Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום איך אני יודע אם יתאים לי מערכת הפעלה 64 ביט? DualCore Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz (11 x 200) 2 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך HD4870 (כי הבנתי שאם אני רוצה להרחיב זיכרון ל 4 ג'יגה צריך מערכת הפעלה שתתמוך בזה והיא 64 ביט כי 32 ביט תומך עד 3.5 ג'יגה) אין בעיות עם מערכת הפעלה של 64 ביט?משחקים ותוכנות ודברים כאלה הכל רגיל?אז מה ההבדל?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שמעתי שיש כבר את הגירסה הסופית ויש לי כמובן מעבד 64 ביט (AMD 3200). האם זה יתן לי שינוי ביצועים משמעותי (אני מקדד המון) ומה קורה עם ה-SATA כי יש לי הארד דיסקים SATA אז מאיפה להוריד דרייבר להארד דיסקים? (יש לי לוח MSI - K8N NEO 2).
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש דרך כלשהי לשחזר את הסיסמה כי אני רוצה לפרמט? אולי היא רשומה איפה שהוא על המחשב?
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמעתי שב-Vista מותקנת כבר ה-DX10,עכשיו אם אני עובר אליה והכרטיס מסך שלי לא תומך DX10 אני צריך להתקין את DX9? מצטער על הבורות, בתודה.
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
לילה טוב. אני משתמש חדש יחסית בויסטה. אני צריך לבצע שינוי כלשהוא בכמה תיקיות במחשב אך אין לי הרשאה לכך (על אף שאני מוגדר כאדמיניסטרטור ועל אף שהגדרתי הרשאה מלאה דרך מאפיייני הכונן). ברצוני לדעת איך באפשרותי להכנס לחשבון המנהל :-\ תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי מחשב בלי כרטיס קול, וכל פעם שיש אישזהי שגיאה בווינדוס, אז יוצא BEEP מהרמקול שנמצא בתוך המחשב איך אפשר לבטל את ה BEEP הזה בלי לנתק את הרמקול הקטן הזה?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
-
היי חברה אתם מכירים אולי אתרים שאפשר להוריד מהם את שני העידכונים האלו? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
בכל פעם שווינדוס עולה (2000) מופיעה לי הודעת שגיאה של הקובץ vxh8jkdq7.exe ביצעתי חיפוש בGOOGLE ןהבנתי שזה סוג של TROJAN אבל איך אני מסיר אותו?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי, לפני כ'שבוע התקנתי Win Vista Ultimate, לפי ידיעתי אמור להיות לי ממשק Aero, למה הוא לא מופיע אצלי? ד"א חרא ווינדוס עשה לי בעיות מפה ועד הודעה חדשה.. אני ישר איתו עד Win 7. פרטים נוספים: מעבד - Core 2 Dou זיכרון - 1GB כרטיס מסך של הלוח - 128MB
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום חברים ובכן אילוץ חומרתי (4 גיגה ) דוחף אותי להתקין את המערכת הנוראית הזו ולהפרד מה XP האהובה עלי :-[ :-[ אני כבר חודש עובד עם סרוור 2003 והיא נוראית בעבודה שוטפת.כל דבר קשה איתה גם אחרי שמנטרלים הכל.עם XP הזיכרון עובד לי בחצי אפילו שהוא מותקן פיזית מתוך 4 XP רואה 2.75. ובכן לשאלה כיצד אפשר להפשיט מהויסטה את כל השטויות שלה?. א)את הסרגל שעונים המטופש. ב)את הלוח בקרה הנוראי שיותר גרוע ממבוך ג)את התפריט התחל שיותר מתאים לפלייסטיישן ולא לתחנת עבודה. חלונות 7 אני לא אתקין כי אני לא עובד עם גרסאות ניסוי מתוך עיקרון.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד עם רישיון לויסטה הום בייסיק. אני מעוניין להתקין את SP1 בהתקנה חדשה וחלקה. יש לי את הדיסקים של היצרן בהם יש ויסטה. ויש אופציה לבצע אינטגרציה. רק שהבנתי שהיא אף פעם לא מושלמת. שאלתי האם הקוד שלי שהוא OEM עובד גם עם הגרסאות של MSDN? האם ויסטה כמו XP עושה הפרדה בין גרסאות ל- OEM לבין רגילות או שבויסטה ההבדל הוא רק בקוד? תודה.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
טוב שיחקתי ב- regedit.exe והרסתי דברים יש איזושהי רך שאני יכול להחזיר אותו ל??DEFULT
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את האייקון ואת השם של הבנאדם אליו שייך הווינדוס. ראו תמונה מצורפת. תודה... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מישהו נתקל בזה בוינדוס ויסטה שמשחקים לדוגמא באתר וואלה לא עובדים והצליח לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מסוימת.. אני עובד על המחשב כרגיל ואחרי בערך חצי שעה המחשב נתקע בערך כל 3 שניות, כלומר הכל זורם במחשב-תקיעה של שניה, וחוזר חלילה. מה הבעיה ומה אני צריך לעשות?[br]פורסם בתאריך: 16.10.2008 בשעה 21:37:29 הינה לינק לתמוה של הפרוססhttp://up29.siz.co.il/up3/wndtomwdjioq.jpg ורציתי להוסיף ולהגיד שאחרי ריסטארט זה מיסצתדר לכמה דקות מזהו כמו 5 10 ואז חוזר שוב אני ממש מזיז את העכבר על המסך והוא ניתקה לשבריר שנייה וממשיך משהו מוזר לחלוטין בדקתי שתוכנות שרצות שאין משהו שקופץ ובאמת אין משהו כזה אז תעזרו לי!
