Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
תוכנה מקפיצה לי כול הזמן הודעה שצריך לשלם עברה תקופת הנסיון ואני כן יקנה עוד מאת !!!! אבל בנתיים אני לא מעוניים בהודעה שקופצת לי כול שניה אני יוצא ממנה והיא אחרי30 שניות קופצת שוב מה אני עושה כדי לדחות אותה שלא תיקפוץ לי כול שניה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
חג שמח וכשר לכולם! אז ככה,,נתחיל בזה שאני לא איזה רמאי או עובר על החוק.. אני צריך איזשהו קובץ קראק כזה, שמשחרר את הווינדוס מההערה של ה-30 ימים אני שואל אתכם מאיפה אני יכול להוריד את זה כי זה יחסוך לי המון המון זמן בטלפון... אז תודה רבה מראש חברים. וחג שמח!!!
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב לא מזמן (XP) רציתי לדעת איך אפשר לבטל את הכניסה לחלונות שיעלה ישר בלי ללחוץ על האקאונט כדי להיכנס יש רק חשבון אחד וזה האדמינ' ולא צריך סיסמא כדי להיכנס לחלונות. (זה משהו שכבר עשיתי פעם ולא זוכרת איך) תודה
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני מתכוון לאייקונים של קבצים כמו למשל קובץ שמסתיים בAVI כמו כן מה אני צריך לעשות בכדי שבספריות אני אראה תמיד את התוכן במצב DETAIL זה כל הזמן משתנה לי תודה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי יש לי תוכנה מסויימת שאני עובד איתה והיא דורשת תמיד הרשאת אדמיניסטרטור(אני) אפשר לעשות איכשהו שהיא תיפתח קבוע כאדמיניסטרטור? תודה
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
כשאני לוחץ פעמיים זה מפעיל חלון חיפוש או משהו ולא נכנס לי... זה ממש מעצבן!!! מה עושים??? :kopfpatsch: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום לכם אני לאחרונה נתקל בבעיה מוזרה של תקיעה אבל לא קפיאה לגמרי אלא רק של חלון או תוכנה נגיד WINDOWS WASHER או אתר כמו LIQUID GENERATION שניהם נתקעים לי בעוד ש הWINAMP עובד וממשיך לעבוד ורק כשאני עושה CTRL ALT DEL ומגיע לTASK MANAGER אני מסוגל לסגור את זה הרצתי בדיקת SPYWARES וזה מצא לי משהו כשניסיתי למחוק אותו זה תקע לי את הANTI SPYWARE : מה עושים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום! הפרמוט שעשיתי היום עבר לא כ"כ בהצלחה.. במקום לפרמט את הכונן C מערכת ההתקנה אתחלה את הכונן D והתקינה את ווינדוס וכך נוצר מצב שעכשיו יש לי שתי מערכות הפעלה מותקנות, אחת בC ואחת בD הפעלתי את המערכת שמותקנת על C ומשם עשיתי אתמול דרך הוונדוס לכונן D בשביל לחזור למצב ההתחלתי, אך עדיין שאני מאתחל את המחשב הוא נותן לי לבחור בין 2 מערכות הפעלה למרות שיש לי רק אחת מותקנת (כונן D ריק) בנוסף מתחת לשני האפשרויתו של מערכות ההפעה הוא נותן לי אפשרות setup windows xp כאילו שעצרתי את ההתקנה באמצע, בנוסף, זה גם ברירת המחדל ככה שאם אני לא מספיק להעלות את האפשרות לאפשרות השניה הוא מתחיל שוב התקנה מוזרה של וונידוס ונתקע באותו שלב! בבקשה אנא עזרו לי!
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום בוינדוס מוגדר מצב כיבוי המסך לאחר כמה זמן. לפעמים במצב זה, כשאני רוצה להמשיך להשתמש במחשב, אין תגובה בעת תזוזת העכבר/לחיצה על המקשים במקלדת. לאחר כיבוי המחשב בכפתור, אני מפעיל את המחשב מחדש והכל עובד כרגיל. הערה: זה קורה רק כאשר אני מכבה את המסך בכפתור. הבעיה קרתה לי כשהיה מותקן דרייבר 8.7 לכרטיס המסך ונפתרה כאשר התקנתי את דרייבר 8.9 או 8.10 (לא זוכר איזה מהם). לאחרונה עדכנתי לדרייבר 8.12 ועכשיו זה קרה שוב. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
לא יודע מדוע, אך אני מקבל ההודעה הבאה כל הזמן בכניסה לאתר אלעל, איך מבטלים את ההודעה שחוזרת וחוזרת גם לאחר לחיצה על אישור. HELP ??? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום פורום נכבד, אולי קצת נזכרתי באיחור אבל לאור היציאה החדשה של ה SP2 יש לי שאלה בקשר לSP1 מאוד פשוטה: איך אני מתקין אותה אם יש לי WINXP צרוב, איפה אני משנה בREG? האם צריך להתקין את SP1 בשביל להתקין את 2? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם עד לפני שעה עבד לי הויסטה מצוין הפעלתי מחדש את המחשב קורה לי הבעיה הבעה המחשב עולה עד למסך שחור ויש תמסך שזה טעון תויסטה זה ניתקע על המסך הזה איזה רבע שעה ואז מפעיל מחדש את המחשב הוא לא ניכנס לווינדוס ניסיתי לעשות על מצב בטוח גם כן זה טוען דברים ואז ניתקע רבע שעה ומפעיל מחדש תמחשב מה עוד אפשר לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
