Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי שומר מסך שלא בא עם הווינדוס ואני מעוניין להוסיף אותו ידנית (אין לו התקנה) כדי שיהיה שומר מסך (screen saver), אבל אני לא מצליח לעשות את זה עם ווינדוס ויסטה משום מה, הצלחתי לעשות את זה במחשב אחר שיש לי עם ווינדוס XP, מה שעשיתי זה שיניתי את הסיומת של הקובץ ל scr. והעברתי את הקובץ לתיקיית c/windows/system32 וזהו, וכעת יש לי את השומר מסך כאופציה ב XP, אבל לא כך הדבר עם ווינדוס ויסטה, עשיתי אותו הדבר אך כשאני בא לבחור את השומר מסך דרך personalization- screen saver settings אני מקבל את ההודעה הזאת: The system cannot find the file specified, ניסיתי גם להעביר את הקובץ ל c/windows/SysWOW64 שגם שם יש קובצי scr. אבל כשאני רוצה לבחור את השומר מסך הוא כלל לא מופיע ברשימת שומרי ה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי תוכלו בבקשה להתייחס לבעייה שלי? הדלקתי את המחשב והופיע מסך שחור עם ההודעה : Windows could not start because the following file is missing or corrupt: WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM you can attempt to repair this file by starting Windows Setup using the original CD-ROM. Select 'r' at the first screen to start repair לחצתי על ctrl+s בזמן שהמחשב עולה הכותרת של המסך שעלה הייתה: SIS RAID BIOS Setting Utility אחד המשפטים שהופיע על המסך היה : [R] Enter Raid Setup Utility ואז לחצתי על r כשהדיסק של windows בפנים וקיבלתי הודעה של: Not unough disk can be created RAID בדקתי את ה-BIOS ןראיתי שהוא לא מזהה את כונן הדיסקים. מה אתם ממליצים לעשות?? האם זו בעייה בכונן דיסקים? תודה, א…
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום רב, המפרט שלי מצוין בצד. יש לי בעיה שחוזרת על עצמה באופן די קבוע, כ10 פעמים ביום לפחות, כל יום. באופן כללי, ברגע שאני מפעיל איזשהו משחק, ולא משנה אם הוא חדש (DIRT 2) או ישן (BOMBERMAN דרך אמולטור דוס), כל משחק כלשהו (אני מניח שכל אפליקציה שמשתמשת בכרטיס המסך, אחרי זמן מה אני רואה ריצודים מוזרים על המסך. הייתי מצלם תמונות מסך אבל הכל יוצא תקין בסקרין שוט. לפעמים אני בא למחשב והוא פשוט מציג קווים על המסך, אני צריך להכניס את המסך לסטנדבאי ואז זה מסתדר. המסך תקין לחלוטין, ניסיתי מסכים שונים. מעבר לזה, שנגיד ואני מסתדר עם זה, המחשב קופא באופן רנדומלי, ואז סיכוי של 50\50 שהוא יחזור לעצמו (מלווה במה שנדמה הפעלה מחדש של כרטיס המסך, הרבה רעש לרגע של מאוורר כרטיס המסך) או …
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולכם, בשולחן העבודה בנייד שלי (lenovo ideapad l340) יש 'שטח מת' שבו הוא אינו מגיב ללחיצות עכבר. קליק ימני על שטח ריק באזור זה אינו פותח את תפריט שולחן העבודה, ואייקונים שנמצאים בשטח זה אינם מגיבים לעכבר (יש אייקונים שחלק מהם נמצאים מחוץ לשטח, ורק אם המצביע עובר עליהם מחוץ לגבול האזור המת הם כן מגיבים). נסיון לשנות מאפיינים של שולחן העבודה (גודל סמלים, רזולוציה וכו') משנים את מידות השטח המת. שתי הערות: 1. אני משתמש בעכבר אלחוטי. 2. לא בדקתי האם התקלה הזו חוזרת על עצמה גם בעת שימוש בלוח הלחץ של הנייד. חיפוש בגוגל הראה שאני לא היחיד שנתקל בתופעה הזו, אבל הוא לא ממש עזר לי למצוא פתרון. למי יש רעיונות? …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם... אנשים, לקח לי שנים להגיע למשקנה שאני רוצה להתקין ווינדוס אקס פי בפעם הראשונה... אז הלכתי לחבר ולקחתי ממנו דיסק התקנה, אבל פה מתחילה הדילמה, אני מכניס את הדיסק והופ... מה זה?!?!מה אני אמור להתקין?? http://news.hydepark.co.il/hydepark/uploaded/021121_223209-5080/untitled.jpg
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעו עשיתי פירמוט קיצר הכל טוב התקנתי את כל הדריברים תוכנות משחקים וסימייתי עכשיו עשיתי את הפירמוט בחדר שלי והמחשב של אח שלי אז באתי להחזיר לו את המחשב וזהוא מאז הוא לא נדלק וכשעשיתי את הפירמוט הוא עשה הרבה ריסטרטים במהלך ההתקנות (לא סתם ככה ריסטרט כאילו שהוא מבקש ממני לעשות) אז תעזרו לי דחוף מה הבעייה כי אם אבא שלי יגלה אני מת
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
יש לי בעיה בשבוע האחרון ה WINXP עושה ריסט לעצמו הוא לא מודיע הודעה על 60 שניות עד לאיתחול או כל דבר אחר אלא פשוט המחשב נכבה ומופעל מחדש . חשוב לציין שהסרתי את ההגדרה שיש בWINXP שכאשר הוא נתקע או נופל הוא יכול לעשות איתחול מחדש כמו כן ב BIOS הסרתי את ההגדרה כאשר המחשב מתחמם יותר מידי לעשות איתוחל. יש לי אנטי וירוס NORTON 2004 והוא לא מצא וירוס וגם לא התקנתי שוב דבר חדש במחשב מה היא הסיבה לשיגעון החדש של המחשב .
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
זו ההודעה שאני מקבל כאשר אני מדליק את המחשב ( אחרי זה גם כתוב: Press Ctrl+Alt+Del ) . ( יש לי WINXP PRO, לפחות היה ... ) מה שקרה לפני זה, זה זה: באתי לפרמט את כנון C, הכונן של הווינדוס, בעזרת התוכנה Partition Magic 8.0, זה הפעיל את המחשב מחדש, עלה החלון של הפרימוט . ( הייצי מפרמט דרך הדוס, אך כאשר אני נכנס לשם, זה לא מזהה שום כונן אחר חוץ מ C ו A, וכאשר אני נכנס ל C, זה מראה לי את התכולה של D ככנון C ) . ב 99%, היה ארור: "504", ואח"כ ב 100% את אותו הארור . זה הפעיל את המחשב מחדש, ניסיתי להכינס לביוס כדי לשנות את סדר ההלעה, לא עלה, המשיך המחשב לעלות - VGA BIOS, INTEL SPLASH SCREEN . ואז היה את הארור, שם הפסיק הכל, וכלום לא קורה! בבקשה תעזרו לי! :'(
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים, מותקן לי על המחשב windows 8.1 ורזולוציית המסך היא 1366-768, במסך ההתחל נכנסים לי 4 אריחים בעמודה, ולא אפשרי יותר. במחשב נוסף שיש לי ברזולציית 1980-1020 נכנסים 5 אריחים בעמודה, האם ניתן כביכול לשנות את הרזולוציה למסך ההתחל כך שיחשוב שהרזולציה גבוהה יותר, או לחילופין שיכנסו 5 אריחים בעמודה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
הי. התקינו לי גרסה (כנראה צרובה) של ווינדוס XP ופתאום לאחר עדכון מופיע לי באופן קבועה על המסך : תוכנה לא חוקית, מה עושים חוץ מלקנות גרסה חוקית?? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא כ"כ יודע להסביר את עצמי כי אני לא מאוד מתמצא בתחום הזה של ווינדווס וירטואלי... יש לי מחשב עם xp pro 32bit ואני כבר יותר מדי זמן רוצה לשדרג מערכת הפעלה לwin7 64bit אבל לא מתחשק לי לגבות את המחשב בחלקים. יש אפשרות להפוך את כל המערכת הפעלה וכל מה שיש במחשב לקבצים של מחשב וירטואלי (למשל VirtualBox או xp mode), להעתיק לכונן חיצוני, לפרמט ולהתקין 7 ואז להעביר את המערכת הפעלה הישנה לתוך המחשב ולהשתמש בxp כמחשב וירטואלי? אם כן אני אשמח להדרכה/ לקבל קישור למדריך.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חלון ללא אפשרויות כאשר לוחצים על צרוף המקשים CTRL?ALT?DEL בXP אז נפתח חלון שמראה את התוכניות הרצות ומה ברצונך לבטל ויש עוד אפשריות כמו גרפים וניצול המעבד של כול תוכנה הבעייה : לפני מספר ימים שלחצתי על מקשים אלו והמחשב קצת נתקע נעלם כל החלק העליון של החלון , אפשריות הבחירה וגם הפס הכחול שמאפשר לסגור את החלון , בקיצור מופיע לי רק המשימות שרצות והאפשרות לסגרור אותם והחלון תמיד נשאר כך בלי האפשרות לסגור אותו מאותו יום תמיד שאני לוחץ על צרוף המקשים האלה זה מופיע כך איך אני יכול להחזיר את החלון למצבו הקודם ???????.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני נמנע מזהה? זה קופץ לפעמים מתי שבא לו אחרי שהוא מסיים הוא מתקין לי כמה קיצורי דרך בסטארט מניו (ובטח עושה עוד כמה דברים שאני לא רואה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
ככה.... התקנתי איזו חבלית צלילים לווינדוס שמגיעה עם התקנה (INSTALLER).. לא אהבתי את החבילה, הסרתי אותה ומאז יש לי בעייה שבתפריט של הצלילים כל האפשרויות נעלמו... כדי להבין טוב יותר צירפתי תמונות מה שמופיע בתמונה זה כל מה שיש לי, אין לי למשל windows startup, logoff וכו'... אגב חיפשתי בגוגל ראיתי שכמה אנשים הצליחו לסדר את זה עם codec tweak tool אני נסיתי לא הצלחתי... מישו יודע איפה זה ברג'סטרי? אולי זה יעזור... תודה... עריכה: הצלחתי בסוף לפתור את הבעייה, חיטטתי ברג'סטרי ומצאתי את האזור שאחראי על הצלילים, למעוניינים, אם מישו אי פעם יתקל בבעיה הזו הכנתי שתי קבצי תיקון. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי יש לי ויסטה ultimate והכל עובד אחלה אפילו יש לי חלונות תלת מימדיים אבל לא מופיעה לי הסרגל בצד המסך שלו אלא יש לי רק את הסרגל עם הstart והשעונם וכל זה אבל שמעתי שיש סרגל נוסף על צידיי המסך אז איך אני עושה שהוא יופיעה בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר את ההארד דיסק הישן למחשב חדש ולהעביר מידע. אחרי שחיברתי את הכאבלים במארז, מה אני צריך להגדיר בביוס ? ואיך אני ניגש לכונן האורח ? ועוד שאלה על הדרך, יש לי נסיון רק עם WIN98, לפי מה שהבנתי בדיסק התקנה של XP יש את האפשרות לעשות FDISK, זה אומר שאני לא צריך להשתמש בזה שהשתמשתי ב-WIN98 ? והאם אין צורך ככל בכונן דיסקטים כשאר מתקינים WINXP, ז"א הוא עושה ישר BOOT מה-CD ונותן לי את כל הפאשרויות שאני צריך, כולל פורמט וFDISK? תודה.
