהיה לו גישה. המחשב מחובר לרשת ע"י נתב יחד עם שיתוף קצבים. עד כמה שזכור לי אני מחובר למחשב בחשבון מנהל.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  6. Started by david86,

אני יודע את הקוד של הכינסה לוינדוס ועכשייו אני רוצה למחוק אותו לגמרי שהוינדוס יכנס בלי קוד לאן אני ניכנס כדי למחוק? http://img189.imageshack.us/img189/4366/86073858.jpg

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  7. כאשר אני לוחץ דאבל קליק על קובץ TXT. הוא לא נראה כלל על המסך אך בשורת ההתחל הוא נראה. כדי לראות אותו אני צריך ללחוץ עליו בשורת התחל עם לחצן ימני ושם על MAXIMAIZE. אבל אז הוא נפתח על כל המסך, אני רוצה שיפתח בחלון בגודל בינוני. ואני גם מעוניין כשאני מפעיל אותו שהוא יראה, ולא יהיה רק כסמל בשורת התחל. מה הפתרון לבעיה וממה זה נובע ?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  8. אני רוצה לשים ווינדוס 98 מבלי להסיר את הXP Pro x64 כל אחד במחיצה שונה, שניהם מקוריים, יהיה אפשרי? המפרט <<<

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  9. Started by GRiM,

אתמול הופיע לי בועה בשורת המשימות ובה היה כתוב שיש לי קובץ פגום ולכן יש לעשות CHKDSK. היום הפעלתי את המחשב, נעשה CHKDSK אוטומטית וכשה-Windows עלה, הוא עלה כמו חדש אחרי ההתקנה (הקבצים לא נמחקו מה-HD). מאוד התבאסתי כי כל ההגדרות והעוגיות נמחקו, אבל כשנכנסתי ל-Documents and Settings, הופתעתי לגלות שפשוט מאוד נוצר לי משתמש חדש (מיכאל.FREAK-COMPUTER) והמשתמש הקודם עדיין קיים (מיכאל)! מישהו אולי יודע איך אני מחזיר את המשתמש הקודם עם כל הגדרותיו ועוגיותיו?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  10. Started by Holography,

אני עוד זוכר,שנת 2002 מייקרופט הכריזה משהו על "Black Comb" (קרבולת שחורה ) היא הייתה אמורה להיות בין XP ל- LH. ועד היום לא שמעתי עליהה דיווחים אחרים (ועל LH אני שומע כל יום ) קיצר,מה איתה?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by hichcock,

נראה שבמהלך הלילה היו עידכונים של האפדייט ומשום מה המחשב החליט להתקין ולעשות ריבוט ללא אישורי (כבר הסברתי לו שצריך אישור... לא משנה) עליתי למחשב והופה! למחשב יש מראה של 98. ניסיתי להחליף את הערכת נושא אבל הוא אומר שאין אפשרות?!?!?? מישהו יודע מה אפשר לעשות???? :-(

12. שלום, דבר ראשון הייתי חבר פה בעבר (מזמן) , והנה חזרתי שוב לפורום הנהדר הזה. הבעיה שנוצרה לי מוזרה מאוד, אני לא יכול להתחבר לשרתים במירק , לא יכול להתחבר לרשת ה Torrent (בתוכנה Bit Torrent ) , לא יכול להתחבר לשרתי FTP דרך כל התוכנות FTP המוכרות (SMARTFTP,FLASHFXP מה שבעבר כן הצלחתי) , אבל אני כן מצליח להתחבר לשרתי FTP דרך האקספלורר . בהתחלה חשבתי שזו בעיה ב P2P אצלי או משהו, אבל מה שמוזר זה שהקאזזה עובדת מצויין . חשוב לציין רק שביטלתי את הפייר וול של וויינדוס, עובד עם פיירוול של KEIRO , בדקתי שהכל מוגדר טוב כמה פעמים ובנוסף גם מחקתי אותו לצמיתות ועדיין לא עבד. תודה רבה לעוזרים , ניר.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  13. נתקלתי בבעיה הזו ואני חייב עזרה, רוב קבצי התקנה לא פועלים, קבצים מסויימים של תוכנות לא עובדים, חיפשתי בגוגל שעות, ניסיתי סקריפטים ופיקסים, שום דבר לא עזר, בדקתי ברג'יסטרי, הערך תקין, בFILETYPES משום מה כל פעם נעלם הערך של EXE, אני כל הזמן מחזיר אותו וזה לא עוזר. סריקה באנטי וירוס (NOD32) לא גילתה כלום, SPYBOT לא מצא שום דבר, HJT גם לא. רק לא מזמן גיליתי שאם אני חוסם את התנועה בפיירוול, אז זה עובד, אבל גם זה לא תמיד, אז בבקשה, נסו לעזור לי

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  14. תעזרו לי אני נכנס למשל ל"התחל" ויש לי שם את כל התועונת למשל אימיול ואז רשום לי בתפריט ההתחל בגיבריש כזה וגם שאני פותח מסמך יש לי בגבריש ובלוח בקרה עשיתי בשפות הכל עברית אני מה לעשות יאללה חבר'ה שמישהו יעזור לי!!!!

