עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם. יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב: על אחד חלונות XP והשני ריק. התקנתי על השני חלונות 7 כדי לנסות ורציתי לפצל את הדיסק השני לשני חלקים. אז נכנסתי לDIDK MANEGMENT ושיניתי שם משהו שאני לא יודע מה. אחרי מה שעשיתי שני הדיסקים הקשיחים נהפכו ל"simple volume" כשפעם היו "primery volume". עכשיו שאני בוחר בתפריט הבוט להתחיל את ווינדואוז XP, הוא נטען, מעלה מסך כחול של תיקון, ורושם הודעת שגיאה. איך אני מתקן את הבעיה? אולי אוכל להחזיר את הדיסקים הקשיחים למצב primery? אבל איך? תודה לכל העוזרים ובבקשה לא לומר לי לפרמט כי את זה גם אני יודע לעשות. __________________

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  2. Started by Fyuz,

שלום חברים הזמנתי מחשב חדש אתמול ואני צריך עכשיו וינדוס אז ככה הורדתי וינדוס MICROSOFT.WINDOWS.7.ENTERPRISE.X64.SP1.INTEGRATED.APRIL.2012-BIE.iso הוינדוס הזה ירד לי בקובץ ראר עכשיו שאני צורב אני צריך לחלץ אותו או שאני צורב איך שהוא ועם כן אני צריך לחלץ אני צורב את כל הקבצים או שבוחר את הגדול שם שזה install.wm וזהו תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  3. אחלה של פורום ואתר !! מקווה שתוכלו לעזור לי ! מה מה ההבדל בין XP רגיל לWINDOWS SERVER 2003 אמרו לי שרתים משהו אבל מה ההבדל ממש ???? אני קראתי שגירסת PRO של XP תומכת ב2 מעבדים וגירסת SERVER תומכת ב4 או 8 מעבדים המעבד שלי הוא QUAD CORE אם אני יתקין SERVER 32 ביט או אפילו 64 ביט במשחרים וגלישה אני ירגיש יותר יציבות ומהירות ?? אנא עיזרו לי ופרטו כמה שיותר תודה !!!

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  4. Started by DanielHatuka,

היה לחבר שלי בעיה במחשב והוא רצה להתקין Windows XP מחדש אבל בהתקנה עשינו להתקין לתיקייה חדשה ובסוף ההתקנה ראינו שזה התקין עוד Windows ובהפעלת המחשב יש בחירה להפעיל או Windows XP החדש או הישן. עכשיו אנחנו רוצים למחוק אחד מהם ואם אי אפשר אז להתקין מחדש הכל. איך אפשר להכין דיסק הפעלה להיכנס ל-DOS (אין כונן דיסקטים) ולפרמט ? ועוד משהו, המחשב דיי חדש (כחודש) ונתקע רוב הפעמים אחרי עליית מערכת ההפעלה ולפעמים בעלייה לא מפעיל את האקספלורר וצריך להפעיל לבד. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  5. אהלן! הווינדוס שלי מתנפח מיום ליום, ניקיתי כל מה שאני יכול, הגעתי למצב שיש לי 2GB פנוי ושהווידוס תופס 8GB(סביר) והיום יש לי 9.77GB שהווינדוס תופס ונשאר לי 100MB פנוי. אני מיואש כבר מה אפשר למחוק מהווינדוס? איפה הקבצי התקנה של שני הSPים, ושל העידכונים? וכל הקבצים שהווינדוס מחלץ אליו(לפני התקנת תוכנות וכד')? תודה רבה, אריאל.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by The Un4givN,

יש איזה שהוא קובץ שאני מנסה למחוק (הוא לא בשימוש) ואז קופץ לי הדבר הכי מעצבן בעולם: "you need permission to perform this action...you require permission from SYSTEM to make changes to this file" הרשאות ממי? אני קניתי את המחשב הזה, הרכבתי אותו בעצמי הדברתי טרמיטים בבאר שבע ודימונה בשביל לחסוך כסף לחלקים... הSYSTEM הזה זה SYSTEM שלי... WTF? יש איזה שהיא דרך למחוק את הבן ז***? יש איזה שהיא תוכנה שעושה את זה?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לכולם. אח שלי קנה מחשב נייד LENOVO. והיום פתחתי הכל מהאריזה וכשהוא קנה אותו הם לא שמו ל וינדוס ברוסית לא שלו שפה הםם אמרו WINDOWS VISTA BASIC והיום הדלקתי אותו הייתי צריך להגדיר כל מיני הגדרות של הפעלה ראשונה של הוינדוס וזה שאל אותי עברית או אנגלית בחרתי עברית וזה רשם שאי אפשר יהיה לשנות את זה בקיצור הורדתי ממיקרוסופט רוסית MUI של 32 ביט ושל 64 ולא עובד וגם בהגדרות אזור ושפה איפה שאמורים לבחור איזה שפה להתקין אין את זה ובקיצור חיפשתי וחיפשתי וגיליתי שאי אפשר להתקין שפות בגירסה הזאת. עכשיו גם שמעתי על הLIP וקראתי על זה וגיליתי שזה רק לוינדוס באנגלית? וגם ניסיתי פה קישור של מיקרוסופט שהם נתנו http://www.microsoft.com/unlimitedpotential/programs/llp.mspx בחרתי MIDDLE E…

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  8. Started by LevyVista,

שלום לכולם, פירמטתי ושידרגתי לפני מספר ימים לוינדואס ויסטה אולטימט 64 ביט, (היה לי 32) לאחר הפירוט, אני נכנסתי לוינדואס והתחלתי בהתקנת הדרייברים, התקנתי את כל הדרייברים והכל עובד מצויין, הגעתי לדיסק של הכרטיס מסך, לאחר ההתקנה של הדרייבר שלו וביצוע של ריסט, עם כנסתי לוינדואס ולאחר שלבי הטעינה, לאחר כמה שניות, המסך פשוט נכבה.. הסאונד והכל עובד כרגיל אבל המסך לא מגיב.. נכנסתי דרך מצב בטוח והכל עובד כשורה, כרגע, הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ואני עובד עם ה-VGA הסטנדרטי, הבעיה עכשיו היא שאני לא יכול בעצם להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך =/... הורדתי את הדרייבר העדכנתי מהאתר של NVIDIA עבור 64 ביט, עדיין, אותה הבעיה.. כשהתקנתי את 32 לראשונה, זה גם עשה לי את אותה הבעיה בדיוק עם ה…

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  9. התקנתי אתמול וינדוס 7 ויש לי בעיה. כשהיה לי את ה xp היה לי תוכנה של רילטאק שמשם היה אפשר לכוון את הסאונד... עכשיו אין לי את זה ב7. ושומעים פחות טוב. יש לי לוח של אינטל g31 וזה לא נותן לי להתקין את זה. מה אני יכול לעשות? נסתי להוריד מהאתר משהו שתומך ב 7 אבל זה אומר לי שזה לא מתאים למערכת הפעלה.. יש לי וינדוס 7 אולטימיט 64 ביט.

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  10. אני חושב שיש לי שתי וינדוס כי יש לי פעמים program files וגם איזה תקיות כמו BOOTSECT.BAK אני פירמטי את המחשב ויש לי עדין את זה איך אני מוחק את זה שהיה לי אחד ולא שתים? http://img38.imageshack.us/img38/8162/28454009.jpg

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by LevyVista,

מה קורה חברים? התקנתי לחבר שלי וינדואס XP באנגלית, עכשיו התקנתי MUI עברית, ולא כל התפריטים במחשב השתנו, כשזה קורה, אני יודע שאמורים למחוק את העידכון "KB943460" הלכתי להוספה והסרה, סימנתי בוי שיציג את העידכונים, והעידכון לא נמצא =/.. מה עושים? תודה מראש, רון.

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  12. Started by amir_dj,

טוב אז הסיפור הולך ככה יש לי מחשב שמותקן עליו XP והתקנתי WINDOWS 7 ובטעות בהגדרות של הBOOT ב -7 ביטלתי את האפשרות של בחירת המערכות הפעלה ועכשיו אוטומטית הוא מעלה ישר לXP ואני רוצה לחזור ל-7 וכמובן שאין לי את הבחירה כי בטעות ביטלתי אותה.. בכל אופן אני לא יכול לשנות את ההגדרות דרך ה-XP כי את ה7 התקנתי מאוחר יותר ודרכו צריך לערוך את הקובץ בהגדרות שם. אז איך אני מעלה חזרה את ה-7? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by xlSnaK,

איך עושים פירמוט עם דיסק של ויסטה? כאילו לעשות פירמוט וישר להתחיל להתקין vista. כי אצלי כשהמחשב זיהה את הדיסק זה ישר מתחיל בהתקנת הויסטה, מחלון זה והלאה: **בxp אני לוחץ F8 וזהו ישר מתחיל פירמוט ואז ההתקנה של הוינדוס אז אם אני רוצה לעשות קודם פירמוט לפני החלון הזה ? ולמה אני רוצה פירמוט ? כי כדי שלא יהיו לי אח"כ 2 מערכות הפעלה על המחשב :]

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  14. Started by meiry,

יש לי מחשב ששכחתי מה הסיסמה להתחבר למשתמש אדמין בו, אין לי משתשמים אחרים בו חוץ מזה. יש למישהו איזה תוכנה או הסבר מה אפשר לעשות כדי לפרוץ את זה? ווינדוס XP.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Zadu,

שלום לכולם , יש לי XP SP3 PRO . אני הולך לפרמט אותו היום בערב והשאלה היא איך מפרמטים ואיך מתקינים אותו מחדש ? יש לי את הדיסק התקנה בחדר שלי . תודה רבה לעוזרים

16. Started by yossef93,

פתחתי איזשהו קובץ exe ואז הוא עשה לי פתיחה באמצעות ונלחץ לי על windows media center ומאז כל קובץ exe וקיצורי דרך נפתחים לי בזה מה עושים??? חייב עזרה דחוף... ניסיתי שחזור מערכת אבל בסופו של דבר גם את זה הוא פותח באמצעות הווינדוס מדיה סנטר..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by cena00,

שלום יש לי בעיה במחשב. כל פעם שאני נכנס לאיזהשהוא משחק, אני מצליח לשחק רבע שעה - עשרים דקות , ואז המשחק / המחשב קורס.. בכל ההודעות שגיאה שהופיעו לי זיהיתי את זה: nv4_disp.dll אני משער שהבעיה היא בקובץ.. עכשיו אני ניסיתי כמה פעמים להחליף את הDLL שיש לי עם אחד של מחשב טוב, ועדיין יש בעיות. גם ניסיתי להתקין את הווינדווס מחדש לפחות 2-3 פעמים, ועדיין.. מישהו יודע מה קורה פה?? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  18. כבר 2 דיסקים של גרסאות שונות של ווינדאוס XP שאני מנסה להתקין ומשום מה זה לא מצליח אני עושה BOOT לדיסקים על המחשב הוא מתחיל את התהליך הראשוני ובאמצע מקבל מסך כחול משום מה. המחשב הוא חדש מחשב: MSI גרסה: PR601X תודה.

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  19. הי, התקנתי XP SP3 ואחריו במחיצה אחרת Vista Ultimate. כשאני ב XP,כל פעם שאני מנסה לפתוח או לבדוק קובץ בתיקייה במחיצה נייטרלית (תיקיית קבצי התקנה למשל) אני מקבל הודעת שגיאה Explorer-application error, עם שגיאת זכרון...memory reference )7XoX000 והחלון נסגר. שמתי לב שזה קורה בעיקר , אם לא רק, בקבצים שיצרתי או הורדתי בויסטה, ושאני מנסה לגשת אליהם ב XP. אפילו להעתיק את הקובץ למקום אחר הוא לא נותן לי... מה עושים (חוץ מלפרמט?) תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  20. Started by BaR151,

שלום לכולם, אני מנסה להכניס קובץ ISO של וינדוס 7 לתוכנה בשלב הזה: (שמתי תמונה אבל זה מצנזר כל הזמן את הקישור וזה לא מפעיל את התמונה...) רשום לי Windows files path: ואני צריך לבחור את הקובץ של הוינדוס אבל אני לא יכול לבחור את הקובץ (כשאני מנסה לבחור אותו לא ניתן לראות אותו) אז שמתי אותו בתיקייה שקראתי לה Windows ובחרתי בה וכשאני לוחץ Next הוא עושה לי את הERROR הזה שיש בתמונה. (Incorrect source of Windows files) מישהו יכול להסביר לי איך ניתן לפתור את הבעיה? כנראה זה בגלל שלא בחרתי בקובץ ISO אבל אני לא יכול לבחור בו כי לא רואים אותו.. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  21. Started by SilentDawn,

