עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Fontana,

אוקי אנשים אז ככה כל פעם שאני מפעיל את המחשב עולה לי הודעה שקובץ dust.exe לא נמצא שאני עושה חיפוש בה norton antivirus זה לא מוצא לי שום וירוס ורציתי לדעת אם זה וירוס או לא ואך אני מוריד את זה תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  2. אני עובד עם המערכת Windows XP ויש לי בעיה מאוד מרגיזה. הרבה סוגים של קבצים כגון : קיצורי דרך, Jpg, Gif, BMP ועוד ועוד... מופיעים לי כקבצי מערכת המוזרים האלו. איך אני מסדר תבעיה הזו? תודה על התמיכה

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  3. Started by stingeR-,

אנשים , כבר הרבה זמן(כמעט שבועיים) שהאתר www.pch.co.il לא עולה לי , רק הוא! מה הבעיה כאן? כבר פתחתי תארד כאן בעבר ואחרי זה זה הסתדר למשך שלוש-ארבע שעות , אבל זה המשיך! מה הבעיה בידיוק? האם להתקשר לתמיכה הטכנית של ספקית האינטרנט שלי? מכוון שיש לי שני מחשבים ברשת ובשניהם האתר הזה לא פועל... רק הוא... מה הבעיה כאן? אין פיירוול ואין כלום , גם לא אנטיוירוס...

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by oren,

שלום, יש לי בעיה - במקום מסך ה-Welcome בו אני רואה את המשתמשים ובוחר למי לעשות Login , אני רואה חלון קטן אפור שבו אני צריך להקליד את השם המשתמש והסיסמא... כמו ב-Win2000... ויש לי XP... רציתי לדעת איך אני מחזיר את מסך ה-Welcome הרגיל. תודה.

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  5. Started by vadim888,

היי אני חדש פה... אני חייב לדעת איך מפרמטים את המערת ההפעה שיש לי שהיא 98 ומתקינים אותה מחדש דרך הדוס אני לא יודע בבקשה עיזרו לי או תסבירו לי או תתנו לי מדריך לזה(קישור למדריך בעברית) בבקשה בבקשה תעזרו לי מהר בדחיפות

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by dorlevy,

לפני בערך שבועיים אני לא יכול לעשות ריסטרט או לכבות את המחשב דרך הווינדוס אלא ללחוץ על הכפתור כיבוי 6 שניות או ללחוץ על הכפתור ריסטרט. אני לא יודע למה אבל זה משגע אותי אז אם יש מישהו שיכול לעזור לי... בתודה, דור לוי

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  7. Started by Anatal,

זאת בעיה שצצה לי כל זמן קצר, וחיפשתי בפורומים השונים ובתמיכה של מיקרוסופט ואין הסבר מדויק כיצד אפשר לתקן. אינני יודעת מה קרה שזה התחיל, זה קרה אחרי שהוצאתי את כל החוטים מהמחשב לשם ניקיון חדרי, ושנדלק המחשב התחילה הבעיה הזאת. אני מקווה שכאן תוכלו לעזור לי ולהסביר לי מה זה התוכנית הזאת ואיך אפשר להיפטר ממנה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by what the fuck,

אז ככה: הקלטתי סרט התוכנה FRPAS, יצא 4 ג'יגה =\ עכשיו אני רוצה למחוק אותו, ניסיתי רגיל ולא היה אפשר, כי היה כתוב שאיזושהיא תוכנה משתמשת בו. הסרתי את התוכנה שאיתה הקלטתי את הסרט מה MSCONFIG, עשיתי ריסטארט ובכל זאת אי אפשר למחוק את הקובץ. העליתי במצב בטוח, והצלחתי למחוק את הקובץ, אבל לא מהסל מחזור, עדיין איזושהי תוכנה משתמשת בו. מה לעשות ?? עריכה: עכשו הוא תקוע בסל מחזור, גם אי אפשר לשחזר אותו [יעני restore], זה כותב cannot delete Dc1 becuz bla bla bla... הבלה בלה זה שתוכנה משתמשת בו. חייב עזרה דחוף.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  9. Started by jj516,

מחשב של ידיד שלי, ישן מאוד כפי שצויין, באתי עליו וראיתי INVALID SYSTEM DISK REPLACE... = אין WINDOWS באמתי להתקין WINDOWS 98 SE אחרי פורמט והכל עבד טוב עד שהגיע לאחוז 6 ואמר לי שיש CRITICLE ERORR ב DRIVE C והפתרון היחידי היה RESTART. עכשיו כשאני מפעיל את המחשב אין לי WINDOWS או יכולת לפרמט את C בגלל שהוא רושם לי ל C הוא UNABLE TO FORMAT והתקנה מחודשת של WINDOWS גם כן לא עוזרת מכיוון שיש בעיה ב DISK PARTITION. אני רוצה לעשות FDISK מ DRIVE A אבל כשאני מפעיל אותו הוא רושם לי ERROR RUNNING FIXED DISK. אני חושב שזה בסך הכל SYSTEM DISK פעום ועם אני אמצא חדש, אוכל לעשות מחיצות ואז הכל מחדש וזהוא, אני צודק או שיש פה עוד בעיה?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  10. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

ערב טוב אנשים, אני מנסה להתקין חלונות XP על מחשב בעל דיסק SATA וללא פלופי, הבעיה היא שבתחילת ההתקנה צריך להכניס דיסקט עם הדריבר בשביל שההתקנה תזהה את הדיסק הקשיח, למחשב הזה אין פלופי וגם אין אפשרות לחבר לו אחד. מה עוד אפשר לעשות? תודה.

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  11. לא יודע מחקתי כמה רג'יסטרים בתוכנה למחיקה של רג'יסטריים לא נחוצים ולא שמרתי גיבוי ... עכשיו אנלא יכול לראות מצגות פלאש ואפילו לא לראות תבאנר שבנענע או בHWZONE ... ניסיתי להתקין מחדש פלאש ושוק-וייב מהאתר של מקרו מדיה ולא עזרררררררר מה עושים? (נ.ב אני מדבר על מצגות פלאש שבאינטרנט ולא קבצי פלאש במחשב...גם את NETEX אני לא רואה...במקום המצגות הבאנרים והאתר הזה אני רואה את האיקס האדום הקטן הצד שמאל למעלה) --------------------------------------------------------------- בעיה שניה ... המיקרופון מחובר - שומעים אותי שאני מדבר (אני שומע את עצמי) אבל בתוכנה כמו סקייפי או כמו הרשמקול שמקליטים בה את עצמך - אני לא נשמע ... שום דבר לא בMUTE והמיקרופון מן הסתם טוב מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  12. Started by Oprapc,

אז ככה המפרט שלי מימין אם זה משנה משהו ואני משתמש ב-XP PRO. בשבוע האחרון כל פעם שנכנסתי לMSCONFIG או ל-REGEDIT אחרי בערך 3-5 שניות החלון של זה נסגר. אם אני עושה ריסט זה לרוב מתקן את הבעיה אך יכול להיות שבהפעלה הבאה זה יקרה שוב. למה זה קורה? מה זה בעיה מוזרה בווינדוס שדורשת תיקון? זה משהו ששיניתי? וירוס? עזרו לי בבקשה. תודה מראש! 8)

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  13. Started by Lethal_Acid,

אני משתמש ב XP PRO כאשר ניא נכנס ל SART PROGRAMS אני רואה את כל התוכנות שהתקנתי, אבל כאשר אני לוחץ כפתור ימיני ומגיעה לאותו מקום אני רואה רק חלק מהאיקונים שנמצאים בספרייה למה זה?

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  14. פירמטתי את המחשב ובטעות הגדרתי כונן חדש של 3 ג'יגה בלבד והגודל המקורי של הכונן הוא 40 ג'יגה וכבר התקנתי ווינדוס ואינטרנט כי הייתי צריך משהו דחוף באינטרנט יש אפשרות שאני יוכל ליצור כונן חדש עם ה37 ג'יגה הנותרים או להרחיב את הקיים?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  15. הארד דיסק הראשי שלי נדפק ואי אפשר להפעיל דרכו את המערכת הפעלה (xp pro) למזלי שאני מחבר את הארד דיסק למחשב אחר (כslave) עדיין אפשר לראות את הקבצים שיש עליו ואני יכול לגבות אותם לפני שהוא מת סופית. הבעיה היא שאין לי גישה את המסמכים שלי והתמונות והשירים (הם נמצאים בתיקיה של המסמכים) כי כשאני מנסה להכנס לתיקיה Documents and Settings\my name הוא רושם לי "אקסס דנייד", זה כנראה בגלל שהגדרתי שרק דרך היוזר שלי יהיה אפשר להכנס מסמכים שלי. אבל אף פעם לא ידעתי שלא יהיה גישה אל המסמכים גם שאני מפעיל את הארד דיסק כסלייב על המחשב אחר. בכל מקרה לפני שהארדיסק מת סופית איך לעזאזל אני משיג הרשאה כדיי לגבות את הקבצים שלי?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Windows XP PRO (@NTFS) הבעיה היא כזו, ישנה תיקית ה my ducoments שהוגדרה כ Private. הייתה בעיה עם הווינדוס ונדרשה התקנה מחדש של הווינדוס (שנעשתה ללא פירמוט). עכשיו, אין אפשרות להיכנס לתוך התיקיה - זה כותב Access Denied. למישהו יש פיתרון? :-\ תודה... ד"א - המערכת היא לא שלי, היא של חבר.

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by Notter,

הורדתי את הדמו של המשחק painkiller מהאתר של Nvidia זה קובץ exe, וכשהפעלתי אותו אז נפתח כזה חלון קטן שנראה כמו ms-dos שנעלם תוך שניה ועכשיו אני לא יכול למחוק את הקובץ, בטענה שיש תוכנה שמשתמשת בו... אז הלכתי ל safe mode, ועדיין אני לא יכול למחוק אותו! נורא מעצבן, אז איך מוחקים את זה? ואני לא חושב שיש כאן משהו שקשור לוירוס, כי הורדתי את זה מהאתר של Nvidia כמו שאמרתי

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  18. לפני כמה חודשים מישהו פירסם פה אתר שכשהייתה כותב לו שם של תהליך שהיה כתוב ב- task manager הוא היה אומר לך לאיזה תוכנה הוא משתייך ומה הוא עושה... האתר הזה היה במועדפים שלי אבל עכשיו הוא נעלם... אם מישהו עדיין זוכר לאיזה אתר אני מתכוון אני אודה לו מאוד! בתודה Anas-Nanas

19. Started by topgun,

האם יש איזושהי דרך לגרום לזה שכל המשתמשים במחשב יוכלו לראות את האינבוקס של OE? המצב שלי הוא כזה: אני האדמין, ויש עוד יוזר שהוא כרגע על power user. עכשיו אם מישהו מתחבר לאחד מהם ומושך דואר (שרת POP3, בזק בינלאומי), אז הכל עובר לאינבוקס של האאוטלוק של היוזר שלו. זתומרת, ההודעות נשמרות תחת היוזר. נוצר מצב שאם אני מתחבר ליוזר אחד, כשמישהו משך דואר מהיוזר השני, אני לא יכול לראות את ההודעות האלה (אלא אם כן אני עושה import וכאלה...). אני רוצה שכולם יוכלו לראות את אותו אינבוקס, לא משנה מאיזה חשבון הם מתחברים, אבל של-power user לא תהיה גישה לשאר המסמכים שאין לו גישה אליהם כרגע, או לאפשרויות שיש (או יותר נכון אין...) לו. ואני לא מתכוון לזהויות באאוטלוק, כי אני רוצה שתהיה רק זהות …

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  20. Started by Black_eagle,

שלום לכולם. יש לי בעיה, כשהוינדוס מוגדר אצלי לתמיכה בעיברית הוא מציג את כל התווים העיבריים בסדר אבל לדוגמא ברוסית הוא לא מראה כלום סתם אותיות בעיברית, עכשיו אם אני מגדיר את התמיכה ברוסית אז העיברית נראת בסימני שאלה. השאלה שלי זה איך אפשר לעשות שתיהיה תמיכה בשתי השפות בו זמנית?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  21. הסרט עובד לאט במחשב שלי, במחשב של חבר שלי (יש לו מחשב יותר חלש משלי) הסרט עובד מצויין אפשר לשלול את הבעיה של וירוס ועומס על הווינדוס בגלל תוכנות שעובדות ברקע... מקווה שתעזרו לי... יש לי מחשב כזה: p4 2.6gh ram 254mb כרטיס מסך g force 4mx 400 win98 windows media player 9 תודה לכל מתייחס

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  22. מאיפה אני יכול להוריד את SP1 מהאתר של מיקרוסופט לשם התקנה במחשב שאין לו אינטרנט?

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  23. Started by kikkler,

לוקחת במחשב שלי צעד אחד קדימה. אם עד עכשיו זה בסה"כ היה דף הפתיחה שלא הצלחתי להחליף, כרגע כל כתובת שאני מנסה להכניס נבלמת ואני נשאר באותו דף (about:blank, שמצטייר כאוסף לינקים בנושאים שונים - למרבה האירוניה גם הקשה עליהם משאירה אותי באותו המקום). הרצתי ספייבוט, אד-אוור, אנטיוירוס ואת הקובץ רג'יסטרי הזה שדובר עליו באחת התראד'ים האחרונים - נאדה. הדרך היחידה לגלוש כמו בנאדם היא לפתוח את "המחשב שלי" (במקום את האקספלורר, כרגיל) ולהכניס אליו את כתובת האתר

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  24. Started by regevaz,

שלום לכולם , הבעיה שלי היא שיש לי כרגע outlook express והיה לי outlook של האופיס . האם אני יכול למשןך את ההודעות והקבצים ורשימת הכתובות שהיו לי לoutlook express , לייבא אותם בצורה כלשהיא? תודה מראש ומקווה שתוכלו לעזור לי

25. Started by lazy-bones,

כשאני מנסה להתקין את ה SERVICE PACK 1 לWIN XP PRO הוא מודיע לי הודעת ארור וסוגר את ההתקנה למה זה?

דיונים חדשים בפורומים