עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אהלן, יש לי ווינדוס 10 64BIT והוא כבר תקופה לא מצליח להוריד עדכונים - הם פשוט תקועים כל פעם באחוז אחר עד שההורדה נכשלת. האם יש פתרון? תודה.

2. Started by Eyal-Style,

יש לי את הכרטיס מסך הבא x1600xt 256 MG 128 bit ddr3 יש לי ויסטה במחשב ויש לי בעיה עם הדריבר לכרטיס מסך .. אין בו OPEN GL .. למה ?!?!? מתי אמורים להוציא דריבר טוב לכרטיס מסך הזה לוינדוס ויסטה ? מי אמור להוציא דריבר טוב ========== ? sapphire ? ati ?? vista?? תודה עריכה : הנה תראו חיפשתי בגוגל ותראו מה מצאתי http://ig.forumpcs.com.br/noticia.php?b=194054 סתכלו בoption של ה- catalyst אין לו שם open gl (not suppurted )

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by ssib,

היי לכולם. נתקלתי בבעיה שלמרות שאני כמעט בטוחה שבעבר ראיתי לה הדים ברשת, בחיפוש לאחרונה לא ראיתי דבר ואשמח אם תעזו לי לפתרה. כדי לחסוך באנרגיה, והיות ויוצא ואני קמה ממחשב למס' דקות שפתע מתארכות, הגדרתי ל- windows להכנס למצב שינה לאחר זמן מה. הבעיה היא שהוא עושה זאת כל פעם שאין תנועה אצלי וזה כולל עיתות בהם איני אמורה להגיב כגון צפייה בסרטים או במצגות. לכן אני מוצאת עצמי מידי פעם נוגעת בעכבר כדי למנוע זאת. משום מה נדמה לי שבעבר שמעתי שקיימת אופציה להגדיר מצב סרט או משהו בסגנון בו ה- windows. לא יכנס למצב המתנה. חיפשתי ולא מצאתי דבר כזה. אני מעריכה שרבים מכם צופים בסרטים דרך המחשב, וסביר שלא מעט מכם עובדים עם מצב המתנה, כיצד אתם פותרים בעיה זו? אודה לעזרתם

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  4. יש לי WIN XP HOME, ועליה התקנתי גרסת שדרוג ל WIN7 ULTIMATE. לאחר תקופת מה נמאס לי מאיטיות המערכת והחלטתי לפרמט ולהתחיל מהתחלה. התקנתי קודם XP ומיד את השדרוג וכןן התחלתי תהליך איטי של החזרת כל התוכנות, אולם לצערי הרב מהירות המחשב נשארה איטית (לא קרה מה שהייתי רגיל כל השנים שהייתי מפרמט מדי פעם ומקבל מחשב רענן). האם יש קשר לכך שהשתמשתי בגרסת שדרוג?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by MasterM,

אני לא ממש בטוח שהדיון שאני אעלה הוא אמור להיות בפורום הזה אבל אני לא יודע מה הבעיה. אז ככה : כבר בערך חודש שיש לי בעיה מאוד מוזרה ... כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מנסה לעלות את הווינדוס (כלומר מגיע לשלב שבו רואים WINDOWS וחלון קטן כזה שמתמלא ....) ולאחר מכן הוא פשוט עושה ריסטרסטים ... וכל הזמן מגיע לאותה נקודה ושוב עושה ריסטרט .. ובשלב כלשהוא הוא מצליח לעלות .. למישהו אולי יש רעיון מה הבעיה .. אגב יש לי מערכת הפעלה windows XP Pro

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  6. התגלה חור אבטחה בווינדוס בטיפול בקבצי WMF , כל מערכות win xp\2000\2003\ME כרגע חשופות לאיום, עוד לא יצא פאטצ' ממיקרוסופט אמור לצאת אחד בכל רגע בעיקר חשופים לסכנה משתמשי IE בביקור באתרים שמפעילים קבצים כאלו באופן אוטומטי, וגורמים למחשב להוריד כמה וכמה סוגים של ספייואר ומלוואר כפתרון זמני אפשר לעשות את הצעד הבא: עריכה - יצא פאטצ' חצי-רשמי שמתקן את הבאג, במידה והשתמשתם בשיטה הרשומה למעלה תחזירו את המצב לקדמותו ע"י לחיצה על start > run , תכניסו את הערך הבא : regsvr32 /i shimgvw.dll ותלחצו OK לאחר מכן תתקינו את הפאטצ' בעמוד הזה: http://www.hexblog.com/2005/12/wmf_vuln.html לידיעה המקורית : http://www.f-secure.com/weblog/archives/archive-122005.html

