עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by G.S,

ברשותי מערכת הפעלה XP HOME ומותקן בו מודם פקס. בכל פעם שאני שולח פקס רק הפקס הראשון עובר והשני כבר לא... כלומר אם אני רוצה לשלוח שני פקסים אני צריך לשלוח את הראשון לעשות אתחול למחשב ואז לשלוח את השני. חשוב לי לציין שבקבלת פקסים אין כלל בעיה. והחלפתי את המודם ועדיין הבעיה קיימת. מודה מראש לכל מי שיעזור. תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  2. הטכנאי התקין לי XP PRO מזויף וקיבלתי הודעה שהוא מזויף ולשים את המקורי, ויש לי פה דיסק XP PRO שלי מקורי אני רוצה לשים את המסספר הסידורי, איך אני משנה... לפי מה שהבנתי יש איזה תוכנה כזאתי. תודה לעוזירם

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  3. Started by bennash,

קניתי בשביל "חלונות ללכת" דיסק און קי של 64GB אבל הוא רושם לי את ההודעה הבאה: this is a removable drive and isn't compatible with Windows To Go. Choose a drive that meets the required hardware specifications האם אני צריך לצרוב דיסק של חלונות 8 בboot ואם כן איך עושים את זה בנרו 16 יש לי חלונות 8 ששדרגתי מדיימון טולס לייט דרך הגב מחקתיהו והתקנתיו מחדש כך שהDTL עובד.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי היום על הלפטופ windows vista home premium שהגיע עם המחשב לפני כמה שנים ואני רוצה לשדרג אותו ל-windows 7. חשבתי לקנות רשיון windows 7 home premium אבל הוא עולה 600 שקל בארץ (או 120 דולר בחו"ל ). אפשרות אחרת שחשבתי עליה היא לקנות דרך אגודת הסטודנטים רשיון שדרוג - אבל הם מוכרים רק רשיונות ל-windows 7 professional ב-333 שקל והגרסה הזו כידוע לא מאפשרת ביצוע שדרוג inplace. חשבתי לעצמי, אולי הטריק הבא יעבוד: 1. שדרוג עם רשיון windows 7 ultimate של חבר מבלי לבצע את האקטיבציה. 2. שימוש ב-hack הזה כדי לאפשר "שינמוך" גרסאות: http://www.mydigitallife.info/2009/11/03/hack-to-in-place-downgrade-from-windows-7-ultimate-or-professional-to-less-premium-editions/ …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  5. טוב הורדתי את עדיכון דרך windows update ובזמן ההורדה אני מגלה שנעלמו ש40 גיה בכונן c איך יכול להיות ? היה לי 160 ועכשיו לי 120

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  6. מאז הפירמוט האחרון, ווינדוז כל הזמן עולה אוטומאטית על האדמיניסטראטור, אפילו שהוא מוגדר עם סיסמה, הווינדוז מתעלם ממנה ופשוט נכנס, ואני צריך לעשות Logout ידנית ולהיכנס ליוזר שלי. מדובר על Windows XP SP2. למישהו יש מושג מה צריך לעשות?

7. שלום. איך אני מגדירה בווינדוס 98 שכל התיקיות יפתחו בקליק אחד במקום שניים ? בעיקר על שולחן העבודה. ישנה אפשרות כזו שהאייקונים מקבלים קו מתחת ואז ההפעלה היא בקליק בודד. תודה.

8. שלום לכולם, לא ידעתי אם זה שייך לפה או לתמיכה טכנית. בכל מקרה, התקנתי WIDOWS 7 אבל לא שמתי לב שהברירת מחדל של ההתקנה ומערכת ההפעלה היא בעברית. רציתי לפרמט שוב אבל משום מה פתאם המחשב לא מזהה את הדיסק ומעלה את המערכת הפעלה רגיל. עשיתי חיפוש בפורום וגוגל וכל השרשורים מדברים על זה שצריך שבBIOS צריך לעשות את הסדר עדיפויות של CDROM כונן קשיח וכו. וכבר יש לי את זה. מה יכולה להיות הבעיה? איך אני יכול לגרום למחשב לזהות שוב את הדיסק? אציין כי אני משתמש בדיוק באותו דיסק כמו הפרמוט הראשון, לא שיניתי שום דבר בהגדרות הBIOS וכמובן שהCDROM מחובר למחשב והוא מזהה אותו. ואני ממש לא מעוניין להשאיר מערכת בעברית : )

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by nore0,

לפעמים הכתב במחשב נהיה ככה

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  10. שלום. חבר שלי העביר כל מיני תקיות מכונן c למחיצה אחרת. כעת יש לו הרבה הודעות שגיאה בכל מני תוכנות. כנראה על הדרך הזיז קבצים של תוכנות ושל מהערכת ההפעלה. יש דרך להחזיר את הקבצים אאו שצריך לאט לאט לזהות מה הועבר ולהחזירו? מנסה לחסוך את ההתקנה מחדש של כל התוכנות. למערכת הפעלה תיקון יעזור? תתודה

11. Started by Semyon171,

שלום, רציתי לדעת איך אפשר,והאם בכלל אפשר לעשות בוט מדיסק און קי של 8 ג'יגה כדי להתקין ווינדוס ? ( כי הכונן די וי די שלי לא עובד ) ויש לי את האימג' של הויסטה על המחשב . תודה מראש (:

12. Started by Vidati,

החלטתי שאני רוצה לקנות מערכת הפעלה חדשה VISTA. עכשיו עבדתי תקופה של חודש + עם גירסאת ULTIMATE והיא עבדה בסדר גמור. כל עוד פעלו 2-3 תוכנות המערכת עבדה יציב בלי להתקע, מעבר לזה הורגשו ירידה בביצועים וכו... האם יהייה שיפור בביצועים לעומת גירסאת ULTIMAT בגירסאת PREMIUM? מפרט למטה.

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  13. אני מתכוון לאיך אני משנה ככה שמתי שהמחשב עולה אני צריך ללחוץ על Alt + Ctrl + Del עלמנת להכניס את הסיסמא (הייתה אפשרות כזו ב-XP) תודה.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  14. מישהו מכיר אתר שמסביר על התיקיות של Windows/פקודות דוס (ב-XP כמובן) או מכיר איזה ספר טוב שמסביר על זה?..

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  15. צרפתי קובץ המראה את כל היישומים שנפתחים בזמן הפעלת המחשב שלי(LENOVO) הייתי מעוניין לדעת מה אפשר לבטל ולמה תודה מראש לכולם [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  16. Started by shahar07,

יש לי ויסטא על המחשב עם 2 כוננים בצורת raid 0 אני מנסה להתקין XP על הויסטא וגם שיפרמט לי את הכוננים, אך אני מקבל שגיאה שהוא לא מוצא כונן להתקין עליו גם ניסיתי להתקין עם boot 98 בפקודת פורמט אךהוא לא מצליח למצוא את הכונן בהתחלה חשבתי שזה בגלל הraid אז הסרתי אותו וגם זה לא עזר אחרכך פרקתי את 1 הכוננים וגם זה לא עזר, מה אתם חושבים הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  17. Started by buuhaa,

אהלן. אני מעוניינת לנסות ולתקן את בעיית הריסטים האינסופיים שנכנסה אליהם המערכת. לפני עליית הדסקטופ המחשב כבה ונדלק שוב. באיזה פקודות יש להשתמש ב- RECOVERY CONSOLE ? עשיתי HELP ולא כל כך הבנתי איך להמשיך. תודה לכם.

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  18. Started by שמואל דקל,

שלום. התקנתי מערכת הפעלה home מהאתר של מיקרוסופט שמיועדת למחשבי oem , על מחשב נייח שהרכבתי בעצמי. הפעלתי את הרשיון ב kmspico והוא אמר לי שאני צריך להחליף את הרשיון ל Retail בשביל להפעיל אותו. מאחרי ההפעלה, אינני מצליח להוריד עדכונים דרך הוינדוס אופדייט. הוא מתחיל להוריד עדכון ל windows defender ואחרי מספר שניות כתוב שאין עדכונים. תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by abo,

hey i hope someone will be able to help me... my problem is that i installed an ENGLISH version of windows XP professional now i cant write in hebrew... i need the instalation of the hebrew keyboard layout. from some reason -my copy of Windows is pirate- i dont have this installation file... please please please help me!!! thanks guy, your the best! p.s. i downloaded a file from the internet, but the order of the letters do not match the keyboards in israel insted of A=ש W=ש i hope help is on its way...

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  20. Started by prhing,

הורדתי WINDOWS XP BLACK EDITION, וכשאני נכנס להתקנה היא מוזרה מאוד.. מישהו שהתקין יכול הסביר בקשה ?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  21. Started by shlosi,

שלום לכולם, פרמטתי את המחשב והתקנתי מחדש windows 7, ultimate 64bit. אני יכול לכתוב בעברית אבל תוכנות שקוראות קבצי כתוביות בעברית קוראות אותם עכשיו בג'יבריש. ניסיתי לשחק עם ההגדרות בתוכנות השונות אבל שום דבר לא עוזר... תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. איך מתקינים? לאן צריך להיכנס??? תודה!

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  23. Started by skywalker13,

מה ההבדל בין windows server 2003 standart edition לבין windows server 2003 enterprice edition? מה זה enterprice? תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  24. Started by Aviram,

יש לי בעיה! כשאני לוחץ על הפעלה מחדש של Windows אני מקבל שגיאה: "cmd.dll" "איתחול קובץ DLL נכשל וכו'" ועוד אחד של משהו כמו "pv.dll" "איתחול קובץ DLL נכשך וכו'" אם אני לא טועה זה נקרא pv.dll. אני יכול לא להתייחס לשגיאה הזאת והמחשב מפעיל את עצמו מחדש. אבל כשהווינדוס עולה האנטי וירוס וה-Internet Security של נורטון במצב Disable (הם תמיד במצב הזה בהתחלה, אבל אחרי 5-10 הם הופכים ל-Enable וזה בסדר) אבל עד שהם הופכים למצב Enable לוקח להם איזה שתי דקות ועד שהמסנג'ר נפתח! ובינתיים כל הסרגל כלים למטה לא מגיב שום דבר! חיפשתי ווירוסים הוא מצא לי כמה אבל הוא מחק אותם! אני חושב שזאת בעיה רצינית מאוד ואני לא יודע מה לעשות!!! אנא עזרו לי!! :'(

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  25. Started by kfirr1,

בס"ד שלום התקנתי היום בנוסף ל win 7 גם xp אח"כ ניסיתי להתקין EasyBCD אבל כנראה זה לא עובד על xp אז השתמשתי בדיסק של win 7 כדי לתקן את הבוט של win 7 שבא על חשבון הבוט של הxp ניסיתי להתקין EasyBCD אבל עוד הפעם שגיאה השגיאה היא "תווים לא חוקיים בנתיב" ניסתי להתקין על כונן אחר לא עזר הורדתי את התוכנה מחדש לא עזר הורדתי גירסאות קודמות גם כן לא עזר אז השאלה היא איך מגדירים באופן ידני דואל בוט או איך בכ"ז מריצים את EasyBCD ועוד שאלה האם אפשר להפעיל את xp על מצב ahci כדי שאני לא יצתרך כל פעם לשנות בביוס כשאני ירצה להישתמש ב xp תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.