עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by k_700,

יש לי מחשב נייד עכשיו מישהו פה אמר לי להשתמש בפרודוקט קיי שיש בגב המחשב כדי לבצע אקטיבציה, קיצר ניסיתי וזה לא הפעיל ,מה עוים ? :-\

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  2. יצרתי חשבון משתמש נוסף כחשבון מוגבל, לא היו אפשרויות הגבלה נוספות. האם קיימות אפשרויות הגבלה נוספות? אם כן, איך מגיעים אליהן ומה ניתן להגביל? מדובר בחשבון משתמש נוסף עבור ילד קטן, ואני רוצה להגביל את החשבון באופן כזה שגם תוכנות שבהתקנה הראשונית סומן לאפשר שימוש לכולם. בקיצור, אני רוצה שתהיה לא גישה אך ורק לצייר, כונן ה-CD בלבד ללא יכולת להתחבר לאינטרנט אפילו לא בטעות. בנוסף, אני רוצה ליצור לו על שולחן העבודה (שלו) קיצור דרך לסיפריה שרק לה תהיה לו גישה. המחשב מחובר לרשת ע"י נתב יחד עם שיתוף קצבים. עד כמה שזכור לי אני מחובר למחשב בחשבון מנהל.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by zx1993,

עד לפני כחודש עבדתי עם 2 כוננים קשיחים בXP. התקנתי ויסטה בכונן שלישי כשהקודמים מנותקים (לא הייתה אפשרות אחרת). איך עכשיו ניתן לאפשר שהמערכת תעלה גם מXP (כלומר לפי בחירה שלי ממערת הפעלה זו או החדשה יותר)?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  4. יש אפשרות להעלים קבצים דרך וינדוס איך ניתן לחזור ולראות אותם?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  5. Started by Eran M.G,

כיצד אני יכול להגדיר שלא יוכלו להוסיף או למחוק קבצים מ/לתקיה מסוימת בזמן שהגישה לקבצים שכבר בה תהינה חופשית?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  6. Started by STi,

אחרי שאני לוחץ כדי לעשות בוט מהדיסק של הXP יש מסך שחור וכלום לא זז ממש מוזר, אני לחוץ לא מוצא פיתרון, עכשיו הוצאתי סוללה נראה אולי זה יעזור, לא עזר...

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  7. Started by moshel7,

האים ניתן להתקין את הוויסטה גירסת UPGRADE בעיברית על XP באנגלית והאים ניתן לעשות התקנה נקייה של הוויסטה מבלי לעשות UPGRADE ?

8. המדפסת היא מסוג:hp deskjet 3320 series. היא נמצאת במחשב של אבי, איך אני משתף אותה כדי שגם אני אוכל להדפיס בה מהמחשב שלי (שבו מותקן וינדוס ויסטה) תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  9. אני רוצה לעשות פירמוט, רק שהבעיה אצלי שאין לי לאן להעביר את המידה שנמצא כרגע על הדיסק. חשבתי אולי אני יחבר את ההרדיסק של ה20 גיגה של המחשב השני בכדי להפעיל דרכו את הווינדוס ואז אני יוכל למחוק ידני את כל תקיית הוינדוס שיש על הארד דיסק הנוכחי. עכשיו כשאני ימחק את הווינדוס האם גם מערכת הקבצים תמחק?(NTFS)

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  10. בד"כ אני מסיר דברים שאני לא מחבב מהshell כמו ה ICQ-SEND TO USER. זה היה פשוט - מחיקת ערך אחד מהרג'יסטרי. אבל שאני רוצה להסיר את ה ATI CATALYSTR® control center מהSHELL אני לא יודע איזה ערך למחוק. אשמח אם תעזרו לי. מצצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

11. עכשיו במקרה זה נהיה...אבל כשאני מכבה את המחשב יש שגיאה בסגנון דומה...מה יכולה להיות הבעיה? ואיך לבדוק?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  12. Started by uncommon,

1) נעלם לי האיקון של ה-jpg (מופיע אייקון של מסמך לא מזוהה, למרות שמזהה שזה jpg). אבל ב- properties > open with > Cange , לא מצליח לאתר את האייקון. 2) יצרתי לי Toolbar ימני, אבל ממצב Desktop לא מצליח להגיע אליו. ובכלל הרבה פעמים לא מצליח לעשות Maximaize לתוכנה או תיקיה מה-toolbar התחתון (ואז אני נכנס קודם לdesktop ונכנס משם).

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  13. יש לי 6 חלקים דיסק קשיח C עד I 3 חלקים אי אפשר לפתוח הודעה שגיאה אבל תוכנה WINRAR יכול לראות ולפתוח 3 חלקים אין בעיות מוזר... אני לא הצלח להסביר לך ניסוח נכון... אקווה שתבינו אותי... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  14. Started by Idan06,

רק אתמול התקנתי את Windows Vista וניסיתי לשחק משחקים. שיחקתי בPro Evolution Soccer 2008 ובריפליים יש מין איטיות כזאת כאילו המשחק מקרטע... מה שלא היה לי בWindowsXp.. עכשיו לשאלתי.. יש דרך לשפר ביצועי משחקים בVista?

