Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי וינדוס ויסטה 64 ביט ולאחרונה בכל פעם שאני מעלה את המחשב עולה לי ההודעת שגיאה הבאה שקשורה לRUNDLL: " שגיאה בטעינת c:/windows/system32/sshnas.dll המודול שצויין לא נמצא" רציתי לדעת מה הבעיה ואיך פותרים אותה..? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב של חב' HP עם ל"א Asus p5lp-le , זכרון של 1 ג'יגה. לאחר חיבור דיסק 160gb SATA חדש אני מנסה להתקין מ- CD את מע' ההפעלה win_xp . התהליך מתחיל בצורה תקינה . במעבר לשלב הגדרת חלוקת הדיסק (windows is starting) המחשב מוציא מסך כחול עם הודעה : stop: 0x0000007b . מישהו יכול עזור ולהסביר את הסיבה וכיצד מתגברים על התקלה. בהסבר שמצאתי ב- google לתקלה מדובר על וירוס. מאחר והדיסק הינו חדש ודיסק ההפעלה הינו מקורי - אינני מבין את ההודעה. תודה על התשובות
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אז ככה הרצתי ועברתי על הלוג ומצאתי כמה דברים שניראים לי שאני צריך להעיף אותם ואמרתי אם כבר יש כמה דברים שאני רוצה את דעתכם נעלה כבר את הכול .נ.ב אני חושב....(כה אני יודע שזה נדיר אז מה!?) אולי כדאי שיהיה דביק על התוצאות הרגילות כאילו מה בדר"כ אמור להיות עם פירוט וזה? זה יכול לחסוך הרבה זמן! בכול מיקרה תודה מראש עידו חחחחחחחחחחחחחחח רק אני מסוגל לבקש עזרה עם הלוג בלי באמת לשים אותו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הנה Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 19:54:07, on 13/02/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\se…
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
מישהו יכיול להסביר לי מה ההבדל בי הרגיל ל Windows XP 6 in 1 לבין Windows XP 8 in 1 לבין Windows XP Media Center והאם החבילות עיברית תומכות בהם ???? אם אפשר פירוט של כל אחת ממש תודה לעוזרים,
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב , אז אחרי הבעייה שהייתה עם הדריבר של כרטיס הקול: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=326753.0 אכשיו יש לי בעייה עם הדריבר/תוכנה של המצלמה , המצלמה שלי היא Logitech QuickCam הדריבר מעודכן לדריבר האחרון (לא יצא דריבר חדש מאז שהיתקנתי אותה). בזמן עבודה על המחשב ה Process של הדריבר מתחיל לכחת לי 50% מהמעבד בלי שום סיבה! וזה ממשיך עד שאני לא סוגר אותו (End Process). השם של ה Process הוא COCIManager.exe יש למישהו מושג מה הבעייה? תודה
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח איזושהיא תיקייה הוא נותן לי הודעה שהוא לא מגיב ושאל אם אני רוצה לשלוח דיווח על התקלה ואז כל המחשב ניתקה הרצתי אנטי וירוס והוא לא מצא כלום מה אני עושה ?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
לידידה שלי יש בעיה, כשהיא לוחצת על ההתחל כלום לא מופיע... לא דרך המקלדת לא דרך כלום.. מה עושים במצב כזה? יש פיתרון ?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה, יש לי וירוס שחדר למחשב שלי לתיקייה system32 ומשום מה הנורטון שיש לי שזה 2003 מעודכן לא הצליח להסיר אותו. הוא רושם לי הודעת שגיאה כאשר אניט מנהס להוריד אותו, ובו הוא כותב שנורטון לא הצליח להתגבר על הוירוס. כיצד ניתן להסיר את הוירוס הזה? תודה
-
