עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ari,

יש כל מיני תוכניות שעובדות ברקע ללא סימני פעולה וכאשר לוחצים על שילוב מקשים הם ניראות כיצד ניתן לעשות זאת לתוכניות ללא פונקצייה כזו

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  2. Started by ellell,

שלום כשאני לוחץ על התחל/חיפוש, המחשב נתקע לכמה שניות ולא פותח את החלון החיפוש - מה הסיבה. מה עושים.?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  3. היי, עקב שגיאה בWindows Update - מחקתי מתוך התיקייה הראשית Windows,את כל הנמצא בתוך תת 2 התיקיות,של התיקייה SoftwareDistribution =>Download + StoreData,אשר מכילות בתוכן את קבציי העידכון הזמניים של Windows Update. - האם,כתוצאה מכך;יכול להיגרם נזק כלשהו לפעולתה התקינה של מערכת ההפעלה (Windows 7 Ultimate - 32 Bit),מהם קבצי העידכון הזמניים הללו,ולמה הם נקראים כך? תודה רבה מאוד מראש...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. חבר'ה, יש לי בעיה: כל פעם שאני מדליק את המחשב (נייד חדש שהגיע עם VISTA) ישנה פעילות דיסק-קשיח אינטנסיבית למשך כ-10 דקות. אין לי יותר מדי תוכנות, וביטלתי את כל מה שהיה אפשר דרך כלי ה-MSCONFIG. בדקתי עם ה-Resource Monitor ותמיד הבעיה היא בכתיבה אינטנסיבית לקובץ שנמצא ב-C:\SYSTEM VOLUME INFORMATION מה יכולה להיות הסיבה ?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by EcSm,

אני פותח פתאום את חלון המשימות בwindows ומגלה כמה פעילויות שאני כמעט בטוח שלא היו שם קודם. הנה תמונה:

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  6. Started by Ramboli,

שלום לכם חברים יקרים, אני משתמש במערכת ההפעלה Windows Vista Ultimate SP1 בעברית. כבר זמן רב, לאחר שימוש משמעותי של חצי שנה במחשב החדש לאחר התקנת המערכת, פעילות הכונן הקשיח בהפעלת המחשב אורכת זמן רב מהרגיל. בחצי שנה הזאת, כמובן התווספו למחשב קבצים, תוכנות, ערכי רישום, קבצים, מנהלי התקנים והרשימה עוד ארוכה. אני נוהג מדי שבוע / חודש לבצע פעולות תחזוקה של המחשב. כגון: איחוי (מתוזמן), ניקוי דיסק, מחיקת קבצים זמניים ועוגיות בדפדפן, הסרת תוכניות לא שימושיות, ניקוי ערכי רישום וקבצי זבל עם VISTA MANAGER. וכמובן אני נמנע מלהתקין תוכנות ריגול, סרגלי כלים שעלולים לייבא וירוסים ותוכזנות זדוניות למחשב. לפי דעתי ולמיטב הבנתי, המחשב שלי נקי מוירוסים, רוגלות, קבצי זבל וכו'. עכשיו אסבי…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by r2m,

אני מקבל הודעה על WINLOAD או על NTOSKRNL שהם פגומים או חסרים. פעם זה קורה אחרי התקנה של דרייבר פעם אחרי התקנה של עדכון לחלונות, ופעם אחרי נסיון לעשות IMAGE ... כל פעם שזה קורה אני נאלץ לפרמט כי אני לא מצליח לצאת מזה. אני עולה ב DUALBOOT עם XP וכנראה שמשהו נהרס שם כל פעם בקובץ BOOT...אז גם IMAGE לא עוזר כי הוא רק למחיצה של ה WIN7... איך יוצאים מזה?...

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  8. יש לי מספר שאלות על ויסטה: 1. ויסטה בעצמו התקין לי AC97 AUDIO DRIVER השאלה היא האם דרייבר זה הוא עדכני או שיש צורך להוריד חדש? 2. ב WINDOWS UPDATE אני יכול להוריד את הדרייבר של כרטיס מסך.. השאלה היא אם עדיף להוריד בעצמי מהאתר של NVIDIA? 3. האם צריך להתקין את NVIDIA NFORCE DRIVER בויסטה?

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  9. אני מעלה את הוינדוס,זה מציג מסך שחור לא רואים כלום,זה פותח לי בהתחלה חלון של MYCOMPUTER,אז נכנסתי למעלה לCONTROL PANEL והצלחתי להתחבר לרשת למזלי,קיצר איך אני פותר את הבעיה הזאת? ניסיתי לעשות שחזור מערכת וזה לא עובד! מה עושים חבר'ה?!

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  10. Started by dorman2,

התקנתי כונן SATA חדש. אני רוצה להתקין עותק נקי בכונן החדש (D). בינתיים אני לא מוחק את העותק הקיים ב C. שאלה 1): האם בעליית המחשב הוא יציע לי לבחור בין אחת ההתקנות? אחרי שאגמור לבצע התקנות שאר התוכנות אני רוצה לפרמט את C . שאלה 2):האם פעולת הפירמוט ל C היא דרך נכונה להסיר את מערכת ההפעלה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום קיבלתי מחשב HP 250 G1 אני רוצה להתקין עליו SSD (כנראה ארכוש 120GB). יש עליו ווינדוס 8 ואופיס חוקי. אני לא יודע איך למצוא את המפתח שלהם אני רוצה להתקין מחדש על הכונן החדש אבל אין על המחשב מדבקות עם סיריאל נאמבר בכלל. אני יודע איפה לחפש אבל אין. יש אפשרות למצוא בתוך המחשב את המספרי רישיון של התוכנות הנ"ל לשם התקנה מחדש? או לחילופין יש אפשרות לעשות שכפול של כל המידע הקיים על הדיסק ישר לתוך SSD שהמערכת הפעלה תעבוד? בתודה וחג שמח דובי

