Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
:hi: נדמה לי שwin xp לא מותקן טוב אצלי במחשב . לכן השוואתי את המחשב שלי עם מחשב אחר פחות טוב משלי שיש עליו win xp מאותה גירסה ובהגדרות דומות. 1 במחשב הפחות טוב צריכת המשאבים היתה cpu=8% ואילו צריכת הזיכרון היתה 56mb לעומת זאת במחשב שלי cpu=13% והזיכרון 82mb 2 המחשב הפחות טוב עולה לאחר 9 שורות לעומת שלי לאחר 12 שורות . 3 במחשב הפחות טוב היתה מותקנת win 98 שרצה טוב מאוד לעומת זאת כשהותקנה win xp המחשב החל להאיט . ולשאלות ??? ??? ??? ??? 1 מה צריכה להיות צריכת המשאבים הנורמלית.? 2 מה ניתן להסיק ממסקנות אלה והאים יש פרמטרים נוספים להשוואה ? 3 מה עלי לעשות בכדי ליעל את המחשב .? 4 האים למטרת משחקים עדיף להשתמש ב win 98 שצורכת פחות משאבים ומפנה יותר משאבים ל…
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם. צריכת הזיכרון ניראה לי קצת גבוה 61,076 K האם זה אמור להיות ככה או שיש בעיה? ועוד שאלה קטנה - עכשיו אני נמצא על ערכת הנושא האורגניל של XP ת אם אני מחליף אותה עי THENUP זה מעט את המחשב באופן משמעותי ? (אני לא מתכוון להתקנה של ערכת עיצוב חדשה אלא רק THEME לשורת ההתחל) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי win 7 64bit ו 4gb ram משום מה אני תמיד רואה שהמערכת זוללת הרבה זיכרון לפעילויות השונות. מה ההבדל בין available ל free ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי win 7 uitimate 32 ביט עם 3 גיגה זיכרון ddr-2. בעת הפעלת המחשב כמות הזכרון הנצרכת על פי מנהל המשימות היא לא יותר מ1 גיגה אבל אחרי הפעלת משחקים ותכונות חילוץ כמו winrar והפעלת מספר טאבים בדפדפן כמות הזיכרון עולה לכ-2 גיגה. הבעיה היא שכאשר אני סוגר את התכנויות האלו וגם עושה להם סיום תהליך הזיכרון לא משתחרר ונשאר גובה על כמעט 2 גיגה על מנת לשחרר את הזיכרון צריך לבצע הפעלה מחדש או להשתמש בתוכנה לשחרור זיכרון. האם יש פתרון לבעיה? תודה לעוזרים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! כאשר אני מפעיל את המחשב ה W7 צורך 1GB של זיכרון. אך כאשר אני מכניס את המחשב למצב "שינה" ומחזיר אותו חזרה לפעולה רגילה הוא צורך רק 550MB האים זה צריך להיות ככה ? [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עובד לי עם המחשב, כשלפתע הכל מתחיל לקרטע, הכונן הקשיח לא מפסיק את פעילות הקריאה/כתיבה. אני ניגש לPerformance והמחזה הבא נגלה לעיני... אחד מהדברים היותר מטורפים שקרו לי אי-פעם, אין לי מושג איך זה הגיע למצב כזה, מה שבטוח, זה די חריף.
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי צריכת יתר של משאבי מערכת של הקבצים בתמונה וזה מאוד מעט לי את המחשב יש לי זוכרון 512 דידיאר 400 ומעבד 2500 ברטון. תעזרו לי בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 998 צפיות
-
-
לא יודע למה הקבצים שבתמונה ביחד כל הזמן לוקחים לי את כל המשאבים וזה אחרי בדיקת וירוסים מעודכנת ושל בדיקום עם ספייבוט ואדאוור. מה לעשות??? (אל תתיחסו לזה שאימיול פועל בתמונה, זה ככה גם בלי אימיול...) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי עובד נורא איטי בזמן האחרון ונתקע הרבה בדקתי מה לוקח את כל המשאבים וכתוב שאקספלורר לוקח את כולם וכל הזמן צריכת הזיכרון שלו עולה, היא אפילו מגיעה ל200 מגהבייט. סרקתי וירוסים עם נוד 32 מעודכן, סרקתי בעיות עם ספייבוט מעודכן, והבעיה לא נפתרת, ואני כבר לא יודע מה לעשות. מה יכולה להיות הבעיה? מה אני צריך לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אהלן. לא מזמן רכשתי מחשב נייד. יש לי על המחשב הנייח תיקיות כמו: שירים, תמונות. רציתי לדעת האם אני יכול דרך יצירת קבוצה בייתית בין המחשבים להעביר למחשב נייד (במידה והוא מתחבר לקבוצה) את כל הקבצים (מדובר על 10 גיגה של קבצים). המחשב נייד WIN7 מקורי וגם המחשב נייח. (הכוונה להעתיק מהנייח לנייד). במידה וזה אפשרי אשמח למדריך קטן בעברית. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מנסה להפעיל את השירות peer networking grouping וללא הצלחה... יש פתרונות???
