עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by elad-k1,

שלום..! אני מתקין את הוינדוס אקספי פרו ועכשיו בהתחלה של התקנה הוא אומר שוהוא לא מצליח ליקרוא איזה קובץ אז עשיתי אנטר והוא המשיך! אז למה הוא מגיע למצב כזה ביגלל הדיסק?ביגלל הכונן תקליטורים .?או ביגלל הארד דיסק?! ועוד שאלה עכשיו אני בהמשך ההתקנה ובדקה 39 של ההתקנה הוא ניתקע איזה 5 דק אפילו יותר! זה יכול ליהות שההתקנה לא תיהיה תקינה בסוף ההתקנה(גם ביגלל שעשיתי אנטר בתחילת ההתקנה וגם ביגלל זה עכשיו)? ? תודה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  2. Started by naoriko,

המחשב שלי הכל טוב ויפה בו רק מה יש תיקיה אחת שאני נכנס אליה במחשב תיקיה שאני פתחתי שאני נכנס אליה אחריי שנייה זה עושה לי שלח ואל תשלח ולא משנה מה אני עושה זה סוגר לי את האקספלורר

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by zvika.e,

אהלן. התקנתי win xp בלי עברית. ואני עכשיו מחפש איך משנים את השפה ואי אפשר כי הוא לא מותקן. יש איזה קובץ שאפשר להוריד (חוקית) מהאתר של מייקרוסופט של חבילת שפה עברית? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי. מישהו יודע אולי? תודה רבה..!

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by coldfire1312,

שלום חברים יש לי מכשיר IMATE JAM של אורנג', קניתי מחשב נייד חדש שמותקנת עליו ויסטה, ניסיתי להתקין את ACTIVE SYNC אבל זה לא עבד והייתי צריך להתקין וינדוס צובייל סינטר, התקנתי את זה הכל טוב ויפה והוא אפילו עובד, אבל המחשב לא מזהה כשאני מחבר את ה IMATE וזה כאילו נשאר לא מחובר. מה אני צריך לעשות האם יש דרייבר מיוחד לויסטה ואם כן איפה אני יכול להוריד? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  5. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

הדף שאתה מעביר לדף הבית שלך כול הכפתורים אפורים ואני לא יכול להעביר שום דבר! תעזרו לי!

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  6. אני מתכוון ל FW של SP2, אני מגדיר לו OFF ואחרי כול ריסטרט הוא נידלק מחדש! מדובר על WINDOWS XP PRO SP2.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  7. כשאני לוחץ לחיצה ימנית על "המחשב שלי" (MY COMPUTER), הולך לטאב "מתקדם" (ADVANCED) ואז לוחץ על האפשרויות של "STARTUP AND RECOVERY", נפתח חלון חדש שבאזור התחתון שלו אפשר לשנות את גודל או רמת הפירות של הדאמפ. עכשיו שאלתי היא; האם שינוי הגודל ליותר גדול יעזור יותר אם "נופל עלי" מסך כחול? האם יהיה יותר קל לאתר את התקלה? מה יהיו ההשלחות, אם יהיו (חוץ מקובץ יותר גדול)? תודה מראש, תמיר

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by B166ER,

מתי תצא חבילת השירות השלישית ל-XP וחבילת השירות הראשונה ל-Vista? יש תאריך מדוייק (או לפחות חודש)? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  9. האם המחשב הזה מספיק טוב ל-Microsoft.Windows.Vista.Ultimate.X86 הוא יריץ לי אותו חלק בלי להיתקע?... תודה רבה!! INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by מאיה גרינברג,

המחשב היה על שומר מסך שחזרתי למחשב עשיתי התחל וכל הסימנים והתפריטים נהיו בצבע שחור ונעלמו המסך ניהיה שחור נמרח הכול ... ביטלתי את השומר מסך וזה נפסק .. למה זה קורה ?

11. Started by ras81,

יש לי יותר מידי תוכנות תחת הSTART ואני מעוניין לסדרם כיצד עושים זאת?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  12. Started by eladbu,

שלום לכולם כאשר אני מנסה לשמור קובץ על הדסקטופ או בכלל להוריד משהו למחשב מהאינטרנט במקום לפתוח את ה OPEN SAVE הוא זורק אותי את שולחן העודה בתוך חלון אקספלורר עשיתי סריקות וירוס תולעים ומיני מזיקין עשיתי ריפר ל XPSP2 ניסיתי אפילו להשתמש ב download eclarator וכלום !!!מה יכולה להיות הבעיה???

