Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
הוא נותן לי הודעת שגיאה: "אין אפשרות למחוק את הקובץ . אין אפשרות למצוא את הקובץ שצויין. ודא שציינת את הנתיב ואת שם הקובץ הניכונים". כל פעם זה קבצים אחרים (רוב הקבצים נמחקים כרגיל). כדי למחוק אני צריך להפעיל את המחשב, וגם לא תמיד עוזר. סרקתי עם Ad-Aware ולא עוזר במנהל המשימות מופיעות רק תוכניות קריטיות של ווינוודס . למה זה?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי קיצורי דרך על הדסקטופ לאר דיסק משני של המחשב.. האות שלו היא (G) ונתקתי אותו מהמחשב עשיתי אתחול חברתי ועשיתי אתחול ועכשיו הוא מופיע כ(F) והקיצורי דרך כמובן לא עובדים רוצים שאני יעשה BROWSE .... איך מסדרים את זה??? איך משנים את האות ל-(G)??
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
כל האייקונים ב-Tray ליד השעון נעלמו. לא מופיע שם שום דבר,הדלקתי את המחשב מחדש והבעיה נשארה. איך אני מחזיר אותם??
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
Whenever I try to do it via the control panel it claims "setup was unable to install the chosen locale. p;ease contact your system administrator" I have an XP CD (even in hebrew) but i dont know any other way to add Hebrew..
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי דודה שלי קנתה מחשב חדש ללא WIN בכלל,אם אפשר בשלבים מפורטים איך אני מתקין לה את הWINDOWS XP PRO SP2? שאלה נוספת: יש לי דיסק של WINXP PRO SP2 BOOTABLE איך אני משתמש בו? והאם ניתן להשתמש בו בשביל המחשב שלה?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבועות הקרובים אני מתכנן לקנות SSD למחשב שלי, ואני רוצה להחליף את המערכת הפעלה לSSD, וגם לשדרג (ולפרמט) את המערכת הפעלה לווינדוס 10. יש לי על המחשב 2 דיסקים, כונן אחד של 1TB שעליו מותקנת מערכת ההפעלה (ווינדוס 7 מקורית), ועוד כונן של 500GB. אני רוצה להוציא את הכונן של ה500GB, במקומו לחבר את הSSD, ולהתקין עליו ווינדוס 10. עכשיו אני קצת בבלגן, בגלל שאני רוצה גם לפרמט את הכונן של ה1TB, לפרמט את המערכת הפעלה, לשדרג אותה ובנוסף להכל גם להתקין אותה על כונן אחר. יש למישהו רעיונות, פתרונות? אודה מאוד לכל מי שיעזור לי.. *ד"א, אני מתכנן גם להעביר את הקבצים על הכונן של ה500GB לכונן של ה1TB, יש דרכים מומלצות לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חב'רה, כל הניסיונות שלי למצוא דרייבר מתאים להתקן הבא עלו בתוהו. אשמח אם תוכלו לעזור. צירפתי את הHARDWARE ID של ההתקן. המון תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, התקנתי לא מזמן ויסטה 32BIT במחשב שלי. יש רק משתמש אחד וכמובן שאני אדמיניסטרטור, בהפעלת המחשב זה נכנס אוטומאטי ולא צריך להזין סיסמא. אתמול בא אלי חבר ורציתי לבצע פעולה קטנה דרך CMD (להמיר לו את הכונן קשיח החיצוני ל-NTFS ע"י פקודת CONVERT) זה נותן לי שגיאה שאין לי מספיק פריוילגיות לבצע פעולה זו. אני לא מבין למה ולא מצליח לשנות את זה! אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתקין xp pro על מחשב עם הארד דיסק יחיד, אחרי פירמוט מלא בעזרת הדיסק של חלונות, עוברים קבצי ההתקנה ל HDD והמחשב מאתחל, אחרי האיתחול, במקום לעלות ולהתחיל את ההתקנה, המחשב רושם ntldr is missing עם כל מני סימנים מוזרים... יש לציין שעל הדיסק הזה הותקן בעבר חלונות7 אבל הוא עבר פירמוט. הדיסק הוא IDE כרגע מוגדר CD כאופציית עליה ראשונה וה HDD שניה. כשאני מחבר הארד דיסק SATA למחשב, עליו יש מערכת הפעלה עובדת, אני רואה שאכן כל הקבצים עברו לדיסק IDE עליו רציתי להתקין...ויש שם NTLDR ו BOOT.INI וכל הקבצים הדרושים....
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
hi i got a problem i am trying all day now to install win xp on my new pc with no luck oh ya and i tryed to install from 5 cds not the same V i am geting this error: sxs.dll syntax erro in manifest or policy file gdiplas.man on line 4 the request could not be performed because of an i/o device error thats all it say after it get stuck for 1h haf way in to the install any ideas how to fix it? pc is mb:asus p5k ram:xms2 ddr2 800 corsic cpu:6600 v-card:asus gtx hd:80g and 2x250g thats it if u have any ideas of same thing i can try plez let me know thx
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
יש לי מחשב שהווינדוס נדפק בו ולא עולה, אז אני מתכוון להתקין אותו מחדש (XP). האם איזשהם קבצים ימחקו (חוץ מקבצי המערכת כמובן)? האם תיקיית My Documents תימחק?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מזמן הופיע לי בעיה בסייר הקבצים (windows explorer). בכל פעם שאניי לוחץ מקש ימני על קובץ כל שהוא, הסייר או קופא, או שלוקח לו המון זמן לפתוח את התפריט. אני ניסיתי לנקות כל מיני Shell-ים מיותרים ע"י התוכנה ShellExView http://www.nirsoft.net/utils/shexview.html וגם ניסיתי לנקות כל מיני דברים שהתוכנה CCleaner המליצה. הבעיה קצת השתפרה, אבל זה עדיין קורה לעיתים קרובות. ניסיתי לחפש על כך בגוגל, ומצאתי כל מיני דברים, (כמו להסיר SERVICE-ים) אך גם זה לא הועיל. אני חושב שלא שמדובר במזיקים למיניהם כיוון שמותקן על המחשב אנטי-ווירוס, חומת אש, ואנטי ספיוור, ואני דואג לעשות סריקות עם hijackthis ועם שאר הכילים. על המחשב מותקן ווינדוס XP SP3 . מישהוא ניתקל בבעיה או יש לו רע…
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
התקנתי את ווינדוס 7, 32 ביט, RC ואחרי כמה זמן שאני לא ליד המחשב הוא נכבה לי אוטומטית.. לא ממש ברור לי למה... כשאני מדליק אין איזו הודעה או משהו כזה.. מעבד i7 920 6 ג'יגה ראם (מתוכם שמישים 3.25) אני כנראה היום אתקין את הגירסא של 64 ביט.. פשוט היה לי דיסק מוכן של 32 אז חשבתי לנסות בנתיים
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
התקנתי את xp {בדיסק קשיח א} ולאחריו התקנתי את 7 {בדיסק קשיח ב} וזה היה נותן לי בהתחול המחשב לבחורלאיזה וינדווס בירצוני לכנס {הברירת מחדל שלי היה xp} ולאחר זמן ממושך ב xp עשיתי פורמט לכונן בו הוא נמצא עקב בעיות. לאחר הפורמט של ה xp התקנתי שוב את הוינדווס xp באותו כונן ולהפתעתי הוינדווס 7 נעלם מהרשימה ובכלל אין שום רשימה בה אוכל לבחור לאיזה וינדווס בירצוני לכנס. האם יש איזושהי דרך לשחזר את הרשימה כדי שאוכל לכנס לוינדווס 7?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, במידה ואני קונה Windows 8 Pro Upgrade ב-40$ און-ליין / מחנות ב-169 ש"ח, הרישיון הוא למחשב בודד או מס' של מחשבים? אודה לעזרתכם.. עופרי.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב רושם לי INSUFFICIENT MEMORY משהו כזה עריכה : זה גם רושם לי שיש בעיה עם שתי קבצים AUTODEX משהו כזה ועוד קובץ
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לנו דומיין קונטרולר ישן. החלטנו לקנות עוד שרת חדש ולהחליף ביניהם. בשרת הנוכחי יש עוד כל מיני בעיות ודברים שאנחנו רוצים לשנות לכן החלטנו להתקין הכל מחדש. עכשיו יש שני דומיין קונטרולרים ברשת. אני רוצה להוריד את הישן. העניין הוא שאני רוצה להפוך את הישן לקופסא של פיירוול לינוקס. אז קניתי דיסק קשיח חדש שאני אחבר אליה ואתקין בו פיירוול. בנוסף, אני שומר את הדיסק הקשיח של הקונטרולר הישן ובמידה וקורה משהו לחדש מיד מחליף דיסקים קשיחים ורוצה שהשרת הישן יתפקד בתור קונטרולר. אז איך לעשות את זה? להדיח את הישן, להשאיר את החדש, במידה וקורה משהו לקדם את הישן שוב? פשוט לנתק את הישן מהרשת? משהו אחר? לרדת מהרעיון? תודה.
