עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. פעם כשהייתי מכניס Disk-On-Key או כל דיסק, היה מופיע לי החלון הקטן ששואל אותי מה אני רוצה לעשות, בין אם לבחור תוכנה או לפתוח תיקיה כבר מעל חודש שאפשרות זו נעלמה לי אני מכניס משהו למחשב וזהו... לא מופיע כלום למה זה? בדקתי בכל האפשרויות במחשב וכלום לא עזר

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  2. הכוונה לוינדוס XP . אשמח לתגובות.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by hararim,

מישהו יודע מתי אמור לצאת?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  4. לפני שאני יתחיל לכתוב, אל תקפצו עליי ! אני יודע שזה יכול להתאים גם לפורום חומרה, וגם לכאן. בכל מקרה, בחרתי לשאול זאת כאן. במידה ויש לי מעבד AMD Athlon64, ואני משתמש ב-WinXP רגיל (לא x64) אז המעבד יעבוד כ-64 ביט או 32?! ואם הוא יעבוד כ-32, אז למה בכלל AMD יותר משתלם ?! וגם אם אפשר הסבר מה ההבדלים בין 32 ביט לבין 64 ביט, אני אודה לכם מאוד. בתודה, אלעד.

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by FromHell,

ההודעה הייתה תחילה בפורום תוכנה(כי לא שמתי לב שקיים פורום לווינדוס),אך מכוון שהיא לא הועברה ומכוון שהעניין דחוף לי החלטתי לפתוח הודעה חדשה. אהלן,עקב הדחיפות אני לא יתחיל לברבר. יש לי שתי בעיות עיקריות שתקפו את המחשב שלי,אחת בעיקר באשמתי אחת קרתה סתם(ואני הפכתי אותה ליותר חמורה). 1. שהווינדוס מתחיל לעלות הוא אומר לי שהקובץ windows\system32\config\system פגום ויש לתקן אותו דרך windows repair(מהדיסק), שנכנסתי לווינדס repair לא הבנתי איך לתקן אותו,שיחקתי עם הדברים ודי חירבשתי שם כמה דברים שהובילו אותי לבעיה 2,כמו כן בגלל העקשנות שלי גם מחקתי את הקובץ הפגום אבל אין לי מושג אין לתקן\לשחזר\להשיב ועוד שטויות רבות שבאמת יעזרו. 2. שיחקתי עם bootcfg ובטעות הוספתי עוד boot ,זאת אומרת…

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  6. Started by atomic rooster,

אהלן. לצורך התקנת Oracle Forms נתבקשתי לשנות Path מסוים בLocal Machine. במקום להוסיף לו את הPath החדש בהמשך לPATH הקיים,מחקתי את הPATH הקיים. השאלה שלי היא איך ניתן ךשחזר את הPATH הקודם. תודה מראש.

7. טוב אז ככה אני הורדתי ויזואל בייסיק פרופשיינל 6 עכשיו הוא היה מכווץ בזיפ חילצתי אותו והלכתי לקובץ התקנה התחלתי בהתקנה הכנסתי CD KEY והכל עכשיו ברגע שהוא מתחיל את ההתקנה הוא רושם את זה: (ראו תמונה למטה) למישהו יש פיתרון?? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  8. Started by p_q,

אני רוצה לצרוב דיסק איתחול(של WIN98) עם האפשרות: "press any key to boot from cd" (כמו דיסק ההתקנה של XP) את הצריבה אני יודע אבל איך מוסיפים את האפשרות השנייה? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  9. כל קובץ EXE על שולחן העבודה לא מוכן להימחק (בשאר המחשב אין בעיה) אני מצליח להסיר אותם בעזרת Unlocker אבל זה דיי מציק הקטע הזה לפי unlocker מה שמונע את המחיקה זה explorer.exe

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by xytkhi,

שלום בעבר התקנתי יחיד עם ה WIN במקביל גרסת אבונוטו של לינוקס שהותקנה בכונן אחר. מתי שהוא הסרתי את האבונוטו וגם עשיתי GHOST במחשב מאז שאני מדליק את המחשב עולה לי מסך פתיחה ששואל אם אני רוצה להעלות את WIN כרגיל או את אובונוטו הבעיה שאבונוטו כבר לא קיים מזמן. איך אני מבטל את המסך הזה? נמאס לראות אותו כאשר מדליקים את המחשב תודה.

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  11. Started by shacharoren,

אהלן, אם אני מתקין שתי מערכות הפעלה על מערך RAID אחד, לצורך העיניין XP 64 ביט וויסטה 64 ביט, האם שתי מערכות ההפעלה צורכות משאבים מהמחשב בו זמנית? כלומר מעבד וזכרון? או שרק זו שאני עובד איתה בו ברגע? תודה.

