Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
עשיתי פעולה בתוכנה Registery Mechanic שנקראת Compact Registery(למי שיש את התוכנה זה שמשימה השלישית מלמעלה במסך הפתיחה של התוכנה). התוכנה ביקשה לעשות ריסט אחרי שזה סיים והסכמתי ואז שהוינדוס עלה הוא עלה בצורה מאוד מאוד מוזרה אני חושב שזה Safe Mode אבל אני לא בטוח כי אף פעם לא ראיתי מה זה העלתי תמונות של המסך http://www.geocities.com/ebrachya/1.JPG בתמונה למעלה שימו לב ל-X(סגור) מצד שמאל למעלה ולמזער כמה הם קטנים. http://www.geocities.com/ebrachya/2.JPG בתמונה הזאת שימו לב שכשאני לוחץ כפתור ימני זה בצבע אפור ולא רגיל(לבן) ועוד דבר חשוב, העכבר זז מהר(יותר מהרגיל) הרסתי את המחשב שלי????או שזה Safe Mode וסך הכל צריך להעביר את זה חזרה למצב הרגיל???? ניסיתי לעשות מיליון ריסטים ול…
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
גוגל חשפה בפני הציבור חולשת אבטחה שמצאה במערכת החלונות העדכנית, לאחר שמיקרוסופט לא חסמה אותה במשך שבוע. בואו לראות את תגובתה של הענקית מרדמונד לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן עשיתי התקנה של הווינדווס ובגלל טעות קטנה עכשיו כונן d הוא הצורב וכונן e הוא המחיצה השניה של הארדיסק מה הפתרון לזה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום רב אני עובד עם חלונות 7 ולפעמים אני מקבל את השגיאה הבאה אני מטפל בזה ע"י הסרת התוכנה והתקנה מחדש - זה לא פיתרון יעיל רציתי לשאול למה היא באה ואיך מטפלים בזה? שרון [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שאיפשהו יש מדריכים לזה ומה ששאלתי הוא דיי ספאם... ושאם היתי מחפש היתי מוצא... ואני מצטער על כל זה.. אבל ממש אין לי זמן לחפש(וזה לא מעצלנות.. פשוט אני בקושי מבין מה אני עושה במחשב וזה יקח לי מלא זמן לחפש) בקיצור אחים שלי אני מודה למי שיעזור לי ושוב סליחה על כל הבאלגן
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
1. איך אני יכול להתקין את ויסטה כמערכת הפעלה שניה? 2. איך אני יוכל למחוק את ויסטה בלי לפגוע בXP? 3. כדאי לי בכלל לנסות אותה עם המחשב שלי?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה די מעצבן, אני מעדיף כפתור או משהו כזה. אודה מאוד למי שיעזור לי.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש במערכת ההפעלה windows 2000 אפשרות לsystem restore? (האפשרות הזאת שבוחרים יום כלשהו מתוך לוח שנה ובמידה וקיימת שם נקודת שחזור אז מערכת ההפעלה מבצעת שחזור לאיך שהיא הייתה בתאריך הזה. כמו שיש בWIN XP) תודה רבה ושבוע טוב!!
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כל פעם שמישהו במשפחה בטעות קובע רזולוציה גבוהה מדי למסך, אני עולה ב-Safe Mode (F8), ואז מה? אני משנה ב-Safe Mode לרזולוציה הכי נמוכה שאפשר, מתוך ידיעה שהמסך יחיה איתה, אבל אז במצב עבודה רגיל הוא עוד פעם מעלה את WINXP לרזולוציה גבוהה מדי, ואז המסך מוציא הודעה "Out Of Range". איך מאפסים את זה ככה שזה באמת ישמר?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום.. אני מוריד כרגע את הווינדוס וויסטה בטא ממיקרוסופט והשאלה שלי האם אני יצטרך דרייברים של SATA להתקנה של הווינדוס? ואם כן איפה אני יכול להסיג? יש לי לוח אם של GIGABYTE. וכונן קשיח של WD. תודה
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך וינדוס 10 עובד יחד עם מסך מגע כי אני כבר המון זמן עם windows 8.1 ושוקל לשדרג מה אתם ממליצים לי לעשות ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אלו קבצים מ HDD הישן שלי... אני מנסה לגשת לתיקיות כמו "המסמכים שלי" וכו' אבל אין הרשאה.. איך אני עוקף את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
המסך כחול הזה כל שבועיים מופיע לי... והוא מופיע לפני עליית הווינדוס.. מה זה יכול להיות חברה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני נותן הוראת כיבוי, הוא סוגר הכל ונותן את ההודעה שכעת ניתן לכבות את המחשב. התקנתי את כל העידקונים האפשריים, בדקתי באתר מיקרוסופט, גיגלתי ולא מצאתי תשובה. עזרה תתקבל בברכה
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני צריך לאפוך את זה לעברית הורדתי את זה ממיקרוסופת ולא עבד לי ! אני צריך מששהו מפורט ועובד בטוח תודה לעזורים ! ..
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם 4 גיגה ראם, וכשאני פותח את המאפיינים של המחשב שלי זה מראה לי שיש רק 2.74 מה יכולה להיות הבעיה? ??? זה הדגם של הזיכרונות: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPI אודה מאוד על העזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אהלן...... אני לפני שבועיים הורדתי קובץ התקנה של תוכנה ובזמן שזה הוריד או שהפעלתי את ההתקנה בטעות או שהספקתי את ההורדה באמצע...... קיצר הקובץ לא מוכן הלימחק גם בסייפ מוד............. לא הפריע לי אבל עכשיו זה מעצבן......... איך למחוק אותו?? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו בעיה כל כמה זמן פתאום מופיע לו מסך כחול כתוב מכל מיניי דברים שגיאות וכל זה... ואי אפשר לעשות כלום רק לכבות מהמחשב... באמצע שהוא משתמש במחשב...מה זה? מה צריך לעשות בשביל שזה לא יהיה יותר????
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
במחשב החדש יהיו 3-4 דיסקים קשיחים,עד היום היו לי 2 במחשב הנוכחי וה - PAGEFILE יושב על הדיסק השני ( הדיסק שבו לא שוכנת מערכת ההפעלה ) במחיצה הראשונה ( קטנה ובלעדית עבורו ),האם יש היגיון לפצל אותו בין 3-4 דיסקים או מספיק שהוא ישב רק על דיסק אחד ( לא זה שבו נמצאת מערכת ההפעלה ) ?
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לשנות את המערכת הפעלה XP לעברית (שהכל יהיה בעברית..) כי יש לי פה מחשב חדש עם XP באנגלתי... מה הדרך הכי קלה והכי טובה לעשות שהכל ישתנה לעברית כאילו קניתי XP בעברית ולא באנגלית? זה דחוף.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אחרי גלישה באינטרנט נפתח לי כל הזמן פיירפוקס מעצמו ואני לא יודע מה פותח אותו חיפשתי עם התוכנה Hijackthis ולא מצאתי משהו מוזר (הכל SAFE) בדקתי עם Pestpatrol מחקתי הכל ועדיין הבעיה נשארה בנוסף לזה כל הזמן קופצים לי פרסומות על המסך(MACROMEDIA) . איך אני יכול להתחקות אחר הגורמים לבעיות האלו?????????????
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלשום פירמטתי את המחשב מחדש, ואחרי יום שלם שבו הייתי בחיפושים אחרי הדרייבר של המודם שלי התחברתי לאינטרנט וסידרתי הכל. עכשיו אני מנסה לעדכן את הווינדוס דרך ה-Automatic Updates אבל הוא פשוט לא יתן לי לעדכן, זה יגיד לי שהעידכון נכשל וימשיך להציע לי אותו אפילו אם אני לוחץ על ביטול. נכנסתי לאתר של Windows Update וזה מצא לי שלוש עידכונים שמתוכם זה התקין רק אחד (Windows Installer 3.1) וזהו. אז איך אני מעדכן את הווינדוס עכשיו?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין על אותו דיסק קשיח ואותה מחיצה (כונן יחיד) גם WINDOWS וגם לינוקס (לא משנה גירסאות). נניח ויצרתי מסמך TXT במערכת ההפעלה ווינדוס שנמצא בתיקיה c:/X. איך אני אמור לראות את הקובץ בשני מערכות ההפעלה? כלומר: 1) מסלול הקובץ במחשב יהיה זהה בשני המערכות הפעלה? 2) מסלול הספרייה שבה שמור הקובץ יהיה זהה? 3) תוכן הקובץ TXT שבו רשמתי משהו אמור להיות זהה בשני מערכות ההפעלה? 4) אם נניח יצרתי בלינוקס עוד קובץ נוסף מסוג TXT, האם בווינדוס אני אראה אותו גם באותה תיקיה? 5) האם רשימת פסיקות החומרה בשני מערכות ההפעלה תיהיה זהה? 6) האם רשימת פסיקות התוכנה בשני מערכות ההפעלה תיהיה זהה? 7) רשימת פסיקות החריגות של המחשב תי…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כבר פתחתי אשכול בקשר לבעיה שלי.. אבל עכשיו אני די סגור על משהו, והייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות להתקין גירסת חלונות ישנה על חדשה, אבל בלי למחוק את הגרסה הקיימת. ליתר דיוק יש לי וינדוס ויסטה בטא 1 עכשיו ואני רוצה להתקין בנוסף אקס פי . כשאני מפעיל את ההתקנה המחשב לא נותן לי להתקין בגלל שיש מערכת חדשה יותר מותקנת. חשוב לי שהיו לי שני מערכות מותקנות ותיהיה אפשרות לבחור בניהם באתחול המחשב. (כמו שכל מי שמתקים אקס פי על 98, יכול לבחור באפשרות של שני מערכות) תודה לכל מי שעוזר!
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
בלאגן עצום בשבילי לגבות ולהעביר את מערכת ההפעלה להארדיסק החדש יותר . קניתי מחשב חדש ואני שוקל להתקין את הWINDOWS על ההארדיסק הישן ... (20GB WD 5400 RPM ). אז ככה.. מה אתם אומרים ? האם זה ישפיע על מהירות המחשב ? amd athlon 64b 939 3000 . תהיה השפעה מבחינת מהירות אם אני אתקין על הכונן המהיר יותר ?.. פשוט היישן כבר מגובה, והוא תפור על המערכת (20GB) Thanks
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-