שלום, יש לי בעיה קטנה (ענקית!!) במחשב. לפני מספר שבועות שמתי לב שמחשב נהיה איטי בצורה בלתי נסבלת. חשבתי בהתחלה שזה וירוס או בעיית דפרגמנטציה, אבל הסתבר שזה לא המקרה וכנראה הכונן נדפק איכשהו. אז הלכתי לי חיש מהר לחנות המחשבים הקרובה למקום מגוריי וקניתי כונן קשיח חדש של 1 טרהבייט. התקנתי עליו מערכת הפעלה כרגיל, אבל עשיתי שם טעות קריטית. בגלל שאות הכונן C הייתה תפוסה ע"י הכונן הדפוק (שעדיין עבד ורציתי לגבות ממנו מידע) אז התקנתי על כונן F. עכשיו כבר המצב מחמיר ולמחשב קשה לזהות את הכונן הפגום כשאני מאתחל את המחשב (הוא מצליח אם אני נותן לו לנוח כמה דקות). הבעיה היא שאני לא יכול לנתק את הכונן הפגום כי אז אות הכונן משתנה ומערכת ההפעלה לא מוצאת את הקבצים שהיא מחפשת (חכמים אלה ב…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. היי, יש לי בעיה די מציקה שאני בטוח שיש לה פתרון פשוט וקל, כל הזמן כשאני נכנס לתקיה הקבצים מוצגים לי ברשימה עם פרטים, ואז אני הופך אותה את התצוגה שלהם לסמלים בינוניים. אני צריך לחזור על הפעולה הזאת כל הזמן שאני נכנס לתקיה שלא נכנסתי אליה. יש דרך לשנות לצמיתות את תצוגת התיקיות והקבצים? יש לי ווינדוס ויסטה אולטמייט 64BIT. תודה לכם.

23. Started by tirasdor,

אז שלום לכולם, אני חדש בפורום כמו שאתם רואים, ויש לי שאלה שמעסיקה אותי כבר זמן מה ללא פתרון. תחילה אסביר את הסיטואציה(כדי לראות אולי יש פתרון אחר מזה שחשבתי עליו). אני וחברה שלי סטודנטים, לא מזמן עברנו דירה. מהדירה שלי, בעזרת אנטנת USB עצמתית אני מצליח לקלוט את האינטרנט של דודה שלי שגרה במרחק רחוב וחצי מאיתנו(מבחנתה אין בעיה שנתחבר). הבעיה היא כזו - ברשותנו זוג מחשבים, אך אנטנה אחת בלבד - רק אחד מהמחשבים יכול לקלוט את האות. אני משתמש בT61 עם XP עליו. בעבר הצלחתי לפתור את הבעיה ע"י זה שיצרתי רשת, אותה הכרטיס המובנה של המחשב פולט, ואותה אחת גם שיתפה את האינטרנט שהאנטנה החיצונית קלטה. למעשה הפכתי את המחשב שלי לסוג של נקודת גישה. עברו מאז שנתיים כמעט, וכבר הספקתי להחליף הארד …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. טוב שכחתי כמו גאון את הסיסמא למנהל המערכת אבל יש לי משתמש בלי סיסמא אך יש לו הגבלות כגון להתקין דברים וכו'... יש איזה תוכנה או דרך או משהו ע"י כתיבה בהפעלה/cmd שאני יוכל להכנס למשתמש מנהל מערכת או למצוא את הסיסמא שלו? מבלי לשנות את הסיסמא? דרך אגב גם למצב הבטוח יש סיסמא למשתמש administrator אבל יש עוד משתמש ללא סיסמא...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. שלום יש לי בעיה, שפת הווינדוס- חצי עברית חצי אנגלית. הבעיה עם העדכונים של מיקרוסופט אבל אני לא מוצא ת'עדכון KB943460. מה עוד יכול לעזור?

• 8 תגובות
    • 963 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.