Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לחבר שלי בעיה, משהו שמזכיר קצת את הבלאסטר (או שזה בלאסטר אני כבר לא יודע). בכל מקרה לאחר זמן עבודה לא קבוע פתאום מופיע חלון של אתחול לאחר 60 שניות (יש מן ספירה כזו לאחור). יש למשהו את הקובץ תיקון שאז מייקרוסופט הוציאה לזה? יש דרכי פתרון אחרים?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי כונן חיצוני של WD שמתחבר באמצעות usb2. אני רוצה להתקין באמצעותו מערכת הפעלה xp (במקום להתקין מכונן התקליטורים) . יש לי במחשב כבר עותק של windows xp pro sp3 בסיומת ISO ,אני יודע שעלי להעביר אותו לכונן החיצוני השאלה היא באיזו צורה על מנת שהוא יעלה כ bootable
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
לא יודע למה בפורומים ובעוד אתרים אני לא מצליח לראות את התמונות... גם בפורומים אני לא רואה את כל הסמיילים את החתימות.. ואת כל השורה שיש בה את ה"נושא חדש" וכל אלה.. מי שיודע שיעזור בבקשה.. תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 17.04.2007 בשעה 01:32:27 טוב פתרתי את הבעיה...מחקתי את האינטרנט אקספלורר דרך "הוספה/הסרה של רכיבי windows" והתקנתי אותו מחדש מאותו המקום.. וזה יסתדר...
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
משום מה ....יש לי איכסה (VISTA) לצערי כאשר אני מעלה את שולחן העבודה אין לי סמלילם. כל דבר אחר עובד כמו שצריך כפתור START הוא עובד וגם פס התחתון תקין גם כאשר אני גורר סמלילים לשולחן העבודה הם לא מופעים שם. כל התוכניות עובדות כסדרם. מדובר במוצר חוקי לחלוטין. תודה לעזרה ..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הקנתי ויסטה על המחשב שלי אחרי שהיה לי בו XP PRO עכשיו ניסיתי להחזיר את הXP אבל לא יודע למה זה לא נותן לי פיתאום זה כותב לי בפירמוט שאני צריך להכניס דיסק עם SP2 ... אז הכנסתי ואז זה נותן לי להכניס דיסק שני ובקיצור לא הולך איך מחזירים את הXP בפירמוט כמו שאני תמיד עושה והולך טוב לXP אם מישהו יודע אז אני אודה לו מאוד על העזרההה ;D
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פתאום,WINDOWS אחרי הטעינה יש מסך שחור ואני שומע טיקטוקים ככה דקה-שתיים ואז יש את ה"ברוך הבא" שהוא איטי להחריד ואז גם לוקח יחסית הרבה זמן עד שכל הסמלים נטענים. הטכנאי אמר לי שזה קשור לפלופי והוא "סידר" את זה,אך זה עדיין מופיע. בדקתי,אני מריץ את המחשב דרך הדיסק הקשיח. משהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד קוואד סטיפינג... עכשוי מה כדאי לי ומה יעבוד יותר טוב על המערכת שלי 64 ביט או 32 ביט? ואם יש הבדל בין גירסת ריטל לגירסה הרגילה?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי וינדוס ויש לי בעיה- למשתמש שלי אין סיסמא ועדיין זה מראה לי את מסך הwelcome ואני צריך ללחוץ על המשתמש כדי להכנס אליו. יש אפשרות לבטל את זה ושהוינדוס ישר יעלה לי בלי ללחוץ על המשתמש? תודה
-
- 5 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
פיספסתי תאפשרות להתחכם ולעשות שידרוג לגירסת הניסיון של W7 ....מיכוון שלא היה אופצית פירמוט,התקנתי את הגירסה המלאה בכונן C שבו היתה מותקנת גירסת הניסיון. ועכשיו יושבת לי בכונן C סיפרית WINDOWS OLD בגודל 61GB .....האם אין בעיה פשוט למחוק אותה?
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום הבעיה- כאשר אני פותח את המחשב ומנסה להיכנס לתיקיית המחשב שלי מופיע לי סמן של פנס זז מצד לצד. אני מצליח להיכנס רק אחרי שאני פותח את האקספלורר ואז זה מצליח להיכנס. למה זה ככה? מה זה קשור לדפדפן ? ועוד בעיה גדולה זה כשאני עושה ריסט והסורק הארד דיסק האוטומטי של הווינדאוז מסיים את הסריקה שלו עולה הסורק של המקום הפנוי ואז פשוט הוא נתקע לי כשהוא מגיע לאיזה 7 אחוז.. נתקע לגמרי והמחשב חושב כמו סוס ואני חיכיתי המון זמן חשבתי אולי הוא צריך לחשוב וזה לא עזר. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ? :[ מערכת ההפעלה שלי היא XP HOME
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני מתקין וויסטה ויש לי כונן 250 גיגה . המחשב ישמש למשחקים והורדות ככה שצריך גם הרבה מקום לזה אך צריך להשאיר דיי מקום לויסטה. כמה לדעתכם צריך להשאיר לויסטה + עוד קצת מקום שישאר לקצת תוכנות כמו מסנג'ר וינראר וכו? תודה !
