Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי דיסק מקורי של Windows XP Pro גרסת 2002 והוא מותקן עכשיו על המחשב הזה. אני יכול להתקין אותו על עוד מחשב חדש ושאני אוכל לעשות עידכונים רגיל בלי בעיות? או שאני חייב לבטל את הרישיון של הווינדווס במחשב הזה ורק אז אני אוכל להתקין אותו במחשב החדש בלי בעיות?
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לצוות הפורום שלום יש לי בעיה מעצבנת ביותר כל קובץ EXE שאני מקליק עליו או קיצור דרך לא נפתח ובמקומו האנטי וירוס עולה נסיתי לעשות קליק ימני שיפתח תפריט ואז OPEN אבל לא מופיע לי OPEN ובמקומו מופיע לי האנטי וירוס אם יש מישהו שיודע איך אני יכול לשחזר או לסדר ולהחזיר את זה למצב נורמלי אשמח לשמוע ניסיתי SPYSWEEPRT והורתי את כל הSERVICE שקשורים באנטי וירוס עשיתי WINDOWS WASHER למחשב אבל גם זה לא פתר תבעיה
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
טוב אני לא ממש בטוח שזה שייך לפה אבל זה הכי מתאים האם זה אפשרי שסיסמה (לווא דווקא סיסמה של הווינדוס) תכיל את המקש BACKSPACE? נגיד 12346, מקש הBACKSAPCE (כלומר למחוק את ה6) ואז 5 כלומר הסיסמה יוצאת 12345 אבל צריך כאילו לטעות בכוונה ושאם אני מכניס 12345 ישר זה לא יעבוד אפשר לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני התקנתי ריימן 1 ומנסה להריץ ומופיע השגיאה הבאה... http://planet.nana.co.il/moshe_ha/untitled.JPG תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב הופיע לי היום. פעם נגיד היה לי שיר והייתי משנה תשם שלו ל"היום", אז המחשב היה יודע לבד שזה MP3. עכשיו אם אנלא רושם "היום.mp3" אז הקובץ לא יעבוד. וגם רשום בשם של כל השירים שלי "שם.mp3". או אחרי תמונה מופיע .JPG . פעם זה לא היה ככה, רק השמות הופיעו בלי הסיומת, המחשב לבד ידע את זה. עכשיו גם הסיומת מופיעה בשם זה הגיע לבד על כל המחשב פתאום ואם אני מוריד זה לא עובד... מישו יודע למה זה ככה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
נתון מעניין של חברת מחקר רצינית שמראה שוב שכל הדיבורים על LINUX הם בעיקר רק דיבורים.... אני לא רוצה להתחיל מלחמה WINDOWS VS LINUX אבל: The consulting firm issued a report on Wednesday stating that about 40 percent of Linux PCs will be modified to run an illegal copy of Windows, a bait-and-switch maneuver that lowers the cost of obtaining a Windows PC. In emerging markets, where desktop Linux enjoys wider popularity, the trend is even starker. Around 80 percent of the time, Linux will be removed for a pirated copy of Windows. As a result, the number of desktop Linux PCs that ship will exceed the actual percentage of Linux machines that get installed in the real world. De…
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
כן אני יודע זה מערכת הפעלה הכי ביזיונית שהיי פעם יוצרה. אבל זה לא למחשב שלי (בחיים לא הייתי מתקין את זה על המחשב שלי), אני פשוט מסדר את המחשב של שכנה שלי. ואין לי שום ניסין עם המערכת הפעלה הזאת. אז לפני שבועיים הלך לה המערכת הפעלה האופן טוטלי, בלי אפשרות בכלל לשחזר משהו. הבעיה היא שמופיעה הודעת שגיעה בגיבריש שמופיעה השם קובץ kernel32.dll( כנראה הזשהו וירוס דפק את המערכת הפעלה), ואז המחשב נתקה על התחלה, גם במצב בטוח, ולכן אין לי בכלל הפשרות ליצור דיסק התחול בשביל לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש. וגם שאני מנסה לעשות בוט מה דיסק המקורי של הWIN, הוא לא מצליח וישר מתחיל לעולות את המערכת הפעלה ההרוסה. איפה אני יכול להוריד את הדיסקת התחול מהאינטרנט? איך אני יוצא לדוס בשביל לפרמט?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי XP PRO + SP2 המשתמש שלי מוגדר כאדמיניסטריטור והוא המשתמש היחיד שקיים, פתאום אתמול בערב הוגבלה לי הגישה ל task manager ו- regestry. אני מקבל הודעה הבאה: task manager has been disabled by your adninistrator ו- registry has been disabled by your adninistrator כשאני מנסה להיכנס לאחד מהם ( ctrl+alt+delete or regedit ) מקש ימני על סרגל הקלים מציג את הקיצור ל task manager באפור. בדקתי את הגדרות המשתמש, אני עדיין מוגדר כאדמיניסטריטור, יצרתי חשבון נוסף ושם הכל תקין, ניסיתי להגביל את החשבון שלי ואז להחזיר אותו לאדמיניסטריטור, לא עזר, ניסיתי לחזור לנקודת שחזור מוקדמת יותר, ניסיתי לבצע סריקת וירוסים ואדוויר לא עזר ( מותקן אצלי Avg internet security ו Avg antispyware מצאתי את …
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
כשאני מנסה להכנס אל הווינדוס, זה נתקע במסך הטעינה(המסך בו יש מן פס כחול כזה שעובר).זה לא נתקע אלה שהפס הכחול עובר אז זה לא נפסק וממשיך לעבור עד זמן בלתי מוגבל. אני מצליח להפעיל את המחשב רק במצב בטוח (כרגע אני במצב בטוח עם אינטרנט). בבקשה תגידו לי מה הבעיה ומה ניתן לעשות!.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
WINDOWS XP SP2 P -3 הביוס AWARD V 4.51.PG כאשר אני מכבה את המחשב דרך התחל כיבוי ,הWINDOWS מבצע כיבוי ,המסך נכבה, אבל הספק כח והמאוורר של המעבד ממשיכים לעבוד. לחיצה ארוכה של כמה שניות על כפתור הכיבוי הידני מבצעת את הכיבוי הסופי. מה הסיבה שלא מתבצע כיבוי מלא דרך התחל כיבוי. תודה למי שיכול לעזור.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
לפעמים הכמות זכרון שבשימוש אצלי עולה ל 97 אחוז שזה אומר כמעט כל ה 4 גיגה וזה לא וירוס או משהו סרקתי את המחשב ולא מצאתי וירוסים מה זה יכול להיות? בעייה שנייה לפעמים פתאום נוסף לי עוד SVCHOST.EXE לכמות הקיימת ומה ששונה בו זה שהוא תופס בערך 200 מגה ותוקע את כל המחשב עד שלא מפסיקים את התהליך שלו הוא תוקע את המחשב מישהו מכיר את התופעות האלה (זה קרה לי אחרי התקנה נקייה של VISTA SP2 )
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום יש לי שני כוננים, אחד D /C אכשיו התקנתי ויסטה על D ראיתי איך זה אכשיו אני לא הייתי מעונין בזה יותר גועל אז ניכנסתי לווינדוס הרגיל xp שהוא נמצא בC,ועשיתי פורמט לD בויינדוס הכל נמחק. אכשיו שאני מפעיל את המחשב מחדש אני רואה שוב תבוט של ויסטה או xp וכמובן ויסטה לא עובד יש למישהוא מושג איך להעיף אצ הבוט אין לי צורך בו.תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם היום עישתי עידכון לנורטון אני וירוס וגם לראות אם יש עידכונים לוינדוס xp שלי והוא רשם לי שהתאריך לא מתאים וזה היה מוזר אני פתאום ראיתי את התאריך והוא היה בתאריך של היום אבל לפני שנה והיה גם בחודש אחר יענו כאילו שממש התאפס לי הביוס וזה היה מוזר עכשיו עישתי סריקה לוירוסים והוא מצא לי היום 4 וירוסים שנקראים Backdoor.Subseven.22.a וגם מישהו שלח יענו עידכון של נורטון לדואר שלי וזה גילה שזה וירוס שנקרא W32.Bugbear.B@mm שזה כבר ממש המפחיד אז השאלה אם מישהו מכיר את זה וגם קרה לו כזה דבר ואני לא יודע אם הביוס שלי התאפס או שהוא נמחק האם למישהו יש תשובה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב "טושיבה" עם תוכנת VISTA. אני לא מצליח לפתות קבצים/תיקיות שנמצאות על שולחן העבודה. לא בחצי לחיצה ולא בלחיצה כפולה. אולם בשורת האיקונים בתחתית המסך אני כן מצליח לפתוח. האם זו בעייה של הנייד או משהו בתוכנה/חומרה? תודה שאול ???
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה היא הגדרתי (בשולחן עבודה מחשב) את גודל הפונטים גודל איקונים צבעים . כאשר עובד על קבצי וידאו כבדים לצורך הכנה לקידוד מבצע כיבוי נורמלי . בהדלקה כל ההגדרות נעלמו הפונטים קטנים האיקונים קטנים , כל הצבעים ב .DEFAULT מה יכולה להיות הסיבה לבעיה מטרידה זאת? מערכת ההפעלה היא XP SP2 המחשב הוא P4 3.0 RAM 1024
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה היא כזאת אחי כבר הרבה זמן לא כיבה את המחשב שלו אני מאמין כמו כולנו לאחר שכיבה אותו והדליק הופיע לו הדבר הבא sys32/configsystem הרוס ואין ביכולתו להעלות סייפ מוד וכו אלה רק דוס ניסיתי גם לנתק לו כל דבר אפשרי במחשב ולהעלות אותו כמעט ללא התקנים אך לשווא או קיי אז כולם יגידו ריקוברי קונסול מצוין!משום מה אני לא מצליח להשטלט על העניין אז אולי משהו יכול להציע לי פתרון בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מה זה? יש פתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
הדף שאתה מעביר לדף הבית שלך כול הכפתורים אפורים ואני לא יכול להעביר שום דבר! תעזרו לי!
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם. מותקן לי בכונן אחד windows xp. לא מזמן התקנתי בכונן אחר (הרדיסק אחר) VISTA. לאחר התקנת הVISTA מה שקורה זה שהמחשב עולה אוטומטית מהVISTA , ואין תפריט בחירה בין מערכות ההפעלה. הדרך היחידה שלי כרגע להגיע לXP היא לשנות בסט אפ בין ההרדיסקים. איך ניתן ליצור תפריט שיתן לי בחירה בין שתי מערכות ההפעלה?
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אפשרי לשנות דברים בwin 7 בעזרת התוכנה VLITE? או שהתוכנה הזאת מיועדת רק לויסטה?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אני לוחת את השילוב ctr+alt+del ואני אמור להכנס ל "מנהל המשימות" ושאני עושה את זה הוא מעלה לי את ההודעה הבאה: הוא אומר שצריך להתקין משהו מה צריך להתקין?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
כרגע אני עם VISTA נקי.. עכשיו אני רוצה להתקין גם XP אבל אני לא יודע איך לעשות מחיצות.. כי הפרטישן מג'יק דיי מסובכת לי וחשבתי אולי יש איזה תוכנה של ווינדוס שמאפשרת ליצור כוננים. אם משהו יודע איך אפשר לעשות את זה או איזה תוכנה אחרת יותר פשוטה בבקשה תעזרו.. תודה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
חבר'ה.. יש לי בעיה בהתקנה - אולי מישהו נתקל בה.. כשאני מנסה להתקין מBOOT מופיע לי המסך פתיחה ואז המחשב נתקע.... כשאני מנסה לשדרג הוא מגיע ל50 אחוז ההעתקה ואז אומר שחסרים לו קבצים.. אותו הדבר בניסיון להתקין התקנה חדשה.. ניסיתי להתקין את הULTIMATE ואת הHOME PREMIUM.. מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
המפרט בצד. שאלה נוספת- האם ניתן להתקין WINDOWS מחדש בלי למחוק שום דבר? אני מתכוון שיש לי רק את C
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-