Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני סטודנט בטכניון ומתחבר לאינטרנט שם דרך הרשת הטכניונית. כחלק מגזרות חדשות של מרכז המחשבים בטכניון הוחלט השמת אפלט מרגל (של חברת forescout) לכל המחשבים של משתמשי המעונות (גם אם זה מחשבים פרטיים). האפלט בודק עדכונים של מערכת הפעלה ואם קיים אנטי וירוס מעודכן (נותנים לנו אפשרות להריץ רק 4 סוגים גרועים כמו נורטון מקפי, אך קספרסקי ונוד לא מותרים). אני לא רוצה להסיר את הנוד שברשותי. לא יהיה ניתן לגשת לרשת ללא התקנת האפלט והוא מותקן רק על מחשבים מבוססי חלונות. עכשיו נאמר לנו שמשתמשי לינוקס לא ידרשו להתקין אותו והפרוצדורה הזו לא קיימת עבורם. האם יש דרך להשתמש בפיירפוקס דרך חלונות והאפלט יחשוב שהמערכת הפעלה היא לינוקס כדי לעקוף את האפלט? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אחרי גלישה באינטרנט נפתח לי כל הזמן פיירפוקס מעצמו ואני לא יודע מה פותח אותו חיפשתי עם התוכנה Hijackthis ולא מצאתי משהו מוזר (הכל SAFE) בדקתי עם Pestpatrol מחקתי הכל ועדיין הבעיה נשארה בנוסף לזה כל הזמן קופצים לי פרסומות על המסך(MACROMEDIA) . איך אני יכול להתחקות אחר הגורמים לבעיות האלו?????????????
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן שמותקן עליו XP, ואני רוצה לפנות קצת מקום בHD באופן זמני. אני רוצה למחוק כמה קבצים זמניים - ורוצה לדעת מה מומלץ: סבבה, אני אבטל את המצב שינה כדי לשחרר את ה-hiberfil.sys ואצמצם את הזיכרון הוירטואלי (זה יקטין מיידית את ה-pagefile.sys?) אבל מה עוד אפשר לשחרר? יש לי ספריית _restore - איך אני מוחק תא הנקודת שחזור הזו כדי למחוק את זה? ספריית MSOCache - מה זה? יש לי את זה על שתי מחיצות - למה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מזמן עשיתי פורמאט למחשב. יש לי מחיצה © בגודל 5GB ששם גם אני התקנתי את הXP וכמה תוכנות חשובות אחרות OFFICE NERO וכו'. תמיד השתדלתי לשמור עד 1.5 GB פנויים ב C. היום אני מגלה שיש לי משהו כמו 900 MB פנויים עשיתי חיפוש וגיליתי שאני צריך להפטר מה TEMP FILES (לא בעיה) גילתי שיש לי ב C קובץ ענק pagefile.sys האם אני יכול למחוק אותו אני? (יודע שזה קובץ מוסתר) בנוסף לקח אני יודע שאני יכול למחוק איכשהו את הRESTORE POINTS (שגם יפנו לי קצת מקום). אני יצור נקודת שיחזור אחת ואת כל השרא ימחוק, איך אני עושה את זה? תודה L.A
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! אני יודע שיש תוכנות שהwindows xp מפעיל שאין לי שימוש בהם! ורציתי לדעת איך אני מבטל אותם! תודה! ;D
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לאח שלי יש בעיה ב XP המחשב עובד בשנה האחרונה טוב מאוד אתמול התחיל לעשות בלו סקרין על IRQL NOR LESS OR EQAL הוא שלח לי את ה DUMP FILE והתקנתי את הפאק טול של ויינדואס XP על הויסטה שלי ולא כל כך הבנתי מה היא הבעיה מהקובץ הוא מצורף [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום, מצ"ב קובץ ZIP ובתוכו קובץ minidump... מישהו יכול לעזור לי בפיענוח תקלה של מסך כחול מתוך קובץ minidump ? ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. הרבה פעמים קורה ש-Explorer.exe קורס, ואז כל החלונות של Explorer נסגרים וכל האייקונים ב-Traybar נעלמים (התוכנות עצמן ממשיכות לרוץ ברקע), מלבד האייקונים של האנטיוירוס, הפיירוול והשפה. יש אפשרות להחזיר את האייקונים שנעלמים מבלי לסגור את התוכנות ולהפעיל אותן מחדש, לאתחל את המחשב או לעשות Log Off? ??? הבנתי שאפשר להגדיל את היציבות של Explorer.exe (על חשבון גודל הזיכרון) ע"י יצירת תהליכים נפרדים של Explorer.exe עבור ה-Desktop, ה-Taskbar והחלונות של Explorer, במקום תהליך אחד Multithreaded שמכיל את כל החלקים השונים של Explorer. 8) יש אפשרות לעשות את זה באמצעות ה-Registry. יצרתי ב-Registry במפתח [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צהריים טובים, רציתי לשאול את דעכתם לגביי עבודה עם שתי מערכות הפעלה במחשב P-D 64 ביט. אני כרגע עובד על 32 ביט במחיצת C, ואני מתכנן לעבור למע' 64 ביט האם כדאי לי ליצור עוד מחיצה נפרדת למע' 64 ביט או שניתן להתקין על אותה מחיצה בה נמצאת 32 ביט? אם לא, האם כדאי ליצור עוד מחיצה נפרדת ל 64 ביט? (יש לי 160 GB לא מפריע לי המקום..) בתודה מראש (!) וסופשבוע נעים, דור
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום! יש לי 2 דיסקים קשיחים ואחד מהם הייתי רוצה לפצל ל-3 ג'יגה בלבד שעליו תותקן חלונות רציתי לדעת איך עוושים זאת? והאם יש אפשרות לעשות זאת ללא מחיקה של קבצים בדיסק קשיח..? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, עד לא מזמן היו לי בOUTLOOK , שלושה חשבונות אימייל, אחד מהעבודה, ושניים HOTMAIL, כאשר בעץ של ה outlook כל חשבון קיבל מקום משלו, עם INBOX ושאר התיקיות שלו. עכשיו, עשיתי אינטרנט מהיר (013) וקיבלתי אימייל חדש, שהותקן לי אוטומטית לאווטלוק ברגע שהתקנתי את החייגן, ואת האימייל הזה, והאימייל של העבודה, אני מקבל ל INBOX אחד, של החשבון הראשי (LOCAL FOLDERS) אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי, איך להפריד את העסק, כך שלכל אימייל יהיו תיקיות שלו. יש לי בעקרון ידע רחב במחשבים, בחלונות ובהגדרות, אז אפשר לדבר איתי במושגים טכניים. בתודה מראש, אריק.
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
להרבה אנשים יש 2 כוננים.. מן הסתם כולם יודעים על מה אני מדבר, איך אני יוצר עוד כונן כזה? כי אני רוצה לשים שם את כל הדברים שאני לא רוצה שיעלמו לאחר שאני מפרמט את כונן C. תודה מראש! ;D
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ויש לי win xp pro 32bit ורציתי לדעת איך אני יכול בהתקנת הוינדוס בהתחלה לפצל את הכוננן שלי ל 3 מחיצות שונות(כלומר לא אותו גודל) אם אפשר להוסיף תמונות? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה היא Windows XP. יש לי שני דיסקים קשיחים פיזיים. כרגע על כל דיסק יש מחיצה אחת. על הדיסק הראשון שמזוהה יש מחיצה בשם C ועל הדיסק השני שמזוהה יש מחיצה בשם E. מערכת ההפעלה מותקנת על E. אני רוצה לפצל את C לשתי מחיצות. יש לי את כל המידע מגובה על E ולכן לא זאת הבעיה. ככל שאני יודע בשביל לפצל את C אני צריך קודם למחוק את C ואחר כך ליצור שתי מחיצות חדשות. הבעיה היא שכשפתחתי את Disk Management ראיתי ש- C מסומנת כמחיצת מערכת ואני לא יכול למחוק אותה. האם יש איזושהי דרך לפצל את C למרות שהיא מחיצת מערכת?
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב AMD מעבד 2.15 , כרטיס מסך raedon 9250 128 , זיכרון 1gb מערכת הפעלה win xp pro pack 2 המחשב שלי מחובר לטלוויזיה lcd בכניסת dvi , אני נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך ופיצלתי את השולחן עבודה ל2 החלק העליון שלו בטלוויזיה והתחתון במחשב.. עשיתי את זה כי יש לי כרטיס לוויני שאני צופה בו בטלוויזיה ובחלק התחתון אני במקביל גולש באינטרנט ומפעיל תוכנות... הבעיה שלי כזאת: יש תוכנות כמו מדיה פלייר ותוכנות נוספות שעובדות על מסך שלם וכך יוצא כשאני עושה באופצייה של התוכנה מסך מלא היא מחלקת לי אותה בין שני המסכים(התחתון,העליון) השאלה: האם יש אפשרות שתוכנות שעובדות על מסך מלא יעבדו על אחד המסכים בלבד? נ.ב תוכנות אקספלורר (דפדפן) ושאר התוכנות שעובדות על חלונות יש אפשרו…
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדריך שיסביר איך מפרמטים מחשב,האם מישהוא יכול לתת לי קישור? יכול להיות גם באנגלית. תודה.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם! המחשב שלי עושה לי בזמן האחרון יותר מידי בעיות, והגעתי למסקנה שהוא הגורם לכך שהאינטרנט שלי מתנתק כל פעם. הוא גם עושה עוד בעיות עם משחקים ולפעמים הוא עושה ריסטארט מעצמו. אז החלטתי שאני רוצה לפרמט אותו. אני יודע לפרמט ויש לי את הדיסק התקנה של ה- XP. השאלה היא איך אני יכול לפרמט ולגבות את כל המידע שיש לי עכשיו? כלומר, השירים, המשחקים, והדברים שאני צריך, נמצאים בכונן E, ואני יכול להעביר גם לכונן הזה עוד דברים חשובים שאני צריך לשמור. ואז אני אוכל לפרמט רק את כונן C. אם אני אפרמט רק את C המידע בכונן E ישמר נכון? והאם אני צריך לעשות פירמוט מלא לכונן C או פירמוט קצר יספיק? תודה רבה לכל העוזרים, יום טוב.
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום אני עם אותו מחשב כבר 3 שנים בלי לפרמט...עד עכשיו נמנעתי כי לא רציתי להכנס לבלאגן של לגבות ואז להתקין הכל מחדש, אבל עקב איטיות שכבר הפכה לבלתי נסבלת החלטתי לפרמט הבעיה היא שאני לא יודע איך לעשות את זה... אז יש לי כמה שאלות: 1. מה צריך לגבות חוץ מקבצים אישיים ? 2. איך מפרמטים ?? 3. איך להתקין ווינדוז ? 4. איזה הגדרות, עדכונים, תוכנות וכו' צריך להתקין אחרי הפרמוט ? אני מאמין שיש איזה מדריך שמסביר את הדברים הנ"ל אבל ערכתי חיפוש ולא מצאתי.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: אני רוצה לפרמט את המחשב, יש לי ווינדוס אקספי אבל, כשאני מכניס את הדיסק לכונן הוא לא מתחיל את ההתקנה למרות שהוא מקבל ממנו את הboot אמרו לי להריץ memtest, הרצתי, ולא היו שום בעיות (אני מקוה) איך אני יכול לפרמט את המחשב בדרך אחרת? או להגיע לfdisk. נכון לעכשיו אני לא יכול לקבל boot מהסידירום
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
השאלה שלי זה אם אני יכול לפרמט רק את המחיצה של הוינדוס?מחיצה c אם אפשר גם הוראות איך עושים את זה בדרך כלל שאני שולח את המחשב למעבדה כדי שיפרמטו לי הוא אומר לי שים את כל מה שאתה צריך על כונן d יש לי שני כוננים c ו d ויש לי רק הארד דיסק אחד! זה פעם ראשונה שאני רוצה לנסות לפרמט לבד ובגלל זה אני שואל? את כל מה שאני רוצה שיישאר שמתי בכונן d עוד שאלה זה למה אני צריך שיהיה לי דרייבר של לוח אם או של כרטיס מסך? מה הם לא יעבדו אחרי שאני יפרמט? במילא אפשר להוריד אחרי זה דרייבר עדכני מהאתר של nvidia כרטיס מסך וללוח אם אני לא יודע? ואני מפרמט xp ומתקין xp תודה מראש לכולם!
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
היי יש לי מחשב של אולטרבוק החדש של אסוס בהתחלה הוא היה פצצה!! היום... אני מתחרפן!!! בכל מקרה אני חייב לפרמט אותו, הבעיה שאין לי מושג איך ומה... וגם שזה מחשב דק בלי כונן דיסקים, יש למישהו מושג איך לעשות את זה? מישהו אמר לי שאסוס מתקין אוטומתית דרייברים ווינדוס? מישהו שמע על זה? בכל מקרה אשמח לקבל כל עזרה שהיא תודה מראש (אם אפשר בשפה ברורה אני לא משהו במחשבים)
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
לפני כמה ימים פירמטי את המחשב. קבעתי את כל ההגדרות של השפה בעיברית בהגדרות שפה אבל עדיין המחשב באנגלית מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין לינוקס וזה.. בסוף זה הגיע למצב שבבוט שאני בוחר בלינוקס יש שגיאה והוא לא עולה, וגם שאני בוחר בווינדאוס הוא לא עולה. אז מחקתי את המחיצה של הלינוקס ופירמטתי אותה מחדש לNTFS, והתקנתי על המחיצה ווינדאוס. עכשיו יש לי את הווינדאוס הישן בC, ואת החדש בF. הבעיה שעכשיו אני לא מצליח לפרמט את C כי הDISK MANAGEMENT מזהה אותו כSYSTEM (ואת F כBOOT) אז אי אפשר לפרמט. מה עושים? תודה רבה, זה די דחוף.
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי על המחשב 3 פרטישנים: C : 98SE D : 2000pro E : XP 98SE גוסס וצריך פירמוט. האם מספיק להעתיק את ה BOOT.INI ל D לפרמט ,להתקין 98 ולהחזיר את ה boot.ini ? אני לא יכול להרשות לעצמי לעבד את המידע על D,E ! אז אשמח לקבל תשובות רק ממי שביצע את זה בעבר ... תודה מראש ! ???
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-