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
1) אם ההרדיסק שלי מחולק ל2 והרדיסק c: שליהוא רק 10 ג'יגה ואני רוצה להתקין WIN7 ..זה לא מספיק ...אני יכול לקחת מהמחיצה השניה של D עוד ג'יגה לטובת C כדי שיהיה לי מקום להתקין ? 2) ניתן בכלל לשדרג מ XP PRO ל 7 ? ואם לא יהיה ניתן בהמשך ? תודה
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Ultimate 64-bit. הרצתי קובץ התקנה של Winamp 5.35 Pro, וקיבלתי הודעה בזו הלשון: This program has known compatibility issues מישהו יכול לאשש או להפריך את הטענה הזאת של Program Compatibility Assistant, לגבי התוכנה הזאת בכלל ולגבי הגירסה הספיציפית שציינתי בפרט?
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום וקניתי מחשב חדש שיגיע בקרוב, הינה המפרט: מעבד core 2 quad q6600 2.4 Ghz 8Mb לוח אם Asus p5kpl - CM כונן דיוידי Lg GH22NS דיסק קשיח Samaung spinpoint T 320gb 7200rpm 16mb sata 2 זיכרונות Kingston valueram 4Gb DDR2 800 ספק ThermalTake TR2 430W אני אשמח לקבל תגובות על המפרט, יכול להיות שאני אוכל לשנות אם תמליצו כך. אני קניתי את המחשב הזה לעבודה עם קיובייס פלאגינים והמטרה הייתה מחשב שיריץ את התוכנות האלה בלי מאמץ,תקיעות ובעיות. אני מתלבט כרגע איזה מערכת הפעלה לשים עליו, XP היא סבבה אבל קצת נמאס, חשבתי לכיוון הVISTA ואז חשבתי שיהיה הכי מגניב להתקין עליו את הלפרד שתמיד התלהבתי מימנה ומאוד אהבתי אותה. אני אשמח לשמוע את דעתכם, לגבי האם זה אפשרי, האם המ…
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי אקספי בעברית ואני מעוניןלהתקין אבל שיהיה באנגלית שיהיה סטארט במקום התחל... תודה
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
נתון מעניין של חברת מחקר רצינית שמראה שוב שכל הדיבורים על LINUX הם בעיקר רק דיבורים.... אני לא רוצה להתחיל מלחמה WINDOWS VS LINUX אבל: The consulting firm issued a report on Wednesday stating that about 40 percent of Linux PCs will be modified to run an illegal copy of Windows, a bait-and-switch maneuver that lowers the cost of obtaining a Windows PC. In emerging markets, where desktop Linux enjoys wider popularity, the trend is even starker. Around 80 percent of the time, Linux will be removed for a pirated copy of Windows. As a result, the number of desktop Linux PCs that ship will exceed the actual percentage of Linux machines that get installed in the real world. De…
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לא משנה איזה סוג או חברה ה pda העיקר אם אפשרי להתקין xp עליו תודה,
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי כל פעם אחרי שאני מפעיל את המחשב מחדש אני צריך להגדיר שוב את הכתובת POP של ה אואוטלוק אקספרסס , הוא משתנה לכתובת הבאה 127.0.0.1 . זה קורא גם עם ה spamkiller של מקאפי וגם בלי ( אחרי שביטלתי ) , ושוב אם אני משנה ומפעיל שוב את התוכנה אז הכתובה הטובה נשארת , רק אחרי הפעלה מחדש היא משתנת . אני משתמש בחשבון של GMAIL . מקווה שזה הפורום הנכון . תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי WINDOWS VISTA שעבדה מצוין,הבעיה שעשיתי משהו כנראה ועכשיו אני רואה את העברית בצורה לא תקינה או ריבועים במקום עברית או עברית עם פונטים משונים אשמח לעזרה תודה רבה שי
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אני רוצה להעלים את השמות של קבצי התמונות שיש לי, איך עושים את זה? שיראו רק THUMBNAILS[br]פורסם בתאריך: 7.12.2006 בשעה 22:09:50 ?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-