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  12. קראתי שזה אפשרי מישהו יודע איך עושים את זה?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by slrr,

אני לא יודע אם הכותרת בסדר או לא אז סליחה מראש... אוקי... יש לי MAGIC CARD במחשב , והמטרה היא להפטר מימנו ואני לא יודע איך !!! למי שלא יודע מה זה זה כרטיס קטן מאוד עם צי'פ אחד עליו שמתחבר בחיבור PCI אם הכרטיס לא שם אז שמדליקים את המחשב הוא רושם ארדוור פיילור(שגיאה בחומרה).. זה מעיין אימובילייזר למחשב כמו באוטו זה המפתח התנעה שלו.... וזה הפורום הכי קרוב לבעיה ניראה לי..... מדובר באבטחה ברמה גבוהה בבקשה עזרה תודה... עוד מיידע: http://www.rogev.com/company/company.htm הגירסא של הכרטיס שלי היא: MAGIC CARD EXTRA III 3.5\3.6

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. יש לי תקיות שחילצתי מקובץ שהורדתי כשחילצתי את הקבצים היה שגיעה שהוא לא יכול לחלץ אז ניסיתי למחוק את מה שהוא חילץ אין לא הצלחתי יש איזה תוכנה אולי ?משהו שיעזור לי למחוק ?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Y.R,

לצערי רק אחרי שרכשתי אותם גיליתי שרק סרטים או משחקים שמיועדים לכך ינגנו בכול ה6 רמקולים החדשים שלי. יש דרך לנגן סתם מוזיקה ביותר מ2 רמקולים ובאס? (אם זה משנה אני משתמש בWINAMP בדרך כלל)

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  16. Started by yiftach2,

שלום, אני רוכש מחשב חדש ומעוניין לרכוש מערכת הפעלה, הרעיון היה לרכוש את WIN7 אבל ראיתי במספר פורמים אנשים שמציינים ש-WIN8 עולה 40$, באתר של מייקרוסופט רשום שאפשר לשדרג מ-WIN7 ל-8 ב-40$, כלומר צריך שה-7 יהיה כבר מותקן, יכול להיות שפיספסתי משהו ובאמת אפשר לרכוש WIN8 חדש ב-40$? תודה מראש למגיבים,

17. לפי הבנתי המערך בעל הביצועים הטובים ביותר הוא RAID 0... השאלה היא, האם בין 2X80GB לבין 4X80GB יש גם הבדל בביצועים או רק באחסון? והאם יש לעשות RAID0 אחד של 4 כוננים או 2 של 2... איך זה עובד.. ?

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  18. שלום לכולם, התקנתי אתמול וינדוס 7 על מחשב נייד שהיה עליו XP. במחשב יש דיסק אחד שמחולק ל-2 partitions. בטעות התקנתי את הוינדוס על כונן C כאשר ה-XP נשאר מותקן בכונן D. אני מנסה להיפטר מה-XP אבל לא מצליח לפרמט את כונן D ולא מצליח למחוק את ה-partition דרך ה-disk management של וינדוס 7. זה מעצבן גם בגלל המקום שזה תופס לי וגם בגלל שכשעושים boot נפתח תפריט ששואל אותי איזו מערכת הפעלה להעלות. האם יש דרך להיפטר מה-XP בלי לפרמט עוד הפעם את המחשב?

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  19. Started by civic,

אתם זוכרים שבוויסטה אפשר להפעיל את המדיה פלייר ולהקטין אותו למצב שרואים בר שיש בו לפיי פאוס קדימה אחורה ? איך עושים את זה בווינדוס 7 ?(במקום לכווץ לחלוטין)

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  20. היי, רציתי לדעת איך אני עושה שהמחשב יעלה אוטומטי עד הווינדוס בלי שבאמצע הוא ישאל איזה משתמש אני רוצה..(יש משתמש אחד) אני רוצה שהוא ייכנס אוטומטי למשתמש הזה. האפשרות הזאת הייתה לי אבל עכשיו חברים של אח שלי נגעו במחשב ולא יודע שינו משהו ועכשיו זה כבר לא עובד ושכחתי איך עשיתי את זה... זה היה בלי תוכנה..משהו באפשריות של הווינדוס אבל שכחתי מה.. מקווה שהבנתם מה אני רוצה... תודה

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  21. Started by tzilber,

האם כבר כדאי לעבור ל-SP3? יציב ועובד טוב? או לחכות עוד קצת?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום לידענים יש לי עותק חוקי של חלונות HOME XP מ-2002 עם תוספות SP2 הייה לי 80G של IDE והוספתי 80G של SATA החומר הועתק ב-GHOST מישן לחדש ועדיין למרות ההגדרה לעלות מחדש (ואפילו ניתוק ישן) זה לא עולה ונתקע. 1) האם זו בעית SECURITY ואיך פותרים אותה? 2) האם זו בעית הגדרת HW, מה לעשות 3) האם זה בכלל משהוא אחר? בתודה דחופה - כי אני מושבת, יהודה

• 11 תגובות
    • 858 צפיות
  23. Started by yarivot26,

במחשבי ספרית בית הספר שלי, כל פעם שעושים ריסט, כל דבר חדש שנעשה במחשב (אם זה מסמך וורד או הורדה כלשהית) נמחק אוטומטית. איך עושים את זה?

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  24. איך מחזירים הייתי בטוח ש SFC יעזור , אבל לא עזר עזרה...

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  25. זהו הלינק - http://msnvideo.msn.co.il/video/ משום מה אצל חבר שלי ניתן לצפות בכל קטע וידאו ,ואצלי את רוב הקטעים הוא פשוט לא מצליח להקרין... מה יכולה להיות הסיבה לכך? יש לי XP פנטיום 4 עם כ.מסך מתקדם. יש לציין שזה כן עבד עד שהתקנתי איזה סקרין סייבר שכבר הספקתי להסיר.... תודה....

• 6 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.