Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
במיוחד ה PAST ITEMS [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי מלא וירוסים בתיקייה c:\\recycler\nprotect מותר לי למחוק שמה קבצים ואת התיקיה בכלל?! בבקשה תענו מהר תודה
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
פירמטתי את המחשב. התחלתי לעשות עידכונים והתקנות אך כשהתקנתי את המסנג'ר הוא לא פעל לי. חשבתי שזאת בעיה בגירסא שהורדתי ולכן מחקתי אותה והתקנתי ישנה יותר ( תכננתי לבצע עידכון לגירסא חדשה יותר בעזרת החלון שיעלה לי.) כשעלה החלון לעידכון גירסא ניסיתי להכנס דרכו לאתר שממנו מורידים את הגירסא החדשה ולהתקין אך היה רשום לי שהדף לא נמצא. כשאני שוב מנסה להתחבר דרך המסנג'ר החדש זה רושם לי שאני לא מחוברת לאינטרנט ( כשאני כן!). לא סיימתי לבצע עידכונים במחשב ומאותו רגע אני לא מצליחה להכנס לאתר של מיקרוסופט ולא מצליחה לעשות עידכונים. חשוב שאציין שהווינדוס שברשותי הוא מקורי. למה אני לא מצליחה לעשות את זה? מה בכל התהליך עשיתי לא נכון ואיך אני יכולה לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
חבר'ה אני חייב עזרה נדפק לי המחשב. אז ככה רציתי להוסיף מחיצה עם התוכנה Partition Magic דבר שכבר עשיתי כמה פעמים. אבל הפעם אחרי שבחרתי הכל והמחשב איתחל את עצמו והחל לעשות את המחיצה (במסך הכחול עם חמש שלבים) כשבאתי לבדוק מה קורה ראיתי שהפעולה נכשלה משום מה והוא שאל אותי אם לעשות ריסט וכאשר ולאחר שהוא איתחל את עצמו המחשב מגיע למסך השחור עם האפשרות של SAME MODE, SAFE MODE עם אנטרנט וכל השאר . וכשאני בוחר על הפעלה נורמלית של ווינדוס המסך טעינה עולה לשניייה והמחשב עושה ריסט ככה כל פעם. גם כשאני נכנס למצב בטוח. מה אני יכול לעשות חוץ מלפרמט את המחשב?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
למרות שבביוס הוא מופיע והוא מעלה את הוינדוס שעליו המחשב נייד....
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
1.יש לי LOGITECH QUICK CAM ZOOM. אין דרייברים לVISTA וניסיתי בעבר את העזרה של הפורום ונתנו לי קישורים לפורומים אחרים שבהם אנשים הצליחו אך אני לא הצלחתי בכלל. עובד לי רק המיקרופון המובנה אך המצלמה עדיין לא מזוהה ע"י ה VISTA. אולי כי זה 64BIT? 2. מודם שיש לי(לא לאינטרנט המהיר, הוא משמש כFAX) הוא של INTEL והוא נקרא V92 56 INTEL HAM DATA FAX VOICE MODEM. גם WINXP לא זיהה אותו בעבר אך מצאתי דרייבר שמתאים וזה עבד ב XP. מה עושים בVISTA? תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן התקנתי את התוכנה ACDSEE הכל טוב ויפה תוכנה מצויינת חוץ מדבר אחד: אני לא מעוניין שכשאני לוחץ פעמיים על קובץ של תמונה, שהתמונה תיפתח בתוכנה ACDSEE אלא אני רוצה להחזיר את זה למצב שבו אני לוחץ פעמיים על קובץ של תמונה והתמונה מוצגת לי בתוכנה הרגילה של הווינדוס. אני יודע שאמורה להיות אופציה כזאת בתוכנה ובאמת שלא התעצלתי לחפש עברתי על ה-OPTIONS 5-6 פעמים ולא הצלחתי לפתור את הבעייה בעצמי אז מישהו שיש לו את התוכנה ויכול לעזור לי אני אודה לו מאוד. בתודה רבה, דודי.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מניח שזאת בעיה ברג'יסטרי אבל אני לא ממש יודע מה לעשות סתם ככה המערכת במצב רגיל עולה רגיל אבל בSAFE הוא עושה מסך כחול ומתנתק איך מתקנים ? (עוד דרך חוץ מסריקה גם זה לא עזר)
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אהלן... כשאני מסה להפעיל סרט בתוכנה Mv2Player אז מופיעה לי הודעה שגיאה...(מצורפת תמונה) מישהו יודע ממה זה נובע? מישהו מכיר תוכנה טובה שעושה את אותה העבודה זאת אומרת שאני יוכל להפעיל סרט ולהוסיף לו את התרגום שלו שזה שני קבצים בודדים.. אגב הסרט שאני מנסה להפעיל פועל לי רגיל בתוכנה media player classic תודה מראש.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום לכם , הזמנתי עוד שני גיגה זיכרון למחשב על מנת להשלים 4 גיג'ה כרגע יש לי מערכת הפעלה 32 ביט האם כדי להתקין את גראסת 64 ביט על מנת לנצל את כל הזיכרון אני צריך עוד פעם לפרמט או שיש אפשרות כזו להמיר את המערכת?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