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  13. Started by blanco,

שלום הבעיה שלי היא שמהרגע שני מדליק את המחשב לוכח 8 דקות לעלות. גם אחרי שהמחשב עולה יש לי תקיעות קטנות וגדולות כל הזמן!!! המחשב אחרי פירמוט והתקנה חדשה של ווינדוס . בדקתי שכל הדריברים מעודכנים . גם הביוס מעודכן. מה ל ע ש ו ת ? ? ? ? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  14. השתמשתי בפיצ'ר Disk Management שקיים מובנה בויסטה בשביל להקטין את מחיצה C וליצור מחיצה נוספת. הבעיה היא שאני רוצה להקטין את מחיצה C לכ-40GB, ומשום מה לא ניתן להקטין אותה מתחת ל125GB. מישהו יודע איך להתגבר על הבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by snaidis,

ברצוני להתקין VISTA אבל אני רוצה שעדיין ישאר לי XP. יש לי שני כוננים C,D. על C נמצא ה XP ועל D יש סרטים, פרןייקטים, מוזיקה וכו. אני רוצה להתקין VISTA אז איך אני עושה זאת בדיוק ועם מה? כלומר אני צריך לפרמט את D או משהו או שאני צריך ליצור כונן נוסף? איך בדיוק אני עושה זאת בלי לפגוע במידע הקיים ובלי לפגוע ב XP.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by whodosntlikeomri,

שלום לכולם, יש לי בעיה כבר איזה חצי שנה אם המחשב ואני לא יודע מה זה. יש לי מחשב פנטיום 4 2.6 800 באס אם 5 דיסקים כש3 על raid 5 אם כרטיס יעודי 2 גיגה זיכרון איכותי כרטיס מסך gigabyte 9600 pro וספק כח antec smartpower 400w שהגיע אם המארז מארז antec 1040B אני חושב ככה קוראים לזה שחכתי לציין אבל העניין קורא כשאני משחק במחשב או משתמש בגוגל earth יש לי הרגשה שזה בגלל הכרטיס מסך. המחשב פשוט נתקע, בלי מסך כחול ובלי כלום. ואני צריך לעשות reset

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  17. לכונן C הוא נותן להיכנס ולכונן E וD הוא רושם את זה. יש דרך לעקוף את זה אם עושים מקש ימני ואז OPEN זה נכנס זה לא היה לי לפני בעיה ממש מעצבנת אני חייב עזרה תודה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  18. Started by snapdragon,

שלום, אני רציתי לעדכן לSP2 כי FIFA07 לא מתקין את זה בלי (נראה לי שזאת הסיבה). הורדתי במשך הלילה את העדכון והבוקר לא ראיתי אפשרות להוריד אותו ולכן הנחתי כי הוא הורד ועודכן, אבל לא, הגרסה שרשום היא עדין SP1. מה פה קורה פה ? תודה על עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  19. שלום לכולם, לפני כמה חודשים החלפתי כרטיס מסך מג'יפה 4 MX440 לראדון 9700. בעיקרון שמתי לב לדבר שדי מפריע לי רק עכשיו אחרי כמה חודשים, הכתב בדרייברים של NVIDIA הרבה יותר יפה ובדרייברים של ATI הכתב נראה שבור מגעיל ולא חד כזה, ושמתי לב לזה במיוחד אתמול כי בדקתי במסך שלי מחשב של דוד שלי עם כרטיס ג'יפה 4 MX440 ובאמת ראו עם הכרטיס שלו הרבה יותר יפה, השאלה שלי איך אני יכול לעשות את זה עם דרייברים של ATI אולי יש אפשרות כזאת או איזשהו טלאי שאפשר לשנות בעזרתו את הגופן כי כרגע הוא ממש מגעיל ואני ממש רוצה לשנות אותו לזה של NVIDIA, והחלפת כרטיס לא באה בחשבון . תודה לעוזרים, דודי.

20. כשיש ויסטה ורק כונן אחד? אני רוצה את האפשרות לזנוח את 7 מתי שבא לי ולחזור לויסטה.

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  21. Started by EagleX2,

שלום. עד היום השתמשתי במשתמש Administrator, כיוון שלא יצרתי שום משתמש אחר. לפני כמה זמן ניסיתי ליצור משתמש חדש, ולפני שיכלתי לעשות זאת, הווינדוס חייב אותי ליצור משתמש שהוא מנהל מחשב (משום מה הוא לא זיהה את המשתמש שעבדתי איתו עד היום). יצרתי חשבון שהוא מנהל מחשב, ואחר כך יצרתי חשבון רגיל, והפעלתי מחדש את המחשב. נחרדתי לגלות שחשבון האדמין שעבדתי איתו עד היום נעלם, ויש לי רק את שני המשתמשים החדשים. ניסיתי לשחזר אותו בכל דרך אפשרית, גם דרך מצב בטוח, שבו הוא זמין לעריכה בניהול משתמשים, אך ללא הצלחה. הוא קיים ועובד, אך אין לי דרך להשתמש בו, כיוון שכאשר בווינדוס יש משתמש רגיל, משתמש האדמין הופך להיות מוסתר אשמח לעזרה, תודה רבה....

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  22. למישהו קרה כזה דבר\יש פתרון?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  23. יש אפשרות להעלים קבצים דרך וינדוס איך ניתן לחזור ולראות אותם?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  24. Started by matityahoo,

כשאני פותח wmv אני מקבל תמונה מקושקשת בכל מני צבעים ולעומת זאת כשאני פותח wmv אחר שיושב ממש לייד זה המקולקל לפתע רואים טוב וזה נבדק על הרבה קבצים כך שזה לא איזה קובץ אחד מקולקל אולי יש שני סוגים של wmv ? יש לי חבילת קודקים ffdshow אין לי שום בעיה חוץ מה wmv מסוימים אשמח לקבל עצות

דיונים חדשים בפורומים