15. אז ככה עשיתי הכל לפי המדריך הזה http://www.guides.co.il/windows.php#guide3 בסוף המדריך כתוב איך לחזור לאקספלורר הרגיל להיכנס לתיקיה windows ולקובץ system.ini ולחפש בתוך הקובץ את השורה shell=c:\LiteStep\LiteStep.exe ולשנות אותה ל shell=explorer.exe בשביל שיחזור לקדמותו אבל אני בכלל לא מצאתי את השורה shell=c:\LiteStep\LiteStep.exe אצלי כתוב משהו אחר עוד משהו עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב יש הודעת שגיאה ורשום: הכותרת היא: מערכת משנה של ms-dos של 16 סיביות c:\windows\ui\biosctl.exe c:\windows\system32\autoexec.nt קובץ המערכת אינו מתאים להפעלת יישומים של ms-dos ושל windows microsoft לחץ על סגור בכדי לסיים את פעולת היישום והקובץ autoexec.nt לא נמצא במחשב …

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  16. Started by iakovl,

אני רוצה להכין לעצמי גרסאת XP ניידת (לימים שחורים שיבואו) אני קונה ככל הנראה עוד DOK של SUNDISK. גודל 1G (יותר ממספיק לנושא) אני מחפש מדריכים ועצות בנושא אם יש מישהו שעשה את זה בפורום ויכול לעזור לי אני אודה לו מאוד מדריך עיקרי לנושא http://www.tomshardware.com/2005/09/09/windows_in_your_pocket/index.html

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  17. Started by benx,

זה משום מה התחיל אתמול, אחרי שעשיתי אוברקלוק ל3.5 ואז החזרתי בחזרה ל3.4 כי המחשב לא היה יציב.... קיצר מאז קופצת לי ההודעה הזאת כל פעם שהמחשב עולה: מצאתי מה הקובץ שגורם לבעיה אבל הוא נמצא ב Local settings וקוראים לקובץ sysdata.xml ולא רציתי להיות פזיז ולמחוק את הקובץ.... למישהו יש פתרום ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  18. הוא פותח אותם תמיד במציג תמונות הזה של ווינדוס XP אבל הסיומת שהוא נותן זה mediacenter11 ואז למשל בתוכנות כמו winrar אני לא יכול לפתוח ישר את התמונה כי היא כאילו לא מזוהה, כנ"ל פלאשגט וגם אין את האייקון הזה של התמונות איך אני גורם שזה יחזור להציג את זה כמו פעם עם סיומת של jpg?

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  19. אז ככה: יש לי amd 4200+ X2 2gb samsung זיכרון התקנתי WINDOWS XP 32BIT [הרגיל] עכשיו יש לי בעייה ממש ממש רצינית שלא הייתה מקודם, כשאני מפעיל: azureus [ביטטורנט] FireFox 2.0 Media Player 11 העכבר כבר מתחיל להיתקע ובקושי לזוז, והמוזיקה מתחילה להיתקע! ה cpu עובד על בין 1% לבין 11% ולא עולה את זה. זה משהו אל נורמלי... מה זה יכול להיות?

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by בזיק,

לאחרונה יש אצלי הרבה 'מסכים כחולים' התקנתי את windbg ומסתבר שיש את דוחות קריסה רק עד תאריך מסוים לכל הקריסות החדשות אין רישום. ככה אני לא יכול לברר מהי הבעיה שגורמת לקריסות. השאלה למה אין רשום לקריסות ומה לעשות

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  21. Started by naoriko,

המחשב שלי הכל טוב ויפה בו רק מה יש תיקיה אחת שאני נכנס אליה במחשב תיקיה שאני פתחתי שאני נכנס אליה אחריי שנייה זה עושה לי שלח ואל תשלח ולא משנה מה אני עושה זה סוגר לי את האקספלורר

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  22. Started by zvika.e,

אהלן. התקנתי win xp בלי עברית. ואני עכשיו מחפש איך משנים את השפה ואי אפשר כי הוא לא מותקן. יש איזה קובץ שאפשר להוריד (חוקית) מהאתר של מייקרוסופט של חבילת שפה עברית? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי. מישהו יודע אולי? תודה רבה..!

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  23. Started by yair71,

עם גרסת SP2

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  24. אם אני שולח למחשב אחר ברשת הודעה דרך הפקודה NET SEND האם אפשר יהיה לשלב בהודעה איזה קובץ שכשהבן אדם לוחץ על ההודעה (על ה-OK) זה יהיה כאילו הוא לוחץ על הקובץ המסויים הזה דבל קליק?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  25. כי שאני בא להתקין אותו (לא את ה-C) אז זה מיד מסיים או ישר אומר שזה סיים.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים