Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אהלן יש לחבר שלי מחשב נייד והוא לא מצליח לראות סרטי HD במדיה פלייר. הבאתי לו את הקובץ CCCP, אבל עדיין זה לא עובד. מה עוד לעשות? להתקין VLC יעזור?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זהו בערך, תוכנה טובה ומפורטת... קניתי מחשב חדש ואני רוצה לראות מה בדיוק קיבלתי פה...
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב חדשאני מנסה להתקין win xp, הוא טוען את כל הדרייברים ונתקע ברגע שהוא מגיע לחלק: Setup Is Starting Windows. ניסיתי כמה דיסקים של WIN ניסיתי להחליף דיסק קשיח וזיכרונות ושום דבר לא עוזר. יש לכם רעיון אולי למה זה קורה? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי חברים לצערי מזה זמן רב יש לי בעייה כל פעם שאני גולש קופץ לי חלון חדש שבהתחלה הוא ריק, כשאני לוחץ על הכפתור STOP אז פתאום מופיעה כתובת res://ieframe.dll/navcancl.htm ובשביל להמחיש לכם את זה בצורה ברורה יותר העלאתי תמונה www.shiker.co.il/window.jpg ניסיתי לפתור את זה דרך התוכנות spyware doctor, spybot S&D, AdAware אבל אין שום דבר נאדה, וזה מעצבן ככה יש פתרון לזה?
-
- 9 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום בעת התקנת win xp pro קיבלתי הודעה ntdlr is missing , כיצד ניתו להתגבר על בעייה זו. תודה
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
היי יש לי win 2000 pro וכל פעם שהוא עולה, כאשר אני בודק את הכוננים שלי (c,d,e...) רשום sharing אני משנה את זה וזה חוזר לאתו מצב אחרי איתוחל מחדש. איך אני מבטל את זה, אני מחובר לרשת מקומית מהירה, והורדתי את הsharing של המדפסות ....??
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
"תודה על התעניינותך ב-Windows Update Windows Update הוא הרחבה מקוונת של Windows, המסייעת לך לנצל את המרב מהמחשב שלך. מערכת הפעלה של Microsoft Windows חייבת להיות מותקן על מנת להשתמש ב- Windows Update." זו ההודעה שהוא נותן לי, יש לי WIN XP PRO, מה לעשות?):
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , יש ברשותי מספר תקיות של שירים ב DOK שיש בהם שירים וכל שיר יש לו שם ארוך כולל אומן וכ'ו ... עכשיו הכל מצוין ברגע שאני מגיע להעברה מדיסק און קי למחשב רשום לי שגיאה השם ארוך מדי , איך אני יכול לבטל את זה שהיה אפשר להעביר בלי שגיאות ( למה שאני רושם המחשב לא מגביל אותי אבל ברגע שמעבירים רשום שגיאה )? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי ווינדוס ויסטה הום פרימיום במחשב נייד עכשיו יש בו סיסמה כדי לפתוח את המחשב את הסיסמה אני זוכר ואני רושם אותה אבל המחשב אומר שזו לא הסיסמה מה אני יכול לעשות על מנת לפתוח את המחשב חייב עזרה דחוף. נ.ב. הסיסמה באנגלית אך ניסיתי לשנות את השפה כל פעם של זה מראה לי את ההודעה שזו לא הסיסמה וזה לא עוזר. אין לי גיבוי על גבי דיסק און קי תודה רבה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי, יש לי "ויסטה ביזנס" מקורי בדיסק אבל אין עברית שם ובגלל זה התקנתי "ויסטה עברית הום פרומיום" אבל אני לא חושב שהוא חוקי.. איך אני יכול להפוך את העיסקי לעברית? ומי יותר טוב "ביזנס" או "הום פרימיום"? תודה מראש לכולם זה מאוד חשוב לי. (עשיתי מספר חיפושים אבל לא מצאתי כל כך)
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה בווינדוס כשאני מנסה למחוק תיקיה ריקה הוא מציג לי את השגיאה לרשום שהספריה אינה ריקה :\ הצעות ?