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  15. Started by dddddd,

עם אפשר קישור לMUI בעברית לויסט יולטימייט

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  16. מחשב שמותקנת עליו מערכת הפעלה XP , כמה מקום פנוי צריך שיהיה במינימום?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  17. Started by Davidmag1,

במחשב שלי, ישלי רק משתמש אחד ובדר"כ שהמחשב עולה הוא נכנס אליו ישר ולא אמור לשאול אותי לאיזה משתמש להיכנס, אבל משום מה היום הוא ביקש ממני "להגיד" לו לאן להיכנס(יש רק משתמש אחד שוב) ואני רוצה לדעת איך מבטלים את הבקשה הזאותי של הלוח. תודה

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  18. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=178777&sid=10

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  19. Started by benx,

זה משום מה התחיל אתמול, אחרי שעשיתי אוברקלוק ל3.5 ואז החזרתי בחזרה ל3.4 כי המחשב לא היה יציב.... קיצר מאז קופצת לי ההודעה הזאת כל פעם שהמחשב עולה: מצאתי מה הקובץ שגורם לבעיה אבל הוא נמצא ב Local settings וקוראים לקובץ sysdata.xml ולא רציתי להיות פזיז ולמחוק את הקובץ.... למישהו יש פתרום ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  20. http://www.haaretz.co.il/ גם בדפדפן AVANT וגם ב EXPLORER איך אני מסדר שאראה טוב בכל כניסה תודה

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  21. האם קיים דבר כזה? רצוי קובץ ZIP לא EXE, שלא ייכנסו כל מיני זבל למחשב שלי... תודה לעוזרים מראש

22. Started by Leo101,

נכון יש את מנהל המשימות של windows עכשיו אני יודע שחוץ מהctrl + alt +delete אפשר להפעיל אותו דרך התחל.....הפעלה... אבל שכחתי את ה"קוד" שפותח אותו מישהו יכול להגיד לי מה הוא?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  23. אחרי שעשיתי update ל sp2, ה windows התחיל להתעדכן מעצמו, דבר שמאוד מציק לי כשאני משחק ברשת. אחרי שביטלתי את העידכונים האוטומטיים, הופיע לי סמל ב system tray שאומר לי שהמחשב לא מוגן בלה בלה בלה ושאני "חייב" להפעיל את העדכונים האוטומטיים האלה... למישהו יש מושג איך אני מעיף את הדבר המטריד הזה?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by 111111,

שלום פתאום כל קבצי התמונות שלי קיבלו אייקון כזה ג'נרי ובמאגר האייקונים שלי נעלם האייקון הכתום הזה ש קבצי התמונות אז אם מישהו יכול לשלוח לי תקובץ אייקון הכתום של קבצי התמונות אודה לו מאוד תודה

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  25. שלום לכולם, אז ככה, לא מזמן קניתי מחשב - מפרט בפרופיל, והבעיה היא כזו, כשאני מנסה להתקין VISTA ULTIMATE SP1 (חוקי דרך אגב), אני עושה BOOT ל דיסק ואז במעבר בין מסך למסך עד מצב שאני מפרמט את ההרד דיסק, לוקח כ 3 - 4 דקות בין מסך למסך. אחרי ההתקנה הכל נראה תקין. לפני כמה ימים גיליתי שיש בעיה ב HDD דרך ה EVENT VIEWER והלכתי להחליף את ההרד דיסק SEGATE 500GB 32MB, הגעתי הבייתה חיברתי אותו והתחלתי התקנה חדשה, שוב אותו זמן השהייה בין מסך למסך, ולאחר מכן התחלת ההתקנה המחשב עולה בפעם הראשונה ולאחר מכן אחרי לא יודע להגדיר זמן מדוייק אבל כמה שעות הוא מתרסק כל זאת כשאני לא נוגע בו, ואני מקבל הודעה WINDOWS HAS SHUTDOWN UNEXPECTEDLY, לאחר בדיקה בקובץ ה MINIDUMP, אני רואה שהוא קושר את התק…

• 3 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים