עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by desert,

כי אין יותר ווינדוס אפדייט ל 98 ויש לי ENABLED , ואם אני מתקין את ההתקנות שהם מציעים אחד אחד , זה גם מעייף וזה גם יכול לדפוק לי את ווינדוס זה קרה לי פעם. יש פיתרון איך אני יכול לעדכן את המערכת?[וזה SECOND EDITION]

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  2. שמעתי שיש תוכנה כזאת היכולה ליצור ארבעה דסקטופים במחשיר אחד אני רוצה לשאול אם מישהו יודע על זה...

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  3. Started by dannyha3987,

אז ככה, אתמול בלילה, כשהדלקתי את המחשב שמתי לב שלוקח לווינדוז טיפה יותר זמן לעלות ואף אחרי כמה זמן הופיעה ההודעה "לא יכול למצוא את c:\documents" התעלמתי מזה והמשכתי הלאה. בערך כל דבר תקע את המחשב לשנות אור, ואחרי זה ניסיתי ריסט, שלא עזר בכלל והחזיר את ההודעה הזאת שוב. היום ניסיתי מספר ניסיונות נוספים כולל לעלות דרך עזרים ומשחזר המערכת ולשחזר את המחשב מיום אחר, ולהפעיל אותו בsafe mode ללא הועיל. כרגע כשעולה הווינדוז לוקח לו קצת זמן ואז הוא פשוט עולה ונשאר על הרקע של הdesktop ושום כפתור לא מועיל, הוא די תקוע. כרגע לפי המצב הנוכחי אני מבין שעלי להתקין מחדש את הווינדוז. *בניסיונות להפעיל את c:\ במצב בטוח הוא עבד, ואף העתקתי קבצים ממנו אל F ככה שאני די בטוח שאין מדובר בקריסה …

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  4. את ההתקנה של הרחבת שפה בויסטה תעבוד רק על גירסת ULTIMATE ?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by talikooo,

כשאני לוחץ ctrl+alt+del ואז אני לוחץ על ביצועים המחשב מראה לי שם את השימוש ב cpu אבל הוא לא יורד מ100% אולי פה ושם אבל ככה שהמחשב דולק ושום תוכנית לא רצה ושום פעולה לא נעשית הcpu כל הזמן על 100 אחוז מישהוא יודע למה זה ואם ככה זה צריך ליהיות? אני מריץ את הווינדוס xp על מחשב לא חזק במיוחד פנטיום 3 800 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  6. אהלן,ברשותי WINXP , ועכשיו יש קטע מוזר - חלק מהתיקיות שאני יודע בודאות שיש בהם תכנים, נראות כריקות.אפילו חלק מהתיקיות כלל לא נראות.זה מוזר כי זה רק חלק מהתיקיות והקבצים ולא הכל!! מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  7. הקצב העברה הוא 60MB או אפילו יורד ל55. האם זה תקין?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  8. יש תוכנה שאני מנסה להפעיל ואז מקבל הודעה: "קובץ המערכת אינו מתאים להפעלת לישומים של: c:\windows\system32\config.net.msdos לחץ על סגור כדי לסיים את פעולת הסיום." כבר נתתם פה הוראות למחוק מספר קבצים בתיקייה של ווינדוס - אצלי זה לא היה ולא עבד. מישהו יכול לתת הוראות פשוטות מה בידיוק לעשות? ובלי לשלוח אותי לדפים ארוכים באתר של מיקרוסופט שמבלבלים

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by lior6996,

אני מפרמט מחשב חדש ורציתי לדעת האם זה משנה מבחינת ביצועי מערכת ההפעלה אם אתקין משחקים על כונן C ? הגודל של כונן C הוא 25 ג'יגה. תודה. ליאור.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by Niv golan,

כאשר אני מכבה את המחשב מופיע לי המסך של הכיבוי שאומר "כעת ניתן לכבות את המחשב"הוא לא מתכבה לבד , אני מכבה אותו ע"י לחיצה ארוכה על הלחצן של ההפעלה של המחשב(on) אני רוצה שהוא יתכבה לבד בלי הלחיצה . איך אפשר לבטל את אפשרות זאת?

11. שלום לכולם... לפני כמה ימים בן דוד שלי הביא לי את המחשב שלו בשביל שאני יראה למה חלק מהתוכונת ומהחשחקים לא פועלים פשוט לוחצים דאבל קליק ולא קורה כלום המחשב הוא E6400, 7600GT 2 GB זיכרון, 2X250 ולוח 965 של MSI לא זוכר בידיוק אני הדגם אני יעדכן.... בכל מקרה כל הדרייברים מעודכנים ניקיתי ת'רג'יסטרי וסרקתי עם adawere וspy sweeper ולא מצא כלום עשיתי repair לווינדוס חשבתי אולי זה יעזור במשהו אבל אותו הדבר... אין לי בעיה לפרמט, פשוט הוא צריך את המחשב שלו ביום שישי כשהוא חוזר מהצבא יש לו כל מיני סרטים לערוך בשביל הצבא ליום ראשון והוא צריך את כל התוכנות שיש עכשיו, אז אם אני יפרמט זה יקח לו זמן אחרי זה להתקין את כל התוכנות והכל.... מישהו? משהו? חנוכה שמח ותודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  12. התקנתי תוכנה למצלמת logitech דגם quickCam Orbit ,גירסא 8,3,0 זו גירסא שמתאימה גם ל- pro 4000 , הכל עובד תקין, הבעיה היא שבמחשב יש משתמשים עם חשבון מוגבל וכאשר הם נכנסים למחשב מיד מופיע תפריט קטן שמודיע שאין גישה, כמו כן המצלמה חסומה מחשבון מוגבל, אפשר להפעיל את המצלמה רק מחשבון מנהל, מה עושים, איך משחררים את זה? יעקב

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  13. Started by maxoirodi,

שלום לכולם! עד לפני כשבוע - שבועיים המחשב שלי היה מאפשר כתיבה בעברית ובאנגלית ביחד. אך כרגע הוא לא! שני השפות מותקנות אצלי (בדקתי בהגדרות) אך ברוב הישומים כמו ישומי OFFICE, INTERNET EXPLORER ואפילו BABYLON אני לא יכול לשנות את השפה מאנגלית לעברית, כדי לעשות זאת אני חייב להגדיר את השפה כברירת מחדל ב-CONTROL PANEL וזה ממש לא נוח לעשות את בכל פעם! ב FIREFOX למשל זה כן עובד ואפילו בפוטושופ זה עובד אבל בהרבה תוכנות אחרות זה לא! למישהו זה קרה? ואיך אפשר לתקן בעיה זו?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Started by menyd1,

שלום איך אני יודע אם יתאים לי מערכת הפעלה 64 ביט? DualCore Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz (11 x 200) 2 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך HD4870 (כי הבנתי שאם אני רוצה להרחיב זיכרון ל 4 ג'יגה צריך מערכת הפעלה שתתמוך בזה והיא 64 ביט כי 32 ביט תומך עד 3.5 ג'יגה) אין בעיות עם מערכת הפעלה של 64 ביט?משחקים ותוכנות ודברים כאלה הכל רגיל?אז מה ההבדל?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  15. Started by adam2008,

יש דרך כלשהי לשחזר את הסיסמה כי אני רוצה לפרמט? אולי היא רשומה איפה שהוא על המחשב?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  16. Started by skywalker13,

נכון יש את תיקיות הברירת מחדל של המוסיקה שלי והתמונות שלי שאם מוחקים אותם זה כל הזמן מופיע מחדש.... איך אני יכול לעשות שזה לא יופיע כל פעם מחדש אחרי שאני מוחק את זה? תודה מראש לכל העוזרים.

17. Started by adam2008,

שלום... windows תופס לי נפח של 3.9 גיגה הגיוני?? אגב זה וינדוס xp

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  18. Started by the kooks,

שלום רב. יש לי WIN XP+SP2 ומחשב די ישן..(תראו את המפרט) עכשיו מאחר והמערכת למרות כל מאמצי עדיין לא רצה מהר, אני עושה סריקות נגד רוגלות טוראנים עם 3-4 תוכנות שונות לפחות פעם בחודש אני משתמש באנטי ויורס AVAST ופיירול סיגייט 5.6 עושה איכוי דיסק כל מה שאפשר אפילו הורדתי את כל מה שמעמיס על המחשב בMSCONFIG עכשיו אני רוצה לבטל את כל השירותים שרצים שאני ממש לא צריך אותם למשל יש לי כרגע 36 שירותים רצים בTASKMGR.. ואני רוצה לצמצם קצת.. אגב לכול מי שיגיד לי "תוסיף זיכרון" אז אין כזאת אפשריות יש לי 256MB 266MHZ וזה מה שיש עכשיו מישהו יכול לעזור לי לחסוך בזיכרון וירטואלי כי לא משנה כמעט מה אני עושה יש לי 30-40 MB פנוי (אני בודק את זה באוורט) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  19. Started by gator_play12,

http://img472.imageshack.us/img472/4364/tttnl2.jpg הקובץ MSSRSERV32 גודל עד שהוא תופס את כל הזיכרון ואי אפשר לעשות כלום במחשב

