עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by הדר,

שלום לכולם, השבוע ניסיתי להתקין את NIS 2004 וקיבלתי הודעה שאני לא יכולה להתקין את התוכנה כי אני לא רשומה כ-administrator (יש לי win 2000). יש לי הרגשה שמשהו השתנה כי עד עכשיו לא היתה לי בעיה להתקין שום דבר והייתי רשומה כ-administrator ורק אחרי שקיבלתי את ההודעה בעת ההתקנה, גיליתי שבאמת אני לא רשומה כ-administrator. מכיוון שכשהמחשב עולה אני לא מקבלת אפשרות לסיסמאת כניסה (לפי הגדרתי), איך בכל זאת אני יכולה להיכנס כ-administrator? האם יש דרך לשנות חזרה את ההגדרות כך שאני שוב אהיה רשומה כ-administrator? תודה מראש על העזרה.

2. אני עובד לי עם המחשב, כשלפתע הכל מתחיל לקרטע, הכונן הקשיח לא מפסיק את פעילות הקריאה/כתיבה. אני ניגש לPerformance והמחזה הבא נגלה לעיני... אחד מהדברים היותר מטורפים שקרו לי אי-פעם, אין לי מושג איך זה הגיע למצב כזה, מה שבטוח, זה די חריף.

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by locke,

הדפדפן ברירת המחדל שלי הוא FireFox אבל אני רוצה ליצור קיצור דרך על שולחן העבודה ללינק שייפתח דווקא ב-IE. זה אפשרי? איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by nissim_y,

למרות כל נסיונתי about:blank הופך תמיד לדף הבית הפעלתי spybot למחיקת תוכנות ריגול,בדקתי באנטיוירוס שאין וירוסים, מחקתי קבצי tmp וקבצים לא מקוונים והכל ללא הועיל הצילו !!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by udist,

יש לי קובץ מסיום שקיים ברג'יסטרי במחשב שלי ואני רוצה להעתיק אותו למחשב של חבר שלי... 1. איך אני מעתיק את זה מאצלי במחשב...? 2. איך אני מעתיק את זה למחשב שלו...?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  6. Started by __MIKO__,

בכל פעם שאני מנסה לרשום כתובת ב adress bar האקספלורר אינו מגיב. כאשר אני לוחץ על ה favorites , האקספלורר נתקע. ריסטרט למחשב מסדר את זה מדי פעם. הרצתי סריקת וירוסים ומצאתי וירוס בשם welcia אך הורדתי אותו ןסרקתי שוב והוא אינו שם ועדיין יש לי את הבעיה הזו. אגב, כאשר אני לוחץ על לינקים בדף רשת אין את הבעיה. כמו כן כאשר אני פותח עמוד דרך מקש ה "GO" במקלדת- אין בעיה. ( ווינדוס XP ) יש למישהו מושג ממה זה נגרם ואיך אני יכול לפתור את הבעיה הזו?

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  7. יש לי בעיה עם הכ.קול שאני מתקין תדרייברים עם הADD HARDWARE WIZARD שזה מגיע לסיום של התקנת הכ.קול מופיעה שגיאה : "THIS DEVICE COULD NOT START. (CODE 10)" מישהו יודע מה הבעה ואיך לתקן את זה??

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  8. מה הבעיה ?!?!?!?!?! הוא עושה SAVING ALL SETTINGS... ונשאר ככה לתמיד . . . אז אני מכבה עם הכפתור.. איך אינ מתקן את זה?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. בניגוד למה שיש לי עכשיו.

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  10. Started by Lethal_Acid,

יש בעייה מאוד מוזרה במחשב של חבר שלי. מופיעה חלון אזהרה עם סימן קראיה במשולש צהוב שאומר: "התוכנה נמצאת בשימוש" (או משהו דומה לזה). נותן אפשרות של עבור לתכונה שמשתמשת בישום או לעשות RETRY. לא משנה מה לוחצים המחשב מבצע איתחול. האם זה וירוס באג איך אני נפטר מזה?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  11. בגלישה, בצפייה בסרטים, או בעמצע משחק ה MESSENGER מעיף הודעות. הרבה פעמים אני צריך לסגור את המשחק או לעשות ALT TAB כדי לסגור את ההודעה. אני בכלל לא משתמש MESSENGER. איך אני מבטל את האפשרות של החלונות הקופצים ???

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  12. Started by amisha,

אני מסתכל ואני רואה שהוא לוקח לי 70 מגה(!!!) בזיכרון זה נורמלי ?? איך מורידים את הגודל שלו ?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  13. Started by MoRtZkInG,

לא ידעתי אם זה שייך לכאן או לפורום תוכנה, אבל אני מניח שלכאן. בכל מקרה, שמתי לב כבר פעמיים, שהמחשב שלי עמד על אחוז ממש גבווה של ניצול מעבד כשהוא היה סתם על הדסקטופ ולא עישתי כלום (וזה לא הגיוני כל כך ל2.6C שלי...) , וכשניכנסתי לטסקמנג'ר לראות מה לוקח את כל המשאבים הופיע שם בכרטיסייה תהליכים (השניה) תהליך בשם ccpxysvc.exe תחת משתמש system. מישהו יודע מה זה, ומה זה עושה??? אם אני מסיים את התהליך הזה (סוגר אותו), אז חלונות ממשיכה לפעול, אבל אני לא יכול יותר להתחבר לשום אתר באינטרנט עד שאני מפעיל מחדש את המחשב...

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  14. Started by 3d_max,

שלום לכולם יש לי חלונות xp פרו בממשק אנגלית עם תמיכה בעברית - עד כאן רגיל. איך אפשר לשנות את כל הממשק לעברית - כמו שהיה בחלונות 98 LOCalize? תודה מראש יואב

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  15. Started by eyalo,

יש לי ווינדוס 2000, היה לי איזשהו וירוס במחשב, אחרי שניקיתי אותו נעלם החייגן מתיקית חיבורי הרשת, אפשר לראות אאת החייגן דרך אפשרויות אינטרנט וגם אפשר להתחבר אבל אני אי אפשר להתנתק כי גם אין את החיווי של שני המחשבים ליד השעון בשורת המשימות, מישהו יכול להגיד איך מחזירים את החייגן למקומו? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  16. Started by atlas,

מחקתי בטעות את הקובץ שיוצר אפשרות בחירה בין חלונות XP ל me איך יוצרים אותו מחדש? אים אני לא טועה זה קובץ boot.cfg

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  17. בקשה תעזרו לי זה דחוף אני לא יודע מה לעשות

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  18. Started by chris_u16,

כשקראתי את זה פשוט הייתי המום, זה הדבר האחרון והגרוע ביותר שיכול לקרות למיקרוסופט לדעתי :-\ זה יכול לגרום לפורצים לגלות כל מיני דברים נסתרים בחלונות וגם איך לפרוץ אותו, אני חושב להתקין פיירוול עכשיו :-X בסך הכל זה יכול להיות גם מצחיק: "open source Windows" איזה קטע זה יהיה אם מישהו ישחרר גרסת Windows מותאמת-אישית משלו ;D טוב אני קצת עייף עכשיו אז בקיצור: מה אתם חושבים על הגילוי המסעיר ולמה נראה לכם זה יכול לגרום??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היו לי בעיות עם הווינדואז אז התקנתי מחדש התקנתי תוכנות מחדש ועכשיו ניסיתי להפעיל והוא כותב שחסר לי msvbvm60.vxd שזה משהו ששייך לקבצי ויז'ואל בייסיק של הווינדואז ובלי זה אי אפשר להפעיל את זה איך אני משיג תקבצים האלה כי בעיקרון זה אמור לבוא עם תוכנות מסויימות ולא זוכר מאיפה היה לי........ הצילו......

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  20. מישהו יודע מה נסגר עם הוינדוס? קראתי איפה שהוא על הבעיה אבל לא מצאתי בחיפוש איפה.

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  21. כמו שעושה WIN98 . ולא להציג מסך שאומר שהמחשב מוכן לכיבוי ולהמתין לכיבוי ידני ע"י לחיצה ממושכת על כפתור הכיבוי. תודה.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  22. אני פותח את האקספלורר יום אחד ומגלה שפתאום msn הוא אתר הבית שלי הלכתי ל internet options לשנות את זה אני מגלה שהכל אפור ואין לי אפשרות להגדיר לא use current לא use default ולא use blank הכל אפור מה זה?

• 11 תגובות
    • 881 צפיות
  23. תוכנה מגוף שלישי (לא SP למיניהם). אני מקבל את הIHP120 שלי ומאוד רציתי להעביר קבצים אליו עם USB 2... ומכיוון שיש לי USB2 במערכת אז זאת לא הבעיה! רק תוכנה שתפעיל את הUSB. לא משהו כבד... רק שיזהה את הUSB2. תודה

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  24. Started by lazy-bones,

אני אני יכול למחוק אותו?? אני משתמש במסנג'ר של MSN

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  25. Started by xena,

I can`t change language with alt+shift. I have english and hebrew installed and i can`t switch between them. Y is that? More info: I installed the hebrew fonts properly. I can see hebrew. I can write in hebrew and in english if i change it menualy from the anguage settings. but i just cant swith from the alt+shift option. When i change the hotkey to ctrl+shift, it works. BUT I WANT ALT+SHIFT! :-[ Thanks

• 3 תגובות
    • 5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים