עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Dror Arasheven,

משום מה הכונן c מתמלא יתר על המידה . ואני לא יודע מאיפה זה מגיע .... למשהו יש פתרונות ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום! יש לי ווינדוס XP. לאחרונה נתקלתי בבעיה ממש ממש מעצבנת, שאם אני רוצה לפתוח קובץ (מכל סוג) מתוך התיקייה שלו, אני מקבל הודעת שגיאה, "the filename, directory name, or volume label syntax is incorrect". כאשר אני מעביר את הקובץ לשולחן העבודה, הוא נפתח ללא בעיה. אודה למי שיוכל לעזור... זה ממש מעצבן. תודה רבה ויום טוב!

• 14 תגובות
    • 953 צפיות
  3. Started by Andrey22,

העברתי את תיקיית ה-MY DOCUMENT ל-WINDOWS 7 ולאחר ריסטרט הקבצים נעלמו והתפנה מקום רב בקשיח,ביטלתי את סל המחזור לפני כן ןכך גם את SYSTEM RESTORE,הגדרות החייגן גם כן נעלמו לאחר רסטרט,מדובר ב- BUILD 7600 X86 32 BIT

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  4. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

שלום, התקנתי אתמול ווינדוס מחדש. לפני זה גיבית את הקבצים שלי בתוך כונן. אחרי ההתקנה כשהחזרתי את הכונן עם הקבצים המגובים, ניסיתי לפתוח קובץ mp3 והוא כתב לי access is denied, ניסית לפתוח כל סוג אחר של קובץ והוא כותב על שגיאה. גם תמונות שיש להם preview קטן שרואים, לא רואים אותם ב-preview הגדול. בקיצור שום קובץ נפתח. מערכת הקבצים היא ntfs, עשיתי מה שמייקרוסופט אמרו לי (לתת ליוסר שלי רשיון להשתמש דרך "folder options", ולסמן איפהשהו ב-וי attributes). לא עבד. אני לא מצליח לא להעתיק, לשמוע, להציג כתמונה, או למחוק. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by roeiw,

שלום יש לי דיסק קשיח נוסף שהמותקנת עליו מערכת הפעלה xp home שנפגמה ולא עולה.. אני מעלה את הדיסק קשיח במחשב אחר ורוצה לגבות קבצים מ- my documents אבל יש להם access denied איך פורצים?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  6. שלום לכם, היום כשהפעלתי את המחשב, קיבלתי התראה כי אין מקום בכונן C לאחר חפירה ארוכה בכונן C גיליתי 3 קבצים מוסתרים בתיקייה c:\windows בשמות 5 , s , y מצ"ב תמונה scr1 הקבצים לפי התיאור הינם קבצי System ואיני מצליח למחוק אותם. גם כשמחקתי אותם ב-Dos, הם חזרו לאחר הפעלה מחדש למחשב. משבדקתי בתוכנה TaskInfo מה משתמש בקבצים ומונע ממני למחקם - נמצא Proccess בשם System שמשתמש בהם (מצ"ב תמונה scr2) למישהו יש רעיונות איך להיפטר מהקבצים האלו? לפני שהפעלתי עכשיו את המחשב, היה לי כמעט 4 ג'יגה פנוי, ועכשיו הם לקחו את זה! תודה, אורן. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  7. נשבע לכם פעם ראשונה אני רואה קבצים כאלה ועוד הכתוב בהם בכחול, מה זה בכלל?! הנה תמונה : מישהו יודע אולי מה זה הקבצים האלה?

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  8. היי לכולם , יש לי nod32 אנטיוירוס ווהוא רושם לי על שני קבצים בלתי נראים שנמצאים בC שהם "חסומים" או file blocked .error opening השמות של הקבצים הם : hiberfil.sys ן pagefile.sys הקובץ הראשון שוקל 261 מגה והשני 393 מגה. יכולתי לראות את הקבצים האלה רק אחרי ששיניתי את ההגדרות בווינדוס שיכולו לראות קבצים בלתי נראים של המערכת או משהו כזה. בכל מקרה לחבר שלי זה לא עושה את הבעיה הזאת ויש לו את אותו אנטיוירוס ואת אותה מערכת הפעלה + SP2. זה נראה לי ממש חשוד , מה אתם אומרים ,? חשבתי למחוק תקבצים

