עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Maiasony,

שלום התקנתי וינדוס על כונן חדש ואני מעוניין לפרמט את הישן (יש לי עדיין גישה לוינדוס הישן) כשאני מנסה לעשות פורמט בוינדוס החדש הוא אומר לי שהוא לא יכול לפרמט איך אני יכול בכל זאת לפרמט?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  2. Started by buuhaa,

שלום. יש לי מחשב עם ביוס שמוגן בסיסמא. יש לי 2 שאלות: 1. איך אני מבטל את הסיסמא. 2. מצאתי שאפשר לאתחל את המחשב עם דיסקט של 98 במקום סידירום (הביוס נעול-כאמור) - איך אני ממשיך משם לפירמוט ל-XP. הפקודה SETUP הרי לא עובדת תחת דוס. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by 100BATISTA,

היי! אני מנסה לעשות פורמט למחשב אבל משהו פשוט לא מסתדר לי פה הכנסתי את הדיסק לכונן איתחלתי מחדש את המחשב ופשוט הMSDOS לא עולה אני לוחץ בכל השיטות שיש F2 /ALT F5/F8/F11 וזה מעלה לי להעלות את ווינדוס בסייף מווד או להעלות אותו רגיל אני לא יודע מה קורה פה וכבר התקנתי את הווינדוס פעם אחת מהדיסק הזה לכן אני בטוח שהוא עובד עצות בנוגע לאיך להיכנס לMSDOS?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. איך אפשר לפרמט לפטופ שהגיע עם רישיון אך ללא דיסק. טוענים כי יש גיבוי התקנה על ה-HDD. איך אפשר לפרמט את ה-HDD אם הגיבוי שלו נמצא עליו? איך מבצעים את ההתקנה בעצם? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by בזיק2,

מה ההבדל בין פירמוט למחיקה, ולמה פירמוט לוקח הרבה יותר זמן?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by fux,

שלום לכולם המצב שלי ככה הרד דיסק אחד של 40 ג'יגה. יש לי כונן FAT32 שעליו יש מידע מאוד חשוב, ועוד מחיצה של לינוקס{לינדוס אם זה משנה}... אני לפרמט את המחיצה של הלינוקס אבל אני לא יכול כי הוא לא מזהה לא אותה... לא בבוט של ווינדוס 98 {במצב של דוס} בבוט של אקס פי אני מצליח להתקין והכול אבל שאני מתבקש לעשות ריסט עולה לי הלינוקס כרגיל הוא לא ממשיך לי את ההתקנה איך אני ימפרמט את המחיצה ? מבלי לגעת במחיצה של הנתונים השנייה ! תודה ויום טוב לכם!

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  7. המחיצה עליה יושבת מערכת ההפעלה מפורמטת אצלי ב NTFS. יצרתי לה גיבוי בעזרת תוכנת ACRONIS TRUE IMAGE.ככה אני יכול להעלות מערכת חדשה ונקיה בלי לשבת מחדש ולהתקין תוכנות על גבי תוכנות. אבל,כאשר אני מחליט שהגיע הזמן להעלות גיבוי,אני מעדיף לפרמט קודם את המחיצה,(אם כבר מעלים גיבוי נקי,למה לא לפרמט קודם,ולהפטר סופית מכל מיני וירוסים ורוגלות...). הענין הוא שאין לי אפשרות לפרמט דרך דיסקט פירמוט,כפי שהוצע כאן,כי דיסקט כזה עובד רק ב FAT32 ואצלי המחיצה מפורמטת,כאמור,ב NTFS. אז מה שאני עושה,זה מפרמט את המחיצה דרך דיסק ההתקנה של הוינדוס.רק שאז,ברגע שהפרמוט מסתיים,תהליך העתקת הקבצים מתחיל,למרות שאין לי כל צורך בכך....הפיתרון שלי הוא להוציא את הדיסק בזמן שהוא מתקין, וללחוץ על QUIT.... מישהו…

• 4 תגובות
    • 4k צפיות
  8. שלום רב, איך אני מפרמט מחיצה שבה לא מותקנת מערכת ההפעלה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  9. שלום. אני מוכרחה לציין שזו לא פעם ראשונה שיש לי את הבעיה הזו ואשמח לעזרתכם. במחשב הותקן XP מעבר ליכולותיו אז החלטתי לפרמט ולהתקין 98. הכל עבר בפירמוט באופן תקין אולם לא ניתן היה לאחר מכן להתקין 98. מסתבר שלמרות שפירמטתי ל98 המחיצה נותרה NTFS . איך זה ייתכן ? האם הפירמוט לא משנה את מערכת הקבצים ? אז מה עושים עכשיו ? תודה רבה.

