עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. או אולי עדיף XP ? Intel Pentium Dual Core E5200 Asus דגם P5KPL-CM -לוח אם Hitachi 250GB SATA II 7200RPM Kingston 2GB DDR II 800MHz ומה ההבדלים בין ה- Premium ל- Home ?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  2. היי כאשר אני מדליק את המחשב , עולה לי מסך כחוך של סריקה של הדיסק הקשיח, אם אני לוחץ על מקש כל שהוא הסריקה מתבטלת והוינדוס ממשיך לעלות רגיל... הבעיה היא שאם אני משאיר אותו לסרוק את הדיסק הקשיח , בסיום הסריקה הוא נותן הודעה של סיום מוצלח ונתקע במסך הסריקה ולא ממשיך לעלות לוינודס!!! כבר נמאס לי מהמסך הזה שכל הזמן חוזר ואני רוצה לדעת אם יש אפרשות במערכת הפעלה לבטל סריקות של הדיסק הקשיח בזמן איתחול המערכת לגמרי. ככה שהוינדוס יעלה לי ישר בלי מסך הסריקה ויתקע לי את המחשב או שאני הצטרך ללחוץ על מקש כל שהוא בשביל לטל את הסריקה המעצבנת הזאת תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור לי בעניין הזה ליאור.

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  3. Started by 3pac,

יש לי עכשיו כונן של 300 GB ,ואיזה 60 GB פנוי . יש לי רק XP ואני רוצה להתקין אותו מחדש בגלל שהוא כנראה לא מותקן טוב . חשבתי לעשות מחיצה של 40 -50 GB ולהתקין שמה את הXP . אבל הבעיה היא שאני אצטרך למחוק את הXP השני ,איך אני יכול לעשות את זה ? אפשר פשוט למחוק את התיקיה של הWINDOWS ולא יקרה כלום ? או שיש דרך יותר יעילה ?

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  4. Started by D.r Bit,

שלום לכולם אני רוצה לבדוק מה המצב מערכת ההפעלה שלי איך אני יכול להעלות לכאן את קבצי המיני דיפ מאפ ? והעם מישהו יכול לבדוק לי אותם ? :-\ תודה רום ! עריכה : מצאתי את התקיה התקייה ריקה זה יכול להיות ??? ___________________________________________ ועוד שאלה רשת מחשבים מחשב ראשי מחובר בכבילה והמחשבים המשניים מחוברים אלחוטית ..... כאשר אני מדפיס מהמחשב הראשי ההדפסה יוצאת בסדר ... המחשבים המשניים מחוברים דרך רשת אלחוטית עם שיתוף מלא בינהם כאשר אני שולח מהמחשב המשני הדפסה אני מאשר במחשב הראשי אני מקבל גיבריש על הדף בסיום ההדפסה ?! WTF אין לי שמץ מה יכולה להיות הבעיה ??? ניסיתי להדפיס מאתרים כמו יד שנייה גם אותו דבר פשוט גיבריש ! למישהו יש מושג ?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  5. Started by boogie,

היה לי SPYCRUSH במחשב (למי שלא יודע זה SPYWARE מעצבן ביותר שקשה רצח להיפטר ממנו) וניסיתי למחוק אותו עם מלא תוכנות ריגול שונות וגם עם אנטיוירוסים ושום דבר לא הצליח למחוק אותה לגמריי אז מצאתי אתר http://www.schrockinnovations.com/removespycrush.phpשמסביר איך להיפטר מהקרציה הזאת ע"י התוכנה הזאת smitRem.exe ולאחר שניסיתי להשתמש בה כל הWINDOWS קרס לי ולא היה מוכן לעלות בשום מצב (אפילו לא בSafe mode) פשוט בזמן העליה הוא היה מראה את המסך הכחול הידוע ועושה RESET, אז פשוט פירמטתי את המחשב והתקנתי WINDOWS מחדש ואז גילית שצצו בעיות חדשות: 1. לפני שהWINDOWS מתחיל לעלות מופיעים לי למטה הרבה פסים לבנים (סוג של תהליך שרץ) ורק אז הWINDOWS מתחיל לעלות - מה שמאריך את זמן העליה בכחצי דקה. 2…

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by medina,

בכל פעם שאני מוריד קובץ אפליקציה..וינדווס מנסה לפתוח אותו עם תוכנת CMD.EXE במקום לפתוח עם האקספלורר, וכל האייקונים של הקבצים הופכים לתצורת דוס.ולמעשה כבר בהפעלת המחשב ישנן מספר משימות שהווינדוס מריץ עם CMD. מה עלי לעשות כדי שהאקספלורר יפתח את הקבצים? ניסיתי כבר לשנות את אמצעות הפתיחה אבל זה לא עוזר כי אין אפשרות לערוך את האופציה לקבצי אפליקציה (EXE). וגם ניסיתי לשנות בתפריט אבל מופיע רק OPEN ולא OPEN WITH

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  7. Started by zsmi,

[שלום, יש ברשותי נייד ובו מותקנת מערכת הפעלה Vista Home Premium SP1 בעברית. בכל פעם שאני מנסה להתקין IE8 מקובץ IE8-WindowsVista-x86-ENU או Online ההתקנה הולכת בסדר. כאשר אני מגיע לשלב של איתחול מחדש, אנ מקבל הודעה כי אי אפשר היה להתקין את העדכונים והמערכת חוזרת למצבה הקודם דהיינו IE7 אודה לכולם באם אוכל לקבל עזרה. בתודה zsmi

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  8. Started by eladbu,

כאשר אני מעלה את וינדואס הוא רושם לי שקובץ c\windows\system\config\system הרוס או לא תקין ושולח אותי לריפר סיסטם רקוברי אני נכנס לדוס ורושם לו help אבל עדיין לא הבנתי איך אני מחליף את הקובץ אני חייב עזרה אשמח אם תדריכו אותי צעד אחר צעד מאיפה שהגעתי מה עלי לרשום? כמובן שבכל התהליך הדיסק xp בפנים עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  9. איך אני כותב בתמונה עוד משהו או לשנות לגמרי.. אל תשאלו למה אני צריך את זה חח תודה מראש (:

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  10. Started by vipnisim,

האם קיים MUI לוויסטה הום ?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by roeiw,

מערכת הפעלה Home Edition עברית sp2 אקספלורר גירסא אחרונה אין spywares ווירוסים בדוק!! אחרי כל ההקדמה הבעיה היא: שמנסים להכנס לאתרים (חלקם) לא עולים וב Status Bar כתוב Done... המחשב מחובר לאינטרנט וזה קורא בכל מיני אתרים בופן אקראי, בנוסף הוא יכול להיכנס לאתר מסויים אבל בדפים אחרים באתר הוא נותן את אותה הבעיה.. למי הפיתרון?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  12. כל פעם שהמחשב עולה מתנתק לי המיקרופון הוא על מצב MUTE ואני צריך לשנותו. עד לפני שבוע לא הייתה הבעייה. ביצעתי עידכוני תוכנת חלונות וסקייפ וכן התקנתי תוכנת סריקה. מה לעשות? מעצבן!!!!!

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  13. שלום בוינדוס מוגדר מצב כיבוי המסך לאחר כמה זמן. לפעמים במצב זה, כשאני רוצה להמשיך להשתמש במחשב, אין תגובה בעת תזוזת העכבר/לחיצה על המקשים במקלדת. לאחר כיבוי המחשב בכפתור, אני מפעיל את המחשב מחדש והכל עובד כרגיל. הערה: זה קורה רק כאשר אני מכבה את המסך בכפתור. הבעיה קרתה לי כשהיה מותקן דרייבר 8.7 לכרטיס המסך ונפתרה כאשר התקנתי את דרייבר 8.9 או 8.10 (לא זוכר איזה מהם). לאחרונה עדכנתי לדרייבר 8.12 ועכשיו זה קרה שוב. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  14. יש לי בעיה שאני מנסה להכנס למחשב שלי.. המסמכים שלי.. וכו' אז המחשב מנסה לפתוח אותם ולא מצליח הוא חושב לשניה ואז רואים את הרקע (כל המסך נעלם לרגע אחד) ושוב חוזר למצב הרגיל כאילו לא הבאתי לו "פקודה". מה עושים?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  15. יש לי עכשיו Ultimate ואני לא חושב שיהיה לי הבדל בינה לבין הגירסה הכי פשוטה מדד חויית הוינדוס שלי עומד על 3.0 אבל עדין אני מרגיש את הווינדוס כבד

16. Started by KrustyTheKlown,

בכל פעם שווינדוס עולה (2000) מופיעה לי הודעת שגיאה של הקובץ vxh8jkdq7.exe ביצעתי חיפוש בGOOGLE ןהבנתי שזה סוג של TROJAN אבל איך אני מסיר אותו?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  17. בוקר טוב חבריה, בעיה:התאריך בביוס שנת 2003 ,וינדוס לא עולה רק לאחר שינוי ידני לתאריך עדכני. המחשב p4r800vm גירסא ver 1.02 מה צריך לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  18. ממש בטעות מחקתי את הסמל בסרגל כלים שמעביר בין החלונות בתלת מימד מישהו מתנדב להעלות את שלו לאינטרנט? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  19. אני רוצה לשנות את האייקון ואת השם של הבנאדם אליו שייך הווינדוס. ראו תמונה מצורפת. תודה... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by h_yoav,

מישהו נתקל בזה בוינדוס ויסטה שמשחקים לדוגמא באתר וואלה לא עובדים והצליח לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  21. 1) אם ההרדיסק שלי מחולק ל2 והרדיסק c: שליהוא רק 10 ג'יגה ואני רוצה להתקין WIN7 ..זה לא מספיק ...אני יכול לקחת מהמחיצה השניה של D עוד ג'יגה לטובת C כדי שיהיה לי מקום להתקין ? 2) ניתן בכלל לשדרג מ XP PRO ל 7 ? ואם לא יהיה ניתן בהמשך ? תודה

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  22. Started by FIRE-KID,

לחבר שלי שפירמטתי לו תמחשב לפני יומיים (XP SP2) טוען שהוא רואה לפעמים סימני שאלה איפה שאמור להיות כתוב דברים בעיברית.. למשהו מוכר הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  23. Started by yahalom,

יש לי מחשב נייד שרצה עליו מערכת הפעלה XP לאחרונה לאחר שאני אומר לו לבצע כיבוי או ריסט הוא אומנם סוגר את המסנגר אבל לא מצליח לסגור את המחשב לא ראיתי משהו חריג שרץ לבסוף עשיתי כיבוי ידני מהכפתור אך התופעה ממשיכה מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  24. Started by ExTazy,

שלום לכולם, לא מזמן התקנתי את מערכת ההעפלה WIN-VISTA 64bit RTM6000 והכל עובד בסדר. נקלעתי רק לבעיה אחת כאשר אני צורב על דיסק DVD רב פעמי בXP ומנסה להעתיק את הקבצים מהדיסק לVISTA64, אני לא מצליח להעתיק לVISTA ... כלומר הדיסק מזוהה ואני מצליח להתחיל את ההעתקה, אבל באמצע הוא כותב לי שלא ניתן לקרוא מהדיסק, גם אחריי retry הבעיה חוזרת. ניסיתי לצרוב כמה פעמים אך הבעיה חוזרת על עצמה. מה יכולה ליהיות הבעיה ?? תודה מראש ...

• 2 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.