עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם יש שאלה שמאד מטרידה אותי. היה לי מחשב עם WIN XP שהיה עולה מאד לאט. מהדלקת המחשב ועד שסיימו לעלות כל ה SERVICES והתוכנות שעולות ב-STARTUP היה לוקח איזה 5-7 דקות (המחשב היה כבר מאד מזובל עם המון תוכנות שהותקנו, הוסרו והותקנו). לאחרונה החלפתי מחשב והחלטתי שיותר זה לא יכול להיות (אני מרכיב את המחשבים שלי בעצמי). אז קניתי SSD וביצעתי עליו חלוקה כך ש- 18.6GB ממנו מוקדש ל- smart response cache ואילו כל השאר יהיה למערכת ההפעלה + התוכנות שעולות ב-STARTUP, כל זאת כדי שהאיתחול יהיה מהיר. בהתחלה, לאחר התקנת WINDOWS 7 ULTIMATE הכל היה נהדר. האנימציה של עליית ה-WIN עוד לא הייתה מסתיימת וכבר המחשב היה עולה, מוכן לפעולה. לאחר מכן התקנתי פירוול, אנטיוירוס ו-DROPBOX, כולם על ה-S…

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  2. Started by shlomi_bt,

שלום, שמי שלומי, לאחרונה צצה לה תופעה חדשה במחשב שלי (מע' 2000 PRO.), כאשר אני מסמן קובץ ולוחץ מקש ימני בעבר לוקח לו כמה שניות טובות לפתוח את התפריט....כנ"ל בהקשת מקש ימני בעכבר על ה-START... בתודה מראש, חג שמח שלומי

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  3. Started by fire15,

מה אתם אומרים על העיצוב החדש של ה-WIN שלי

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Thug Love,

יש איזה אתר שאני יכול להוריד שולחן עבודה מוכן כאילו איזה עיצוב יפה הסתכלתי בנעוץ ולא מצאתי כלום תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  5. שלום בתצוגה של הקבצים מופיעים לי פרמטרים שאני לא צריך (מסומן באדום בתמונה למטה ) , לעמת זאת אני יכול להתאים את הפרמטרים ולהציג את מה שנחוץ לי . הבעיה שלי, שאני צריך לעשות את השינוי לכל ספריה בנפרד , אני מחפש לשנות תצוגת פרמטרים שתשפיע על כל הספריות במחשב. תודה ,

6. שלום, הגעתי למסכנה שלמחשב של אחותי עדיף לחזור לxp הישנה והנוחה (יחסית לווינדוס) במקום ה7 המגעילה שאין לה שום יתרון לפי דעתי. אבל אחותי אומרת שהיא מסכימה רק אם יהיה עיצוב של וויסטה או 7... ניסיתי 2 תוכנות כאלה של עיצוב על מכונה ווירטואלית, ומה אני יאמר, זה בכלל לא נראה כמו המקור, וזה עשה בעיות שונות ומשונות כבר על ההתחלה. אני אשמח אם מישהו יספר לי על עיצוב 7/vista שהוא השתמש בו והוא מרוצה. לא סתם למצוא לי קישור בגוגל כי זה גם אני יודע. אני מעדיף עיצוב שמצריך שינוי של ה uxthame.dll הזה ואייקונים בנפרד ותוכנה נפרדת לtaskbar המעוצב, מאשר תוכנה אחת שעושה כאילו הכל בשבילי ועל הדרך דוחפת עוד מליון דברים שאין לי צורך בהם.

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  7. חיברתי בחיבור ה COM1 שלו עכבר , והעבר המובנה של הנייד עדיין פועל וזה מפריע לי , איך אני יכול להפסיק אותו. [כשזה ב PS2 הוא מפסיק אוטומטית]

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  8. Started by hagay21,

יש לי נייד של Lg בן חודש הדרייברים מעודכנים והכל מתפקד ניךלא רק בעייה קטנה............ לעכבר יש קריזות....שאני כותה בוורד מסמך פתאום הוא קופץ לראש הדף והשורה החדשה מתחברת עם השורה הראשונה מישהוא שמע על תופעה זו ואיך ניתן לפתור אותה?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  9. טוב בקצרה, אחרי ריסט למחשב שלי עלה הXP 32BIT SP3 הכל טוב ויפה אבל בעיה קשה מאוד שאין לי דרך לפתור אותה - העכבר והמקלדת אינם מגיבים כלל יש אורות בהם אז זה אומר שהם מחוברים, ואפילו כשאני מחבר ומנתק את העכבר ישנו צליל חיבור וניתוק חומרה אבל המצביע פשוט לא מגיב וכך גם שום מקש במקלדת. אודה לכל עזרה מכם כי ההרגשה היא פשוט להיות קטוע ידיים.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. התקנתי איזה תוכנה מסויימת שהורדתי מהאינטרנט ואחרי שעשיתי ריסט מה שקורה זה שהווינדואס עולה רגיל אבל אין לי אפשרות לא להזיז את העכבר ולא לעשות כלום עם המקלדת.. כאילו משהו מנטרל את העכבר והמקלדת.. יש לציין שזה קורה גם בSAFE MODE אבל העכבר והמקלדת כמובן באחריות עובדים.. מישהו נתקל פעם בכזה וירוס?? הורדתי מהאתר של קספרסקי יש להם כזה דיסק בוט של סריקת וירוס אבל זה עובד ממש ממש ממש לאט כבר סוקר 4 שעות ורק 56 אחוז עבר.. נקווה שקספרסקי יפתור את הבעיה כי אין לי מושג מה עוד נשאר לעשות אחרי זה חוץ מפירמוט והתקנה מחדש.. השמח לקבל חוות דעות.. תודה..

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by trxman,

כאשר אני מגיע בהתקנה של ווינדוס 98 לשלב הזה : Now the License Agreement. Read it and if you agree click on "I accept the Agreement" and click Next. If you select "I don't accept the Agreement" then setup will end. אני מגלה שהעכבר לא עובד ואין ביכולתי ל"הסכים " כמה ריסטים לא עזרו מה אפשר לעשות ?? בעיה טיפשית אבל עדיין בעיה תודה למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  12. Started by moran14,

קניתי מחשב חדש והתקנתי וינדוס xp עם sp1 אבל הבעיה היא שלפעמים העכבר פשוט נעלם מהמסך ואחרי חצי דקה בערך חוזר מישו יודע מזה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by PeaS,

נראה לי שזה הפורום המתאים לשאול את זה, כי נראה לי שהבעיה היא במערכת הפעלה. אני במחשב של אחותי עכשיו (אל תשאלו מה קרה לשלי.. ), יש לה WIN98, ועכבר מחובר למחשב... הבעיה-כל פעם שהעכבר זז, יש זמזום מעצבן. זה לא ממש זמזום, יותר נכון שכל פיקסל שהוא זז על המסך יש איזה ביפ מעצבן, וכשמזיזים את העכבר (בד"כ זה יותר מפיקסל אחד), נוצר מן זמזום מעצבן. גררר... זה כ"כ מעצבן. בינתיים כיביתי את הרמקולים, כי אני פשוט לא יכול לסבול את זה, אבל אני לא יוכל לשרוד עם רמקולים כבויים הרבה זמן. מישהו יכול לעזור?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לכולם. לאחר שנה של שיפוצים חזר אליי החדר עם המחשב. הבעיה היא שנאבדו לי דיי הרבה דברים בין כל הבלאגן, אחד מהדברים זה הקופסא שקיבלתי עם המחשב שבא נמצא הדיסק של הווינדוס. כמו שהבנתכם לא החכמתי ולא הדבקתי את המדבקה על המחשב, ומה שקרה עכשיו זה שיש לי ווינדוס חוקי אבל אין לי את הסריאל ( ווינדוס שעושה לא מעט בעיות, ולא יזיק פירמוט ). ניסיתי לחפש ופשוט לא מצאתי זכר לדברים שנאלמו לי. האם יש דרך לשחזר את הקוד מוצר דרך הווינדוס עצמו? תודה!

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. תודה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  16. מה אתם אומרים? מחשב E6600 2GB RAM

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  17. יש לי כרטיס טלוויזיה במחשב, אבל הוא לא מחובר לכלום :-\ בכל מקרה ראיתי באפשרויות שם שאפשר לראות סדרות/סרטים מהרשת, זה מעוצב יפה והכל, אבל המבחר מוגבל לYNET ONE קשת ועוד כמה.. וגם בהם אין פרקים מלאים של הסדרות השונות.. יש אפשרות להרחיב את המגוון? (כעיקרון המטרה שלי זה לראות חברים (FRIENDS חח) ) מצאתם שימושים מעניינים למדיה סנטר? כי מהר נמאס מהתכנים שיש שם.. (לדוגמא בקשת מלא אם היה את כל הפרקים של מסודרים אבל יש לרוב את הראשון והאחרון.)

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  18. אני משתמש ב - WIN XP PRO. האם קיימות לדעתכם הגדרות שניתן לאפיין ב - WINDOWS שבעזרתן ניתן לשפר את פעילות המחשב? ובכלל, מה ניתן לעשות כדי לשפר את הביצועים (מבחינת הגדרות ותוכנות).

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  19. Started by GaTor120,

בעבר כשהיה לי WINXP השתמשתי בERD COMMANDER,יש משהו דומה שמתאים ל WIN7? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  20. יל איזה כונן ה page file צריך להיות ממוקם?? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  21. aston וכו'? מה הכי תואם וטוב ולא עושה בעיות עם SP2?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by portance,

יש לי XP עם זיכרון של 1 ג'יגה, רוב הזמן אין לי פרוססים שעובדים ברקע אפילו לא אנטיוירוס רק הפרוססים החיוניים של הוינדוס והאקספלורר והוינאמפ, ככה שהמחשב שלי לא צורך הרבה זיכרון. על כמה כדאי לי לשים את הpage file? או שבכלל כדאי לי לעבוד בלי page file?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. על כמה לשים שמתי תן שינהל אוטומטי אבל מה עדיף ? יש לי 1.25 gb זיכרון

• 37 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. כנ"ל לגביי אופיס. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 7.3k צפיות
  25. כל נסמן הוא עובד אצלי הרקע...ואני לא יודע על מה הוא אחראי..... ??? האם זה בסדר ? כנ"ללגבי WINDOWS\system32\lsass.exe THX

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.