Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מעבד AMD Athlon 64-bit 3000+ השאלה שלי היא מה עדיף לי להתקין על המחשב שמריץ אותו, Windows XP רגיל ל32 ביט או Windows XP 64-bit ראיתי באינטרנט BENCMARKים שבהם הביצועים היו פחות טובים על הגרסה המיועדת ל64 ביט. אני בעיקר משחק משחקים על המחשב, (כרטיס מסך GeForce 6600GT). אז מה להתקין? תודה
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין DEAMON TOOLS במהלך ההתקנה נכבה המחשב ומאז המחשב כל פעם שהווינדוס עלה עשה מידית רסטרט בלי הודעה כלשהי בהוראת טכנאי נכנסתי למצב בטוח והוא אמר לי להסיר את התוכנה אבל בגלל שהמחשב לא סיים להתקניה לא יכולתי להסיר אלא רק למחוק את הקבצים שהיו בתקייה וכך עשיתי המחשב חזר לתפקד רגיל אבל כשאני מנסה להתקין תוכנות למשל כמו אופיס אקס פי או נורטון אינטרנט סקיוריטי מתעוררת בעייה eror 1704. an installation for deamon tools is curently suspended. you must undo the changes you made by that installation to continue do you want to undo this changes ? מה עלי לעשות?? אני מפחד שאם אסכים למה שכתוב שם יתעוררו בעיות עם המחשב אך אם אני לא מסכים -ההתקנות מופסקות תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום, במחשב של חבר יש בעיה מוזרה, כל קיצורי הדרך במחשב שלו נפתחים באמצעות מדיה פלייר, גם קיצורים חדשים שיוצרים, כדי לפתוח את אותה תוכנה שהקיצור שייך לה יש צורך בopen file location. יש אפשרות לשנות את תוכנת ברירת המחדל שאיתה ייפתח הקיצור, אבל אין לי מושג במה לבחור כדי שקיצור דרך ייפתח כמו שצריך. איך ניתן לפתור את הבעיה הזאת ואם מישהו כבר נתקל בה בעבר? מדובר בווינדוס 7.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה לפרמט את הXP אני מכניס תדיסק של הוין דוס ולוחץ התקנה חדשה זה טוב או שצריך לפרמט לגמרי כי אני לא יודע איך מישהו יכול להסביר לי איך מפרמטים לגמרי תודה
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רכשנו מחשב נייד Dell Vostro 1500. את מערכת ההפעלה- Vista Ultimate 32bit אני התקנתי בעצמי, התקנה שעברה בצורה חלקה. לאחר סיום ההתקנה הווינדוס מנסה לעלות, לאחר פעם אחת שהפס של הטעינה רץ אני מקבל מסך כחול ומיד ריסט. המצב מתרחש גם כשמנסים לעלות מ-Safe Mode. האם זה בסדר שפשוט פירמטתי בהתחלה וניגשתי להתקין ווידנוס? ממש כמו במחשב נייח? מה דעתכם?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה אני לא מצליח לראות מסך מלא של הדפדפן, אלא אני רואה את שולחן העבודה שלי בחלק העליון של המסך. יש לי מחשב סמסונג סידרה 7 15.6 אינץ
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש עם מערכת הפעלה windows 7 ultimate אני רוצה ליצור אימג' ל-CD עכשיו לפני שהמחשב יהיה מלא בקבצים, תוכנות וכו. מישהו יכול להסביר לי איך עושים אימג' מלא למערכת שלי. שמידה והמערכת תקרוס פשוט אתקין מחדש הכל מה CD
-
- 5 תגובות
- 6k צפיות
-
-
אני מתכוון בלי להריץ מדיסקט גיבוי fdisk ולמחוק את הפרטיטיונים אלה פירמוט כמו של fat32? איך עושים את זה הרי הדוס לא מזהה מערכת קבצים NTFS תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך 8800GT ומעבד 2 ליבות מהירות 2.6 MHZ קיצר רציתי לשאול עם יעבוד על ה direct X 10 על וינדוס אקס פי..? וכרגע ויסטה מסוגל להריץ כל משחק? או שעדין יש איתו כמה באגים שעושים בעיות?
-
- 5 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה-כאשר אני משנה שם של קובץ שנמצא בכונן חיצוני (אני עובד עם ווינדוס 7) אני מקבל קובץ בשם החדש ויכול לגשת אליו כרגיל, אולם במקביל אני רואה את אותו קובץ בשמו הישן. קובץ זה (בשמו הישן) אינו נגיש ולא נמצא בתיקיה ולכן אין באפשרותי לא למחוק אותו _וכמובן לא לפתוח אותו). זה די מטריד כי שינוי השם נעשה מלכתחילה על מנת ליצור תיקייה מסודרת יותר ונוחה יותר לשימוש. למישהו יש מושג מה גורם לבעיה ואיך פותרים אותה? דרך אגב-זה קיים אך ורק בכונן החיצוני הזה ולא בשאר הכוננים (פנימיים או חיצוניים). חשוב לציין-התיקייה הזאת משותפת-יכול להיות שזה גורם הבעיה? תודה שרון
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
הנה תמונה להמחשת המצב. שימו לב שאני פתחתי רק שני חלונות של IE. נ.ב. אני משתמש במעטפת ASTON ולא במעטפת של EXPLORER
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בטעות קשה שלי מחקתי בטעות את הסל מיחזור (הרגל מגונה מהאקס פי עם קליק ימני ולחיצה על מיקום ספציפי בתפריט שעולה ). כיצד מחזירים אותו לשולחן עבודה? ובכללי איך מוסיפים גם את "מיקומי הרשת שלי" (או הדבר המקביל החדש בויסטה) הערה: מדובר על windows vista home basic
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מוזרה בזמן האחרון. פרמטתי את המחשב לאחרונה וגיביתי את הכל ל דיסק קשיח חיצוני. עכשיו נ יסיתי להתקין מספר משחקים מקבצי ISO שגיביתי לא משנה איזה משחק אני מנסה להתקין אני מקבל שגיעה שחסרים קבצי DLL הורדתי תוכנה שמתקנת קבצי DLL חסרים ואני מצליח לתקן את זה אבל כל פעם אני מקבל שגיעה על חוסר של קובץ אחר וזה לא פותר את הבעיה ניסיתי מספר דיסקים של וינדוס 7 חשבתי אולי ההתקנה לא טובה לא עזר ניסיתי עכשיו גם את הגרסה הניסיונית האחרונה של וינדוס 8 וגם שם יש לי את הבעיה הזו. הדבר קורה בכל מחשב שאני מנסה להתקין בו משחקים מהכונן החיצוני הזה. אני כבר לא יודע אם הבעיה במערכת או שנגרם איזשהי בעיה בכונן או מחסור באיזה תוכנה אני באמת לא יודע למה זה קורה אשמח לסיוע להבנת ופתר…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או קיי זה הולך ככה היום ניסיתי להיתחבר מהעבודה ברמוט למחשב בבית היתחבר אבל בסיסמא הוא אומר לי שהיא לא נכונה ואין מצב שהיא לא נכונה אני בטוח ב 100% שזאת הסיסמא. 1. מה יכול להיות הבעיה של הסיסמא? 2. אם נגיד ומישהו שינה לי אותה איך אני יכול לפרוץ אותה?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הלינוקס יותר מהיר מהוינדוס אבל משחקים לא תומכים בו לעומת זאת כמעט כל המשחקים תומכים בוינדוס. אז מה יותר עדיף?
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
בעבר עם הוינדוס XP היה ניתן ליצור גיבוי בקובץ BKT אחד אשר כלל את כל המערכת הפעלה כולה, עד לרמת שם המחשב, דרייברים, ותוכנות מותקנות כמובן. בוינדוס 7 יש מצ בגיבוי אבל מניסויון אחד שיצא לי לנסות לא נראה כי הגיבוי מתבצע באותו אופן כמו הוינדוס XP, שכן דרייברים או מצב מערכת (שם מחשב אקטיבציות וכדומה) פשוט לא נשמרו\הועברו למחשב החדש. איך ניתן לבצע גיבוי מלא שכזה כמו שהיה ניתן לעשות בוינדוס XP ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביצעתי dcpromo והתקנתי forest חדש וזאת ההודעה שקיבלתי: שינתי סיסמא לadministrator לסיסמא תקנית משלוש הקבוצות(מספרים, אותיות וסימנים) וגם ניסתי לבצע את אותו התהליך ממשתמש בעל הרשאות admin ועדיין עצרתי באותו המקום בעבר מצאתי פתרון לנושא, אך כרגע אני לא זוכר מה עשיתי אז
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
