עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני צריך לפרמט מחשב ולשמור את המועדפים של האקספלורר איך אני עושה את זה?(לפרמט אני יודע)

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  2. Started by samigol,

איך אפשר לפרוץ את הסיסמה של xp professional? ברור שאי אפשר את הקטע של "מצב בטוח" כי זה עובד רק בגרסת home אבל אין איזה דרך אחרת? תודה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  3. 1. סוג מחשב - ראו במפרט מה במחשב: 2. מותקן xp home edition sp3 32 bit ברישיון 3. אנטי וירוס NORTON עם פיירול 4. HEROES-5, E-MULE, UTORRNET 5. אין אפילו אופיס. מה קרה: 6. לפני חמישה ימים המחשב עשה לבד RESTART ואז הופיע הודעה שזה קרה בגלל מסך כחול והוא המליץ לבדוק WINDOWSUPDATE ולסרוק לוירוסים. סרקתי עם האניוירוס, עם ADAWARE ועם SPYBOT . לא גילה משהו משמעותי. 7. בימים האחרונים חווה ניתוקים חוזרים ונישנים מהאינטרנט 8. אתמול וגם היום, באופן עיקבי, כשהפעלתי WMP עם רשימת השמעה של כ- 100 שירים - המחשב התחיל להיתקע, CPU מעל 80% ובסוף אפילו הגיע ל- 100 ותקע שירים! 9. היום הופיע מסך כחול נוסף עם הודעות שגיאה stop: 0X000000024 (0X001902FE, OXBACE3A90, OXBACE378C, 0X8052D…

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  4. ***השאלה בכותרת***

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  5. שלום לכולם! אני לא בטוח שזה הפורום לשאלה הזו אבל נראה לי שגם כן... אז ככה בעבודה נתקלתי בתופעה מוזרה שבזמן שאני עובד על תוכנה מסויימת כגון הנהלת חשבונות אינטגרל או אקסל ככה סתם לפתע בעת לחיצה על מקש ENTER במקום לעבור לשורה הבאה הוא פותח לי חלון של אקספלורר... ושוב ושוב כל לחיצה של ENTER גורמת לפתיחה של עוד חלון.איתחלתי את המחשב חזרתי לאחור בשחזור מערכת בדקתי וירוסים אבל דבר לא נתגלה ו/או לא עזר שאר התוכנות עובדות כרגיל וניתן לגלוש באינטרנט כרגיל.אין סימן לתוכנת ריגול או משהו דומה ודף הבית לא השתנה.מה גורם לאקספלורר להפתח? אני משתמש ב- WIN XP PRO HEBREW OFFICE 2003 NOD32 ANTI VIRUS WINFAX INTEGRAL - הנהלת חשבונות EXPLORER 6 אנא עזרתכם מה זה יכול להיות?????..ז…

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  6. http://blogs.technet.com/markrussinovich/archive/2008/07/21/3092070.aspx אזהרה: צריך לדעת אנגלית טוב ולהבין קצת במחשבים / מערכות הפעלה. מה שכן, הוא נוגע בהרבה אלמנטים שקשורים לניצול הזיכרון במערכות הפעלה (64 מול 32, גירסאות שונות תומכות בכמות שונה, ניצול בפועל של הזיכרון ועוד...)

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  7. Started by עמיר שחר,

שלום, ברשותי מערכת הפעלה ויסטה, לאחר שהתקנתי את התוכנה פרמייר פרו 2 קיבלתי הודעה וזהוא תוכנה: "you are not allowed to continue vecause your account does not have proper privileges. please log in using an account with administrator privileges and try again" יש לציין כי אני נמצא בהגדרות של administrator האם למשהוא יש פתרון לבעיה? בתודה מראש עמיר

8. ראשית: יבגני טרכטינוב, סליחה על שהקפצתי הודעות מלפני 4 שנים! ועכשיו לשאלה שלא קיבלתי עליה תשובה מלאה: ברשת WOORKGROUP הבנתי שניתן להוסיף ולהגביל משתמש מסויים ממחשב אחר או מחשבים אחרים מסויימים - לגישה לקבצים. איך עושים זאת? (כשאני עושה את כל התהליך כפי שהוסבר בפירוט בהודעה מלפני 4 שנים ואני מנסה להוסיף משתמש ממחשב אחר או שם של מחשב אחר אני לא רואה שום אפשרות לעשות זאת. גם ניסיתי זאת עם התוכנה המוזכרת שם Folder Guard).

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  9. אני לא יוכל לעלות חלונות עשויים ב JAVA זה כותב לי error on page ניסיתי לשחק עם כל האופציות שיש ב advanced (ב interenet options) ועדין יש לי את זה לדוגמא אני הולך לאתר של oragnge ואני רוצה לשלוח sms וכדי לשלוח את זה צריך לקפוץ לי מין חלון קטן שאני שם בו סיסמה וזה לא פועל (ב מוזילה זה פועל הבעיה שם חוץ מזה שום דבר אחר לא פועל זאת אומרת האתרים הישראליים לא בנויים למוזילה דבר שמאוד מעצבן) וזהו ככה לא פועל מישהו בבקשה יכול לעזור לי?? :( :(

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  10. שלום אני פותח לדוגמא חלון של תייקיה או מחשב שלי או דף אינטרנט, ומידי פעם החלון פשוט נתקע\קופא וצרילך לעשות לו סיים משימה בשביל שהוא יסגר ואי אפשר להתשמש בו... מה הבעיה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  11. Started by Jesper,

אני בטוח שהנושא נטחן פה בלי סוף, ובאמת(!) שלא התעצלתי לעשות חיפוש ולקרוא הודעות. אבל כמה שקראתי ממש לא הצלחתי להבין על מה אתם ממליצים. חלק אומרים ככה וחלק ככה ולרוב אלו ויכוחים מאוד דביליים. המצב הוא כזה - יש לי בבית 2 מחשבים, בישן מותקן XP SP2 ובחדש שקניתי לפני חודשיים יש ויסטה. למרבה האבסורד הישן עם ה-XP מתפקד הרבה יותר טוב. כמובן שלמחשב החדש עם הויסטה יש נתונים טכניים הרבה יותר טובים וזה מורגש כשמריצים אפליקציות מרובות וכאלה. אבל הרושם המתקבל הוא שהויסטה מסבכת את העניינים. יש באגים, המערכת מסורבלת יותר, ובגדול אני ממש לא מרוצה. האם ה-SP1 הולך לשפר את הויסטה משמעותית ולהציב אותה כמתחרה ראויה ל-XP או שאין טעם לחכות וכדאי לעבור ל-XP? ובואו נשאל ככה - אם היה לי מחשב חדש (ע…

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  12. כמו שעושה WIN98 . ולא להציג מסך שאומר שהמחשב מוכן לכיבוי ולהמתין לכיבוי ידני ע"י לחיצה ממושכת על כפתור הכיבוי. תודה.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  13. Started by Oranili,

שלום לכם . האם אני יכול לשנות את האייקונים של וויסטה לאייקונים כמו שהיה לי בXP ? גם את הLOCAL AREA CONNECTION למטה ליד השעון ? שיהיה 2 מחשבים כמו בXP תודה מראש

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  14. Started by marjelo88,

כל פעם שאני מדליק את המחשב לפני החלונות קופץ אצלי הregistery איך אני יכול לבטל אותו כך שהוא לא יקפוץ אצלי בהתחלה אלה שהמחשב בזמן ההדלקה יעלה ישר הWINDOWS

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by mokisho,

כאשר אני לוחץ על קישורים לדוגמה קישורים של אימיול אז במקום להוריד אוטומטית אז אני מקבל הודעת שגיאה וכאשר אני חוזר ל XP אני מצליח להוריד מה הבעיה

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  16. תראו יש לי בעיה מסובכת ביותר, יש לי במחשב שלושה דיסקים קשיחים (שישה כוננים). כונן C "הראשי" הוא בתוצרת NTFS והשאר FAT32. כרגע מותקנת לי מערכת הפעלה Windows Vista Beta 1 וכל מי שמבין יודע, שאם אני ממש רוצה לעבוד עם מערכת בעייתית שכזאת מומלץ שהיו לי שתי מערכות מותקנות שאחת מהם תיהיה יציבה ובלי בעיות! ופה הטעות שלי, התקנתי ויסטה אחרי פירמוט ושכחתי להתקין אקס פי לפני. למישהו יש דרך להתקין מערכת הפעלה ישנה יותר בנוסף לחדשה? כי האפשרות היחידה שאני מכיר ז להתקין את האקס פי וממנו להתקין ויסטה ולבחור באפשרות של שתי מערכות הפעלה! הפתרון היחידה שאני מכיר זה הפתרון הארוך של פירמוט והתקנת אקס פי ואחר כך ויסטה (כל הסיפור מחדש) אבל גם פה נוצרת לי בעיה, בגלל שכונן C שלי הוא NTFS אני לא י…