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 64 3200 לוח MSI NEO 2 NFORCE 3 9600XT זיכרון - 256*4 כל כמה זמן שאני גולש אני מקבל הודעת שגיאה והאקספלורר קורס לי. אין לי וירוסים - בדקתי המחשב עושה לי את אותה הבעיה כבר כמה זמן לאחר כמה וכמה פירמוטים. ממה זה יכול להיות?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לתקן את הboot של ה xp שלי. עד כמה שאני זוכר צריך לאתחל מהדיסק של ווינדוס ולבחור R לתיקון שם צריך לתת את פקודת fixboot אבל יש פקודה נוספת לתיקון הMBR ושכחתי אותה מה היא???????? והאם יש לי שגיאות בדרך הפעולה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב, הכל עולה כרגיל אבל בהפעלת הווינדוס אחרי שהוא נטען והכל עולה לי הסימן של העכבר שאותו אני יכול להזיז עם רקע שחור. אני לא רואה רקע, לא את האייקונים, לא את השורת התחל ולא שום דבר אחר שצריך להיות... גם שלוחצים על הכפתורים בעכבר לא קורה שום דבר... אותו דבר קורה גם שמפעילים את המחשב במצמב בטוח. מישהו יודע לסדר את זה? או שצריך לפרמט?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. במשך חודש שלם ויסטה ואקס פי עובדים זה לצד זה באופן מושלם. עכשיו במשך שלושת הימים האחרונים עבדתי על האקס פי באופן רצוף ללא איתחול וכשקמתי הבוקר ועשיתי איתחול הופיעה התפריט בחירה בין ויסטה ואקס פי ובחרתי באקס פי ובאופן בלתי מוסבר האקס פי חדל לעלות כלומר איך שאני בוחר באפשרות לעלות אקס פי אני רואה מסך שחור עם סימן בצד שמאל למעלה וזהו. עישיתי איתחול כדי לנסות ולהגיע ל safemode אבל גם זה אינו עובד. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש ניר.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם תופעה די מוזרה. יש לי מחיצה ללא אות, ואין לי אפשרות לעשות איתה כלום, רק למחוק אותה. כשאני נכנס ל"מחשב" (ie. my computer), האקספלורר פשוט טוען בלי סוף ולא מציג לי כלום. אני מניח שזה בגלל שהוא לא מצליח להבין מה זאת המחיצה הזאת... לא ידוע לי אם יש משהו שם, אז אני לא רוצה סתם למחוק אותה מישהו נתקל בדבר כזה? מה אפשר לעשות עם זה? (אין אפשרות לתת למחיצה אות, כל האפשרויות בתפריט קליק ימני מבוטלות חוץ ממחיקה של המחיצה)
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של hp עם ווינדוס 10 מקורי שכחתי את הסיסמא יש דרך לאתחל את המערכת הפעלה מחדש זה מחשב שאין בו כונן סידי יש אופציה לעשות restore או משהו ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב של ידיד שלי, ישן מאוד כפי שצויין, באתי עליו וראיתי INVALID SYSTEM DISK REPLACE... = אין WINDOWS באמתי להתקין WINDOWS 98 SE אחרי פורמט והכל עבד טוב עד שהגיע לאחוז 6 ואמר לי שיש CRITICLE ERORR ב DRIVE C והפתרון היחידי היה RESTART. עכשיו כשאני מפעיל את המחשב אין לי WINDOWS או יכולת לפרמט את C בגלל שהוא רושם לי ל C הוא UNABLE TO FORMAT והתקנה מחודשת של WINDOWS גם כן לא עוזרת מכיוון שיש בעיה ב DISK PARTITION. אני רוצה לעשות FDISK מ DRIVE A אבל כשאני מפעיל אותו הוא רושם לי ERROR RUNNING FIXED DISK. אני חושב שזה בסך הכל SYSTEM DISK פעום ועם אני אמצא חדש, אוכל לעשות מחיצות ואז הכל מחדש וזהוא, אני צודק או שיש פה עוד בעיה?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם יש אופציה לשנות את ברירת המחדל של ויסטה לגבי מיון התיקיות. יש אופציה להוסיף מיון לפי גודל סוג ותאריך שינוי אך כל הזמן זה מאתחל את עצמו לברירת מחדל תודה בכל אופן.
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-