עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by zoyaniv,

הוא פועל אצלי תחת המשתמש שלי ולוקח אחוזים גבועים מאוד מהשימוש במעבד בין 50 ל 80 ואפילו 100 אחוז לפעמים מישהו יודע על מה הוא אחראי ואיך אפשר להסירו?

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  2. אני לא צוחק הוא פעול ללא כל רצוני אני אפילו לא רואה אותו פועל ברקע ואני וזה נכנס לי למסנ'גר למשתמש והכל דרך המס'נגר של ה windows העפתי אותו כבר אלף פעם מה msconfig לא עוזר ... הוא מופיע לי פועל בה מנהל מישמות וכל פעם שמתחילים מחדש את המחשב צריך לצאת ממנו

• 10 תגובות
    • 886 צפיות
  3. Started by kdani,

לא ידוע אם זה כבר עלה פה, אבל בררתי במיקרוסופט כמה יעלה לשדרג windows vista ultimate שנרכש למחשב (בנוסף למערכת ההפעלה שכבר הגיעה איתו) במחיר מלא... ל- windows 7 הרי ה-win 7 בנוי על אותו לב כמו VISTA, אין שינוי גדול, זה כמעט sp3. ציפיתי למחיר סימלי של 20-50$ עלות שליחת המדיה. התשובה שקיבלתי - 220 $ !!! שזה בערך המחיר ששילמתי על הויסטה, לפני קצת יותר משנה. כך שבסופו של דבר, נראה לי שאני מוותר על השידרוג... לפחות באופן חוקי, וכל הסיפור הזה גרם לי לחשוב פעמיים למה שילמתי מחיר מלא למ"ה....

• 28 תגובות
    • 9.1k צפיות
  4. כשאני עולה ב bootable USB, אני לא מצליח למצוא את הדיסק הקשיח שלי המחשב זה נייד של MSI wind u100 התוכנה שהתקנתי ל bootable usb זה rufus...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by holly man,

שלום לכולם אז ככה אני פירמטטתי את הדיסק הקשיח והתקנתי וינדוס מחדש לאחר שהותקנה מערכת ההפעלה היא נורא עולה לאט לוקח לו זמן לעלות בין דקה לדקה וחצי כמעט שתיים יש לי לוח של asus p48sx התקנתי את כל הדרברים שלו כולל ה inf של הלוח ולמרות זאת מערכת ההפעלה עולה נורא לאט ללא שום תוכנות ממש וינדוס נטו ניסיתי עם וינדוס xp המערכת עולה ממש מהר אבל בגלל שאין לי וינדוס תקני לכן אני לא מתקין את ה xp יש לי רק רשיון ל 98 מה אני עושה?? ה 98 צריך לעלות כמו במהירות של ה xp הכל תקין אצלי בדקתי הכל מה יכול להיות?? תודה ושנה טובה וחג שמח!! עריכת המודר: כותרת + תאור

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  6. יש לי בעיה במחשב שמותקן בו חלונות XP PRO. בעת העליה של המחשב הוא מגיע למסך של שולחן העבודה ואז לוקח לו מלא זמן עד שאני יכול להפעיל את אינטרנט אקספלורר ועוד תוכנות. אני אתאר את הבעיה קצת יותר תכף. העניין הוא שאמרתי שאולי הבעיה היא במשתמש הספציפי הזה ובחששותי אכן צדקתי מכיוון שכאשר אני הגדרתי משתמש חדש אחר והפעלתי דרכו את המחשב העליה של המחשב הסתיימה במהירות מאד גבוהה יחסית למשתמש השני. השתמשתי בתוכנה BOOTVIS כדי לבדוק האם יש איזה שהוא משהו שגורם לעליה האיטית של המחשב אבל מבחינת BOOTVIS העליה של המחשב מסתיימת תוך 45 שניות אבל בפועל המציאות קצת הרבה יותר נוטה לכיוון השלוש דקות. ניטרלתי את כל התוכנות שעולות בעליה של חלונות ובמשתמש החדש הרצתי את כולן ועדיין במשתמש הישן זה עלה …