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  20. Started by homart,

שלום! הפרמוט שעשיתי היום עבר לא כ"כ בהצלחה.. במקום לפרמט את הכונן C מערכת ההתקנה אתחלה את הכונן D והתקינה את ווינדוס וכך נוצר מצב שעכשיו יש לי שתי מערכות הפעלה מותקנות, אחת בC ואחת בD הפעלתי את המערכת שמותקנת על C ומשם עשיתי אתמול דרך הוונדוס לכונן D בשביל לחזור למצב ההתחלתי, אך עדיין שאני מאתחל את המחשב הוא נותן לי לבחור בין 2 מערכות הפעלה למרות שיש לי רק אחת מותקנת (כונן D ריק) בנוסף מתחת לשני האפשרויתו של מערכות ההפעה הוא נותן לי אפשרות setup windows xp כאילו שעצרתי את ההתקנה באמצע, בנוסף, זה גם ברירת המחדל ככה שאם אני לא מספיק להעלות את האפשרות לאפשרות השניה הוא מתחיל שוב התקנה מוזרה של וונידוס ונתקע באותו שלב! בבקשה אנא עזרו לי!

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  21. מדובר בפניום 3 בעל win xp SP2 הוא "השתגע" אז החלטתי לעשות upgrade זה הפעיל מחדש את המחשב על מנת להגיע לתוכנית ההתקנה (במצב דוס) ואז התקבלה הודעה על רקע כחול: האפשרות היחידה שקיימת מרגע זה היא F3 ליציאה ואז זה חוזר חלילה.. (עושה ריסט ובסופו של דבר מגיעה לאותה הודעה) חשוב לציין שבזמן שהמחשב מציג בפניי 2 אפשרויות (להיכנס להתקנה של הווינדוס או לווינדוס) - המקלדת כאילו מושבתת, ושום מקש לא עובד גם לא F8 מה עושים?

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  22. Started by scohen360,

שלום לכולם עד לפני שעה עבד לי הויסטה מצוין הפעלתי מחדש את המחשב קורה לי הבעיה הבעה המחשב עולה עד למסך שחור ויש תמסך שזה טעון תויסטה זה ניתקע על המסך הזה איזה רבע שעה ואז מפעיל מחדש את המחשב הוא לא ניכנס לווינדוס ניסיתי לעשות על מצב בטוח גם כן זה טוען דברים ואז ניתקע רבע שעה ומפעיל מחדש תמחשב מה עוד אפשר לעשות ?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  23. Started by hazi_s,

שלום לכולם, יש לי בעיה מרגיזה התאריך שלי מופיע בצורה האמריקאית את אומרת קודם החודש אחר כך היום והשנה, אשמח לקבל הכונה איך לשנות זאת. תודה.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  24. Started by RAM75,

שלום לכולם, סליחה מראש אם הנושא כבר יצא מכל החורים - אבל ביצעתי פה חיפוש ולא ממש מצאתי תשובה. אני מנסה לעזור לחבר עם התקנת ויסטה. עם הדיסק שברשותו הוא הצליח להגיע בהתקנה רק עד לשלב של בחירת שפה ! מאותו שלב המחשב פשוט קופא ! הוא ניסה להחליף רכיבים כמו זיכרון ונגן DVD - לשווא. הבאתי לו בשביל הניסיון דיסק שלי (אולטימייט 32BIT) שעבד פרפקט בשני ניסיונות התקנה אצלי, על שני מחשבים שונים. כשהחבר ניסה להתקין - קיבל הודעה שזה לא דיסק SYSTEM וכו' , ולא התחיל אפילו להתקין. כמובן שכיוון מראש ב-BIOS לטעינה ראשונה מה-DVD..... שאלתי היא כזו - האם יש לוחות-אם שמראש יחסמו התקנה של ויסטה (בעזרת צ'יפ או משהו דומה) ? משום מה זכור לי מימיה הראשונים של ויסטה שדובר על משהו כזה או אח…

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  25. אם הכונן הזה אני צריך להגדיר לו דרייברים יש לי לוח של MSI

דיונים חדשים בפורומים