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מקש הF7 לוקח אותי לBOOT MENU.. מישהו יודע איך אני מגיע לSAFE MODE עם לוח האם הזה? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שיחקתי בטעות איתו ושיניתי ועכשיו אין לי גישה לתיקיה של היוזר שלי ב c:/users ששם נמצאים לי כל המסמכים וסיסמאות וכאלה תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותכם, יש לי 4 שאלות: 1) האם למפרט הנ"ל אני צריך להתקין XP\ויסטה בגרסאות ה64 ביט שלהן כדי לנצל את מלוא היכולות של המפרט? 2) האם ווינדוס XP יזהה את כל הזכרון RAM? (ארבע גיגה?) 3) האם גרסאות ה64 ביט של ויסטה\XP פחות יציבות מגרסאות ה32? 4) ושאלה אחרונה - אם הייתם קונים את המפרט הזה במקומי, איזה מערכת הפעלה הייתם מתקינים - ובאיזה גרסא? תודה רבה!! אורי מצ"ב המפרט Mother Board ABIT IP35P INTEL P35 FSB1333 DDR2 1066 11631 Graphic Cards ZOTAC GEFORCE 8800GT 512MB GDDR3 D.DVI 256BIT 10144 Processors INTEL E8400 3.0GHZ CORE2DUO 1333MHZ 6M BOX 10741 HDD 320GB 16MB SATA II 7200 AAKS WD 80255 Memory DDR II 2GB 800Mhz CL5 HEATSINK PATRIOT 11325 CD & DVD DVRW NEC 7200S …
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי כאן באתר ( ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי את זה ) שאיזה בחור שינה את הסקין של " ההתחל " למשהו אחר לגמרי ( כמו שמשנים סקין ל WINAMP ) למישהו יש מושג אך עושים את זה ומאיפה מורידים את זה ??
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נראה כי למיקרוסופט אין התנגדות ממשית לכך שתמשיכו לשדרג את מערכות ההפעלה שלכם באופן חינמי, למרות ההצהרות הרשמיות על כך לכתבה
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
לחבר שלי התחילו להיות בעיות במחשב אז ביקשתי ממנו שישלח לי את הלוג. אתם יכולים בבקשה לעזור ולראות אם יש משהו שצריך למחוק? Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 02:33:19, on 20/07/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgupsvc.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe C:\Program File…
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
של WIN XP? בסגנון WIN+D, ALT+TAB, וכל מיני דברים מהסוג הזה.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי WIN ME ואחרי שהתקנתי אנטי וירוס קספרסקי יש בעיה של כיבוי המחשב (המחשב לא נכבה כאשר אני לוחץ על כיבוי ואני נאלץ ללחוץ על כפתור הריסט). הבנתי שיש איזה קובץ DLL שאני אמור להוריד ואז הבעיה תפתר. אפשר בבקשה לקבל עוד פרטים על אופן פתרון הבעיה ובאיזה אתרים אפשר להוריד את הקובץ. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס הום מקורי בבית אבל אני משתמש לרוב בפרו צרוב ? ויש לי בעיות עם הווינדוס ... אזז מה אתם אומרים זה ישנה הרבה אם אני ירד להום או שזה סתם שטויות ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לאחי Windows XP Dark Edition ובדיסק יש את התוכנה VISTART אז התקנו אותה ומאז ההתחל לא עולה
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
ברגע שאני בוחר את המחיצה בה אני רוצה להתקין את הוונדוס הוא כותב לי: Windows is unable to find a s.y.s.t.e.m volume that meets its criteria for installation. ??
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי לאחרונה בעיה ששמתי לב שהמחשב שלי נורא איטי. ניסתי לנקות את המחשב עם כל התוכנות נקיון האלו, עשיתי סריקה של וירוסים, ADAWARE ו- CCLEANER וזה ניקה קצת, אבל המחשב עדיו איטי. עכשיו אני מבינה שיש לי מחשב יחסית ישן: 1 GB RAM 150 GB זיכרון כללי אבל עדיין, יש עוד דרכים יותר עמוקות אולי שניתן לנקות המחשב שלי, אני משתדלת להמנע מפירמוט כרגע. ועוד שאלה, לפי הנתונים שציינתי מקודם, נראה לכם שוינדוס 7 ירוץ בסדר על המחשב שלי או שהוא זקן מידי ואין טים? >< תודה רבה לכל מי שעוזר! (:
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התקנתי אתמול XP מחדש אחרי פורמוט. הכל עבד טוב התקנתי כמה תוכנות ועשיתי עדכול ל חלונות. ופתאום נעלם לי האייקון של ה סאונד משורת המשימות וגם הצלילים של החלונות הפסיקו לפעול יחד אם קבצי MIDI. אולי יש עוד קבצים שלא עובדים אני עוד לא בדקתי. מה לעשות מה קרה?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך 6600GT והורדתי היום את הדריבר הכי חדש בשבילו שהוא 162.18 עכשיו כבאתי להיכנס ללוח בקרה של הדרייבר הוא שאל אותי אם אני רוצה רגיל או מתקדם ובחרתי במתקדם. אחרי 30 שניות ראיתי שהוא לא נכנס ונשאתי להיכנס שוב והוא עדין לא נכנס עשיתי גם ריסט הוא לא נכנס לי אליו ואני לא יודע מה לעשות? אני צריך לשנות שם משהו... תודה מראש נ.ב מקווה זה בסדר ששאלתי פה אם לא תעבירו בבקשה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-