עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Qtec,

היי רק בזמן האחרון שמתי לב שכשאני מנסה להריץ chkdsk לכונן הקשיח מופיעה לי מן בעיה מוזרה- cannot open disk for direct access ~ או משהו דומה, ואז הוא ממשיך להעלות WIN. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי מידע כ"כ מועיל ואפקטיבי. מצאתי דף אחד של מיקרוסופט ושם הם אמרו שזאת בעיה מוכרת וש" הדף יתעדכן כשימצא פתרון".. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכם! אני מחפש מין אתר של Newibes שמסביר למשתמשים דברים בסיסיים בהפעלת המחשב - איך לשלוח דואר, גלישה, הורדה של דברים, התמצאות בחלונות XP ודברים כאלה. אני צריך אתר כזה בשביל חברה שלי, עדיף ורצוי בעברית(האנגלית שלה לא הכי טובה), היא קנתה לא מזמן מחשב והתחברה לאינטרנט והיא לפעמים מבקשת ממני עזרה בדברים ממש בסיסיים שלפעמים לאנשים "מבינים" שכמונו (בלי לזלזל חס וחלילה ושלום ובטח שלא בחברה שלי) זה נראה ממש מוזר להסביר דברים כאלה. גם אני לא תמיד יכול להיות לידי כי אני גר בנתניה והיא בחדרה ככה שזה בעיה... אפשר להסביר בטלפון או בICQ אבל זה לא תמיד יעיל ולפעמים זה עוזר לקרוא את זה מהכתוב. אשמח אם תוכלו לעזור לי... תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  3. Started by Blade_Xv,

אני משתמש בווינדוז איכס פי פרו כבר שנים ולפני חודש אני לא יודע מה קרה אבל כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו או להפעיל קובץ מתאים לנ"ל הוא מעלה מסך התקנה\סיום התקנה ללא כל סיבה מספקת בדקתי מחקתי והתקנתי מחדש\הורדתי קודאקים מעודכנים אפילו התקנתי מ.ה.מחדש ושום דבר הבעייה קיימת ושרירה מה עושים?

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by shimon956,

שלום לכולם היום חזרתי והדלקתי את המחשב והוינדוס עלה לי ואז להפתעתי גילתי שהמעבד מתאמץ על 100% וראיתי מה תופס אותו וראיתי שזה היה system שתפס כ 224k הנה תמונה שתפסתי ככה בפוקס עכשיו לא רק זה ניסתי לכבות את זה וזה פשוט אחרי כמה פעמים הפעיל את החלון הידוע של ה 60 שניות בלי שיכולתי לגעת בו ואז זה עשה לי ריסט וחזר ולא היה לא ראיתי שוב את הקובץ והמעבד לא היה על 100 אחוז הכול היה רגיל אז סרקתי עכשיו לפני שתישאלו אז כככה יש לי xp כמובן אם sp1 הכול מעודכן עד לעידכון האחרון כולל האנטי וירוס שלי וכולל ה התוכנה של הספי וורס וגם תוכנה מצוינת של סוסים טוראנים ויש לי גם פייר וואל מצוין שמעודכן עכשיו סרקתי אם כול התוכנות ולא מצאתי שום וירוס או בעיה זה ממש מוזר אולי מישהו יכול…

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  5. Started by Nu,

הורדתי לאחרונה קובץ מקאזא. שניסיתי לפתוח אותו זה ניסה דרך המדיה פלייר, חשב למשך 10 דקות ובסוף לא הצליח לפתוחהקובץ. אז המחשב שלי הואט לגמרי ושבדקתי ב-task manager ה-cpu היה בשימוש 98%. עשיתי ריסטרט והתופעה המשיכה לחזור על עצמה. שניסיתי למחוק את הקובץ היה כתוב שהוא בשימוש. עשיתי ריסטרט ב-safe mode וגם אז זה נתן לי את אותה ההודעה. אין לי מושג מה לעזות עכשיו.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  6. Started by kobibo,

לאחרונה יש לי בעיה ב - Win xp שלי ,בכל פעם שמעלים את מע' ההפעלה ורגע לפני עליית הפרופיל מופיע לי מסך שחור לאיזה 30 שנ' ורק אח"כ שולחן העבודה עולה . לא הותקנה שום תוכנה חדשה ולא איזה דרייבר . התופעה הזאת כבר הופיעה לי בעבר ,אבל לאחר שהרצתי תוכנה לבדיקת הריג'סטרי התופעה נעלמה ועכשיו שוב חזרה לי ושום דבר כבר לא עוזר . אנא עזרתכם נ.ב. מע' הפעלה XP PRO ???

