Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ומצטער על הבורות!!! יש לי ווינדוס צילניום ואני רוצה לפרמט אותו ולשים ווינדוס יותר טוב........ עכשיו השאלות שלי הם: איזה ווינדוס הכי כדאי לי להתקין ומאיפה אני משיג אותו? איך מפרמטים את ווינדוס מילניום? איך אני מתקין ווינדוס מחדש? מקווה מאד שתענו לי עם הסברים !!!!!!!!!!!! :) תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים פירמטי הרבה פעמים סוגים שונים של מחשבים דיסקים שונים וכו. קרה לי מקרה שחבר עשה עידכונים ונכבה המחשב עקב נפילת מתח מאז הווינדוס לא עולה ונשאר בלופ. העברתי את המידע מהדיסק למחשב אחר ועכשיו כשאני מנסה לפרמט כל דרך של פירמוט אני מגיעה לאותו מצב בו יש עליה מהדיסק מגיע לחלון של הווינדוס ועושה לופ שוב? משהו מכיר? מדובר במחשב hp dv6 נייד. אשמח לעזרה תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את מערכת ההפעלה שלי מבלי להתקין חדשה האם זה אפשרי? במידה וכן כיצד עושים זאת? אני מכיר את אופצית הפירמוט דרך דיסק ההתקנה של הוינדוס רק שאז מיד אחרי הפירמוט הוא מתקין לי שוב את הוינדוס.
-
- 10 תגובות
- 949 צפיות
-
-
לפני הפירמוט הייתי עם ווינדואס 7 השתמשתי בKMPLAYER בלי שום קודקים.. עכשיו אותו הדבר , פירמטתי הקתנתי ווינדואס 7 ועוד פעם KMPLAYER. עכשיו מה שקורה זה שהתמונה בKMPLAYER ממש ממש לא טובה , שאני מנסה בMEDIA PLAYER של ווינדואס האיכות יותר טובה אבל גם לא יודע אם זה האיכות הטובה שהייתה לפני זה. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הי, פירמטתי את D הכונן של ויסטה, וחזרתי לXP שכבר היה לי מקודם, ועכשיו בבוט הוא עדיין מראה ויסטה. עכשיו שאני חושב על זה זה היה רעיון טיפשי, אבל לא הייתה לי דרך מהדיסק התקנה של הויסטה (לא מקורי) להעיף אותה, הXP יכול לעלות,, פשוט יש שגיאה לויסטה ואני לא רוצה את המסך של בחירת מערכת הפעלה כי אני משתמש רק בXP וזה מקשה על המשפחה שלי. איך אני מעיף את הבוט לואדר של הויסטה שXP יעלה ישר? הויסטה הזאת תגרום לHDD שלי לעוף מהגג... תודה מראש, אורי.
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הבעייה שלי היא כזו: יש לי במחשב כונן סי וכונן די, בכונן סי היה ווינדוס 98 ובכונן די ווינדוס אקס פי. הווינדוס 98 היה כדי שאפשר יהיה לתקן דברים באקס פי מחוץ לאקס פי. עכשיו רציתי לפרמט את סי כדי למחוק קבצים מיותרים ועכשיו המחשב לא עולה !!! הוא רושם BOOT ERROR SYSTEM HALTED כרגע ההארד דיסק מחובר על מחשב של חבר בתור SLAVE ככה שאני יכול לראות את כונן סי ויכול להתקין בו דברים. השאלה שלי היא אם יש איזו תכנה שתוכל לעזור לי לפחות להגיע לאיזה כונן דוס שממנו אני אוכל להתקין ווינדוס 98. יצויין שהכונן פלופי שלי מקולקל ככה שאני לא יכול להשתמש בדיסקי הפעלה למיניהם. תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ובטעות הגדרתי כונן חדש של 3 ג'יגה בלבד והגודל המקורי של הכונן הוא 40 ג'יגה וכבר התקנתי ווינדוס ואינטרנט כי הייתי צריך משהו דחוף באינטרנט יש אפשרות שאני יוכל ליצור כונן חדש עם ה37 ג'יגה הנותרים או להרחיב את הקיים?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מחקתי את כונן C ואני מכניס את דיסק הבוט של וינדוס אקס פי הוא שואל איזה כונן להתקין אני עושה C ואז שזה מתחיל את התקנה הוא מפעיל מחדש את המחשב ואז אתם יודעים הוא מתחיל להתקין את הווינדוס בעברית שהוא מראה בצד 39 דקות לסיום וכו' אז מה שקרה שתמיד נתקעת לי ההתקנה בדקה ה- 34 העכבר קפוא וגם ההתקנה וניסיתי מיליון פעם ולא עובד מישהו יודע מה התקלה ודרך אגב זה קרה לי לפני חודשיים ובסוף הצלחתי בפוקס פתאום זה המשיך להתקין? תעזרו לי זה וונדוס אקס פי SP2
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
^ כך שאני מאמין ששום דבר עדיין לא נמחק. תודה מראש. אשמח לכל עזרה בנושא.
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכם פורם windows חחחח פירמטתי כונן של מחשבים ישן שעליו נמצא הווינדוס עכשיו הווינדוס ניהיה חדש אבל הקבצים על הכונן נשארו כיאלו הכונן עצמו לא פורמט רק הווינדוס, למה זה? ואיך אני מפרמט את כל הכונן?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
פירמטתי ותקנתי את הווינדוס מחדש ושמתי 2 מחיצות אחד C והשני יצא F איך אני מתקן ? שיהיה לי C וD לפי הסדר יש לי צורב וכונן DVD והצורב קיבל את האות D
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אז ככה: איך מבטלים את ההודעות האפורות האלו שקופצות לי? שזה סוג של מסנג'ר מובנה, שכחתי איפה.... איך משנים את האותיות של הכוננים? כאילו, מיזה D, ומיזה F וכ'ו...... ועוד כמה דברים, כשאני אזכר, אני אשאל. בתודה, גבריאל.
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אוקי, הנה התרחיש (אח, תרחיש, מילה יפה) בכל מקרה, אני יושב לי על המחשב משחק לי ESF ופתאום מתחילות לצוץ לי כלמיני פירסומות כאלה של בונזיבאדי וחראטה כזה אקיצר הורדתי Ad-Aware 6 וזה סרק את המחשב ומצא איזה 666 דברים כאלה של גייטור וכל מיני טרוג'נים חלק מהם הוא לא הצליח למחוק והיום בבוקר אני בא למחשב ואני קולט שבמשך הלילה הוא פתח לי 30 חלונות של אקספלורר עם פירסום ושטיות כאלה מה שמצחיק שיש גם פירסומת פופ-אפ נגד פופ-אפים חשבתי אולי החברה עשתה לי פה טריק והיא מנסה לפרסם את עצמה ;\ אנלאדע אני רק רוצה להיפטר מכל השטיות האלה אגב ייתכן מאוד שיש לי וירוסים וכו' במחשב רק אתמול בדקתי בנורטון (לא מצא כלום) ואז ב RAV (מצא לי 6 וירוסים) ומחקתי אותם. הנה עכשיו אני מדבר איתכם עלתה לי מודעה ש…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החל מכרום ועד האדג', או בקיצור, כולם. עד כדי כך, שאולי עדיף לחפש מערכת הפעלה אחרת .... https://www.forbes.com/sites/gordonkelly/2020/04/26/google-chrome-critical-security-exploit-windows-10-upgrade-warning-update-chrome-browser/amp/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פירצת אבטחה חדשה בדרייבר ה-Wi-Fi של Windows מאפשרת לתוקפים להריץ קוד זדוני על המחשבים הפגיעים ללא צורך בפעולה כלשהי מצד המשתמשלכתבה
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
- 1 follower
-
-
-
פירקתי את המקלדת של הנייד כדי לנקות,כשהחזרתי ה WIN עולה ואז שוב מתנתק,מה הבעיה? הווינדוס עולה,ואז אחרי 2 שניות חוזר למצב של איפה ששמים סיסמה (אבל בלי לבקש סיסמה) יכול להיות שאחד המקשים תקוע? מה עוד יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בווינדוס זה המידע לא עשיתי שום פעולה מיוחדת.... הרצתי WINDOCK של נורטון (אחרי שזה קרה) מצא כמה בעיות תיקן את כולן אך הבעיה נשארת... מה לעזאזל עושים !? אני לא מצליח לעבוד על המחשב הוא נכבה אחרי 5 דקות תודה לכל העוזרים
-
- 73 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
קודם כל חשוב לי להדגיש: זה לא דריבר שמאפשר את הAero Glass. הדריבר הוא פיתרון למי שיש לו מחשב ישן עם GF4. לרוב מי שעם המחשבים האלה לא מחובר למסך רחב. אוקי הקדמה: win7 מספק דריבר גנרי לכרטיסי מסך ישנים. הבעיה היא שהרזוציה האפשרית היא עד 1280*1028. כך שעם מחברים למשל לטלוויזית LCD דרך VGA התמונה או מרובעת או מתוחה. אני בהתחלה ניסיתי להתקין את הדריבר 93.71 (במצב תאימות xp sp3) והרזלוציה פתאום יש תמיכה ב1368*768 (לא זוכר בידיוק את המספר) אבל מה, כאשר יש סרטון או משחק מקבלים Blue Screen. עכשיו לאחר חיפוש באינטרנט, כאשר התקנתי את הדריבר הישן יותר 81.98 (דרך מצב תאימות) ישומי 3D רצים כמו בXP (אני מדבר על ישומים קלים שהיו תקועים) וגם יש תמיכה ברזולוציה הנ"ל. הלינק: http://www…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי כונן פלאש בנפח 250GB. ברגע שאני מחבר אותו לUSB המחשב מזהה אותו ככונן, אך מבקש לאתחל אותו. ברגע שאני מנסה לאתחל אותו, המחשב מודיע שלא ניתן לאתחל אותו. כנראה שהשגיאה נובעת מכך שהמערכת קבצים של הכונן היא כזו שלא יצא לי להכיר עד לאותו רגע - exFat. מהו ההבדל בין מערכת הקבצים הזו לבין הסטנדרטיות וכיצד ניתן לגרום לפלאש להתאתחל ולפעול?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתם מחשב פנטיום אחד שמריץ Windows XP Pro + SP1 עם Office 2000 ורץ חלק ? נטען תוך דקה ועשרים מרגע לחיצת הכפתור ועד לטעינה מלאה. מריץ כמה יישומי אופיס במקביל ומשחק בפינבול ? :smoke:
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני נכנס לדיפראג על מנת לאחל את ההרדיסק כמו שאני עושה כל חודשיים לפנטיום 2 שלי ... עכשיו זה לא עובד יותר לא יודע למה אני פשוט לוחץ על DEFRAG OR ANALYZE זה לא עושה כלום ..... ניסיתי לצאת מכל מה שפועל ברקע מהכל ......ניסיתי ריסטארט ......לעשות CHECDISK C.....אולי יש בעיה ולכן הוא לא רוצה להריץ DEFRAG כלום... מה עוד אפשר לעשות ? הרי זה עבד לפני כחודשיים .........
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כבר מזמן שמתי לב שיש לי פה לבן ממש ממש בהתחלה של המחשב והוא נעלם אחרי 2-3 גג הוא לבן אפור כזה עם כמו קווים אמצע שאם הטעינה נעלמים.! אני שוב מציין שזה ממש בהתחלה עוד הרבה לפני הטעינה של ווינדוס.. וגם אני חושב שהוא לא תמיד מופיע ובכלל פעם הוא לא הופיע.. מישהו יודע במה מדובר ? אני חייב תשובות מהירות. תודה!
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
נראה כי למיקרוסופט אין התנגדות ממשית לכך שתמשיכו לשדרג את מערכות ההפעלה שלכם באופן חינמי, למרות ההצהרות הרשמיות על כך לכתבה
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש איזו פעולה משורת הRUN שבודקת אם מקוריות הקבים של XP וגו דורשת את הדיסק וממש ברח לי הצירוף משהו זוכר?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-