התקנתי פונטים במחשב בבכמות די גדולה של בערך 7000... לאחר שהפעלתי את המחשב מחדש המחשב נתקע על חלון הברוכים הבאים. מה לעשות ולמה זה? WIN XP PRO SP2
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
איך אפשר לשמור על גיבוי טרי של הרגיסרטרי ? האם יש תוכנות המבצעות זאת ברקע , ובשעת משבר ניתן לסמוך עליהן ?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
בעיה מוזרה מאוווד : פותחים כתבן , כותבים מלל של כ300 שורות . מעתיקים את כל המלל כטקסט לתוך אימייל חדש בתוך אוטלוק אקספרס , שולחים לעצמנו . בבדיקת מייל , מקבלים את המייל ששלחנו , אבל.... בלי מספר שורות בסוף העמוד . התוכנה פשוט מעיפה באופן אקראי מילים וחצאי משפטים מהטקסט עצמו . אם עושים double paste , עם רווח של כמה שורות ביניהם , בטקסט הראשון לא קורא כלום , בסוף הטקסט השני באותו מייל , נעלמים מספר מילים או 2 ~ 3 שורות . זה מטריף אותי בצודה דיי שרוטה , וזה נהיה עניין של פרינציפ . בתמיכה של מיקרוסופט לא ממש יודעים מה להגיד לי , ביטלנו את כל האופציות של סיבוב הטקסט סביב גוף המייל , את כל האופציות האפשריות , וזה עדיין קורא . גוגל לא העלה שום ממצאים רלוונטיים . אולי מישהו נתקל …
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
איך אני מייצר קובץ שכשאני לוחץ עליו ומאשר תפעולה הוא מוסיף ערך רג'יסטרי במקום כלשהו ברגיסטרי... (אני צריך להעביר כמה ערכים מיוזר1 ליוזר2 אצלי במחשב ואני צריך לדעת איך ליצור תקובץ) תודה
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
זה אמור לתקן את כל הבאגים כמו שהיה ב WINDOWS XP?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יצרתי חשבון משתמש נוסף כחשבון מוגבל, לא היו אפשרויות הגבלה נוספות. האם קיימות אפשרויות הגבלה נוספות? אם כן, איך מגיעים אליהן ומה ניתן להגביל? מדובר בחשבון משתמש נוסף עבור ילד קטן, ואני רוצה להגביל את החשבון באופן כזה שגם תוכנות שבהתקנה הראשונית סומן לאפשר שימוש לכולם. בקיצור, אני רוצה שתהיה לא גישה אך ורק לצייר, כונן ה-CD בלבד ללא יכולת להתחבר לאינטרנט אפילו לא בטעות. בנוסף, אני רוצה ליצור לו על שולחן העבודה (שלו) קיצור דרך לסיפריה שרק לה תהיה לו גישה. המחשב מחובר לרשת ע"י נתב יחד עם שיתוף קצבים. עד כמה שזכור לי אני מחובר למחשב בחשבון מנהל.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אפשר ליצור batch file שיכניס את המחשב למצב חסכון בחשמל בעת היעדר פעילות?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מאז שפרמטו לי את המחשב כל פעם שאני מדליק אותו עולה המסך שצריך ללחות על ה-USER איך מבטלים את זה וכל שעה בערך (נראה לי הארדיסק) נכבה או נדלק יש ת'רעש הזה כמו שמדליקים את המחשב מה זה יכול להיות מצב שינה וכל אלה ?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך מבצעים הגבלת משתמשים אגרסיבית על משתמש מסויים נתתי למשתמש הרשאה של אורח אבל עדיין יש תוכנות שהוא יכול להסיר ולהתקין בכל זאת יש אפשרות לתת למשתמש הרשאה נמוכה כל כך שלא תיהיה לו שום גישה להגדרות מערכת בכלל? אלה רק לתקית המשתמש שלו בלבד ולא קבצים מעבר לכך? מה שאני מחפש זאת בערך הרשאה גישה שיש למשתמש בלינוקס בתור ברירת המחדל רק יותר אגרסיבית ככה שהוא גם לא יוכל לקרוא קבצים שלא נמצאים בתקיה של המשתמש שלו אני מעדיף אפשרות כזאת דרך הוינדוס ולא דרך תוכנה אך דרך תוכנה זה גם טוב תודה
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
האים ניתן להתקין את הוויסטה גירסת UPGRADE בעיברית על XP באנגלית והאים ניתן לעשות התקנה נקייה של הוויסטה מבלי לעשות UPGRADE ?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
יש לי לפטופ P4. אין פרטים נוספים מלבד סלרון ומעבד 1500 בערך... אם אני מתקין XP PRO ואח"כ גם מוסיף את החבילה בעברית צפויות לי בעיות או שהכל צריך ללכת חלק? האם יש דברים נוספים מיוחדים שמתעוררים בעניין הנישאים בתחום התקנות מע' ההפעלה?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
אני משתמש ב windows vista home premium 64 bit אני מנסה לייצור יוזר חדש במערכת (standard user) עבור אחותי הקטנה, "Roni". ברגע שאני לוחץ Create account אני מקבל את השגיאה שמופיעה בצילום מסך. למישהו יש רעיון למה? כל התווים תקינים, בדקתי שאני באנגלית ולא בשפה אחרת ועדיין זה לא עובד [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-