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  7. Started by CTTA,

שלום ברשותי מחשב, בן שלוש שנים לכל היותר. המחשב "טס", עובד ממש מהר במערכת ההפעלה עצמה, אבל, העלייה של המחשב היא הבעייתית: הפעלה מייגעת - לוקח יותר מ-4 ד' עד שנעלם מסך העלייה של הווינדוס (המחוון הירוק רץ בהתחלה ואז נהיה יותר ויותר איטי). כשהמחשב לבסוף עולה, הוא עובד מהיר מאוד. אחרי הכל, הוא לא עמוס כלל. מעל 10 ג"ב פנויים בכונן המערכת ©, ועוד 40 ג"ב פנויים בכונן הנוסף (D). מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם, שהמחשב מקרטע בעלייה? מפרט: Pentium 4 3.00GHz 512mb RAM לוח Asus P4U800-X Windows XP SP2 אשמח לתשובה. תודה-רבה. [מצ"ב תצלום מסך של מנהל ההתקנים - סתם היה נראה לי שם משהו מוזר - תגידו לי אתם, אם זה קשור לבעיה הנ"ל] [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Enn0L,

עד להתקנת משחק מסוים הווינדוס שלי היה עולה כמו שצריך בלי להיתקע באמצע במסך הפרופילים, משום מה אחרי התקנת המשחק הוא נתקע במסך שבו צריך לבחור את הפרופיל שלך בווינדוס ובלי שתבחר הווינדוס יישאר שם ולא ימשיך לעלות באופן רגיל. אני שונא את זה ולא מבין למה כל פעם מחדש זה נהיה ככה וכמובן איך מחזירים את זה למצב הרגיל שהווינדוס יעלה כרגיל? עכשיו שמתי לב על עוד דברים שזה שינה! כשמכבים את המחשב, זה שינה את החלון שבו בוחרים אם לעשות ריסטרט או לכבות וזה... במקום הכפתורים המרובעים האלה זה הפך למסך גלילה, וגם את החלון של ctrl alt del זה שינה לחלון אחר תחת השם Windows Security שדרכו כבר אתה יכול להיכנס ל-Task Manager, אבל זה לא נכנס אליו ישירות כמו מקודם. זה ממש שינה חלק מהשיטה שבה הווינדו…

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  9. שלום רב לפני מספר ימים התקנתי על המחשב הנייד והנייח שלי את win7. במחשב הנייח הכל פועל היטב, אבל בנייד עליית מערכת ההפעלה מאוד איטית. בסביבות 3 דקות מרגע ההדלקה עד שמגיעים למסך הדסקטופ. יש לציין שפירמטתי את המחשב לפני שהתקנתי את win7. אני ממש לא מוצא סיבה לאיטיות המרגיזה הזאת. אגב, הנייד נקנה לפני 3 שנים הוא עם מעבד בעל 2 ליבות ו - 2 ג'יגה זיכרון RAM. אשמח אם תתנו לי פתרונות אפשריים לבעיה. תודה רבה.

10. Started by Lidor Abu,

חברה מישהו יודע אולי למה לוקח זמן עד ש windows 10 עולה? זה לא היה לי ככה ב 7..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by joniar,

שלום. אני חדש עם WIN7 ויש לי כמה בעיות א.אני לא מבין איזה גירסא יש לי כי אני התקנתי 64BIT ואני רואה שכתוב שיש לי 4GB וגם שיש לי 64BIT {ב"מאפינים" ב"מחשב שלי"} אבל.. אני רואה שמותקנים כמה דברים שהם 32BIT השאלה אם זה הגיוני או לא ואם צריך להתקין מחדש. ב.אם אני לא נוגע במחשב בערך שעה אז הוא ב"מצב מיוחד" כלומר אני מזיז את העכבר ולא קורה כלום ואי אפשר לצאת מהמצב הזה רק ע"י הפעלת המחשב מחדש.נראה לי שזה מצב שינה או משו כזה-אני חודש שצריך לבטל אותו-איך אני עושה את זה {היה דבר כזה גם בויסטה ועזרו לי פה לטפל בזה.} ג.יש את הדבר הזה שקופץ כל פעם כשאתה מתקין/מוריד/עושה משו חדש למחשב הוא שואל אם אתה בטוח שאת רוצה לעשות את זה איך מבטלים את זה?! תודה רבה!יום טוב!

