Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים ובכן אילוץ חומרתי (4 גיגה ) דוחף אותי להתקין את המערכת הנוראית הזו ולהפרד מה XP האהובה עלי :-[ :-[ אני כבר חודש עובד עם סרוור 2003 והיא נוראית בעבודה שוטפת.כל דבר קשה איתה גם אחרי שמנטרלים הכל.עם XP הזיכרון עובד לי בחצי אפילו שהוא מותקן פיזית מתוך 4 XP רואה 2.75. ובכן לשאלה כיצד אפשר להפשיט מהויסטה את כל השטויות שלה?. א)את הסרגל שעונים המטופש. ב)את הלוח בקרה הנוראי שיותר גרוע ממבוך ג)את התפריט התחל שיותר מתאים לפלייסטיישן ולא לתחנת עבודה. חלונות 7 אני לא אתקין כי אני לא עובד עם גרסאות ניסוי מתוך עיקרון.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
פעם קראתי ש Microsoft שומרים 20% מהרוחב פס ל Windows Update או משהו אני לא בטוח וקראתי שאפשר לבטל את זה... האם זה נכון? ואם כן איך? עריכת המודר: WTF הקשר של התמונה להודעה??...
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ידידה שלי עשתה עבודה במחשב הבת שלה מחקה לה אותה מהמחשב... השאלה שלי היא איך היא יכולה לשחזר את העבודה? יש לה windows xp sp2 והאם תוכנה כמו אקרוניקס תעזור לי ועוד שאלה אני למשל פותח קובץ טקסט רושם כמה שטיות ואז מוחק אותו איך אני משחזר אותו תודה רבה (-:
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
טוב שיחקתי ב- regedit.exe והרסתי דברים יש איזושהי רך שאני יכול להחזיר אותו ל??DEFULT
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מישהו יודע איך להכנס למחשב מרחוק דרך זה ? ניסיתי , לא הצלחתי...
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אני מוריד את Windows Vista Ultimate והורדתי את התוכנה של Microsoft שבודקת אם המחשב שלך מוכן ל-VISTA. הכל טוב ויפה רק שיש בעיה עם הזכרון. הזכרון שלי הוא 512 MB ורשום שצריך לפחות 1 GB זכרון. נראה לכם ש- Windows Vista Ultimate יעבוד לי כמו שצריך גם עם 512 MB זכרון? אם זה עוזר אני לא ממש משחק במשחקים אני לרוב משתמש בתוכנות, גולש באינטרנט וכ'ו. ועוד שאלה יש לי את Norton Ghost ואני רוצה לגבות את המחשב על דיסקים ולהתקין את ויסטה ולהעביר את כל המחשב שהיה לי לויסטה, זה אפשרי? תודה..
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
יצרתי חשבון משתמש נוסף כחשבון מוגבל, לא היו אפשרויות הגבלה נוספות. האם קיימות אפשרויות הגבלה נוספות? אם כן, איך מגיעים אליהן ומה ניתן להגביל? מדובר בחשבון משתמש נוסף עבור ילד קטן, ואני רוצה להגביל את החשבון באופן כזה שגם תוכנות שבהתקנה הראשונית סומן לאפשר שימוש לכולם. בקיצור, אני רוצה שתהיה לא גישה אך ורק לצייר, כונן ה-CD בלבד ללא יכולת להתחבר לאינטרנט אפילו לא בטעות. בנוסף, אני רוצה ליצור לו על שולחן העבודה (שלו) קיצור דרך לסיפריה שרק לה תהיה לו גישה. המחשב מחובר לרשת ע"י נתב יחד עם שיתוף קצבים. עד כמה שזכור לי אני מחובר למחשב בחשבון מנהל.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Ultimate 64-bit. הרצתי קובץ התקנה של Winamp 5.35 Pro, וקיבלתי הודעה בזו הלשון: This program has known compatibility issues מישהו יכול לאשש או להפריך את הטענה הזאת של Program Compatibility Assistant, לגבי התוכנה הזאת בכלל ולגבי הגירסה הספיציפית שציינתי בפרט?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
איך אני מחזיר לנורמל ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני צריך לפרמט לחבר שלי את המחשב ואני פשוט שכחתי הכול,מה הדרך הכי פשוטה ומהירה? ותענו מהר כי זה דחוף,תודה.
