עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by crik,

אהלן, היכן אני מוצא מדריך להגבלות הווינדוס וניהולם ע"י סיסמא. לדוגמא התקנה מצריכה סיסמת מנהל. תודה

2. מחשב חדש i7 לוח של גיגבייט, XP עם sp3 . בדקתי את הביוס, השעןן מדוייק לחלוטין. הבעיה ב XP, ורואים ממ בעיין בשעון הוויזואלי, שהוא משתהה כל כמה שניות, ולאחר כמה דקות,רואים שהשעון מפגר ממש ב 3 שניות לדקה. נסיתי ב safe mode אין בעייה. ועד אני עכשיו נראה לי שאחד מהשירותים או התוכניות גורם זאת?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by uncommon,

1) נעלם לי האיקון של ה-jpg (מופיע אייקון של מסמך לא מזוהה, למרות שמזהה שזה jpg). אבל ב- properties > open with > Cange , לא מצליח לאתר את האייקון. 2) יצרתי לי Toolbar ימני, אבל ממצב Desktop לא מצליח להגיע אליו. ובכלל הרבה פעמים לא מצליח לעשות Maximaize לתוכנה או תיקיה מה-toolbar התחתון (ואז אני נכנס קודם לdesktop ונכנס משם).

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  4. פרמטתי והתקנתי במחשב של אחי Windows Pro sp2.0 באנגלית, לאחר שהתקנתי נזכרתי שהוא בעצם צריך Windows בעברית, הכוונה שלי בעברית היא שהכל יהיה בעברית למשל START יהפוך להתחל וMy Computer יהפוך למחשב שלי רציתי לדעת האם קיימת חבילת התקנה או עדכון כלשהו שאפשר להתקין וזה יהפוך או את הווינדוס לעברית או שאני צריך לפרמט שוב ולהתקין Windows שהוא בעברית מהמקור.. אני ממש לא רוצה לפרמט כי כבר התקנתי הרבה דברים.. שאלה נוספת היא במקרה ויש דבר כזה .. זה יעיל או שזה מלא באגים ובאמת כבר עדיף לי להתקין מחדש הכל :\ תודה מראש בן.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  5. Started by spotash,

כשאני מנסה להכנס אל הווינדוס, זה נתקע במסך הטעינה(המסך בו יש מן פס כחול כזה שעובר).זה לא נתקע אלה שהפס הכחול עובר אז זה לא נפסק וממשיך לעבור עד זמן בלתי מוגבל. אני מצליח להפעיל את המחשב רק במצב בטוח (כרגע אני במצב בטוח עם אינטרנט). בבקשה תגידו לי מה הבעיה ומה ניתן לעשות!.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by Wiz01,

הדלקתי את המחשב היום ואין לי את הסרגל שפות. (כן ,בדקתי אם הוא מסומן בכלל בסרגלי כלים פשוט לא רואים אותו) ניסיתי לעשות ריסט, ניסיתי לבטל אותו ואז להחזיר אבל הוא ריק כזה כמו בתמונה הזאת : הוא אמור להיות אחרי הShortcuts והוא פשוט לא מופיע מה לעשות ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  7. Started by ac1240,

לפעמים הכמות זכרון שבשימוש אצלי עולה ל 97 אחוז שזה אומר כמעט כל ה 4 גיגה וזה לא וירוס או משהו סרקתי את המחשב ולא מצאתי וירוסים מה זה יכול להיות? בעייה שנייה לפעמים פתאום נוסף לי עוד SVCHOST.EXE לכמות הקיימת ומה ששונה בו זה שהוא תופס בערך 200 מגה ותוקע את כל המחשב עד שלא מפסיקים את התהליך שלו הוא תוקע את המחשב מישהו מכיר את התופעות האלה (זה קרה לי אחרי התקנה נקייה של VISTA SP2 )

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  8. Started by בזיק,

לאחרונה יש אצלי הרבה 'מסכים כחולים' התקנתי את windbg ומסתבר שיש את דוחות קריסה רק עד תאריך מסוים לכל הקריסות החדשות אין רישום. ככה אני לא יכול לברר מהי הבעיה שגורמת לקריסות. השאלה למה אין רשום לקריסות ומה לעשות

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  9. אם אני שולח למחשב אחר ברשת הודעה דרך הפקודה NET SEND האם אפשר יהיה לשלב בהודעה איזה קובץ שכשהבן אדם לוחץ על ההודעה (על ה-OK) זה יהיה כאילו הוא לוחץ על הקובץ המסויים הזה דבל קליק?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  10. כי שאני בא להתקין אותו (לא את ה-C) אז זה מיד מסיים או ישר אומר שזה סיים.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  11. הקצב העברה הוא 60MB או אפילו יורד ל55. האם זה תקין?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  12. Started by lirany,

אפשר להתקין אצל מישהו בלי שיידע את התוכנה WGA הכוונה להתקנה מרחוק בלי שיידע או שהוא יתקין את זה בלי שיידע זאת... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  13. מה זה? יש פתרון? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  14. אני לוחת את השילוב ctr+alt+del ואני אמור להכנס ל "מנהל המשימות" ושאני עושה את זה הוא מעלה לי את ההודעה הבאה: הוא אומר שצריך להתקין משהו מה צריך להתקין?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  15. Started by Niv golan,

כאשר אני מכבה את המחשב מופיע לי המסך של הכיבוי שאומר "כעת ניתן לכבות את המחשב"הוא לא מתכבה לבד , אני מכבה אותו ע"י לחיצה ארוכה על הלחצן של ההפעלה של המחשב(on) אני רוצה שהוא יתכבה לבד בלי הלחיצה . איך אפשר לבטל את אפשרות זאת?

16. שלום לכולם... לפני כמה ימים בן דוד שלי הביא לי את המחשב שלו בשביל שאני יראה למה חלק מהתוכונת ומהחשחקים לא פועלים פשוט לוחצים דאבל קליק ולא קורה כלום המחשב הוא E6400, 7600GT 2 GB זיכרון, 2X250 ולוח 965 של MSI לא זוכר בידיוק אני הדגם אני יעדכן.... בכל מקרה כל הדרייברים מעודכנים ניקיתי ת'רג'יסטרי וסרקתי עם adawere וspy sweeper ולא מצא כלום עשיתי repair לווינדוס חשבתי אולי זה יעזור במשהו אבל אותו הדבר... אין לי בעיה לפרמט, פשוט הוא צריך את המחשב שלו ביום שישי כשהוא חוזר מהצבא יש לו כל מיני סרטים לערוך בשביל הצבא ליום ראשון והוא צריך את כל התוכנות שיש עכשיו, אז אם אני יפרמט זה יקח לו זמן אחרי זה להתקין את כל התוכנות והכל.... מישהו? משהו? חנוכה שמח ותודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  17. עשיתי פורמט ובחלק מהתוכנות אין לי עברית , לדוגמא : - אם אתם לא רואים את כל התמונה תלחצו מקש ימני ותעתיקו את הכתובת של התמונה איך אפשר לסדר את זה :s05: ??? :s05: תודה רבה

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  18. ובאמת הוא ציין שיש בעיה , השאלה שלי איך מתקנים את הבעיה... יש תמונה [br]פורסם בתאריך: 11.01.2007 בשעה 19:28:14 בדקתי גם בתוך התיקייה C:\Program Files\Internet Explorer כאשר אני לוחץ על IEXPLORE.EXE שום חלון לא נפתח , אין תגובה.[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  19. Started by avidan28,

שלום יש לי חלונות XP 32 ביט ואני רוצה להתקין 64. אני לא משחק ואני רוצה לדעת מה השיפור.איזה תוכנות מלבד דרייברים תומכות ב 64 והאם כדי להפרמט מחשב שעובד בצורה תקינה רק בשביל המעבר ל 64. יש לי מעבד כפול ליבה האם המעבר ינצל אותו יותר טוב. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  20. Started by D.r Bit,

שלום לכולם אני רוצה לבדוק מה המצב מערכת ההפעלה שלי איך אני יכול להעלות לכאן את קבצי המיני דיפ מאפ ? והעם מישהו יכול לבדוק לי אותם ? :-\ תודה רום ! עריכה : מצאתי את התקיה התקייה ריקה זה יכול להיות ??? ___________________________________________ ועוד שאלה רשת מחשבים מחשב ראשי מחובר בכבילה והמחשבים המשניים מחוברים אלחוטית ..... כאשר אני מדפיס מהמחשב הראשי ההדפסה יוצאת בסדר ... המחשבים המשניים מחוברים דרך רשת אלחוטית עם שיתוף מלא בינהם כאשר אני שולח מהמחשב המשני הדפסה אני מאשר במחשב הראשי אני מקבל גיבריש על הדף בסיום ההדפסה ?! WTF אין לי שמץ מה יכולה להיות הבעיה ??? ניסיתי להדפיס מאתרים כמו יד שנייה גם אותו דבר פשוט גיבריש ! למישהו יש מושג ?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Started by satlan1,

קיבלתי היום את המחשב החדש וזה לא כולל התקנה של XP. יש לי את ווינדוס XP והכל.. אבל לא יודעמה אני עושה איתו http://assafmedia.com/xp.asp המדריך הזה מתאים גם להתקנה של ווינדוס שהמחשב בלי מערכת הפעלה? או שזה רק לפירמוט? ועוד שאלה, את הדרייברים של הכרטיס מסך וכל השאר.. מתי אני אצטרך להתקין? תודה!

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by zsmi,

[שלום, יש ברשותי נייד ובו מותקנת מערכת הפעלה Vista Home Premium SP1 בעברית. בכל פעם שאני מנסה להתקין IE8 מקובץ IE8-WindowsVista-x86-ENU או Online ההתקנה הולכת בסדר. כאשר אני מגיע לשלב של איתחול מחדש, אנ מקבל הודעה כי אי אפשר היה להתקין את העדכונים והמערכת חוזרת למצבה הקודם דהיינו IE7 אודה לכולם באם אוכל לקבל עזרה. בתודה zsmi

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  23. Started by SHAY951,

איך אני מחזיר את המסך פתיחה (המסך שיש לפני שהוינדוס עולה שבו שמים את הסיסמא ובוחרים משתמש) לברירת המחדל של הוינדוס (כי שיניתי אותו למשהו אחר שהתקנתי משהו מסוים ועכשיו אני לא יודע איך להחזיר... ;D), ובכלליות איך אני יכול לשנות אותו למסך אחר אם המסך שאני מוריד הוא לא התקנה שעושה את זה לבד? תודה.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  24. Started by scohen360,

שלום לכולם עד לפני שעה עבד לי הויסטה מצוין הפעלתי מחדש את המחשב קורה לי הבעיה הבעה המחשב עולה עד למסך שחור ויש תמסך שזה טעון תויסטה זה ניתקע על המסך הזה איזה רבע שעה ואז מפעיל מחדש את המחשב הוא לא ניכנס לווינדוס ניסיתי לעשות על מצב בטוח גם כן זה טוען דברים ואז ניתקע רבע שעה ומפעיל מחדש תמחשב מה עוד אפשר לעשות ?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  25. היי משהו יודע אייך אני מחזיר את היוזר למצב הקודם שלו

• 8 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.