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
עדכנתי היום את הXP PRO שלי עם העדכונים של מייקרוסופט. היה שם גם עדכונים של WINDOS GENUINE ADVANTAGE VERIFICATIONS ו WINDOWS GENUINE ADVANTAGE VALIDATION TOOL עכשיו יש לי איזו כוכבית שעולה עם המחשב שמפנה אל האתר של מייקרוסופט אם אני רוצה לשדרג את ווינדוס ובבל"ת דומה. יש שם אפשרות לכבות את זה, ובאמת כיביתי את הNOTIFICATIONS, אבל הכוכבית הכחולה המציקה עדיין עולה עם הBOOT ב TRAY . שלאה: איזה SERVICE אחראי להעלאה של הכוכבית בBOOT? ניסיתי לזהות אותו ב START>RUN>MSCONFIG אבל יש שם המון של מייקרוסופט ושום דבר עם ה GENUINE ADVANTAGE המציק הזה.
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחר איתחול המחשב מציג תפריט עם שתי אפשרויות לבחירה הראשון WINDOWS XP והשני גם WINDOWS XP הכניסה השניה בתפריט נוצרה כתוצאה מהתקנה נוספת של XP שבוטלה וכבר אינה קיימת. איך אני מבטל את כניסה השניה בתפריט או יותר טוב מבטל אותו בכלל כדי שהמערכת לאחר איתחול תיכנס ישר לחלונות XP
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
-
יש לי win98 בעברית... ואני רוצה ליכתוב ברוסית(בתוכנות כמו WORD, POWERPOINET...) מספיק רק להוריד גופנים (אם כן איפה אפשר להוריד גופנים ברוסית)? אם לא מה צריך לעשות?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להגיע לניהול היוזרים lusrmgr.msc אבל הווינדוס 8.1 HOME שלי לא נותן לי ומכריח אותי ללכת דרך הממשק המוגבל של לוח הבקרה. קראתי קצת בגוגל וגילית שבגרסאת HOME זה מבוטל. מישהו מכיר דרך לעקוף את זה? ניסיתי להריץ lusrmgr.msc לא עובד ניסיתי לפתוח MMC ולהוסיף את ה SNAP IN לא עובד מהMANAGE COMPUTER זה בכלל לא מופיע... יש עוד דרך? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום.נתקלתי בבעיה לפני כמה ימים-שניסיתי לפתוח כמה סרטונים\שירים ביחד אני לא מצליח,הוא עובר על כל שיר\סרטון ואז מנגן אחד באופן אקראי... יש איזה פאץ' לתקן את העניין?הדבר המוזר הוא שזה קרה לי לפני כמה ימים בלי שעשיתי משהו. תודה.
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
כלואמר להשתמש באינטאנט תודה רבה נעם
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
התקנתי את חלונות XP על מחשב חדש לגמרי כאשר אני בא לבדוק עידכונים דרך WINDOWS UPDATE מתחיל בסקירה מאפס אחוז ותוך שניה קופץ למאה אחוז ומודיע אין עידכונים כלל, הדיסק עצמו חוקי עם רשיון וכו' ולא חדש תודה מראש למי שיעזור לי
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
עכשיו יש לי WINDOWS XP שמותקן בכונן C שיש לו בו 10 GB בבדיקה של הויסטה הוא אומר לי שכדאי לי להתקין את הויסטה על כונן של 15 GB. האם אני יכול להתקין את הVISTA על הכונן של ה 10 GB? האם זה יספיק לו? עכשיו אם לא, יש לי כונן E שבו יש 25 GB אם אני יתקין שם את הויסטה איך אני מוחק את הXP בכונן C? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-