Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי רק לשאול אם MUI של PRO יתאים ל HOME?...ובנוסף האם זה יתאים לwindows שיש לי בULCPC שלי...(ACER aspire one)...בבקשה תגיבו בהקדם תודה רבה לכולם
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
כרגע יש לי ווינדוס 7 ואני מעוניין לשדרג לווינדוס 11. יש ל מעבד intel core i3 4130 רשום באתר של מיקרוסופט שצריך כרטיס מסך עם תאימות ל-DirectX 12 ואילך, עם מנהל התקן WDDM 2.0. יש לי DirectX 11. האם כדאי להתפשר על ווינדוס 10?
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר הורדת עדכון KB979202 (קשור ל-silverlight) המחשב נכבה וכל הניסיונות לבדיקה עצמית של ה-recovery tool של windows 7 הובילו לבעייה ב-system integrity. מס' ניסיונות להשתמש בנק' שחזור וב-image גם לא עבדו. כרגע המחשב בתיקון ושם אומרים לי שצריך להחליף לוח אם ודיסקשיח, אבל לי זה נראה מוזר כי windows מצליח להעלות את תוכנת ה-recovery. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
בצל האירוע המתקרב של מיקרוסופט למערכת ההפעלה הבאה, אנחנו מקבלים הצצה לחבילת האופיס בגרסתה ה-16 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%99%d7%a1-16-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a4%d7%aa-%d7%a2%d7%9d-%d7%92%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%a9%d7%97%d7%95%d7%a8%d7%94-%d7%95%d7%a2%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%a6%d7%9e%d7%95%d7%93/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אך אני מקליט או שומר את מה שאני רואה ב-MEDIA PLAYER מיקרוסופט ?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אז ככה כל פעם שיש חלון והכותרת בעברית, אז במקום העברית רואים גיבריש מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום . יש לי שאלה לגבי תקיות , נניח אני מעביר תקיות מ disk on key למחשב ובדיסקטופ וזה מראה לי שגיאה שם ארוך מדי אתה לא יכול להעביר ואומנם בכונן d זה מעביר חלק , אבל יש עם זה עוד בעיה שאני משנה שם פתאום הערך של התקייה קופץ מ47 מגה ו 447 קילובייט איך זה יכול להיות משהוא מוזר במחשב ?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אני רוצה שיופיע המנהל משימות ולא התפריט שמופיע
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
היי, אני מריץ WIN7 64bit וחלק מהפקודות ב-cmd לא עובדות לי. לדוגמא - NET TIME לא עובד לי כי הסרביס שלו לא דלוק. אני אשמח להסבר קצרצר איזה סרביסים אחראיים על הפקודות שתחת NET ולמה ב-WIN7 הם לא דלוקים בדיפולט. לגבי NET TIME ספציפית - עברתי על כמה סרביסים ולא מצאתי את הסרביס שמריץ אותו. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני פותח יותר מחלון אחד באקספלורר הוא עושה לי send error או dont send ואז הוא סוגר אותו איך מונעים את זה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אולי זאת שאלה קצת מפגרת אבל זה משגע אותי... רציתי לשאול אם יש דרך שהחלונות באקספלורר יפתחו בגודל מלא... הכוונה אם אני לוחץ על קישור קליק ימני ופתח בחלון חדש שיפתח בגודל מלא... זה נפתח לי מן ריבוע קטן קטן ומעצבן... תודה רבה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום, טוב אז ככה יש לי ווינדוס אקס פי והוא התחיל לתת לי את ההודעות האלה של העוד דקה סוגר וזה בקיצור יש את התולעת וחוץ מזה שזה חלק קטן יש מלא מלא בעיות, לוקח שעהעד שהמחשב פתח וזה לא בגלל מלא תוכנות שעולות ויש בעיות באינטרט כשאני כותב אתר ועושה אנטר זה לא עובד אבל נגיד אני מגדיר את גוגל לאתר בית ואז אני מחפש אתרים ונכנס. יש עוד באגים של הפעלת תוכנות, פתאום הוא סוגר לי אותם. בקיצור ניסיתי לפרמט אבל הדיסק היה הרוס, הורדתי אנטי ווירוס שמתי פיירוול מה צריך לעשות? אני ממש מיואש בבקשה תעזרו לי בתודה ותקווה, גיא
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
הורדתי את כל ההגדרות אבטחה למינימום ועדיים זה לא מסתדר... מישהו?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
ahalan yesh li windows 7 huki ! shekaniti veoved cvar kama hodashim tovim. ahoti haita bamahshev vehi amra shepitom ze rasham la she hawinndows lo huki vekol hamasach nehia shahor vehitkaba hamachshev. meaz hawindows lo ole ' ani lo mazliah laasot repair o lefarmet ' yesh letzayen shegan hlinux shemutkan bamachshev lo ole veachshav nichnasti melinux 7 sheyesh li al disk. ma yechola lihiot habaya ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי הורדתי מאתר מיקרוסופט את הקובץ המלא של SP2 למערכת עברית והפעלתי אותו, לקראת סוף פריסת הקבצים לספריה הייעודית התקבלה הודעה שקובץ SP2.CAB הנמצא תחת I386 (בערך כ-19 מגה) פגום. בדקתי בעזרת WINRAR ואכן הוא פגום, ניסיתי גם להשתמש באופצית תיקון של WINRAR ולא עזר. 1. איך פותרים את הבעיה הזאת? 2. בהנחה שיציעו לי כאן להוריד את SP2.CAB שוב, אז מהיכן יש להוריד אותו? נ.ב. נראה לי שהקובץ הנ"ל הגיע מאתר של מיקרוסופט ב-WINDOWS UPDATE מפני שבתחילה ניסיתי להוריד אותו משם בדרך המקובלת אך בגלל בעיות תקשורת במהלך הפעולה (לאחר שסיים להוריד ובניסיון להתקין) החלטתי לוותר על הרעיון ולהוריד את כל הקובץ (הענק 259 מגה) מאתר מיקרוסופט ולהתקין ישירות מהדיסק הקשיח וכאן בשלב זה נתקלתי בבעיה. אודה…
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. הבעיה היא שפתאום נעלמו מהעזרים את ה SNIPPING TOOL וצייר, עוד כל מיני תוכנות כאלה. השאלה שלי איפה נמצא ב VISTA הוספה והסרה של התוכנות האלה כמו שהיה ב XP ב ADD REMOVE PROGRAMS? ואם מישהו נתקל בתופעה המוזרה הזאת? תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 11-08-2009, 00:53:55 יש למישהו מושג?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום, מערכת ההפעלה ווינדוס 7 לא הצליחה לעלות וביקשה דיסק אתחול בשל תקלה בקובץ של מערכת ההפעלה. לאחר התקנה מחדש של הווינדוס ותיקון הבעיה, נעלמו נתונים אישיים כמו תמונות וכו'.. נוצרה תיקיה חדשה windows.old שהיא בעצם מערכת ההפעלה הקודמת. האם יש אפשרות למצוא איכשהו את הקבצים שנעלמו ? תודה, שלומי
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום. אני לא בטוח שזה המקום המתאים לשאול אבל אשמח לקבל תשובה או הפניה למקום מהתאים כיום אני מתקין את מערכת ההפעלה במחשבים בעבודה דרך דיסק און קי (אימג' XP שמתאים לרוב המחשבים) והייתי רוצה לשנות את התפריט ההתקנה כך שיציג לי אפשרות להוסיף אפשרויות להתקנה של מערכות הפעלה נוספות (WIN7) אבל באותו תפריט ושאני אוכל לבחור איזה מערכת להתקין יש דרך לעשות את זה? חיפשתי ומצאתי אפשרות של bartPE אבל הבנתי שזה מתיחס ל XP אני צודק? אשמח להכוונה בנושא אם יש תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב ובטעות התקנתי 2 ווינדוסים (כול אחת על מחיצה אחרת). תיקנתי את הטעות ועכשיו יש לי רק ווינדוס אחד. ובכול זאת כול פעם שהמחשב עולה הוא מבקש ממני לבחור איזה ווינדוס יעלה, איך אני גורם למסך הזה להעלם? תודה לעוזרים! תמונה: http://www. siz. co.il/my/q0wwymdmzknz.jpg
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
לפעמים קורה לי כשאני לוחץ על איקון בווינדוס למשל זה מסמן לי עוד איקונים בעת ובעונה אחת או שזה מסמן לי כמה קבצים בלחיצה אחת והדרך היחידה לפתור את הבעיה זה ללחוץ על ctrl+shift הימני ולאחר מכן על ctrl+shift השמאלי... זה ממש מעצבן ... הבעיה קורת בזמן רנדומלי לחלוטין! למישהו עוד זה קרה?
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
נדפק לי הכונן דיסקטים ואין לי boot של win98.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני על WIN 7. חיברתי למחשב התקן USB חדש ומערת ההפעלה לא מצאה את הדרייבר המתאים בשבילו. היא הציעה לחפש באינטרנט דרייבר מתאים ואני כמו טיפש הסכמתי (במקום לשלוח אותה לדיסק של היצרן). windows חיפשה ומצאה דרייבר שלטענתה הוא מתאים והתקינה אותו. מאז ההתקן לא עובד. כשאני מנתק ומחבר אותו מחדש למחשב לא מתבצע חיפוש דרייברים ואני לא בטוח שהוא מזוהה בכלל במערכת ההפעלה. איך אני מוצא ומעיף את הדרייבר השגוי (כנראה) שהותקן כדי שאוכל להתקין את הדרייבר הנכון ? פעם גם ראיתי תוכנה שיודעת לסרוק ולהראות את כל הדרייברים שיש במחשב אבל שכחתי איך קוראים לה. מישהו מכיר תוכנה כזאת ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי את ויסטה על כונן D ועל כונן C מותקן XP וכל פעם שאני מנסה למחוק את תקיית הויסטה אני מקבל הודעה שאי אפשר למחוק את התקייה ופרמוט לא בא בחשבון...מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
היי, האם מישהו נתקל בתופעה דומה? התמונות שאמורות להופיע בגאדג'טים מוצגות כאיקס אדום. רצ"ב תמונה.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-