טוב, דבר ראשון לא ידעתי אם לפתוח נושא חדש או לשאול את השאלה בדיון של SP2, אבל עיינתי בדיון וראיתי שמדובר בו בעיקר על דעה בנוגע לחבילת העידכונים ולא על בעיות לגבייה אז פתחתי נושא חדש. הנה הבעיה: לחבר שלי יש מחשב, די ישן - עם מעבד Celeron, והוא התקין SP2, טוב בסדר, התקין ואז המערכת הפעלה לא עלתה, כאשר ראו את הלוגו של Windows ואת הפס מתחתיו, הפס נתקע. טוב הוא אמר לי בוא תפרמט, פירמטי והבאתי לי דיסק עם Windows XP Pro ו- SP2 מובנה, כמו שיש במדריך שבראש הפורום. גם אז ה-Windows סירב לעלות, מערכת ההפעלה לא עלתה אפילו פעם אחת לאחר הפירמוט ולמרות שההתקנה עברה חלק היא סירבה לעלות.... למזלי, היה לי גם את הדיסק הישן של SP1, התקנתי לו אותו והוא עבד... אבל מה גורם ל-SP2 לא לעבוד ? …
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לפני שמדפיסים ב XP, הוא נותן preview של התמונה (עם יתר התמונות\מסמכים שהדפסתי בעבר... אלו שצריך לסמן ב V), מאיפה מוחקים את כל התמונות האלו?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
בסוף ההתקנה של SP1 לויסטה המחשב רשם לי שההתקנה נכשלה ואז כשהפעיל את עצמו מחדש נתן לי מסך שחור עם הודעת שגיאה 0x0000098. לא יכול יותר עם הויסטה הזה. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אז ככה. שאלה ראשונה ואם היא תענה אז אין טעם לשניה. 1. בזמן האחרון המחשב שלי עושה דברים מוזרים. רסטרטים בלי שום קשר נגיד מתי שאני מעביר שירים מהאייטיונז לאייפוד, או אם אני לא נוגע בו כמה זמן. הוא גם נתקע מידי פעם מתי שאני למשל מדליק את הSTEAM. אבל מתי שהוא עושה רסטארט יש 2 סוגים (אם אפשר לקרוא לזה ככה) אחד שיש הבהוב של מסך כחול ואז ישר מתכבה ועולה מחדש או שסתם יש פס אדום כזה למעלה במסך וגם אז זה מתכבה ועולה מחדש. זה דיי מפריע לי כי אני לא יכול להוריד כלום וגם למשל אני מקבל הודעה ממשיהו בתוכנות המרים המיידיים ואני לא יודע שקיבלתי ויכול להיות היה משהו חשוב. איך אני מתקן את זה? 2. אני רוצה שהוא יתחבר אוטומתית לאינטרנט איך שהוא עולה בלי שאני אלחץ על החייגן. שזה יהיה בסטארט אפ.…
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
הי. התקנתי את כל העדכונים +ADOBE FLASH PLAYER+ADOBE SHOCKWAVE PLAYER ויש אתרים שממש לא נראים טוב (מצורף YOU TUBE, YAHOO) וגם כצה דפים באתר הזה. , FXP, YNET בסדר. מה קרה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שאלה: האם גרסתה 64.. יכולה להריץ תוכנות של 32 .... ואם כן האם זה פוגע בביצועים.. ז"א שננניחהתוכונות הנ"ל היו רצול על WIN רגיל , היו רצות מהר יותר....
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
איך זה קרה? נתקע לי המחשב ועישיתי ריסטארט מהמחשב ,לאחר מכן התחילו הבעיות: ההתחל לא עובד,י ווינדוס לא מצליח לעשות עידכונים(וינדוס חוקי) , לא מצליח למחוק קבצים לשנות את שמם ,להעתיק ולהדביק במקום אחר ,אני עושה קיצור דרך והוא לא מופיע לי. גם במצב בטוח אותו סיפור. אין לי שום הודעות שגיאה. ניסיתי לעשות שיחזור אבל אני לא יכול כי לא נוצר גיבוי ,ניקיתי את הרג'סטרי עם ווינדוס אופטימייזר, ניסיתי לשנות ערכת נושא בווינדוס ,ביצעתי בדיקת CHKDSK כלום לא עזר. מה שכן הצלחתי לעשות, ההתחל של ווינדוס וויסטה לא עובד, זאת אומרת אני לוחץ עליו והוא לא נפתח, שיניתי לסגנון קלאסי דרך המאפיינים של ההתחל , שהוא נפתח ככה בשורה כמו באקס פי והוא נפתח. מה אני עוד יכול לעשות?
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אהלן וחג שמח חבר'ה הפעם האחרונה שיש לי להתעדכן בכל החומרה וכו' זה היה באזור תחילת 2009. כיופ אני עמוק בצבא... לכן אין לי זמן. לא מזמן קניתי נייד והותקן עליו WIN 7 שאני מרוצה מאוד ממנו. השאלה שלי אם אני יכול להתקין WIN או ויסטה על המפרט הנ''ל intel E2180 2GHZ 2GB ram 2 tara זכרון radeon 2900PRO Gigabyte GA-P35 DS3L Corsair 450VXEU Big Typhoon האם אני יכול להתקין win 7 or vista? אם כן מה יהיו החסרונות? המעבד ינצל יותר כוח על הפעלת המערכת? ובמידה איזה גרסא של וינדוס תוטדה
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-