עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by -iTaY-,

שלום. מישהו יכול להביא לי את הMUI ל WINDOWS XP SP3? תודה.

• 1 תגובה
    • 16.1k צפיות
  2. Started by David Ell,

היי, אני חייב 64 ביט וניסיתי להתקין לפני כמה ימים, אבל ההגדרות מוזרות, אני לא יכול לעלות רזולוציה מ-1280X1024 ואין לי אינטרנט. אני רוצה להוריד / להתקין מחדש, אני צריך למחוק את מה שהתקנתי? כי כרגע יש לי 2 מערכות הפעלה. זה פרוץ ולא ראיתי חוק שאומר שאסור לדבר על זה, אז אם כן אני מתנצל מראש ותנעלו את השרשור*

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. איך אפשר להחזיר את ההגדרות לקדמותן ? ניסיתי ע"י שחזור המערכת אבל זה לא עזר יש לי ווינדוס 7 תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by איתן נוי,

שלום. האם יש אפשרות לבטל מסך נעילה? כלומר לאחר שהמחשב מתעורר ממצב שינה, כשאני פותח את המכסה שיכנס מיד לשלוחן העבודה ולא אצטרך להקיש אנטר?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Do As Infinity,

יש לי שאלה ב-IE, נכון כשממלאים טפסים באינטרנט (כמו הרשמות, פרופילים וכו') יש אפשרות לשמור את המידע שאתה מכניס בתיבות הטקסט ואחר כך במקום להקליד אותו אתה יכול להקליד רק את האות הראשונה וזה ישלים את מה שרשמת לבד? רציתי לדעת איך מבטלים את זה כי בטעות לחצתי אישור שהדפדפן שאל אותי אם אני מעוניין להשתמש בפיצ'ר הזה.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  6. Started by abo,

אני לא יודע אם ענו כבר על השאלה הזאת אבל אני פשוט לא מוצא לה תשובה או תיעוד .. כנראה אני לא יודע איך לחפש תנושא הזה... קיצר איך אני מבטל את החלוניות מידע המעצבנות האלה ששקופצות בXP כל הזמן?! אני מדבר על אלה שקופצות עם I כזאת. לדוגמא כשאני מנתק איזה התקן USB או כשאני מחבר אותו...? תודה

7. Started by mickycohen,

אני מנסה להעביר דיסק קשיח ממחשב למחשב והמחשב והמחשב לא רוצה להעלות הוא מתחיל להעלות ואז הוא נופל באצע העליה מה שחשוב ביותר במסר הזה הוא שאני לא מעוניין לפמט את המחשב כי יש לי עליו תוכנה שאני לא מעוניין שהיא תמחק לי כי אין לי קובץ התקנה של התוכנה הזאת יש לציין שהחומרה שונה בשתי המחשבים המחשב שהיה מותקן עליו הארדיסק ושם הוא עולה זה לוח MSI מעבד 3 GIGA והמחשב שעכשיו אני מנסה להעביר אליו את הארדיסק הוא לוח INTEL G31 ומעבד של E2200 תודה רבה מראש לכל העוזרים אני מתחנן לעזרה בבקשה בבקשה

8. אהלן, הפעלתי את המחשב הישן שלי במטרה לגבות דברים ממנו ולפרמט אותו. הבעיה היא שהמשתמש שם הוא מוגן בסיסמא, ומכיוון והמחשב הזה עמד שנים במחסן, אין לי שמץ מה הסיסמא. רציתי לדעת כיצד אני יכול לאפס סיסמא ו\או לגלות מהי? האם צריך להשתמש בתוכנות המופעלות באופן BOOTABLE או איך אני עושה את זה? אודה לכל מי שיעזור לי.

• 1 תגובה
    • 3.6k צפיות
  9. Started by RON_Xxx,

התקנתי ווידוס ויסטה אולטימייט 64 ביט ואני לא מצליח להתקין כמעט כלום.. גם תוכנות שמיוחדות לויסטה 64 ביט עכשיו כשאני צורב את התוכנות ומפעיל את ההתקנה מהדיסק זה משום מה פועל... על כל ההתקנות על המחשב יש מן מגן צבעוני כזה.. מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  10. Started by yh992,

שלום לכם פרמטתי את המחשב, מחשש של וירוס מסוים שהיה. פרמטתי התקנתי את WINDOWS XP SP3 . משום מה כל פעם שאני נכנס למחשב, אני רואה רק את הרקע של השולחן עבודה לא מצליח לראות את הפריטים שעליו. מה שאני עושה זה דרך עקיפה כזו, דרך מנהל המשימות מוחק את EXPLORER ואז שוב כותב הפעלת תוכנית EXPLORER ואז אני רואה שוב הכל כתיקנו. שאלתי היא מאוד חשובה, כי פרמטתי והתקנתי כמה פעמים והבעיה חוזרת לי. אני רוצה לדעת אם זה וירוס שהספיק להכנס מקובץ מסוים. למרות שזה מאוד מהיר חח, ונדיר וקשה להאמין. או שזהו אופציה או לא יודע מה בהגדרות חלונות שעלי לתקן. תודה מראש. יניב

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  11. Started by jackofalltrades,

אני רוצה לקנות חלונות 7 גרסה OEM. לפי התנאים שלהם, חוקי להתקין גרסא כזאת של 7 רק על מחשב שאתה מרכיב ומוכר. האם אני יכול להרכיכ מחשב, להתקין עליו את הגרסא הנ"ל ולמכור, במחיר סמלי של 1 ש"ח, לאחי את המחשב והדבר יחשב לחוקי?

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  12. Started by rach75,

צהרים טובים לכולם לא יודעת מה קרה למחשב הנייח שלי ( אני עובדת בנייד כרגע) יש לו סיסמא אני מכניסה את הסיסמא הוא מראה כאילו הוא מכניס אותי (רושם את השם שלי ) ואז נפתח המסך של הדסקטופ אולם בלי שום איקון עליו מכל האיקונים שיש לי ואז נפתחת שוב התיבה שמבקשת להכניס סיסמא ואז אם אני מכניסה סיסמא שוב דסקטופ ריק רק עם תמונת הריקה ופותח לי את התיבה שמבקשת סיסמא מה קורה פה ? הסיסמא למחשב היא שלו ש אותיות בעברית בדקתי קפס לוק ושאני בעברית אבל שוב הוא מכניס הסיסמא מקבל אותה רושם לי כמה מילים יש לי אבל כשאני מקליקה על השם שלי להכנס למחשב רואים כאמור את תמונת הרקע בלי איקונים ואז מיד שוב מבקש סיסמא אשמח לעזרה לא ברור לי מה נסגר עם המחשב הזה זה מחשב עם וינדוס XP . תודה מראש והמשך שב…

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  13. Started by dannygnh,

איך ניתן להתקין ווינדוס כאשר הקובץ מקובץ winrar ולהפוך אותו שהיה דיסק bootable?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  14. Started by pukipc,

שלום לכולם, התקנתי מערכת הפעלה מחדש, win xp 32 bit, אך המחשב אינו מבצע RESTART באופן אוטומטי, מגיע למסך, המערכת מבצעת כיבוי, המסך נכבה, אך המחשב אינו עולה מחדש, רק לאחר לחיצה על כפתור ה RESET במחשב, המחשב עולהמחדש, מאותה נקודה וממשיך לעבוד כרגיל, יש לציין כי זה קרה גם במהלך ההתקנה, יש למישהו אעיון למה זה קורה? תודה מראש, משה.

15. Started by DL,

שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש ולהתקין לבד את ה Windows , יש לי דיסק של Windows XP Home Edition English אני בטוח ששאלו את זה כבר קודם אבל עשיתי חיפוש ולא מצאתי אז מישהו מוכן לומר לי איך אני מתקין את הווינדוס? שמעתי שצריך לעשות משהו בביוס כשהדיסק בפנים אבל אם משהו יוכל לתת לי צעד אחרי צעד מה לעשות אם הערות זה יהיה נהדר! דרך אגב, הלוח אם שלי הולך להיות Neo2-LS אולי זה משנה... תודה!

16. איך אני מעיף את הסמל של הסל מיחזור מהdesktop? ומחזיר לסירוגין

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  17. קניתי מחשב חדש, ואני רוצה להתקין בו ווינדוס ויסטה, קראתי כל מיני מדריכים של פירמוט של ווינדוס ויסטה כי לדעת איך ליצור מחיצה כלמור: שיהיה שני כוננים, כונן c וכונן d, וראיתי שבכל המדריכים איפה שהקטע של לבחור באיזה כונן להתקין את הויסטה תמיד מופיע רק כונן אחד ולא שתיים, אז אם מישהו יכול להסביר לי מה? איך? וכל מה שמסביב תודה.

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  18. שלום! לבן דוד שלי יש בעיה במחשב-הוא מדליק את המחשב ולאחר מסך ה welcome הרקע של שולחן העבודה עולה אך האייקונים ושורת המשימות לא עולה= אי אפשר לעשות כלום אחרי ctrl+alt+del עולה משום מה רק החלון של הCPU usage בלי אפשרות לעשות בו כלום ניסיתי לעלות בSAFE MODE אבל גם שם קורה אותו דבר... תכל'ס אי אפשר לעשות כלום הוא משתגע ומשגע אותי יש משהו לעשות? אולי איזה דרך להעלות את האפליקציה של SYSTEM RESTORE? תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  19. בויסטה יהיה יותר קל לעשות רשת ביתית מבחינת ההגדרות וכל המסביב?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  20. Started by BENNY-L,

רציתי לדעת אם גרסת ה 32 ביט תתמוך ב 8 גיגה זיכרון או שצריך גירסה 64 תודה

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  21. הנה הלינק המסביר ולא הבנתי תקטע שלהם http://www.microsoft.com/security/bulletins/200409_jpeg_tool.mspx

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  22. יש לי תוכנת מעבד תמלילים QTEX שעובדת בחלונות של 16 סיביות בזמן וינדוס 98, עכשו יש לי וינדוס XP ורוצה להתקינה, האם לא תתקע את המחשב?? ואם אפשר, אזי איך יש לבצע התקנה או להגדיר כדי שיוכל להפעילה ללא בעיות. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  23. אהלן חבר'ס.. חברה שלי בעלת מחשב דומה לשלי שמריץ כמובן XP SP2 ללא שום תוספות כאלו ואחרות. אתמול אחרי שאחינית שלה שיחקה במחשב היא גלתה שהאיקון של המחשב שלי מוצג עם האיקון של"מסמכים שלי" ואילו האיקון של המסמכים שלי מוצג עם איקון של אינטרנט אקספלורר בכלל... בגלל שאלו לא קיצורי דרך אין לי מושג איך לשנות את זה. גם כשעשיתי קיצור דרך לעניין זה לא נותן לי לשנות. כשלקחתי את האיקון הבעיתי והכנסתי אותו למשל לאחת התיקיות שעל השולחן עבודה,בתוך התקיה,האיקון הוצג כראוי (ז"א המחשב שלי עם איקון של המחשב שלי) אבל ברגע שהחזרתי לשולחן עבודה הבעיה הראשונית החלה. אשמח לתשובה ופיתרון. תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  24. שלום לכולם יש לי תקלה קטנה ומעצבנת נעלמה המעטפה בסרגל הכלים (ליד השעון) בקבלת דואר חדש ולא מצליח להחזיר אותה, יש למישהו רעיון? אופיס 2000 בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  25. האם העברת דיסק קשיח עם מערכת הפעלה שכוללת בתוכה דרייברים, שהותקנה במחשב מסויים עלולה לעשות בעיות אם אני מעביר את אותו הדיסק למחשב אחר? מדובר על מערכת XP

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.