Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש - E7500 , זיכרון 2GB התקנתי על המחשב XP (מחשב של סבא, בגלל זה לא 7 בשביל לא לסבך סתם) המחשב עבד בסדר למשך כשבועיים עד היום. ניסיתי להפוך את החייגן לאוטומטי ( היה צורך ללחוץ על החייגן בשביל להתחבר והוא רצה שזה יעבוד אוטומטי) מסיבה מוזרה מאז שעשיתי את זה לוקח למחשב הרבה יותר זמן לטעון את התוכנות הראשוניות (רק אנטי וירוס, ווסת רמקולים ודרייבר של הכ.מסך של אינטל) לוקח משהו כמו 2-3 דקות עד שהוא מגיב למשהו. החזרתי את החייגן שיהיה לא אוטומטי וזה נשאר ככה תקוע. אתה לוחץ על הכפתור של הפייפוקס ולוקח לו דקה שלמה עד שהוא בכלל מגיב, ולחייגן לוקח אפילו יותר זמן להגיב בשביל להתחבר. האופציה האחרונה שלי היא עכשיו לפרמט, ניסיתי להשתמש באיזה תוכנה של ווינדוס שאני לא זוכר את …
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
אהלן! הבעיה היא כזו - המחשב שלי בזמן האחרון (שבוע~) התחיל לעבוד לאט בהפעלה, פעם הייתי יכול לעבוד עליו ישר כשהפעלתי אותו (כשיש משהו כמו 7 דברים בסטארט אפ - וגם עכשיו זה ככה, אני עוקב אחרי זה שיישארו רק הדברים החשובים בסטארט-אפ), והיום הוא פשוט איטי מאוד למשך שתי דקות~ מהרגע שהוא נכנס לווינדוס. מה גם, שלאחר שעתיים בערך שאני לא עובד עליו, לא משנה על מה אני לוחץ (IE למשל) - הוא פשוט נתקע. העכבר עדיין זז, יש את הסמל של שעון החול של ויסטה - עיגול כזה שמסתובב, ואחרי דקה וחצי או שתיים יש פשוט מסך שחור שעדיין אפשר לראות בו את העכבר ולהזיז אותו, ואני חייב לרסטרט. מוכר? אני רוצה לעשות סריקת וירוסים, אבל המחשב בטח ייתקע לי באמצע... לא זוכר מתי פעם אחרונה עשיתי סריקת SPYWARE וכאלה, מא…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה נכון שכדאי לא להתקין שום תוכנה בכונן C ז"א לתת רק לווינדוס להיות שם? אם לי יש 20 ג'יגה בכונן C ועכשיו אחרי כל התוכניות שמותקנות בו (עם הווידוס כמובן )נשארו לי 13 זה יהיה פחות טוב מזה אם הווינוס יהיה מותקן רק הוא על הכונן הזה? המערכת תעבוד מהר יותר או שזה לא משנה כי נשארו לי 13 ג'יגה שזה הרבה?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
מצרף כתבה בעניין 128 BIT באם יש סיכוי לזה ? http://news.softpedia.com/news/128-bit-Windows-8-and-Windows-9-Explored-by-Microsoft-123691.shtml האם משהו שמע על מעבדים עם 128BIT ?
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
זה כבר כמה ימים ככה, שפשוט לוקח למחשב המון זמן (בערך 10 דקות) לעלות לגמרי. יש כבר את הDESKTOP על הצג אבל אי אפשר לעשות כלום עד שהמחשב לא עולה עד הסוף, יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם בשעה טובה ומוצלחת (ובלי עין רעה 555 בן פורת יוסף) קניתי סוף סוף מחשב חדש למשחקים וורטואליזציה זה המפרט המלא: לוח אם: Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI ספק כוח: Corsair GS 800W v2 Series Active PFC 14cm Fan PSU מעבד: Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray דיסק קשיח 1: Corsair Force GS 128GB SSD Sata III MLC 2.5 Inch Retail דיסק קשיח 2: Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 כרטיס מסך: Asus GTX660 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כרטיס טלוויזיה: Aver Media AVerTV CaptureHD HDMI צורב: LG UH12LS29 DVD±RW Blu-Ray Combo Black Sata OEM גוף קירור למעבד: Scythe Mugen 3 CPU Coole…
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי דיסקט איתחול בווינדוס 98se ולהפתעתי גיליתי שאין בתוך הדיסקט את הפקודות:SCANDISK, FORMAT מי שיוכל להגיד לי מאיפה אני יכול לקחת את הקבצים הללו יעזור לי מאוד נ.ב. מישהו אמר לי שאני יכול לקחת מהדיסק התקנה של ה98 אבל הדיסק שלי נשבר. :-\ :-\ :-\ :-\
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
רכשתי בזמנו עם המחשב ויסטה ואח"כ רכשתי בארה"ב שדרוג לווינדוס 7 אולטימייט. אני קונה בקרוב מערכת חדשה ואני רוצה להתקין את הווינדוס 7, הבעיה שאין לי סבלנות קודם להתקין את הויסטה ואז את ווינדוס 7. יש דרך יותר מקוצרת לבצע את ההתקנה? ולשאלה כללית, אני סטודנט וכל הזמן אני שומע על הנחות לסטודנטים, איפה אני יכול למצוא את ההנחות הללו? כשאני אומר הנחות אני מתכוון לווינדוס במחיר מוזל וגם כן אופיס.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב עולה ......... אחרי חצי דקה זה רושם לי במצב דוס WINDOWS COULD NOT START BECAUST THE FOLLOWING FILE IS MISSING OR CORRUPE >WINDOWS ROOT>SYSTEM32hal.dll please re -installa copy of the above file עם אני לוחץ על איזה כפתור אז זה מכבה ומדליק את המחשב מי התחלה מה זה אומר? איך מסדרים את זה בבקשה תעזרו
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש - נייד של ACER - עם ויסטה פרימיום צריך אותו בעיקר למצגות - מול לקוחות - ולא יאמן ! לוקח לו יותר זמן לעלות מאשר המחשב הישן שלי ( קומפאק N100 עם 512K זיכרון) המחשב הוא עם 2G זיכרון ומעבד כפול ליבה... למה הוא לא טס ? למה זה לא עולה ישר ובלי כל העיקובים? האם יש דרך גם לבטל את כל התוכנות הנילוות של אייסר - שלא יעלו אוטומאטית אם יש לכם לינק לכתבה שמסבירה איך לשפר מהירות - זה יעזור להרבה כאן אני מאמין THX
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
ברצוני לדעת עם אני יכול להתקין את ה7 ולהשאיר גם את הוינדוס XP שלי ואם כן איך עושים את זה משהו יכול להסביר לי את השלבים בקצרה?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום אנשים... יש לי WIN XP ואני לא מצליח להסיר את NERO7 מהמחשב דרך הלוח בקרה. הוא רושם לי שגיאה. למישהו יש רעיון איך להסיר בדרך אחרת ויעילה?(לא למחוק את הספריה)
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי מחשב אסוס נייד מסוג של המיני "10" הוא בא עם מערכת הפעלה WIN XP SP 3 בעברית . נוצרת בעיה בהתקנת תוכנות שהשלט הראשון שלהם בהתקנה זוהי תמונה כמו למשל לוגו של החברה , במקרה כזה ,המחשב לא ממשיך את ההתקנה לצעד הבא ,ז"א התמונה לא עפה מהמסך וההתקנה לא ממשיכה הלאה , בכל תוכנה אחרת שבה הסידור הוא שונה נניח שיש תפריט (ולא תמונה ) ההתקנה ממשיכה לרוץ . האם יש איזושהי דרך עקיפה להתקנה ???או בכלל מה עושים ?? יש לי בבית מחשבים אחרים שמערכת ההתקנה היא XP SP2 באנגלית שם זה לא קורה עם אותם תוכנות ,לכן חשדתי במערכת ההפעלה ??? מצפה לעזרה תודה חזי hezihabibi@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מציקה בויסטה אני מנסה ליצור קיצור דרך במקשים לקיצור של switch between windows ולא הולך לי למרות שאני נותן שם במאפיינים ALT CTRL + יש פתרון???
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
האפשרות של לבחור משהו אחר ב-SCREEN SAVER במחשב בעבודה שלי נעולה ויש רק את האפשרות של הלוגו של החברה (הכל כזה באפור ז"א אני לא יכול לשנות ולבחור בתפריט) האם יש אפשרות לשנות את זה ? (XP) תודה.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
המשפט המלא הוא : "היה צורך לשחזר את אחד הקבצים המכילים נתוני רישום של המערכת על ידי שימוש ביומן רישום או בערך החילופי. מה/למה ואיך אני מעיף את זה לעזעאל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. הפעלתי winPE וחיברתי את הדיסק קשיח חיצוני ע"מ להעביר קבצים אלי, והמערכת לא זיהתה אותו. זה אמור להיות ככה? תודה..
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
for some reason alt+shift doesn't change the language as it used to. i can only do it using ctrl+shift, but it also changes the writing direction (left to right and vice verse) and its very annoying. it can also be done by defining special keys combination (such as alt + shift + 1) for each language but it's even more annoying is there anything wrong with my definitions ? thanks alot [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
-
שלום, כרגע מותקנות שני מערכות הפעלה על המחשב vista x64 וxp 32 bit, כל אחת על הארד דיסק נפרד. עכשיו אני רוצה לדעת איך אני יוצר מסך שבתחילת ההדלקה של המחשב תהיה לי אפשרות לבחור בין 2 מערכות ההפעלה. תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 3.2 1GB זיכרון , Windows XP Professional sp2 תוך כדי פעילות במחשב מופיעה לי ההודעה הזאת , בדרך כלל באיי סי קיו, וברגע שמופיעה ההודעה האיי סי קיו לא פועל בגלל ההדעה הזו [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
כאשר הווינדוס עולה מופיע לי משום מה פעמיים ווינדוס אקס פי כאשר אני יכול לבחור בין ווינדוס אקס פי ל- נכון ווינדוס אקס פי ראיתי שיש קבצים של ווינדוס בכונן D האם יש דרך לבטל את התפריט הזה ושיעלה הווינדוס ישר או שצריך למחוק את מה שנמצא במחיצה D? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אני מכיר 3: ~ נערך ע"י מנהל הפורום ~ Windows Vista RC1 Windows Vista RC2 יכולים לתקן / להוסיף לי פה גירסאות לפי סדר העדיפות שלהם בבקשה ?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-