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  9. השאלה בכותרת.. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 6.4k צפיות
  10. Started by position,

התקנתי לאחרונה windows 7 והעברתי חומר שגיביתי ממחשב אחר. חלק מהחומר מכיל קבצים מוסתרים, ואני לא מוצא את המקום בו מורים למחשב להציג קבצים נסתרים (מה שהיה באפשרויות תיקייה בXP) כיצד ניתן לראות קבצים מוסתרים בווינדוס 7? תודה לעוזר.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. יש לי במחשב אוסף של שירים, שאני אוסף כבר הרבה זמן, משום מה יש הרבה קבצים שמוגדרים כ Hidden, והמחשב לא נותן לי אופציה להוציא אותם מהמצב הזה.(מצורפת תמונה.) במחשב אין בעיה להפעיל את הקבצים, אבל הנגן MP3 שלי מתעלם מהם.. האם יש איזה פיטרון לבעיה? אולי איזה תוכנה שיודעת לשנות את זה..? תודה, און. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני לא מבין משהו במת לאב כאשר אני ניגש לתיקיית העבודה אני רואה את כל הקבצים ..כאשר אני נכנס דרך ה EXPLORER אני לא רואה חלק מהקבצים. אני זוכר שזה לא קרה לי רק במט אב ..גם באימייול היה לי אותו דבר ...שדרך האמייול רואים קבצים ואילו ב VISTA נעלמים קבצים מה קורה פה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ENROLL,

כל הקבצים במחשב נהיו פתאום עם סיומת בסופם. לדוגמא קובץ שיר מופיע XXX.MP3 או קובץ וורד XXX.DOC , קובץ ראר XXX.RAR וכו'. אני חושד שזה קשור לכך שחיברתי למחשב כונן נייד חיצוני ופירמטתי אותו (ורק אותו) למערכת NTFS אך אני לא יודע האם יש קשר. בכל מקרה אני מעוניין להחזיר את זה כך שהקבצים יהיו בלי סיומת. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם בזמן החראון המחשב שלי הופך כמעט כל קובף קיים בהדרגתיות לכחול משמע הוא דוחס אותו ניסיתי להיכנס ל-C פרופרטיז ושם להוריד את הוי של הדחיסה בכדי לחזור המצב הקודם אך לא קימת אפשרות כזאת. אני כמובן אדמיניסטרטור במחשב,היחיד. איך אני מכיל את עניין החזרת הקבצים לצבע הרגיל על כל הפרטישן???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. באחת התיקיות במחשב עם מערכת חלונות 98 (תיקייה שלא שייכת לחלונות) התגלתה תופעה מוזרה : חלק מהקבצים, מכל מיני סוגים, התכווצו לכדי 32 ק"ב בלבד. בדיקה מעלה שככל הנראה משהו חתך באכזריות קטע מסוף הקובץ והשאיר רק את ה-32 האמורים. החשד נופל כמובן על וירוס כלשהו אבל המערכת מוגנת. בסריקה לא נמצא וירוס כלשהו, לא נמצא שום קובץ אחר במחשב עם סירוס דומה וגם לא מצאתי בחיפוש ברשת וירוס עם תכונות כאלה. למישהו זה מצלצל מוכר העניין הזה? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by liav12,

יש לי בעיה מוזרה, שאני לוחץ על Ctrl + Alt A+ Delete אני רואה כל מני קבצים משונים שלא היו לו מחשב לפני והנה הם: nvsvc32.exe mscnsz.exe שמופיע לי פעמיים boon.exe wdnupdate.exe ctsvccda.exe sagent2.exe כל אלה אין לי מושג מאיפה באו כי הם לא היו לי לפני, למישהו יש מושג?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by wow,

שמתי לב שיש לי איזה בעיה שחוזרת על עצמה. לפני שאני מפרמט אני שומר איפשהו את כל הדרייברים ולאחר הפירמוט אני שם לב שכשאני בא לפתוח RAR מסויים אז אני מקבל את החלון הזה שאומר השקובץ פגום או משהו. מה יכולה להיות הבעיה שלי?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  18. Started by tgen,