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שם משתמש וסיסמה בטוח נכונים אני מנסה להיכנס לחלונות XP ומקבל הודעת כניסה: קבוצת משתמשים שצויינה אינה קיימת מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום, מותקנות לי על המחשב ויסטה ו 7. במסך הבחירה בינהן ה 7 משמשת כברירת מחדל (אם אני לא בוחר וינדוס בעצמי ה 7 תיבחר לבד אחרי 30 שניות). האם ניתן להפוך את הסדר כך שהויסטה תהיה ברירת המחדל? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, כמה ג'יגה אני צריך לקבוע למחיצה רק בשביל המערכת הפעלה?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי XP PRO באנגלית. כשאני פותח קובץ של word ונותן לו שם, מערכת ההפעלה מכריחה אותי לרשום בשם הקובץ את הסיומת .doc שמתי לב שבמחשבים אחרים שעליהם עבדתי, היה מספיק לרשום רק את שם הקובץ ללא הסיומת. כיצד אני יכול להגדיר במחשב שלי שאצטרך לרשום רק את השם ?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
קבלו את הקטע הכי אכול והכי מוזר שאי פעם קרה לי בחיים שלי!! מסיבה מוזרה כלשהי הקספרסקי שלי קרס לו...אז לא ממש שמתי לב לזה וזה בעצם מה שהתחיל את כל הסיפור....תוך מספר ימים המחשב שלי הוצף בווירוסים....יותר נכון סוסים טרויאנים שום דבר לא פעל טוב , פופ אפס כל הזמן!!..יענו ביל סוף המון פשוט נופלים עליך....המחשב ניתקע ועושה ריסטרטים ...כל החרא שיכול לקרות קרה! אז טוב אני אמרתי לעצמי יאללה צ'יקי בוא ניכנס במחשב הזה נטפל בו עד הסוף....אני אמרתי לעצמי כוס עמק כל מה שיש לי פה אפשר תמיד להוריד מחדש...אז באתי וניסיתי לעשות פירמוט..(המוצא הכי קל)...מסיבה כלשהי לא נתן לי...פשוט רשם שהוא לא יכול ואמר לבדוק את החיבור ועשה ריסטרט וניסיתי שוב ושוב לא הלך אמרתי אני ינסה שוב רק הפעם בדרך שונ…
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
תורידו זה קובץ טקסט עם המון עצות איך לשפר את ה-WINXP + איך לעשות כל מני TWEAKS שונים
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
ערב טוב. אני מנסה לחשוב אם יש דרך כל שהיא לקבל ממיקרוסופט את קבצי ה-ISO להורדה לשתי הגירסאת, ה-32 ו-64 ביט של וינדוס 8, אך לשלם בעבור מערכת אחת. נניח שכרגע יש לי מערכת וינדוס 7 של 64 סיביות, לכן אקבל את גירסת ה-64 סיביות של וינדוס 8 בעת הרכישה דרך האסיסטנט. ונניח שבהמשך ארצה להתקין על מחשב אחר את גירסת ה-32 סיביות. איך אפשר לעשות את זה ללא עלות נוספת, ובלי ללכת לחפש מחשב שעליו מותקנת מערכת 32 ביט?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לאחר שמשחק כשעה או שעתיים במחשב (מפרט המחשב בפרופיל) וחוזר ל- windows מקבל הודעה......... windows apear to be working slowly, please change color scheme to basic המשחק שבו אני משחק הוא crysis . האם יכול להיות שמקבלים הודעה כזו גם כאשר יש מיפרט כזה?
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
הרבה פעמים אני מקבל חלון שמודיע על Script Error ומציע לי לעשות Debug. איך ניתן למנוע הופעת חלונ זה ? מצורפת תמונת חלון השגיאה וכן תמונת Option -> Advanced.
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה ישנה אצלי בעיה שתוך כדי עבודה מופיע החלון הבא : לחיצה על NO (גם לחיצה על Yes לא תעזור), תעביר לחלון הבא : ולאתחול המחשב. עדכוני ה Windows XP הם עדכניים, בדקתי וירוסים ו spywares. הרצתי memtest86 למשך זמן רב ולא נמצאו בעיות. מה הבעיה ? ויותר חשוב, איך אני פותר אותה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי תמונות או סרטים ממצלמה דיגיטלית ואני לא מצליח לפתוח מישהו מכיר תוכנה לפתיחה תודה
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
איך אני עושה שאת קובץ הBAT הכנתי הוא יעתיק את עצמו ל STRTUP של הוינדוס? מישהו יכול להגיד לי בבקשה את הפקודה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מוזרה בזמן האחרון. פרמטתי את המחשב לאחרונה וגיביתי את הכל ל דיסק קשיח חיצוני. עכשיו נ יסיתי להתקין מספר משחקים מקבצי ISO שגיביתי לא משנה איזה משחק אני מנסה להתקין אני מקבל שגיעה שחסרים קבצי DLL הורדתי תוכנה שמתקנת קבצי DLL חסרים ואני מצליח לתקן את זה אבל כל פעם אני מקבל שגיעה על חוסר של קובץ אחר וזה לא פותר את הבעיה ניסיתי מספר דיסקים של וינדוס 7 חשבתי אולי ההתקנה לא טובה לא עזר ניסיתי עכשיו גם את הגרסה הניסיונית האחרונה של וינדוס 8 וגם שם יש לי את הבעיה הזו. הדבר קורה בכל מחשב שאני מנסה להתקין בו משחקים מהכונן החיצוני הזה. אני כבר לא יודע אם הבעיה במערכת או שנגרם איזשהי בעיה בכונן או מחסור באיזה תוכנה אני באמת לא יודע למה זה קורה אשמח לסיוע להבנת ופתר…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-