עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by amitey,

משהו יודע לאן נעלם האתר? איפה אפשר למצא משהו חלופי באותה רמה?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  2. יש לי מערכת הפעלה XP ALT+SHIFT לא עובדים כמו שצריך יש בעיות בכתיבה בוורד אחרי כל מילה משתנה לאנגלית ועוד הרבה בלאגנים איך מסדרים שהכל יעבוד כראוי ללא בעיות אודה אם תסבירו לי שלב אחרי שלב נ.ב יש לי בעיה ואתם חוסמים את השאלה . באמת חכמים בלילה אתם עשיתם לכם שם טוב בכל המקומות והורסים בשניה יש אדם שיש לו בעיה תנו לאחרים לעזור ואל תחסמו.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by BneXt,

Hey, I've installed new windows called "Windows XP Performance Edition SP3 // April 2008 // V2". When i'm trying to add hebrew support(the usual way, going adding the language file from the disk, and then add keyboard set). I get error at keyboard set called "Setup was unable to install the chosen locale please contact you Adminstrator". Is there any possible solution? (Alternative to windows one, or something). Thanks.

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  4. איך אני משנה את הגודל של הגופן באייקונים ואת המרחק בין אייקון לאייקון בXP אז הורדתי משהו שהופך את הXP להיות כמו ויסטה והיה שם תוכנה כזאת שבקלות הייתי עושה את זה אבל בויסטה האמיתית אין לי את זה אז איך אני עושה את זה?

5. Started by sdrum177,

שבת שלום לכולם. נתקלתי בבעיה שלא היתה לי קודם. אני משתמש במערכת הפעלה WIN 7 יש לי שני HD על אחד יושבת המערכת ההפעלה והוא מחולק לשני מחיצות והשני הוא 500 GB ללא חלוקה. נתקלתי בבעיה שכאשר אני מנסה להעתיק משהו להרד דיסק הגדול הוא כותב שאין לי רשות (או משהו בסגנון) ונותן רק אם אני פותח תיקייה בתוך ההרד הזה ובה אני מאחסן את המידע. היום גם נתקלתי בהודעה נוספת כאשר ניסיתי להעלות קובץ PST שמור ל-OUTLOOK. הוא כתב לי את ההודעה הבאה: תודה מראש על העזרה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  6. Started by miim17,

יש לי בעיה ממש (!) חמורה: הסיסמא שלי לחלונות היא..בעיברית. הבעיה: משום מה המחשב לא נותן לרשום בעברית בחלון סיסמאות בהתחלה. לא נותן אינדיקטור שפה, ולא משנה איזה לחצנים לוחצים הוא לא עובר לעברית. למישהוא יש רעיון מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  7. אהלן אנשים, יש לי בעיה מסויימת, אני מנסה להתקין כל מיני תוכנות כמו TurboPascal, MS InterDev, Visual Studio... בקיצור כל אלו נותנות לי את אותה הודעת שגיאה בשלב מסויים בהתקנה או בתחילתה... השגיאה מפורטת בתמונה המצורפת. אשמח אם מישהו יוכל לעזור בבעיה, מתן. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  8. Started by davidcohen,

היי אני רוצה לעשות שיחזור לווינדווס , למצב של לפני שעתיים מעכשיו (שבע וחצי בערב) או למצב של אתמול איך אני עושה את זה? תודה

9. Started by hararim,

מישהו יודע מתי אמור לצאת?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  10. Started by yiftach2,

שלום, אני רוכש מחשב חדש ומעוניין לרכוש מערכת הפעלה, הרעיון היה לרכוש את WIN7 אבל ראיתי במספר פורמים אנשים שמציינים ש-WIN8 עולה 40$, באתר של מייקרוסופט רשום שאפשר לשדרג מ-WIN7 ל-8 ב-40$, כלומר צריך שה-7 יהיה כבר מותקן, יכול להיות שפיספסתי משהו ובאמת אפשר לרכוש WIN8 חדש ב-40$? תודה מראש למגיבים,

11. שלום לכולם, התקנתי אתמול וינדוס 7 על מחשב נייד שהיה עליו XP. במחשב יש דיסק אחד שמחולק ל-2 partitions. בטעות התקנתי את הוינדוס על כונן C כאשר ה-XP נשאר מותקן בכונן D. אני מנסה להיפטר מה-XP אבל לא מצליח לפרמט את כונן D ולא מצליח למחוק את ה-partition דרך ה-disk management של וינדוס 7. זה מעצבן גם בגלל המקום שזה תופס לי וגם בגלל שכשעושים boot נפתח תפריט ששואל אותי איזו מערכת הפעלה להעלות. האם יש דרך להיפטר מה-XP בלי לפרמט עוד הפעם את המחשב?

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  12. Started by civic,

אתם זוכרים שבוויסטה אפשר להפעיל את המדיה פלייר ולהקטין אותו למצב שרואים בר שיש בו לפיי פאוס קדימה אחורה ? איך עושים את זה בווינדוס 7 ?(במקום לכווץ לחלוטין)

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  13. אוקי יש לי מחשב חדש פנטיום 4 3 ג'יגה 64 כולה חודש אצלי, וכל פעם שאני עובד איתו באינטרנט 3 שעות ומעלה ככה אז שאני בא לכבות אותו הוא נתקע בתהליך השמירת הנתונים" , שאלתי חברים שלי וזה גם קורה להם מישהוא יכול להסביר מה קורה פה? המחשב כולה אצלי חודש אני חייב עזרה אני לא רוצה להרוס אותו מלכבות אותו כל פעפ מהכפתור, תודה למי שעונה ומענין אם הפורום הזה כל כך מצוין כמו כל מי שאמר לי לבוא לשאול פה... :-[ :-[ :-[