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by idan1836,

אני צריך SP1 למחשב בשביל שיזהה לי את ה160 ג'יגה כי הוא מזהה רק 131 במקום 160. אני לא מוצא את הלינק להורדת התוכנה כי הוא שונה לSP2, הורדתי SP2 והוא לא עובד כי יש לי בעברית אז אני רוצה את הלינק של SP1 בבקשה!

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  8. Started by zoriza,

יש לי גירסא של xp sp2 ברוסית , ניתן להפוך אותה לאנגלית ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by eitanbts,

עם כל מה שחשבו על המערכת הזו...לא מבין למה אי אפשר לשלב (PIN) כל קיצור דרך בTASKBAR ? לי זה היה מאוד שימושי בXP ובכלל זה שימושי בכל מיקרה יש פיתרון...קצת עבודה והכל אפשריהינה תיקראו כאן: http://windows7center.com/tutorials/how-to-pin-any-item-to-the-taskbar-in-windows-7/ החיסרון של זה שזה לא נותן חלונות "Preview " אבל לא קריטי אם אתה רקוצה להצמיד תיקיות חשובות או תוכנות מסויימות בהצלחה!

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  10. שלום, כמו בכותרת למעלה... 1.פתאום אין לי מושג איך כשאני שומע במדיה פלייר אני שומע רק בצד אחד(ימין), אבל אם אני שומע בBSplayer אז שומעים רגיל(האוזניות הם סטריאופוניות) איך אני מתקן את זה? 2. משום מה בוורד כשאני עושה העתק הדבק או שאני רוצה למחוק עם המקש מעל האנטר(backspace?!) אז הוא לא מוחק לי, זה פשוט מעתיק את המילים אבל לא מוחק את המילים הקודמות. אפשר לתקן את זה? תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  11. מבחן מעודכן : נראה שאין הבדלים כמעט, אגב הוא המליץ על התקנה נקיה של חלונות 11 עקב CRASHים שהיו לו.

12. משהו מאוד מוזר קורא כל פעם שלישית שאני מפעיל את המחשב. אין סאונד, והסמלים של הgtxp ו-volume לא מופיעים וההתחל נתקע ברגע שלוחצים עליו...יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה? עוד דבר: מיקמתי את הסאב בסוף מאחוריי, ולכן הרמקולים האחוריים מחוברים עם החוטים הקצרים והקדמיים עם החוטים הארוכים. מוזר שהwindows מזהה את הרמקולים הפוך. כלומר הקדמיים = האחוריים, האחוריים = הקדמיים. רוב הפעמים המחשב כן עובד בסדר. אולי זה הגורם לבעיות המוזרות? : :-\

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ONKYO,

יש לי win2k pro ויש לי איזה תוכנית שכל הזמן עולה עם הוינדוס, ואני רוצה לבטל אותה, בstart-programs-startup היא לא מופיעה... אני מחפש את התפריט שדומה ל msconfig (במערכות הפעלה אחרות) מישהו יודע איך נכנסים?

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  14. קודם כל שלום לכולם.. יש לי בעיה בזמן האחרון ..שהקליק ימין שלי מאוד איטי..וזה בעיקר עם קבצי מדיה,כמו תמונות מוזיקה פי די אפים למיניהם ,קבצי וורד,וכמו כן הזמן שלוקח לי לפתוח תמונה בעזרת התוכנה של הווינדווס הוא די ארוך ,וחוץ מזה המחשב בסדר גמור ולא איטי לא נתקע ועובד חלק..אני הרבה זמן מנסה לתקן בעיה זאת ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ..תודה מראש לעוזרים

15. מדובר בפניום 3 בעל win xp SP2 החלטתי לעשות upgrade לווינדוס שמתי את הדיסק ובמקום להתקין "התקנה חדשה וטרייה" בחרתי באפשרות של "שדרוג" כך שהקבצים הקיימים כל המסמכים לא ימחקו. בסופו של דבר אחרי הריסט החד פעמי שבו מופעל המסך הכחול ב DOS התקבלה ההודעה הבאה: האפשרות היחידה שקיימת מרגע זה היא F3 ליציאה ואז זה חוזר חלילה.. (עושה ריסט ובסופו של דבר מגיעה לאותה הודעה) ד"א אם אני בא להיכנס לווינדוס או אפילו להפעיל אותו במצב Safe mode המחשב מאתחל את עצמו (לכן אני חייב להיכנס להתקנה) אני מעוניין לפרמט את המחשב אך לפני זה להעביר קבצים חשובים מ C ל D איך אפשר לעשות את זה בלי ווינדוס?

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  16. שלום, אני רציתי לשדרג את windows 7 שלי ל- windows 8. הכנסתי את הדיסק והתחלתי התקנה רגילה...הכול עבד רגיל עד שהגעתי לחלק שבו הוא שואל אותי אם אני רוצה לשמור משהו או למחוק הכול, סימנתי שאני רוצה לשמור ולחצתי "הבא" ואז זה טען קצת והחלון הבא נפתח לי: לחצתי על "confirm" וזה פשוט לא הגיב... ניסיתי להתקין מחדש ושוב,ושוב,ושוב אותו דבר... אני פשוט מאוכזב - יום שלם בזבזתי בניסיונות להתקין windows 8 וכלום... אני כבר לא יודע מה לעשות, אני פונה לפורום הזה בתקווה שמישהו יעזור לי עם זה. אני מודה לכולם מראש. - זה חשוב לי מאוד אודה מאוד לעזרה. נ.ב- אותה התקנה עבדה במחשבים אחרים רגיל, רק אצלי במחשב זה לא עובד

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by m53242,

בחלונות 11 פרו, שפה עברית. יש תוכנה ניקרא Microsoft OneDrive. נסיתי להסיר אותו לגמרי. וזה ניעלם. אני לא מעוניין בזה. אני פתחתי חשבון שם משתמש חדש בשביל אחי. אני בדקתי בלוח הבקרה-->תוכניות-->תוכניות ותכונות. ופתאום שוב אני רואה תוכנה Microsoft OneDrive. ניראה שזה בכלל לא הסיר אותו לגמרי. איך מסירים תוכנה Microsoft OneDrive לגמרי, שלא יהיה קיים בחלונות 11? וגם לא רוצה שיחזור לבד אוטומטי תוכנה Microsoft OneDrive יתקין לבד. בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  18. Started by fire15,

נעלם לי ה-"ADD OR REMOVE PROGRAMS" מה-WIN ואני לא יכול למחוק שום תוכנה איך אני מחזיר את זה? אין לי שום מושג איך זה קרה ??? הנה תמונה של זה...

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  19. Started by DRAMAKING,

אהלן התקנתי לפני כמה ימים על מחשבי הדנדש WIN XP PRO ולפעמים בעת ריסטרט (במסך הכיבוי) או הפעלת תוכנה מופיעה לי הודעת שגיאה שלא ברור לי מה מקורותיה... הנוסח שלה הוא כדילקמן: WINDOWS - DRIVE NOT READY THE DRIVE IS NOT READY FOR USE; ITS DOOR MAY BE OPEN. PLEASE CHECK DRIVE A: AND MAKE SURE THAT A DISK IS INSERTED AND THAT THE DRIVE DOOR IS CLOSED CANCEL TRY AGAIN CONTINUE לא מובן לי למה הוא מחפש את כונן A - אין לי פלופי 1.44 מחובר - וגם באופן מוזר ב"מחשב שלי" מופיע הכונן הזה... מישהו מכיר את ההודעה/תופעה הזו? מפרט המחשב: מעבד - INTEL CORE 2 DUO 6750E לוח אם - GIGABYTE P35T-DQ6 2 GB DDR 3 CORSSAIR כרטיס מסך - GIGABYTE 8500 GT 256 MB DDR3 אשמח לעזרה תודה רועי

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  20. שלום יש לי ITUNES CWINDOWS XP. הבעיה היא שאפילו בלי להשתמש בITUNES , רק לפתוח אקספלורר אפליקציות של ITUNESHELPER.EXE MOBILESERVICE.EXE עולות וזה סתם לוקח זיכרון. יש דרך לעצור את זה?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  21. Started by Hen2k,

היי חברים, שאלה קטנה בפי, כרגע אני משתמש ב 2G ram, למרות שיש לי 4G, עקב שימוש בXP 32 bit . רוב התעסוקה שלי במחשב היא גרפיקה, בדגש על פוטושופ, וקצת משחקים... אני שוקל כבר דיי הרבה זמן האם לעבור ל- WIN7 מאחר והוא תומך ביותר מ-2G בגרסת ה-32BIT. (תקנו אותי אם אני טועה ) אז השאלה היא כזאת. במידה ואני מתקין עכשיו את ה WIN7, הוא תומך ביותר מ2G ? , או שמה אני צריך להתקין את הגירסה של 64 bit. רב תודות!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. עם תום תקופת הנסיון של WIN 7 RC, התקנתי את הגרסה המלאה, על המחשב הנייד. במחשב היו שתי מחיצות (על כונן פיזי יחיד), כאשר באחד מותקנת מערכת ההפעלה, ובשני כל הקבצים (מסמכים, מדיה וכיו"ב). שמרתי על אותו שם משתמש, אבל כל הקבצים שהיו על המחיצה השניה, נמנעת ממני גישה אליהם (כל ה-MyDocuments מכוון למחיצה השנייה, ולא למחיצה של מערכת ההפעלה) עשיתי TAKE OWNERSHIP על כל הכונן, אבל עדיין אין לי הרשאות, ואז אני צריך לעבור קובץ אחר קובץ ולשנות את ההרשאות. יש פתרון מהיר יותר? מדובר באלפי קבצים.... תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. דבר ראשון יש לי מערכת הפעלה windows XP PRO+SP2. לפני כמה דקות קפצה לי הודעה שאין לי מקום ואני צריך לנקות ניכנסתי והתחלתי לבדוק מה תופס לי הרבה מקום והגעתי לתיקיה Temporary Internet Files שלפי מה שwindows אומר לי, (כפתור ימני על התיקייה>>מאפיינים), יש שם 3.5GB בשימוש לא האמנתי ניכנסתי סימנתי את כול הקבצים ובדקתי את הגודל שלהם שהיה רק 70 מגה. ניסיתי לבדוק אולי יש קבצים מוסתרים דרך כלים>>אפשרויות תיקייה>>הצג קבצים מוסתרים ועדיין שום דבר לא הצחלתי למצוא מה תופס לי 3.5GB. אני צריך לדעת מה גורם לבעייה כדי למחוק את הקובץ הזה תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. אהלן יש לי בעיה רצינית במחשב שלא נתקלתי בה אף פעם...שאני נכנס למחשב..אחרי שהוא טוען את הווינדוס..הוא מגיע למסך שחור..ואז קופץ לי הודעה... there is no paging file...משהו כמו אין זיכרון וירטואלי במחשב אנא שנה זאת...אני הולך ומשנה את זה מ"מנוהל ע"י המחשב" ומכפיל את כמות הראם שלי ב1.5(שיוצא 3072)ואז הוא מבקש ממך להתחל על מנת שהשינויים יכנסו לתוקף...אני מהתחל ושוב הוא רושם לי את אותה הודעה...יש אפשרות שזה וירוס ? ושום תוכנה לא מצליחה לזהות אותו ?או אולי בעיה אחרת ?עשיתי בדיקת וירוסים עם הקספרסקי ובדיקות עם הSPYBOT...SPYDOCTOR והם לא מוצאים כלום...

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  25. נתקלתי בתופעה, לא יודע אם זה רק לאחרונה... אבל אני כמעט משוכנע שזה לא היה כך בעבר. למרות שבביוס ה P&P O/S מוגדר על NO ולכרטיס המסך מוענק IRQ 11 (ע"פי ה Pci Listing לפני ה Boot Sequence), ללא שום Share עם התקנים אחרים, מערכת ההפעלה משום מראה שכ' המסך חולק את IRQ 9 ביחד עם בקרי ה USB, כ' הרשת וכ' הקול. בעבר כרטיס המסך ישב בדד על IRQ 11, בלי שום חלוקה, אני כמעט בטוח בכך. אם תוכלו לברר אצלכם מה המצב, ולומר לי על מה עומד ה P&P O/S בביוס, אעריך זאת מאוד. *בשביל להגיע למצב הזה ב"מנהל ההתקנים", לחצו על View בסרגל הכלים העליון ובחרו ב"Resources By Type". תודה.

• 6 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.