יש לי מחשב נייד (T42, IBM) שפרמטתי אותו לאחרונה והתקנתי בו Windows. ה-Windows נתן לי 30 ימים להפעלה. היום, שנשארו לי עוד 12 ימים, ניסתי להפעיל אותו דרך האינטרנט, ושהכנסתי את קוד המוצר הוא כתב לי שאני לא יכול להתקין שוב את ה-Windows כי עברתי את מכסת ההתקנות (התקנתי אותו כבר בעבר). מה יקרה אם אני לא אפעיל את ה-Windows תוך 12 ימים? ומה יש באפשרותי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
לצערי, הסיגייט ברקודה מת בטרם עת עקב התקלה הידועה. למזלי הרב, גיביתי הכל. כעת קיבלתי את ה-WD6400AAKS במקום הברקודה. אני מעוניין לבצע התקנה של הויסטה 32 ביט (BASIC) על הWD. האם לאחר ההתקנה תהיה לי בעיה בהתקנה ובעדכונים עקב שינוי החומרה? האם הסריאל עדיין יהיה תקף למרות שהיה שינוי בחומרה? תודה לכולכם ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המעבד שלי מה3000+ הרגיל שלי לכפול ליבה אופטרון 165 האם אני חייב להתקין מחדש את מערכת ההפעלה שלי או לא? בעיקרון אני יודע שזה אפשרי אבל אני לא זוכר מה בדיוק צריך לזה אם בכלל
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
יש לי Winxp והמערכת כוננים שלי עובדת על Fat32 אני צריך להפוך את זה לNTFS עכשיו אמרו לי שאפשר לעשות את זה דרך פקודה בCMD לא רוצה שיהיו לי בעיות תעזרו לי עם הפקודה : CONVERT D: /FS:NTFS /V /CVTArea:filename /NoSecurity /X הבנתי עד V מה אני צריך לרשום בFile name ? וכל השאר ?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
היי, אחרי כמה חודשים שאני עובד עם הווינדוז שלי מסתבר שהוא לא חוקי (יש הודעה במסך פתיחה) והכל עבד רגיל עד שרציתי להוריד עדכונים, ובגלל שלא יכולתי ניסתי לשנות את המפתח של הווינדוז כדי שההודעה תעלם ואוכל להוריד עדכונים והכל נדפק, קודם כל יצאתי טמבל כי יכולתי לחכות עד היום או יום ראשון ולהתקשר למייקרוסופט ולקבל קוד כמו בנאדם, אבל לא היתה לי סבלנות והנה מה שקרה: כל פעם שנכנסים עכשיו למערכת מקבלים הודעה שחייבים לבצע אימות לפני שממשיכים, ואז יש עוד איזה מסך והוא יוצא ומתנתק, אי אפשר לעשות כלום על המחשב, אלא אם כן מפעילים במצב בטוח. יש למישהו איזה מושג איך פותרים את זה? לפחות שאוכל לחזור למצב שבו אני צריך להזין מפתח חדש (עשיתי נקודת שיחזור למערכת וזה לא עוזר) תודה רבה לכם!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אממ לא ידעתי איך להסביר בקצרה בכותרת.. אז ככה כשהיתקנתי את הויסטה 64 ביט היה אפשרות שם לעשות עוד מחיצה (חחח לפחות אני חושב שזו הייתה האפשרות) קיצר עשיתי מחיצה C כ60 גיגה.. ומה שנישאר מה320 גיגה.. עשיתי כD זה התקין לי ויסטה על הC... והכל מצויין.. אבל כשאני ניכנס למחשב שלי.. זה לא מראה לי את D.. כאילו כל השאר פשוט נעלם.. מה קורה פה?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה לא מזמן וחיברתי את הממיר של הוט למחשב בעזרת כבלים composite. הוידאו הולך למסך ושני האודיו, דרך מתאם מתחברים ל line in אבל אני לא שומע כלום! על המסך אני רואה את השידור אבל אין קול כשהיה לי אקספי זה עבד יופי.. עכשיו זה פשוט לא עובד.. הורדתי את הmute מה line in בלוח בקרה וזה עדיין לא עוזר רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
מה ההבדל המשמעותי (WINDOWS XP) ומה זה נותן בכלל ומה ת'כלס עדיף? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=365106.0 הפנו את הדיון הקודם שלי לפה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
ברשותי מערכת הפעלה vista ultimate שרכשתי בזמנו ברשיון (מטעם משרד החינוך). נאלצתי לפרט את המחשב, ושהתקנתי מחדש נוכחתי לדעת כי איבדתי את קוד ההתקנה. כרגע יש לי 29 יום על מנת להכניס את הקוד, האם ישנה דרך לשחזר קוד או לקנות קוד חדש?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
היי יש לי ווינדוס XP מקורי (לשם שינוי) שברירת המחדל שלו היא בעברית. האם אני יכול איכשהו (אפילו בהתקנה מלאה חדשה) להעביר את כל התפריטים שלו וכדומה לאנגלית?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
יש פקודה שכותבים ב"הפעלה" שחוסמת תוכניות נבחרות מלעלות בעת הפעלת המחשב מישהו זוכר אותה? האם אפשר להעלות שתי תוכניות באמצעות קיצור דרך אחד למשל קאזה ואקספלורר באמצעות קיצור הדרך של האקספלרר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל תמחקו לי את כל הנושאים שפתחתי כי אמרו לי לפתוח תנושא פה ושפה יכולים לעזור לי אני משחק כמה שעות במחשב והכל טוב ואז זה לא מחליף לי לאנגלית לאותיות קטנות זה מחליף רק לאותיות גדולות באנגלית מה אני צריך לעשות?צריך כל פעם להפעיל מחדש תמחשב שזה קורה תעזרו לי הכל מסודר בהגדרות כבר עשיתי הכל ואין זה פשוט לא מחליף לי לאותיות קטנות באנגלית אני חייב שתעזרו לי הבעיה הזאת משגעת אותי יש לי וונידוס 7 בבקשה תעזרו לי תמיד שזה קורה גם הלוח מקשים נעלם ואין אפשרות להחזיר אותו חשבתי זה בעיה מהמקלדת אז החלפתי אותה וזה קרה עוד פעם תודה
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך כחול כל פעם ברגע שאני מדליק את המחשב ניקיתי את כל המחשב בדקתי את הזיכרונות והכרטיס מסך התקנתי את הכרטיס מסך לפני שבוע ואני לא יכול למחוק את הדריבר שלו בגל לשכל פעם ברגע שאני מדליק את המחשב עולה הווינדוס ונפתח המסך הכחול גם בsafe mode דחוף תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/my.php?i=gehnotm3z2jt.jpg זה כל רגע קורס, עזרה מישהו? :'( :'( :'( Intel Core i7 Box Gigabyte X58 UD3R Kingston 4GB DDR3 1333Mhz ATi HD4870 1024MB Thermaltake Soprano FX Thermaltake 650W :-\ :'(
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
יש לי מחשב שהייתה מותקנת עליו מערכת הפעלה מסוג ,Windows xp sp2 לאחר מכן היו מספר בעיות ופירמטתי את המחשב. לאחר הפירמוט ניסיתי להתקין את הוינדוס, הבעיה היא שלאחר שהוא טוען את כל הקבצים הוא אומר המחשב יעשה ריסטרט בעוד 15 שניות. לאחר הריסטרט במקום להמשיך בהתקנה הוא מתחיל אותה מחדש ובעצם מונע את התקנתה של מערכת ההפעלה. מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
בעיה ממש לא מובנת... לא מבין ממה היא נגרמת... אצלי אני לא מצליח להעביר שום קובץ מהמחשב לPSP שלי דרך הUSB אבל אצל החבר שלי זה עובד 100% זה רושם לי את הבעיה הבאה... מה יכולה ליהיות הסיבה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
היי. עשיתי למחשב ניקוי קבצים ותיקון שגיאות. לאחר העלייה המערכת עברה את השלב של האייקון של מיקרוסופט, הגיעה למסך שחור ושם נתקעה. המסך שחור ןהסמן של עכבר נראה על המסך. האינדיקטור הכחול ליד הסמן גם עובד מדיי פעם אבל לא יותר מזה. בבקשה עצות. ניסיתי לעשות ריפר (תיקון) אבל גם זה לא עזר. אגב גם במצב בטוח אותו סיפור.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-