לחבר שלי קרתה בעיה מוזרה המחשב נתקע לו, הוא עשה הפעלה מחדש והמון קבצים נעלמו לו! בנוסף, אותו גודל של הקבצים שנמחקו לא התפנה מההארדיסק כאילו הם עדיין נמצאים במחשב אבל אין גישה אליהם! הם לא מוסתרים כי אני רואה את הקבצים המוסתרים ובדיקת שגיאות לא שינתה כלום. למישהו יש רעיון? הפתרון העדיף הוא שבמידה והקבצים עדיין נמצאים על ההאדיסק הם יחזרו להיות נגישים או שלפחות אפשר יהיה לפנות את המקום כדי שאני יוכל לשחזר חזרה את החומר כי כרגע המחשב "מלא"

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  19. Started by danezeq,

שלום לכולם. באמצעות התוכנה windirstart, תוכנה שעוזרת לי למפות את הקבצים במחשב אני מוצא שיש הרבה קבצים עתיקים שנשמרים בתוך התיקייה $RECYCLE.BIN ותופסים שטח יקר אני הולך לסל מיחזור והוא ריק! יתראה מכך, אני מבטל את האפשרות להסתיר קבצי מערכת, ןעדיין התקייה $RECYCLE.BIN ריקה! אז הקבצים האלה, למה הם קיימים? למה ווינדוס שומר אותם? למה הם נסתרים? למה אני חייב תוכנה צד שלישי כדי למחוק אותם?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by MoAv,

הסיפור הוא כזה, אני התקנתי כמה וכמה פעמים את ווינדוס 7, ושיניתי כל פעם את ה- Owner של הקבצים כיוון שהיו נעולים על יוזר אחר מהתקנה ישנה, וזה כל פעם עבד. עכשיו כשאני משנה ליוזר שלי, הוא לא מאפשר לי לפתוח אותם, אלא רק להעתיק אותם למקום אחר ואז לפתוח. ישנו אייקון של מנעול על כל קובץ, שלא זכור לי שהיה קודם. אשמח לעזרה !

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by idan1836,

לפעמים המחשב מראה לי שיש לי קבצים פגומים ואני צריך להפעיל את כלי השירות Chksdk (הצ'ק דיסק).. אז אני מפעיל אותו והוא סורק ת'מחשב ואחרי כמה זמן המחשב שוב מודיע והוא לא אומר לאיזה קובץ יש את הבעיה! ולפעמים הוא אומר, מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  22. Started by moish77,

אתמול נחשך לי המסך - פתאום לא היה אות וידיאו, ואתחלתי את המחשב דרך המפסק הראשי לאחר איחוי שביצעתי מצאתי שנולד בדיסק שטח חדש גדול יחסית של קבצים שאינם ניתנים להעברה איזור שלא היה קיים קודם, כפי שניתן לראות בתמונה : האם נגרם נזק לדיסק? כיצד ניתן לבדוק מה קרה שם? תודה

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  23. Started by Shortboarder,

יש לי שני קבצים...שניסיתי למחוק אותם והם לא נמחקים...שניהם (ככה מראה הווינדוס ) תופסים כלום...ממש אפס. לא יודע איך זה,אבל לא נראה לי הגיוני,איך אני מוחק אותם זאת השאלה?????

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by pringles,

אז ככה התקנתי אקספי באנגלית ולפני זה היה לי בעיברית אז היו לי קבצים ותיקיות שהשמות שלהם הם בעיברית ואחשיו כשאני רוצה להשתמש בהם אז איאפשר במקום השמות של הקבצים זה רושם ??? ????? איך אפשר לשנות את השמות של הקבצים כדי שיהיו פעילים

25. הורדתי איזה קובץ RAR מאיפשהו ובלי להסתכל מה יש בפנים עשיתי "Extract Here" לדסקטופ ומסתבר שהיתה בפנים תמונה אחת כפול כמה מאות פעמים (עותק782.. עותק 845...) שמילאו לי את כל שולחן העבודה. מיד מחקתי את כל הקבצים אבל כל פעם שאני מדליק את המחשב אני רואה את הדסקטופ שלי מלא בעשרות/מאות קובצי תמונה. איך אני נפטר מהזבל הזה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.