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  17. שלום. על המחשב שלי יש הרבה תמונות שאני חייב שישארו במצב המקורי שלהן (ודחיסה מורידה איכות). אז רציתי לדעת, האם האפשרות ב- Folders Options שמראה קבצים דחוסים בירוק תקפה גם אחרי פרמוטים, שינויים והעברות? (כי אולי פעם בטעות עשיתי את הפעולה הזו, ואני רוצה לדעת אם יש השפעה גם כיום) חוץ מזה - האם הדחיסה באמת מורידה איכות (של תמונה, קובץ סאונד או וידאו) או פוגמת קבצים (כמו RARs)? האם יש דרך לבטל לחזור למצב המקורי לאחר דחיסה שנעשתה בטעות? האם לשים 9999999999 ב- "דחיסה קבצים יותר ישנים מ-..." תשנה משהו? האם יש תוכנות CleanUp כאלו שעושות את המניפולציה הזו בלי ידיעת המשתמש וצריך להזהר מהן (אני משתמש ב- CCleaner, TuneUp ועוד כמה קטנות, שלא נראה לי שהן מזיקות...) עוד דבר - שאלה…

• 8 תגובות
    • 634 צפיות
  18. ראו תמונה למה זה קורה? להמשיך? לא להמשיך? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by barhanin,

שאני מדליק את המחשב יש לי את החלונית הקטנה הזו של בחירת משתמש והקשת סיסמה. במשתמש שלי אין סיסמה וגם אין עוד משתמשים אחרים. כשאני מנסה להיכנס למשתמש הוא כאילו טוען את הגדרות ואז ישר יוצא חזרה לחלונית הזו של הבחירת משתמשים. ולא ניתן להכנס למחשב. מצב בטוח לא עזר!

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  20. בימים האחרונים WINDOWS EXPLORER כל הזמן היה קורס כשהייתי בספריה של הסרטים. הסיבה היתה XVIDCORE.DLL הסרתי את מקודד ה XVID והתקנתי אותו מחדש, לאחר כמה נסיונות ואחרי הרבה נסיונות, כאשר אני מקליק כפתור ימני על קובץ AVI כדי לראות נתונים עליו (קידוד וידאו, קידוד אודיו וכו') הוא לא מראה כלום וכותב משהו כמו החלון לא זמין. איך פותרים את הבעיה הזאת? ואיך גם פותרים את בעיית הקריסה של ה WINDOWS EXPLORER בגלל ה XVID, יש לציין שמותקן אצלי המקודד האחרון של XVID.

21. התקנתי ויסטה במחשב, לא פעם ראשונה. רק שמשום מה פתאום כול הכתב העברי בכתבן נראה כשפה מוזרה, בשאר הדברים העברית נראה סבבה. ניסתי לשנות בלוח בקרה תחת הגדרות שפה הכול לעברית\ישראל, וגם את הגופן לאריאל אבל זה עדיין לא עזר. למישהו יש פתרון? תודה

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  22. שלום לכולם וערב טוב....נתקלתי בבעיה מאוד מעצבנת וזה כבר כמה שבועות ככה עד שהחלטתי להתייעץ איתכם... אז ככה אני מנסה להפעיל את ה פיירוולך של המחשב והמחשב עצמו לא נותן לי אני הלכתי ל Control Panel ונכנסתי ל Security Center ניסתי להפעיל משמה את הפיירוול וזה לא נותן לי זה מביא לי את השגיאה הזאתי : סבבה אז הלכתי ל CONTROL PANEL שוב נכנסתי ישר ל Windows FireWall ניסתי להפעיל אותו משם וזה נותן לי את השגיאות האלו : אני לוחץ YES ואז נותן לי את זה : החלטתי להכנס ישר ל Administrative Tools ומשם נכנסתי Services ניסיתי להפעיל את ה Windows Firewall/Internet Conections sharing משם וזה נותן לי את השגיאה הזאתי מה יכולה להיות הבעיה ?!?! ויש לי אנטי וירוס NOD32

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by okarmi,

שלום לכולם, לחברה שלי יש XP Home (גרסת OEM) והיא התחילה לעבוד Avid שבעקרון דורש Pro. בנתיים הכול עובד כמו שצריך אבל רצינו לבדוק כמה בכלל יעלה השדרוג הזה. חיפשתי ולא הצלחתי למצוא שם ערכת שדרוג. האם שדרוג כזה אפשרי? כמה בערך הוא עולה? האם יש צורך לפרמט מחדש את הכונן או שניתן פשוט להתקין את השדרוג ולהמשיך כרגיל. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  24. אחרי התקנת הויסטה יש לי תיקיייה Windows.old השאלה אם אפשר למחוק אותה אם אני לא צריך אותה ? צריך לבצע מחיקה מיוחדת דרך תוכנה מסויימת או שאני פשוט יכול לעשות Shift+Del וזהו ?

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  25. יש לי 64ביט ויש כמה דברים שלא עובדים לי(כמו כרטיס TV והמדפסת. הם עובדים רק על 32ביט הדרייברים שלהם) עכשיו יש לי שאלה. באמת שווה להשאר עם 64ביט? מה אני מקבל מה64ביא האלו שאני לא מקבל מ32ביט? מה ההבדל בניהם בכלל?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.