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי לפטופ P4. אין פרטים נוספים מלבד סלרון ומעבד 1500 בערך... אם אני מתקין XP PRO ואח"כ גם מוסיף את החבילה בעברית צפויות לי בעיות או שהכל צריך ללכת חלק? האם יש דברים נוספים מיוחדים שמתעוררים בעניין הנישאים בתחום התקנות מע' ההפעלה?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
דבר ראשון: אני די בטוח שהאשכול הזה נפתח בפורום הלא נכון, התלבטתי בין "אינטרנט" ל"תוכנה" ושניהם נראו לי לא מתאמים. מצטער אם אני עושה בלגן אל תשנאו אותי... אז כך-פרמטתי אתמול את המחשב, התקנתי ווינדוס XP PRO בחזרה, הלכתי טיפה מכות עם הדרייברים ובסוף נצחתי (מצד שני הם השאירו כמה חבורות כאבות מאוד, אבל אני ילד גדול... אני אחיה) האינטרנט פועל מהיר כמו שהוא היה לפני הפירמוט, אני מוריד באותו קצב והכול בעצם אותו דבר, חוץ מזה שכאשר אני מדפדף למעלה\למטה בדפי אינטרנט הם "נתקעים", הם כן עולים ויורדים, אבל ממש ממש לאט. ניסיתי בInternet Explorer ובFire Fox והתוצאה זהה בשניהם. יש למשהו רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הפעלתי את הפיצ'ר של העידכונים האוטומטיים, וקבעתי שהמחשב יוריד עידכונים כל יום ב-23:00. לפני עשר דקות בדקתי במנהל המשימות וראיתי את התהליך פועל ברקע אבל המעדכן עצמו לא הופיע בסרגל המשימות ולא עלה בכלל, היום שחזרתי מבה"ס הוא רצה להתקין לי עדכונים אבל בטעות לחצתי על ביטול ומאז זה לא מוריד לי אותם שוב. אני לא משתמש באתר של Windows Update מסיבות אישיות. : איך אני מוריד את העדכונים האלה עוד הפעם?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
האם שינוי ב POWER SCHEME בXP יכול לעשות שינוי בביצועים כמן ב ויסטא? כמו ה POWER OPTION ב ויסטא נגיד שאתה בוחר MAX PREFORMANCE בויסטא האם בXP יש דבר כזה ב POWER SCHEME? :s05:
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
נתון מעניין של חברת מחקר רצינית שמראה שוב שכל הדיבורים על LINUX הם בעיקר רק דיבורים.... אני לא רוצה להתחיל מלחמה WINDOWS VS LINUX אבל: The consulting firm issued a report on Wednesday stating that about 40 percent of Linux PCs will be modified to run an illegal copy of Windows, a bait-and-switch maneuver that lowers the cost of obtaining a Windows PC. In emerging markets, where desktop Linux enjoys wider popularity, the trend is even starker. Around 80 percent of the time, Linux will be removed for a pirated copy of Windows. As a result, the number of desktop Linux PCs that ship will exceed the actual percentage of Linux machines that get installed in the real world. De…
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לפני כמה זמן יצא לי לרשום הודעה כאן שזה היה תוכנה: « בתאריך: 29.06.2006 בשעה 12:29:36 » השב עם ציטוט ערוך הודעה כאשר אני מדליקה את המחשב ומגיעה למסך שחור שבו אני בוחרת את מ"ה הרצויה לי- אני לא יכולה להפעיל את המקלדת. ניסיתי לבדוק אם יש בעיה בBIOS אבל הכל מוגדר כראוי וכאשר מ"ה שלי עולה, המקלדת עובדת גם. משמע הבעיה היא ספציפית במסך שאחראי על בחירת מ"ה . ניסיתי לחפש פקודה בCMD שתעזור לי בבעיה הנ"ל אבל לא מצאתי. חשבתי שהבעיה היא בקובץ boot.ini אבל כשל פתחתי אותו והשוותי אותו לקבצים אחרים ראיתי שהקובץ בסדר גמור. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת פתרון לבעיה כי אין לי מושג מה אחראי על תפקוד החומרה במסך שאחראי על הבחירה במ"ה שרצויה לנו. המקדלת היא עם חיבור PS\2 . בדקתי כל הגדרה…
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב היום ואין לי את הסרגל שפות. (כן ,בדקתי אם הוא מסומן בכלל בסרגלי כלים פשוט לא רואים אותו) ניסיתי לעשות ריסט, ניסיתי לבטל אותו ואז להחזיר אבל הוא ריק כזה כמו בתמונה הזאת : הוא אמור להיות אחרי הShortcuts והוא פשוט לא מופיע מה לעשות ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
איך לשנות בויסטה שהאייקון של תיקיית מוזיקה שבתוכו יש לי שירים מאותו הזמר אבל מאלבומים שונים.. ושזה יראה על האייקון של התיקייה את כל התדפיסים של האלבומים שבפנים.. כי זה מראה לי את התדפיס רק של אחד מהאלבומים ולא יותר.. ופעם ראיתי בפורום מישהו שעשה לו בכל אייקון כמה אלבומים ולא רק אחד.. איך אפשר לעשות כזה דבר?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני רוצה להעלים את השמות של קבצי התמונות שיש לי, איך עושים את זה? שיראו רק THUMBNAILS[br]פורסם בתאריך: 7.12.2006 בשעה 22:09:50 ?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
חבר שלי אמר שזה טעות ואני יצטער על זה הבעיה שהתקנתי כבר ואני אחרי פירמוט ויש לי sp2 אני צריך את התיקון של האיטרנאט או לא יודע כי יש בעיה בתוכנות שיתוף כמו מיול וכאלה . תודה תודה תודה .
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי עושה בעיות וזה מעצבן אותי אז נשאר לי דיסק וינדוס ברוסית מדוד שלי ואני לא רוצה להתקין וינדוס מהתחלה רק לעשות repair,אבל הבעיה היא שאצלי המחשב בעברית!!! אז יהיה בעיה?זה ישנה לי את השפה?יגרום לי לבעיות?אני אצטרך לעשות גיבוי?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
פתאום כל מה שאני מנסה להפעיל מציג לי הודעת שגיאה שכתוב בה: "this file does not have a program associated with it for preforming this actrion. Create an association in the folder options control panel" וזה תוכנות כמו אינטרנט אקפלורר והכל בעצם! לא יודע למה, אבל הוא נתן לי להפעיל את הדפדפן מהדסקטופ... כל קיצור דרך אחר לא עובד! מישהו?[br]פורסם בתאריך: 28.06.2007 בשעה 10:51:11 נפתר, תודה לגוגל
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
לאחרונה הווינדוס התקין לי עדכונים אוטומטים וכשאני מפעיל את המחשב הוא מבקש ממני ללחוץ על ה USER שלי. יש לי רק יוזר אחד ולפני זה הווינדוס עלה והגיע לדקסטופ והכל עכשיו אני צריך ללחוץ על מנת שהוא יפעיל את הווינדוס ויגיע לדקסטופ. יש אפשרות להחזיר את ההפעלה הנורמלית כמו שהייתה לי מקודם?
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לאחותי הייתה הפצצת ספייווארס במחשב. מחקתי את כולם כמעט עם avast, ספיי בוט סירץ' אנד דיסטרוי, וad-aware. אני לא יודע אם הם מהסוג שחוזרים אבל לדעתי לא. מה שנשאר עכשיו זה השאריות. הדף בית באקספלורר נשאר הדף בית שהספייווארס קבעו, ואני לא יכול לשנות אותו בחזרה למה שהיא רוצה. מה אני יכול לעשות (מלבד כמובן פרמוט)? אם זה משנה, המערכת היא winXP עם sp1. תודה. עריכה: אוקיי מתסבר שהוא חוזר. זה משהו מסריח כזה שמעלה הודעות מפוברקות של בעיה בווינדואוס (האלה בסיסם טריי שנראות כמו תמרור צהוב משולש עם סימן קריאה שחור בתוכו). מה אני עושה עם זה לעזעזל אף אחת מהתוכנות שמוזכרות למעלה לא עזרו!!!!
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מתי תצא חבילת השירות השלישית ל-XP וחבילת השירות הראשונה ל-Vista? יש תאריך מדוייק (או לפחות חודש)? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-