• 26 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by rorlich,

שלום לכולם חג שמח ברשותי מחשב AMD athalon 64 + win xp home edition עכשיו ברצוני לפרמט את המחשב.... אשמח אם תסבירו לי איך אני עושה את זה... בתודה מראש, שגיא.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by yoniby,

שלום, ברצוני לפרמט את המחשב מכיוון שהוא איטי לאחרונה ועושה מספר תקלות. פירמטתי אותו לפני מספר חודשים בעזרת חבר אך הוא אינו יכול לעזור לי כרגע. רציתי לדעת איך אני מפרמט מחשב עם ווינדואס אקס פי אשר פועל תחת NTFS. אם מה אני מכין דיסקט איתחול? ומה צריך לעשות אחרי זה? הדיסק הוא בווטאייבל דרך אגב. תודה, יונתן.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by galitalker,

היי אני רוצה לפרמט מחדש את המחשב שלי..למחוק הכל וכמובן לגבות על usb כי המחשב שלי עושה מלא בעיות מוזרות אז אולי זה יעזור אני צריכה כמה הסברים.. איך עושים זאת ואיך מתקינים ווינדוס יש ברשותי את הקוד(אני מקווה שזה זה)כי יש לי ווינדוס אמיתי תודה

• 9 תגובות
    • 981 צפיות
  13. Started by rbu99fm,

יש לי מחשב חדש, הפירוט רשום למטה... התקנתי לו Windows XP - Home Edition, זה מה שיש לי (אני יודע ש- Pro יותר טוב)... מאז שהתקנתי את ה- Windows יש המון בעיות... אני רוצה לפרמט שוב, אך בצורה נכונה... הבנתי שיש וירוסים שלא יורדים בפירמוט רגיל, משהוא שקשור לחלוקה מחדש של הדיסק הקשיח... אם תוכלו להדריך אותי בפרמוט נכון + התחברות בטוחה לאינטרנט אני יודה לכם... יש לי גם אנטי וירוס נורטון 2004. הבעיה העיקרית היא וירוסים + SpyWare. בעיות נוספות: המחשב לא מצליח להכבות כאשר אני מחובר לאינטרנט אם אני מתקין SP2 אני בכלל לא מצליח להתחבר לאינטרנט... תודה מראש, שי ויצמן

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  14. Started by taotao,

יש לי מחשב ישן פנטיום 3 800MHZ עכשיו אני רוצה לעשות לו פורמט מותקן בו וינדוס XP HOME EDITION עכשיו אין לי תדיסק של וינדוס כי אני לא רוצה להתקין בו אני רוצה למחוק אותו ולהשתמש בו בטור סתם ארדדיסק איך אני מפרמט אותו? עשיתי F8 לפני שעולה המחשב ואין לי תאופציה לפורמט מה עושה??

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור. מותקן לי במחשב הנייד שלי מערכת הפעלה 7. כשהתקנתי את מערכת ההפעלה הזו התקנתי אותה מבלי לדעת כ 32ביט כשהמעבד שלי הוא 64 ביט ולכן אני צריך להחליף אותה. את זה הצלחתי לעשות בעזרת שדרוג המערכת אבל אני מעוניין לפרמט את ההארד דיסק כולו. להתחיל התחלה חדשה. ואין לי מושגגגג איך לעשות את זה. פירמטתי המון מחשבים ואפילו התעסקתי בזה לפרנסתי במשך תקופה. אבל במערכת ההפעלה הזו אני פשוט לא מצליח למצוא דרך לפרמט. אז לסיכום החפירה הארוכה הזאת - אני אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי איך לפרמט את הדיסק הקשיח שלי בוינדווס 7. ושאלה קצרה נוספת - במידה ובאמת אצליח לפרמט את המחשב לגמרי - כשארצה להתקין את וינדווס 7 מחדש זה יהיה אפשרי להתקין אותו על הארד דיסק …

• 18 תגובות
    • 5.5k צפיות
  16. Started by netanel1234,

שלום, אני רוצה לפרמט את המחשב נייד שלי HP שבא עם סריאל של WIN 7 HOME איך אני מפרמט ומשתמש שוב בסריאל? איך אני מגיע למצב התחלה כמו שקניתי את המחשב? תודה!

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by LielZ,

שלום יש ברשותי נייד של ASUS G73JH הוא עושה לי בעיות ממש רציניות נתקע נכבה לא מגיב , אני משתגע בתור אחד ששונא לפרמט החלטתי ללכת על זה בלב שלם עכשיו הבעיה היא , איך לעזאזל אני מפרמט את המחשב הזה? אני משתגע חיפשתי בפורומים בחול אני לא מוצא תשובות זה המחשב אם זה עוזר למישהו http://usa.asus.com/Notebooks/Gaming_Powerhouse/G73Jh/

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by shaithebest,

שלום חברים, מדובר במחשב נייד של דל סטודיו מעבד I7 עושה BOOT רגיל והוא כביכול מתחיל בפירמוט עד שהוא נתקע עם מסך כחול שאומר שנגרמה קריסה!!! מאיפה נובעת הבעיה?? האם זה BAD SECTORS בהארדיסק??? כי הכונן הקשיח חדש תודה לעוזרים

19. היי, אני עובד עם מערכת ויסטה business שמותקנת על מחשב החברה. במחשבים הנידים אין דיסק מצורף ואני רוצה למעשה לפרמט אותו או להחזיר אותו למצב 'חדש'. כמובן הוא איטי ברמות מטורפות וצריך להחזיר את השפיות דחוף. איך אני מפרמט אותו במצב הזה ללא דיסק ו/או האם אפשר להחזיר אותו למצב של הגדרות יצרן. תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by maors3,

מעוניין לפרמט את המחשב לXP בעיברית עכשו מותקן עלו XP HOME באנגלית איך עושים זאת? האים זה מסובך?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by xgamer,

שלום רב. לדודה שלי יש מחשב, עכשיו אני מתכוון לפרמט אותו וראיתי שאין את המסף השחור הזה בהתחלה אלא תמונה כזו של החברה. איך אני נכנס לביוס משם? זה כמו בחלק מהמחשבים הניידים (או כולם) שיש תמונה כזו ואז ישר עולה המסך של הטעינה של הווינדוס. תודה רבה לעזורים.

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  22. Started by UV1,

שלום, יש לי מחשב נייד בן שלש בערך מסוג LG X110 הוא בא עם XP אין לי את התעוד. הוא משמש רק לגלישה בזמן האחרון הוא נהיה כבד והוא נתקע כל הזמן חשבתי שהגיע הזמן לפרמט. אני יודע שבניידים של IBM ההתקנה יושבת על המחשב כך שבלחיצת כתור חוזרים ל day one - אולי מישהו יודע אם זה קיים גם ב LG? דבר שני המעבד זה אינטל אטום עם 1GB זיכרון האם יש מצב להתקין WIN 7 או שזה יהיה בלתי נסבל? אני די מתעב את ה XP ואת ההתקנה של הדרייברים איתו.. הייתי שמח להמנע מזה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by y42r,

ברשותי נייד THINKPAD R40 עם חלונות XP-PRO חוקי אך עם הרבה בעיות ולכן אני עומד לפמרט אותו ויש לי 2 שאלות: 1-האם יש דרך להתקין מערכת חלונות XP בתולה ללא הדיסק התקנה שחסר לי (דרך הכפתור הכחול) ? 2-יש לי את ה-PRODUCT KEY של החלונות החוקי שלי (על מדבקה). אם אתקין מערכת לא חוקית, איך אני רושם את הרשיון שיש לי ב(אקטיבציה) והופך אותה לחוקית ?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  24. Started by yossefk,

אני רוצה לדעת עם הפירמוט בפנטיום 3 זהה ל4 אם זה אותו פירמוט בלי בעיות ואם אין בעיה לשים על פנטיום של XP SP3 ? תודה לעוזרים :]

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  25. Started by et_gershon,

מישהו בבקשה יכול להגיד ל באיזה חלק של הפירמוט אני בוחר איזה מיחצה לפרמט, כי אני רוצה להיות בטוח שאני ייפרמט רק את c בתודה,איתי

• 2 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.