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  14. Started by mor873,

קניתי מחשב חדש עם xp pro כולל 6 Internet Explorer ביצעתי את כל העידכונים הנדרשים , הבעיה נראת לי פשוטה אבל מעצבנת , שאני נכנס לפורומים באתר אני בוחר בגודל טקסט גדול יותר כי אני עובד ברזולוציה גבוהה עם מסך lcd כשאני מצביע על שורה מסויימת בכדי לקרא הכתב משתנה באופן אוטומטי לגודל קטן , אני מחזיר ושוב , בכניסה הראשונה לאתר הוא זוכר את ברירת המחדל אבל רק אני לוחץ שוב קטן . אם יש לכם פתרון אשמח לשמוע ! תודה

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  15. Started by lioryb,

הכונן DVD בנייד שלי אינו מצליח לקרוא את הדיסק (המחשב הנייח, כן) האם יש דרך להתקין בלי הכונן? מישהו יכול להפנות אותי למדריך? תודה.

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  16. שלום נפלה לי מערכת ההפעלה כתוצאה מerror בקובץ ה BCD ה DVD שלי עייף ולא מצליח לבצע Boot מהדיסק התקנה ולא מותקן לי ה recovery console קראתי מאמר שבו ניתן לאתחל את המחשב ע"י כונן דיסקטים אבל אני צריך את עזרתכם בשני קבצים הנה ההוראות : Then copy just the bootmgr and BCD files from the root of Vista on to the floppy. You will find the BCD file inside the boot folder, so you need to create a new folder on the floppy, call it boot and put the BCD file inside it אודה אם תוכלו לצרף את הקבצים או לשלוח למייל lt22@walla.co.il

17. תודה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  18. Started by nir1234,

שלום, windows xp לא מצליח לעלות אצלי. לא התקנתי כל תוכנה או דריבר בזמן האחרון. הוא מגיע למסך עם הלוגו של windows וה- progress bar מתחיל להיטען, ואז שוב עושה restart. המצב היחידי שבו מערכת ההפעלה כן עולה זה safe mode without networking. נואש לעזרה!

19. יש לי שומר מסך שלא בא עם הווינדוס ואני מעוניין להוסיף אותו ידנית (אין לו התקנה) כדי שיהיה שומר מסך (screen saver), אבל אני לא מצליח לעשות את זה עם ווינדוס ויסטה משום מה, הצלחתי לעשות את זה במחשב אחר שיש לי עם ווינדוס XP, מה שעשיתי זה שיניתי את הסיומת של הקובץ ל scr. והעברתי את הקובץ לתיקיית c/windows/system32 וזהו, וכעת יש לי את השומר מסך כאופציה ב XP, אבל לא כך הדבר עם ווינדוס ויסטה, עשיתי אותו הדבר אך כשאני בא לבחור את השומר מסך דרך personalization- screen saver settings אני מקבל את ההודעה הזאת: The system cannot find the file specified, ניסיתי גם להעביר את הקובץ ל c/windows/SysWOW64 שגם שם יש קובצי scr. אבל כשאני רוצה לבחור את השומר מסך הוא כלל לא מופיע ברשימת שומרי ה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by אור5698,

הי תוכלו בבקשה להתייחס לבעייה שלי? הדלקתי את המחשב והופיע מסך שחור עם ההודעה : Windows could not start because the following file is missing or corrupt: WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM you can attempt to repair this file by starting Windows Setup using the original CD-ROM. Select 'r' at the first screen to start repair לחצתי על ctrl+s בזמן שהמחשב עולה הכותרת של המסך שעלה הייתה: SIS RAID BIOS Setting Utility אחד המשפטים שהופיע על המסך היה : [R] Enter Raid Setup Utility ואז לחצתי על r כשהדיסק של windows בפנים וקיבלתי הודעה של: Not unough disk can be created RAID בדקתי את ה-BIOS ןראיתי שהוא לא מזהה את כונן הדיסקים. מה אתם ממליצים לעשות?? האם זו בעייה בכונן דיסקים? תודה, א…

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  21. Started by tomertzi,

שמעו עשיתי פירמוט קיצר הכל טוב התקנתי את כל הדריברים תוכנות משחקים וסימייתי עכשיו עשיתי את הפירמוט בחדר שלי והמחשב של אח שלי אז באתי להחזיר לו את המחשב וזהוא מאז הוא לא נדלק וכשעשיתי את הפירמוט הוא עשה הרבה ריסטרטים במהלך ההתקנות (לא סתם ככה ריסטרט כאילו שהוא מבקש ממני לעשות) אז תעזרו לי דחוף מה הבעייה כי אם אבא שלי יגלה אני מת

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  22. שלום חברים, מותקן לי על המחשב windows 8.1 ורזולוציית המסך היא 1366-768, במסך ההתחל נכנסים לי 4 אריחים בעמודה, ולא אפשרי יותר. במחשב נוסף שיש לי ברזולציית 1980-1020 נכנסים 5 אריחים בעמודה, האם ניתן כביכול לשנות את הרזולוציה למסך ההתחל כך שיחשוב שהרזולציה גבוהה יותר, או לחילופין שיכנסו 5 אריחים בעמודה? תודה רבה!

23. איך אני נמנע מזהה? זה קופץ לפעמים מתי שבא לו אחרי שהוא מסיים הוא מתקין לי כמה קיצורי דרך בסטארט מניו (ובטח עושה עוד כמה דברים שאני לא רואה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  24. Started by p_q,

יש לי win98 בעברית... ואני רוצה ליכתוב ברוסית(בתוכנות כמו WORD, POWERPOINET...) מספיק רק להוריד גופנים (אם כן איפה אפשר להוריד גופנים ברוסית)? אם לא מה צריך לעשות?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.