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני עושה ריסטארט למחשב ולוחץ על f8 לפני שהלוגו של win עולה אבל המחשב ממשיך ומעלה את המחשב רגיל כלומר אני לא מגיע לsafe mode אלא המחשב מעלה את windows 7. יש אפשרות אחרת להגיע ל safe mode? תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משהו מוזר קרה למוניטור הביצועים של ה-XP. (האפלקציה שעולה כאשר לוחצים CRL-ALT-DEL ) הוא עולה לי ישירות על מצב של TASK-ים. ואין לו את הטאבים למעלה שמאפשרים לראות ביצועים ויותר חשוב פרוססים. אין לו גם את ה-BAR עם WIEW וכו'. פשוט חלון קטום מלמעלה. האם מישהו יודע, כיצד מחזירים את המצב הקודם. אני כן מקבל למעטה את האייקון של מצב ה-CPU , ורואה שהוא עובד על 100%. אבל אין לי גישה לפרוססים ע"מ לבדוק מה הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב ככה אחותי הקטנה התעסקה עם המחשב :bash: :kopfpatsch: ואיכשהו היא הצליחה שבמקום לפתוח תיקיה זה יפתח את החיפוש שאני לוחץ מקש ימני על תיקיה זה מראה לי שהחיפוש נמצא בראש הרשימה ולא הפתח..... עזרה בבקשה אחות מטומטמת
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
רוצה לפרמט אבל בהפעלת המחשב הוא לא נותן לעשות boot מהcd למה?? הוא ישר נכנס לwin... יש דרך אחרת אם אין פיתרון?? מפרמט-xp ל-xp מודה למגיבים....
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
בדלקת המחשב XP שואל סיסמא (אין) אז אני לוחץ ENTER וכאשר אני נכנס לווינדוס אני כותבcontrol userpasswords2 ובאופן מפתיע לא קורה כלום (אני יודע איפה ואיך להשתמש בזה)? אולי למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכל בכותרת לא מצליח לשנות את האייקון של התיקייה בכפתור ימני מאפיינים וגם לא בעזרת בגוגל אולי מישהו יודע.. ?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כמו שאמרתי בכותרת, כל קובץ שאני מוריד למחשב מהאינטרנט יורד כ0 KB, לא משנה באיזה דפדפן אני משתמש. כמו כן אני בחשבון מנהל בווינדוס וויסטה פרימיום, חיפשתי את ההגדרות משתמש אבל לא מצאתי משהו שמגביל את ההורדה!
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הכל ממש איטי ... אני לוחץ לפתוח כרום, לוקח 10 שניות, שלא לדבר על וורד או אקסל בקיצור, אי אפשר לעבוד איתו במצב הזה יש לי: HD SSD 500G RAM 16G מעבד i7 1. מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לפתור ? 2. אני יכול לחזור לווינדוס 10 ? איך ? תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
בד"כ הייתי יודע מה לעשות עם אקס פי אבל עכשיו ששמתי ווינדוס 2000 נכנסתי ל-REGIONAL OPTIONS ושיניתי שם ל-HEBREW וזה לא עוזר. תעזרו לי בבקשה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך עזרה, יש לי 4 מחיצות על הדיסק הקשיח,ביום בהיר אחד.לשלות המחיצות המשניות נעלמה המערכת קבצים ורק המחיצה הראשית נשארה עם מערכת קבצים תקינה והמחיצה עובדת כרגיל. אני חושד שמישהו עשה מזהו בכוונה ופשוט פירמט את הכוננים. השאלה שלי אם יש דרך לדעת מתי הכוננים פורמטו או עברו שינוי,בדקתי את ה Event viewer של XP אבל לא מצאתי משהו שיכול לעזור. מה עוד אני יכול לנסות? תודה
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
המחשב הביתי מריץ חלונות XP פרו. המחשב הנשלט מריץ Vista Home Premium. מה התוכנה המתאימה להשתלט מרחוק מהמחשב הביתי על הנייד?
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
לוח אם: ASRock 775VM800 דיסק קשיח: WD1200JS -00MHB0 sata1 בעת התקנת המערכת, BIOS לא מוכן לזהות את הדיסק כ- Boot Device. הוא כן מזהה דיסק בשם WD1200JS המחובר ללוח. המצב משגע אותי ואני לא יודע מה לעשות. אני אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתמול הורדתי את sp1 למחשב ולא נהייתה שום בעיה (אם זה אומר משהו על sp2?), בכל מקרה היום אני רוצה להוריד את sp2 אבל באתר של מייקרוסופט כתוב את הדבר המפחיד הבא: 5. בצע גיבוי מלא של כל הקבצים. א. למה הם מתכוונים. לגבות גם את מערכת ההפעלה? ב. האם זה באמת נחוץ או שזו איזו הגזמה של מייקרוסופט? ג. האם עלולים להמחק/לההרס קבצים כתוצאה מהתקנה זו? ועוד שאלה קטנה איך אני יודע בוודאת שsp2 אינו מותקן כבר במחשב שלי? תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
פתאום באמצע החיים המחשב שלי החליט שאחרי רבע שעה שלא נוגעים בו הוא מתחיל לבצע איחוי. זה די מעצבן... שומעים את המחשב פועל (לא מסוגל להשאיר אותו דלוק בלילה) והוא מגיב לאט כשחוזרים לעבוד. בדקתי ומצאתי שזאת פעולה שמופעלת בXP בתור ברירת מחדל אבל אמורה להסתיים מהר, רק שאצלי זה לא מצליח. הבנתי שזה מתקשר למפתח הבא ברג'יסטרי: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Dfrg\BootOptimizeFunction ככה זה נראה אצלי: דבר ראשון הייתי רוצה לדעת אם גם במחשב שלכם Enable מכיל את הערך Y (כלומר הפעולה הזו מופעלת)? הבעיה אצלי זה שבOptimizeComplete כתוב No ובOptimize Error רשום No Free Space. אני זוכר שלפני כמה ימים השגיאה הייתה שונה, ואז עשיתי בדיקת דיסק או משהו והיא השתנתה לNo Free Space. ולא…
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-