Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
נכנסו לי למחשב 2 יוזרים חדשים אני כן רואה את התקיות שלהם ב"מסמכים שלי" (עם שם היוזר שלהם אך כאשר אני ניגש לחשבונות משתמשים אני לא רואה אותם (גם לא בניהול->משתמשים) כיצד אני יכול להסיר אותם מהמהחשב שלי? (אני אדמין)
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
שאלה בכותרת. חיפשתי בפורום ולא מצאתי.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
לא יודע למה אבל עכשיו כאשר אני לוחץ על לחצן ה "START " בחלונות XP לא נפתח לי התפריט ב Clasic Mod רק ב XP Mod , כמו כן במידה וב Task ישנה קבוצה של לדוגמא : דפי HTML או דאר ב Inbox כשלוחצים על הקבוצה היא לא נפתחת . אודה לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
מדוע אני מקבל את הסימן שהמחשב מחובר לחשמל והסולל המלאה במחש הנייח שלי?? האם יש קשר לזה שהתקנתי אל פסק חדש? הנה דוגמה: Uploaded with ImageShack.us האל פסק שרכשתי הוא מדגם advice SL-1000VA אשמח לתשובות ממי שיודע
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים אני חייב עזרה רצינית ! דוד שלי רוצה שאני יפרמט לו את המחשב .. יש דיסק של WIN XP PRO + SP2 וכל זה .. אני מסודר מבחינת זה הבעיה שאין לי מושג איך מתעסקים שם בביוס .. צריך איזה מדריך או הסבר בקצרה מה אני עושה שם בביוס והכל ואיך מגדירים משהו עם הכונן דיסקטים קיצור אתם מבינים כבר .. בתחילה מתעסקים קודם כל בביוס מגדירים הכל שם - על זה אני צריך הסברים מה צריך לעשות שם ! אחרי זה כבר זה לא בעיה אני מאמין תודה למי שיעזור זה ממש דחוף ! !
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
חיפשתי במייקרוסופט וגוגל, יש כמה תשובות טובות להודעת שגיאה אבל אתה חייב לתת לנו קצת יותר פרטים, תתחיל במערכת הפעלה , איזה ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש עם 8GB ואני מאוד מתלבט איזה מערכת הפעלה להתקין על המחשב החדש מצד אחד אני כרגע משתמש ב XP 32bit ואני מבסוט עליו מאוד ! מצד שני הבנתי מאנשים ש XP 64bit לא משהו בכלל ועושה להרבה אנשים בעיות מצד אחר יש גם את Vista 64bit ואין לי ממש מושג אם המערכת טובה ולא תעשה לי בעיות דיברתי עם חבר שלי והוא אמר לי שהוא משתמש ב Windows 2008 Server וזאת מערכת מאוד יציבה ומאוד נוחה לשימוש ולא עושה בעיות בכלל והוא אמר לי שאם אני רוצה להשתמש במערכת גם למשחקים יש אפשרות להפוך אותה לה Windows 2008 WorkStation כדי שיהיה אפשר להתקין DirectX 10 ולשחק, אני חייב לציין שאני הולך להשתמש במחשב למשחקים כבדים וכנראה גם לעריכה אני מאוד אשמח אם תוכלו להמליץ לי על איזה מערכת כדאי לי לל…
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מערכת XP עדכנית. בתוך חלונות הכל בסדר. בחלון CMD וגם ב COMMAND המקלדת מתפקדת בקוד שפה מוזר ולא ברור, כאשר האותיות מוצגות כראוי אבל אחרות מהמוקלדות. כך הקלדה על J נותנת אות אחרת, הקלדה על P נותנת אות אחרת וכו'. בחלון COMMAND מוצגת הודעה one or more CON code pages invalid for given keyboard code לא מצאתי כל הפניה או איזכור להגדרות קודי שפה או מקלדת בקבצי autoexec.nt config.nt אשמח להצעה לתיקון וגם להסבר.
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בבקשה עיזרו לי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רציתי לדעת מה עדיף להתקין על מחשב חדש שקניתי.. את ויסטה או את win7.. מישהו יכול לומר מה יתרונות חסרונות ביניהם?? תודה רבה!!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעייה שאני לא מצליח לפרמט כבר ניסיתי להחליף דיסק קשיח, 3 כוננים ואפילו מעבד ניסיתי כבר 5 דיסקים שונים של גרסאות שונות של וינדוס והמחשב ממשיך לכתוב CANT BOOT FROM CD PLEASE ENTER SYSTEM DISK AND PRES ENTER ניסיתי כבר להכניס ולהוציא את הדיסק ללחוץ ENTER לא עוזר אגב יש לי לוח ASUS P4S8X-X
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
הבעיות החלו אחרי ביצוע עידכוני מערכת של חודש אוגוסט. הכוונה להתרסקויות ומסכים כחולים . ב- Safe mode לא הייתה את הבעייה , מה שאיפשר לי לבצע SYSTEM RESTORE לתאריך שקודם לתאריך שבו בוצעו העידכונים . עכשיו אני לא יודע מה לעשות מצד אחד עידכוני מערכת קריטיים הם חשובים מבחינת אבטחה ואילו מצד שני הם מפילים לי את המערכת . מה לדעתכם כדאי לי לעשות? הערה: מדובר בגרסה חוקית למהדרין של מערכת ההפעלה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשימים, חפשתי בכל חור באינטרנט איך מעלימים את הרקע של האייקונים בשולחן העבודה, אני כבר מיואש. ניסיתי כל מיני תוכנות, ניסיתי את ה-Use drop shadows ב-Advanced->Settings... כלום לא עובד. אם למישהו יש פתרון שלא דורש התערבות בתוכנה אני אשמח לדעת. מתן.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
הקצב אולי הואט, אך המומנטום הכללי ללא ספק ממשיך, ומערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט נראית בדרך הנכונה אל מטרת העל השאפתנית שלה ברשת מדווחים כי מערכת החלונות 10, שהושקה לפני קרוב לחמישה חודשים, הצליחה להגיע ל-200 מיליון התקנות על מחשבים ברחבי העולם – מספר אדיר מימדים בכל קנה מידה, אשר בהתבסס על נתונים שקיבלנו בעבר מספק לה ככל הנראה מעל ל-15 אחוזים מכל שוק מערכות ההפעלה במחשבי x86. רבים היו סקפטיים בנוגע אליה, אך קמפיין שיווקי רחב היקף, הצעות שדרוג בחינם כמעט לכל מי שרכש מחשב במהלך השנים האחרונות ובעיקר מוצר שבאמת ובתמים מרגיש מוכן ומלוטש יותר ממה שחלונות 8 הרגישה בתחילת דרכה – מעידים על כך שמיקרוסופט באמת עשויה להשיג את המטרה הגדולה שלה, אשר מדברת על מיליארד מחשבים…
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
ערב טוב ושנה טובה לכל חברי הפורום יש לי בעייה בהתקנת WIN 7,ההתקנה מגיעה עד המסך השחור ומופיעות לי הודעות שגיאה: 0X000000D1 DRIVERֹ_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL 0XC0000221/0XC0000098 KERNEL IS MISSING OR CORRUPT WINDOWS\SYSTEM32\NTKRNLPA.EXE הדיסק כולו מפורמט,דיסק מקורי של WIN7 לפי דעתי יכול להיות שיש לי בעיה בזיכרונות או בסלוטים עצמם של הלוח(הבדל של 1000 ש"ח לזכרונות חדשים לבין 5300 למחשב חדש),כך שאני לא יודע אם לפרסם את זה כאן או בפורום של תקלות חומרה תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
xmnt2001 program not found יש לי שני מחיצות על הדיסק הקשיח והגדלתי את מחיצה D שלי עם PARTION MAGIC וזה מה שמופיע לי לאחר אתחול.. מישהו יודע מה זה אומר הבעיה הזאת ? ? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום פירמטטתי את המחשב לפני מס' ימים, וירוס בשם W32/pariteB הצליח כבר לפגוע במחשב מחקתי אותו בעזרת כמה תוכנות אנטיוירוס, בנוסף כל קבצי התקנת התוכנה כבר לא ניתנים ללהפעלה האם אפשר לסדר זאת ? והודעת של ווינדוס קובצת כל כמה זמן : windows virtual memory too low איך אפשר לסדר זאת ? ומספיק שאני אפתח 2-3 חלונות של אינטרנט אקספלורר ואתחיל לגלוש המחשב נהיה ממש איטי, והשימוש במעבד מגיע בין 95-100 אחוז כך שהוא לא זז. מה עושים ?? מדובר על פנטיום 3 1000 128 מגה זיכרון כרטיס מסך 32 מגה נוידיה כ 2 ג'יגה פנויים בכונן מערכת ההפעלה תודה על כל עזרה.
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
התקנתי לפני שבוע ויסטה על המחשב בהתחלה נראתה סבבה עבדה חלק אפילו התעלמתי מזה שמלא דרייברים חסרים לי (מקלדת ועכבר , פלאפון וכו'...) ומלא תוכנות אבל אחרי יומיים התחילה לקרטע פשוט לא יאומן איך מערכת הפעילה יכולה להוציא בנאדם משפיות ..כמעט זרקתי את המחשב מהחלון (ואני גר בקומה שמינית ;D)... כל מה שניסיתי לעשות נתקע ולא עבד אפילו ריסטרט לא עשתה כל פעם העלתה חלק מהתוכנות בהפעלה וחלק לא בקיצור חירפנה אותי...למזלי השארתי על הדיסק השני את הxp שלי ועכשיו אני כותב ממנו ומתחיל להעריך את המערכת הפעלה הזאת יותר...טוב בקיצור יש לי שתי שאלות: 1. איך אני מוחק את הויסטא וחוזר למצב שיש לי רק xp (הויסטא נמצאת על דיסק חדש שקניתי והxp על הישן ) ואיך אני מוסיף מקום לדיסק של הויסטא (כחומר למחי…
-
- 38 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שבת שלום. ברשותי מערכת הפעלה אקס פי חבילת הבטחה 3 מקורית. אתמול פירמטתי את המחשב במטרה להתקין את המערכת הפעלה מחדש מאחר והמחשב היה נתקע. לאחר הפרמוט הדיסק עולה ועבר כבר את השלבים של "אוסף מידע, עדכון דינאמי ומכין התקנה" כרגע אני תקוע בשלב "מתקין את וינדוס", קופצת לי הודעה "דרוש הקובץ asms שנמצא ב- windows xp hom edition...."[br]פורסם בתאריך: 9.05.2009 בשעה 16:49:10 לפי חיפוש הבעיה באינטרנט הבנתי שהדיסק פגום. אז צרבתי את התקיה asms בדיסק נפרד אבל כאשר אני מאשר את הפעולה לא קורה כלום, הכנסתי גם עוד 2 מערכות הפעלה אחרות, אבל עדיין לא קורה כלום. מה הבעיה? כרגע אני רוצה לפרמט מחדש, אני עושה ריסט ומחכה לשורה שאני אמור ללחוץ אנטר כדי להשתמש בדיסק, אבל זה מדלג עליו ומגיע…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב. נעלם לי האיקון על סרגל המשימות שבו אני מחליף שפה בין עברית לאנגלית. סרגל השפות מופעל. ווינדוס XP פרו. איך מוצאים אותו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש התקנתי ווינדוס אקספי פעם ראשונה הכל עבד סבבה אבל רציתי לפצל את הכוננים אז הכנסתי את הדיסק של הווינדוס לכונן והוא לא קרה אותו אז והוא נכנס לXP עכשיו נכנסתי לBOT של המחשב זה שלוחצים על הנקודה במקלדת וביטלתי תדיסק קשיח שלא יעבוד יאעני שהוא יקרה רק מהכונן סבבה הצליח לי נכנס להתקנה זה מסיים להתקין כאילו תמסך הכחול זה לא מסיים את ההמשך הכי זה עושה ריסט באמצע וההתקנה צריכה להמשיך והיא לא ממשיכה זה מתקין את הכל מהתחלה ואני מחזיר את זה שזה יקרה מהדיסק קשיח ויש לי מסך שחור לא קורה כלום מה עושיםם ??????
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. הרבה פעמים כאשר אני מאחד קבצי WMF באמצעות Easy Video Joiner, אני מקבל הודעת שגיאה בנוסח "Access violation in module ntdll.dll". אחרי שאני סוגר את התוכנה ופותח אותה מחדש, אני יכול לאחד את הקבצים שניסיתי לאחד מקודם. אבל, כאשר אני מנסה לאחד קבצים אחרים, אני שוב פעם מקבל את הודעת השגיאה הזו. הודעת השגיאה לא מופיעה תמיד. לפעמים ניתן לאחד קבצים מספר פעמים ללא הודעת שגיאה, ובפעמים אחרות הודעת השגיאה מופיעה אחרי כל ניסיון שני של איחוד קבצים. מה גורם ל-Access Violation? מה תפקידו של הקובץ ntdll.dll? איך אפשר לפתור את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
40GB ו80GB זאת החלוקה הנוכחית של המחשב לאחר שהתקנתי חלונות. רציתי לעשות חלוקה כזאת: כונן אחד עבור 3-4 משחקים כונן שני עבור חלונות כונן שלישי עבור תוכנות ותמונות איך אני עושה את זה נכון בצורה כזו שכול התוכנות והמשחקים יעבדו ללא בעיות וללא התנגשויות מבלי לאבד כלום ממה שיש לי עכשיו (טוב נו אולי כמה דברים בודדים) ועם איזה תוכנה אני עושה את זה ובדרך גם מגדיר שמות חדשים לכוננים? תודה,
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. אני רואה עיברית חצי חצי זאת אומרת יש מקומות שאני רואה עיברית ויש מקומות שלא..ממש דבר מוזר אין לי מושג מה לעשות הנה תמונה http://img315.imageshack.us/my.php?image=d8nj.jpg תראו שבדרברים יש חצי עיברית וחצי גיבריש כזה וואי זה ממש ממש מעצבן!
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-