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by eladbu,

ישנה פקודה ב CMD שמאפשרת הכנסת דיסק XP והוא עושה סריקה על אמיתות הקבצים

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  13. Started by elior021,

היי, מישהו מכיר פקודה משורת ה RUN שמציגה את ה WIZARD של הגדרת חייגן ב XP במקום להגיע עד צור התקשרות חדשה ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני רוצה להעתיק את כל התוכן של תיקיה מסוימת למקום אחר אבל ללא קבצי ה-MP3 . אז אני משתמש בפקודה XCOPY עם הסוויץ' EXCLUDE:mp3 דגומא: xcopy c:\moshe c:\copyofmoshe /E /EXCLUDE:.mp3 (ה-E זה סוויץ' כדי להעתיק את כל מה שיש בתיקיה). אבל זה לא עובד לי. אני מקבל את הארור: cant read file:mp3 לא משנה איזה סטרינג אני אשים אחרי ה-exclude הארור יהיה cant read file:X (X כל דבר...) משהו יכול להסביר לי איך להשתמש ב-CMD כדי להעתיק תוכן תייה שלם למקום אחר ללא קבצים מסוימת (דוגמאת mp3 ) ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. יש לי דיסקט איתחול של WIN98. אני רוצה שאחרי שהמחשב שואל אם אני רוצה תמיכה בכונן הCD יהיה אותה טבלה עם שלוש אפשרויות שאני קובע מה יהיה כתוב באפשרויות ומה כל אפשות תפעיל... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  16. Started by shanibh,

היי, יש פקודה שיכולה להינתן דרך CMD או דרך RUN, שתאפשר לי לשנות את ה-IP הידני? תודה

• 3 תגובות
    • 4.5k צפיות
  17. Started by HADBI,

האם ישנה פקודה או קטע קוד - לשינוי services מסוים לסטטוס של disabled (כך שלא יעלה מיד בעלית win) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by HADBI,

ישנה פקודה CMD לשינוי סיסמת administrant ב- WIN. מישהו מכיר

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  19. Started by Asafalfa,

היי אנשים ! לפני כמה דקות פתחתי קובץ שכנראה היה סוס טרויני.. זה בסדר כי ה zone alarm נדלק לי שני אחרי . בקיצור ישר מחקתי את הקובץ ואז ראיתי שהוא מנסה ליצור קשר מקובץ נוסף שנימצא לי ב C:\WINNT\system32\iosdt בקיצור ניכנסתי לשם ומחקתי את כל מה שהיה שם ... ואז ניסיתי למחוק את ה FOLDER ,הבעיה היא שאני לא יכול לראות אותה !... עכשיו הדרך היחידה שאני יכול למחוק את זה זה רק דרך CMD DOS.. כי ללחוץ על FOLDER אני לא יכול כי אני פשוט לא יכול לראות אותה !... אז רציתי לדעת האם אתם יודעים את הפקודה כי אני משתגע כאן !... אנשים הפקודה DELTREE לא עובדת לי הוא כותב .. DETREE IS NOT RECOGNIZED AS AN INTERNAL OR EXTERNAL COMMAND OPERABLE PROGRAM OR BATCH FILE..

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by Tamy,

מישהו מכיר את פקודת ה-RUN שפותחת חלון שדרכו אפשר להגדיר שווינדוס לא ישאל אותך עם איזה משתמש להיכנס בכניסה למערכת? יש לי רק משתמש אחד.. ומשום מה כל פעם שאני מפעילה את המחשב בכניסה לווינדוס הוא שואל אותי עם איזה משתמש אני רוצה להיכנס, למרות שיש לי רק משתמש אחד.. זה סתם מעצבן.. =] תודה מראש : )

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  21. Started by camel,

איזו פקודה תשנה לי את שם הקובץ לתאריך הנוכחי של אותו היום?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by FORMAT1,

יש לכם פקודות חדשות כמו DIR CD.. בבקשה תירשמו הרבה פקודות ותגידו מה הם עושות!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Ivgi,

כמה פקודות לא פועלות לי. הפקודות נכונות. הם זאת בעיה של הדוס או שזאת הבעיה שלי?

24. Started by Yotam.B,

היי, אני רוצה להעביר את סיפריית הגיבויים של האייטניוס מהC לD ואני מנסה להשתמש בפקודה של Mklink ולא מצליח וכבר שברתי את הראש עם זה mklink /J “C:\Users\Yotam\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup" "D:\Apple\iTunes Backup\Backup” מה אני לא עושה נכון?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by mrsph666,

שלום ושנה טובה לכולם! כאשר אני מפעיל את Windows, אני אוהב שההפעלה תהיה כמה שיותר חלקה. בדרך כלל הייתי מוריד את כל התוכנות של ה-startup, חוץ מהאנטי-וירוס. האם יש משהו מהרכיבים הבאים שלא כדאי להוריד, ומדוע? http://img148.imageshack.us/img148/1171/screenshottz3.jpg * ה-ashDisp זה האנטי-וירוס, אז אל תתבלבלו! תודה רבה לעונים!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.