נסיתי לצפות בכמה סרטונים דרך האקספלורר אך הם לא נראים בכלל טוב,כל הסרטונים מקבלים גוון ירוק. עדכנתי את הקודקים של Mage K-lite לגירסה האחרונה ועדיין הבעיה מתרחשת. זה נראה בעיה של קודקים באקספלורר ? סרטים אחרים דרך נגנים מוצגים יפה מאוד. אודה לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, המחשב התחיל לעשות בעיות לפני חצי שנה ולהתחיל את עצמו מחדש... החלטתי לבטל את ההתחלה מחדש ולשים את האופציה שזה יראה לי את המסך הכחול ולפני דקה זה קרה - המסך הכחול הופיע. הבעיה - אתמול ושלשום זה קרה שוב אבל לא ראיתי את המסך הכחול משום שזה היה בלילה וזה אתחל את עצמו אוטומטית.. גם ראיתי היום בבוקר שכשהייתי במקלחת זה אתחל את עצמו אך ללא מסך כחול... הבעיה היא לא טמפרטורה ולא שום דבר שקשור לזה.. אני חושב שזה קשור להתנתקויות הפתאומיות של האינטרנט [ מודם של GETWAY למי שמכיר..] שקורות בפתאומיות מוחלטת [לא מצאתי הגדרה למתי זה מתנתק] וצריך להפעיל מחדש את המחשב בכדי שזה יפעל מחדש.. עכשיו, אני לא אומר שהמחשב מפעיל את עצמו מחדש בכדי לחדש את הקשר. אני אומר את זה בגלל שאני חושב שי…
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד, HP Pavilion dv6514ej. המחשב מגיע עם Windows Vista, ואני מעוניין להחליף אותה ב Windows XP. הבעיה היא כזאת: אני מכניס דיסק של XP, עושה ריסט למחשב, וכמה שניות אחרי שההתקנה עולה אז עולה שגיאה שאין הארד-דיסקים... יש את האפשרות הזאת של F6, ואז אני אמור להכניס דיסקט עם הדרייבר SATA.... הבעיה היא שאני לא מוצא כזה מה אני עושה? תודה
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אז ככה אני הולך לקנות מחשב חדש עוד כמה ימים ורציתי לדעת אם 64BIT Vista לא יהיה מעיה לשים עליו וגם רציתי לדעת אם יש דברים שלא עובדים ב-64BIT זה המפרט שלי: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤825 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤508 מארז: Coolermaster Centurion 590 Black כמות: 1 - מחיר: ¤365 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤340 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤387 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤344 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤894…
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כרגע אני עם VISTA נקי.. עכשיו אני רוצה להתקין גם XP אבל אני לא יודע איך לעשות מחיצות.. כי הפרטישן מג'יק דיי מסובכת לי וחשבתי אולי יש איזה תוכנה של ווינדוס שמאפשרת ליצור כוננים. אם משהו יודע איך אפשר לעשות את זה או איזה תוכנה אחרת יותר פשוטה בבקשה תעזרו.. תודה
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
האם כדאי לי לקנות גירסאת שידרוג של Windows 7 Ultimate מויסטא אולטימייט או שעדיף גירסאת RETAIL נקייה? אם אני מתקין גירסאת שידרוג זה פוגע בביצועי המחשב והוא יעבוד פחות טוב מאשר עם גירסאת RETAIL? אם אני קונה גירסאת שידרוג ואני רוצה לפרמט את המחשב האם יש איזה בעיה כלשהי בזה?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כיצד אני מבצע העברה של מערכת ההפעלה מהרדיסק אחד להרדיסק שני ולהשתמש בחדש כווינדוז? האם נורטון גוסט יכול לבצע את זה?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, יש לי וינדוס ויסטה 64 ביט ולאחרונה בכל פעם שאני מעלה את המחשב עולה לי ההודעת שגיאה הבאה שקשורה לRUNDLL: " שגיאה בטעינת c:/windows/system32/sshnas.dll המודול שצויין לא נמצא" רציתי לדעת מה הבעיה ואיך פותרים אותה..? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
לאחר גמר הפעלת המערכת מופיעה כתובית עם ציצוף מעצבן ומבקש אישור. על הריבוע הכתובית מופיעה בראש מצד ימין הכיתוב RUNDLL ואז רשום: שגיאה בטעינת c:\windos\system32\mbawrcfh.dll ואז נרשם מתחת : המודול שצוין לא נמצא ובריבוע למטה בסוף הוא מבקש :אישור שאלתי איך אני מעלים את ההופעה של הריבוע המעצבן הזה שמופיע כל פעם שמדליקים את המחשב אודה על עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אין לי כוח כל פעם ללכת למחשב ולחבר או להוציא את הכבל SVIDEO בשביל הTV , אני רוצה שיהיה מחובר תמיד אבל יעבוד רק כאשר אני ידנית הולך להגדרות ומדליק אותו . איך אני אומר לWINDOWS לא להעלות את ה TV OUT אף פעם גם אם הוא מזהה שהכבל מחובר ?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
אני רוצה להחליף כמה איקונים בXP שאני לא אוהב ושאי אפשר לשנות דרך המאפינים בוינדוס XP. איפה נמצאים הקבצים של האיקונים? (אני לא רוצה להשתמש בתוכנות מיוחדות לאיקונים בגלל זה אני עושה את זה בדרך "הידנית"(
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-