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  12. השאלה בכותרת! תודה מראש ofeky1

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום, רציתי לדעת עם איזה מערכת הפעלה הכי כדי לי להתקין כדי שהמחשב שלי ירוץ הכי מהר. זה המפרט: ספק כח - Thermaltake Toughpower 650W מעבד - QuadCore Intel Core i7 920, 2833 MHz לוח אם -Gigabyte GA-EX58-UD5 Intel Tylersburg X58, Intel Nehalem זכרון - 3gb ddr3-1333mhz KingStone כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB) כונן קשיח - 500GB WD SATA2 האם כדי לחכות ל WINDOWS 7 .? מישהו יודע מתי הוא יוצא?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  14. אז יש לי ווינדוס 7 מקורי ושדרגתי לווינדוס 10. הוא נותן אפשרות גם לשמור על דיסק און קי עותק לעדכון עתידי, ניסיתי לעשות התקנה נקייה מהדיסק און קי, הבעיה שהוא מבקש סיריאל ומן הסתם אין לי כי מדובר על שדרוג חינמי. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. עם איזה תוכנה אני עושה טבלאות באופיס?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. תוכנה מגוף שלישי (לא SP למיניהם). אני מקבל את הIHP120 שלי ומאוד רציתי להעביר קבצים אליו עם USB 2... ומכיוון שיש לי USB2 במערכת אז זאת לא הבעיה! רק תוכנה שתפעיל את הUSB. לא משהו כבד... רק שיזהה את הUSB2. תודה

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  17. עם הדלקת המחשב מופיעה לי חלונית שגיאה:can notupdate privitize VNPclient. מה זה אומר?

18. עם הויסטה בעברית יצא גם האופיס 2007 בעברית? או שעדין לא יצא?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  19. שבהתקנה הוא יבקש ממני להתקין את ה SP2 או להוריד בכלל את ה SP2 מהדיסק ?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  20. Started by matan13,

יש לי עמדות(XP ו-7ׂ) שנמצאות ב-workgroup ומוזן להם כתובת IP של שרתי ה-DNS. בשרת SERVER 2008R2 יש AD integrated zone ומוגדר secure only תחת ה-daynamic updates. העמדות עצמן לא נרשום בשרת DNS אך עדיין מקבלות ממנו תשובות(ריזולבינג). כי ממה שאני קראתי עמדות שלא נרשמות בשרת DNS לא יקבלו ממנו תשובות לשאלות. אז זה קצת לא מסתדר לי. אודה לכם על הסבר הנושא.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  21. Started by shimon23,

אתר מסוים נדבק לי לעמוד הבית באקספלורר, וגם כאשר אני בוחר ב use blank, האתר חוזר לאחר זמן מה. ניסיתי גם למחוק דרך ה registery editor את כל הערכים של האתר הזה אך הוא עדיין מופיע בתור עמוד הבית, איך אני נפתר ממנו? האתר הוא : http://best-search.cc/index.php?v=6&aff=5450436.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  22. האקספלורר שלי עושה url guessing נניח אני רוצה להנס ל hwozone אני מקליד www.hw בשלב הזה , הוא כבר מנחש לבד את הסוף , שאני לוחץ על enter הוא מעלה דף חיפוש מעצבן http://xml.overture.com/d/search/p/igetnet/html/domainlander/?Keywords=cser הרצתי את spybot אין לי spywares מה זה? קובץ קוקי? איך אני מונע לחזור , איך אני יכול לדעת איזה אתר שותל את זה?

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  23. היי התקנתי מחדש משחק שעבד על ווינדוס 7 בצורה חלקה. עכשיו שאני לוחץ על ההפעלה פשוט כלום לא קורה, לא הודעת שגיאה לא טעינה שום דבר. ניסיתי להפעיל גם כמנהל וגם במצב תאימות לווינדוס 7 ו 8, יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by maxwell10,

היי, רציתי לשדרג ל Win 7 אבל הבעיה שהמחשב שלי ממש ישן, יש לי מעבד AMD 1.6GHz וזכרון 1GB DDR, הכונן הקשיח שלי אינו תומך ב SATA אלא רק ב ATA ויש לי כרטיס מסך שיושב על AGP slot, נראה לי שיש לי תמיכה ב DirectX 9 אבל אין לי מושג לגבי ה WDDM. בכל אופן, במפרט מחשב הנוכחי שלי, האם יהיה כדאי לעבור ל Win7 או שהתוכנה תהיה כבדה מידי למחשב? תודה

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  25. Started by niva401,

בפרמוט מחיצה בדיסק עבור מ"ה, כמה GB מינימום להקצות מעבר למה שתופסת מ"ה והתוכנות ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.