Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
כל השמות בעיברית של מסמכים ותיקיות הפכו לג'יבריש. יש לי XP SP2. מה לעשות? בcontrol panel->regional & languages ->languages סימנתי את install files for complex script אח"כ ב advanced סימנתי בnon unicode את הHebrew הבעיה נפתרה
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
יש לי המון גליצ'ים בפיירפוקס 19 בווינדוס 8,ולפעמים ב IE 10 (אבל הוא תמיד כזה)[תמונה מצורפת] ואני צריך פתרון כלשהו. עידכנתי דרייבר ל314(יש לי GT630).
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלומות. המחשב עם 2 הרד דיסקים. שני ההרד דיסקים נכנסים למצב המתנה כאשר ההגדרה מתבצעת באמצעות כלי מאפייני תצוגה-שומר מסך-צריכת חשמל של ווינדוס xp האם ניתן באמצעות כלי תוכנה או חומרה (גמפרים) להכניס למצב המתנה רק את דיסק ה "slave". במצב המתנה מאוורר כרטיס המסך ממשיך לפעול. האם ניתן להרדים אותו? תודה צביקה
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש, התקנתי עליו כמובן הכל מ-0. לאחר ההתקנה הוספתי למחשב את ההארד דיסק של המחשב הישן ללא שום שינוי, כלומר - כל קבצי המערכת בתיקיות פרוגרם פיילס וווינדוס עדיין עליו. כשאני מנסה למחוק אותן -- אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה (הקובץ בבעלות של TrustedInstaller שזה היוזר שבעצם מתקין את הווינדוס) ו\או שזה קובץ מערכת ולכן לא ניתן למחוק אותו. ניסיתי לשנות את ה Owner של התיקיות ליוזר הנוכחי שלי אך עדיין הוא לא נותן לי למחוק אותן. מישהו מכיר פיתרון? חפרתי איזה שעה בגוגל ולא מצאתי משהו רלוונטי. תודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
למה כל הזמן ש WIN98-me וכו'... נתקע-נופל באמצע העבודה זה לא נכון !!!!! אני לא אומר שזה הדבר הכי יציב שיש אבל אני עובד עם מליון תוכנות בהרבה אתרים וזה לא ממש מזיז לWIN98 המסכן שלי... ??? ???
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני פשוט רוצה שיהיה לי את הוינדוס XP שיהיה ביחד אם החבילת עידכונים SP2 שאני לא יצתרך להוריד כול פעם שאני מתקין את הוינדוס
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
יש לי windows 98 בכל פעם שאני מנסה לפעיל משחק מופיעה הודעה שאומרת: a required.dll,storm.dll,was not found
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, היום כשהדלקתי את המחשב תוך 60 שניות בערך הוא קרס והראה מסך כחול. המסך הכחול שלח אותי "לקרוא עוד באינטרנט" על "Memory Management". לאחר מכן ניסתי להפעיל את המחשב שוב ושוב ללא הצלחה. רק לאחר שכיביתי את האנטי-וירוס שלי ( Kaspersky ) הבעיה נפתרה. יכול להיות שהאנטי וירוס גורם לבעיה? והאם יש פיתרון? האנטי וירוס חוקי לגמרי וקניתי אותו לפני חודש. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יודע איזה גירסא של win 7 מותקן לי במחשב ??? הכוונה היא: 7600 , 7100
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אז ככה נגיד ששכחתי את סיסמת הADMINISTRAITOR שלי ועכשיו אני לא יכול לגשת למחשב איך אני עושה לה RESET/משנה אותה ככה שאני יכול להישתמש בו שוב? הכל כמובן בלי לעשות פירמוט למחשב ולווינדוס ידוע לי שהדבר אפשרי איך אני עושה את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אני עושה מה שאמרו לי , הורדתי עם מנהל ההורדות של איכספלורר וגם של מוזילה אבל הבעיה שזה מוריד לי ב- 60K ... וכך כל פעם שאני מוריד הקובץ נדפק! , מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
היי אני עומדת לקנות מחשב חדש ומתלבטת אם להתקין עליו ווינדווס 7 או 8.1. מישהו יודע אם יתאפשר לי לשדרג לווינדוס 10 בחינם אם אני אתקין כרגע 8.1? תודה !
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יום אחד שהדלקתי תמחשב פיתום הכל נהיה לי כפול במחשב ובצורה אחרת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
היי אני רוצה לעשות שיחזור לווינדווס , למצב של לפני שעתיים מעכשיו (שבע וחצי בערב) או למצב של אתמול איך אני עושה את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
מדובר ב-Win2000Pro שהתקנתי לא מזמן. אני מסמן בפירוש: Do not share this folder. אבל אחרי ה-Boot אני רואה ששוב הכונן משותף ומוגדר: Share this folder / Share name: $C Help Please!!!
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
יש כל מיני תוכניות שעובדות ברקע ללא סימני פעולה וכאשר לוחצים על שילוב מקשים הם ניראות כיצד ניתן לעשות זאת לתוכניות ללא פונקצייה כזו
-
שלום לכולם קודם כל מדובר בעסק של אבא שלי. היתה הפסקת חשמל, ולאחריה המחשב עלה עם הודעה: "NTLDR Missing". שחזרנו את הקובץ החסר, הכל הלך חלק, אך לאחר הפעולה הוינדוס לא עלה. בבדיקה שאנחנו עושים על המחשב שלי בבית, חברנו את ההארד-דיסק ב USB, ורואים שכאילו אין עליו כלום: http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/H.jpg אך בבדיקה שנייה ב Computer Manager, רואים שהוא מזהה שההארד-דיסק (H) פעיל, בריא, ויש לו 37G, כמו באמת. אך משום-מה ה capacity שלו היא 10 מגה, כמו בתמונה הקודמת... http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/H2.jpg ניסינו להפוך אותו לNTFS, בעזרת הפקודה שב Run, אך לאחר השלבים האלה: 1. http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/conv…
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
היי דודה שלי קנתה מחשב חדש ללא WIN בכלל,אם אפשר בשלבים מפורטים איך אני מתקין לה את הWINDOWS XP PRO SP2? שאלה נוספת: יש לי דיסק של WINXP PRO SP2 BOOTABLE איך אני משתמש בו? והאם ניתן להשתמש בו בשביל המחשב שלה?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
hi i got a problem i am trying all day now to install win xp on my new pc with no luck oh ya and i tryed to install from 5 cds not the same V i am geting this error: sxs.dll syntax erro in manifest or policy file gdiplas.man on line 4 the request could not be performed because of an i/o device error thats all it say after it get stuck for 1h haf way in to the install any ideas how to fix it? pc is mb:asus p5k ram:xms2 ddr2 800 corsic cpu:6600 v-card:asus gtx hd:80g and 2x250g thats it if u have any ideas of same thing i can try plez let me know thx
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אהלן, במידה ואני קונה Windows 8 Pro Upgrade ב-40$ און-ליין / מחנות ב-169 ש"ח, הרישיון הוא למחשב בודד או מס' של מחשבים? אודה לעזרתכם.. עופרי.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של hp עם ווינדוס 10 מקורי שכחתי את הסיסמא יש דרך לאתחל את המערכת הפעלה מחדש זה מחשב שאין בו כונן סידי יש אופציה לעשות restore או משהו ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כי הרי את האשספלורר שידרגתי לאקספלורר החדש לא הצלחתי למצוא הורדגה מתאימה באתר של מיקרוסופט THX
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
-
שלום, לאח שלי יש מחשב נייד עם ווינדוס 8. הוא מתחבר איתו לרשת האלחוטית בבית- שהרשת הזו היא עם כתובות סטאטיות. (אל תשאלו אותי למה- שגעונות של אבא שלי). בכל בגלל שה-IP שלו מוגדר אצלו במחשב לפי הרשת שלנו בבית- הוא לא מצליח להתחבר לרשתות אלחוטיות בעבודה ובמקומות אחרים. יש דרך לגרום לווינדוס לשמור הגדרות לפי רשתות (פרופילים) ולהחליף בניהם אוטמטית (וליצור פרופילים חדשים לרשתות חדשים שהוא מוצא) כשהוא מזהה את הרשתות בסביבה? יש את האפשרות הזו באנדרואיד ואני לא מצליח להבין למה במייקרוסופט זה כל כך מסובך. . אשמח גם אם תרחיבו על איך עושים את זה בווינדוס 7- סתם לידע כללי..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מאקספלורר רגיל אני מתבקש להקיש סיסמא, איך אני מבטל את האופצייה הזו שכל משתמש יוכל להכנס לאתר?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-