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  7. Started by idofr,

אז ככה הגדרתי כמה מקשי קיצור לכמה תוכנות (וזה עובד) ואז חשבתי ועשיתי קיצורי דרך מוסתרים לאתרים מסויימים (יענו וואלה נענע HW וכאלה) וגם להם שמתי מקשי קיצור אבל של מספרים הבעיה היא שזה עובד רק בזמן שאני מגדיר ואם אני מתחיל מחדש ת'מחשב זה כבר לא עובד אבל שאני מסתכל בהגדרות ההגדרה עדיין קיימת

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by tigerz,

היי חבר'ה יש לי בעיה מאוד מעצבנת בווינדוס אקפלורר (לא אינטרנט אקספלורר), כל פעם שאני נכנסת לאקספלורר אחרי זמן מה הוא מודיע לי על תקלה בווינדוס אקספלורר. ונותן את ההודעה המעצבנת הזו אם לעדכן את המערכת או את מיקרוסופט.... וסוגר לי את האקספלורר, אבל לא את ה-IE חשוב לציין שזה ווינדוס XP פרו SP1. מה אני עושה בשביל להוריד את זה? ויש לי גם את כל העידכונים האפשריים מהאתר של מיקרוסופט בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  9. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם יש לי Windows XP PRO ואני רוצה להוסיף service Pack 1 ניתן להוסיף ??? ועם כן מאיפה יש למישהו לינק ???

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  10. שלום חברים, יש לי win XP, עם 768MB זכרון. כשאני מדליקה את המחשב הוא עולה מהר מאוד עד לשלב שאני מקבלת את ה-desktop, אבל בשלב הזה נוצרת השהייה ארוכה מאוד שבו המחשב "כאילו" תקוע. אני כותבת "כאילו" כי בשלב הזה אני לא יכולה להתחבר לאינטרנט ואני מקבלת איקסים על האייקונים של הפיירוול ושל ה-NAV (שנמצאים בצד ימים למטה ב-desktop), אבל אני יכולה להיכנס לתיקיות, מסמכים, לשמוע שירים מהמחשב וכו'. כל התהליך של התקיעה - כלומר עד שנמחקים האיקסים מהאייקונים ואני יכולה להתחבר לאינטרנט - לוקח בערך 3 דקות! איך מקצרים את הזמן? תודה מראש, הדר

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by SandLegion,

שלום לכולם, לא מזמן התקנתי זכרון במחשב שלי וכרגע יש לי 528 RAM. הגעתי למסקנה שאיני צריך VM קיצר, שיניתי שם דברים וכל פעם שמשחק עולה הוא רושם לי שVM נמוך והוא מוסיף (למרות שהRAM כולו לא מנוצל!). אני מעוניין להחזיר אותו לתקן את מה שעשיתי מה אתם ממליצים? תודה.

• 11 תגובות
    • 877 צפיות
  12. שלום לכולם צצה לי בעיה בהתקנת תוכנה מסויימת אני מנסה להתקין את האנטיוירוס AVG אבל שאני מקליק על הקובץ צצה לי השגיאה הבאה http://www.pictor.co.il/sty/101345/2246433.jpg מישהוא יכול להגיד לי אם זה נורמאלי או שזה פאק בווינדוס שלי? ???(יותר הגיוני שזה פאק אצלי כי אחרים מצליחים להתקין) ואיך אני מסדר את זה אני צריך לציין שבידיוק עכשיו פירמטתי את המחשב תודה לכל העוזרים :-*

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  13. השאלה בכותרת...

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  14. Started by tal hw king,

אז מה יותר טוב מתמונה כדיי להמחיש את ה"תרגדיה" אני רוצה להשאר עם מינימום תהליכים שפשר כלומר להישאר רק עם התהליכים שחיוניים למערכת שבלעדייהם הXP לא יעבוד למשל רשום שם "תהליך לא פעיל של מערכת" מה זה? ואיך אני סוגר אותו הריי ממילה הוא לא פעיל איזה תהליך מבינהם הוא הבלאסטר כי כאשר התחלתי להתעסק עם התהליכים אז הוא פתאום הופעל לי...... אני רוצה לסגור אותו המחשב עושה לי המון בעייות ואני חושב שהסיבה העיקרית היא זו.... אז בבקשה ממכם אנה תעזרו לי לפנות את כול הזבל מהמחשב שלי! תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה למי שיציל אותי מהכתסטרופה שאני נמצא בה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by man,

אני מנסה להפעיל את ipconfig אבל הוא כל פעם נסגר מיד ואני לא יכול לקרוא מה כתוב. מה אני צריך להסיף בשורת הפקודה (בכשאני לוחץ על הפעלה ואז ipconfig) כדי שהוא לא ייסגר מיידית או אולי צריך לשנות משהו במאפיינים? צריך עזרה בדחיפות אני בפעם ה-34 מנסה לעשות printscrreen ולהדביק בצייר כדי לראות מה כתוב.

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  16. Started by itaysk,

hi.. i have a mproblem that bothers my for a long time. after a few moment the comp is working the CPU usage gets stuck on 100%. and wont go down unless restart. is makes the computer really slow. i suspect its some kind of a virus.. iv formated the HD twice and it keeps comeing back. (i have NAV2004 and ZONE ALARM PRO) after the format the comp it virus free but it doesnt takes too long untill it detects W32.HLLW.Gaobot.gen << this worm it cases many affect .. like the 100% cpu usage and 4 example i dont have hebrew until i reastart. i thaught about geting another firewall what do u think? thanks 4 answaring

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  17. Started by Aviram,

התקנתי Windows XP Proffesional, ובניתי משתמש אחד, מנהל המחשב. עכשיו, כשאני רוצה לשנות את שם המשתמש, בלוח הבקרה, אני יכול רק לשנות את השם איך שהוא נראה בכניסה, ובתקייה של המחשב שלי, אבל לא בתקייה של Documents and Settings. ניסיתי וניסיתי, ואני לא מצליח לשנות! זה בכלל אפשרי? תודה.

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  18. אני צריך לפרמט פנטיום 2.. אם אוינדוס מי אז שמעו אני מכין דיסקט איתחול של מי שם אותו מפעיל את המחשב ואז כזה הוא מגיע למצב שאני צריך לכתוב.. אז אני צריך שתגידו לי מה אני צריך לכתוב כדי לפרמט ואחרי הפירמוט מה אני עושה כדי להתקין אוינדוס אקס פי פרופישנל.. תודה רבה !!!! אהה והוא לא עולה לי לדוס והוא אומר שצריך להוציא את הדיסקט וללחוץ על כפתור כדי להגיע לאוינדוס.. אז מה אני עושה כדי שהזה יעלה לדוס אם דיסקט?? משהו בביוס ?? עזרה!!! תודה

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  19. כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב מופיע לי "כלי חיפוש", למי שלא הבין מה זה אז הנה תמונה: זה לא תוכנת ריגול, אני די בטוח שזה כלי החיפוש הרגיל של ווינדאוס. אני חיפשתי בכל מקום הגדרות או משהו שיוכלו להסיר אותו אבל אני לא מוצא. בבקשה תעזרו לי להסיר אותו.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  20. איך פותרים את זה? מה גרם לכך? בבקשה לעזור

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  21. Started by udist,

בעיה מוזרה, כאשר חלון האקספלורר מוגדל על כל המסך, משום מה הוא זז מעט ללמטה ככה שרואים מעל האקספלורר מעט את שולחן העבודה, ובתחתית המסך חצי משורת המצב של האקספלורר מכוסה ע"י שורת "התחל"... הבעיה קוראת רק כאשר אני מפעיל את האקספלורר, כל יתר החלונות עובדים כרגיל.. וד"א, גם כאשר אני מעלה את "המחשב שלי" או כל חלון אחר מסוג זה ואז ניגש לאתר אינטרנט דרכו הבעיה לא קוראת... אני משתמש בווינדוס XP, אין וירוסים ואין spyware, יכולים לעזור לי?? (נ.ב. למה לא ניתן להעלות תמונה לפורום יותר? אם אני זוכר נכון במערכת הפורומים לפני השדרוג היה אפשר, לא?)

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  22. אני מקבל את השגיאה הזאת בזמן האחרון בהרבה ישומים שאני מפעיל הוא רושם לי גם abnormal program termination ואז התוכנית נסגרת איך פותרים בבקשה?

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  23. Started by yfbr,

מדובר במחשב של חבר עם מערכת הפעלה Win-xp , עד לפני שבוע היה ניתן להכנס לצ'אט של Walla וכעת מצליח להכנס לצ'אט של תפוז אך לא לזה של walla . נסיתי כמה פעולות שלא הועילו: 1 - התקנתי jvm של Sun 2 - הסרתי את ה jvm של Sun והתקנתי את ה jvm של מיקרוסופט 3 - עשיתי Windows Update והתקנתי את Service Pack 1 מה לעשות ?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by omri_ro,

אני מעוניין להחליף את האייקונים של הSHUT DOWN CONPUTER (בחלון שנפתח אחרי הלחיצה בSTART MENU) מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.