עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ido-nava,

שלום, אני מנסה להתקין ויסטה 64 SP1, אך ללא הצלחה (יש לי 4GB זכרון).. אני עובר את כל התפריטים, עד שאני מגיע לתפריט המחיצות, כאשר אני מנסה להתקין את ויסטה (מחקת את המחיצה, פרמטתי והכל כמה פעמים), אז אני נתקל בהודעה הזאת: windows is unable to find system volume that meets its criteria for installation. הכונן הוא: WD 250GB YS וניסתי להתקין אותו עם מחיצה אחת בודדת (של כל ה250 ג'יגה). מה הבעיה??

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  2. Started by gal,

היי אני זקוק לכמה שיותר מידע בקשר למערכת ההפעלה וינדוס סרבר 2003 כמו האם כדאי להתקין?? מה ההבדל בין XP לבין הסרבר?? האם יש איזה בעיה אם להתקין דריברים של כל מיני מוצרי חומרה כלומר האם הוא מזהה את הדריברים בלי בעיות??? האם משחקים עולים גם על הסרבר?? איזה גרסה להתקין??? והאם אני אראה הבדל משמעותי בין XP לבין הסרבר??? בקיצור מידע מפורט למי שמתמצא במערכת הזו תודה גל

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by MeTaLhAmMeR,

אני חייב להוריד תוכנה בשביל שהמראה של הווינדווס ישתנה? או שאפשר פשוט להוריד עוד ערכות מהאתר של מייקרוסופט? (כבר חיפשתי אבל לא מצאתי בדיוק)

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  4. יש לי מחשב נייד של פלאפון LG X120, שמגיע בלי כונן דיסקים או פלופי דיסק. יש בו תמונת שחזור של XP, והיא נוחה לשימוש, אבל הייתי מעדיף התקנה טרייה משלי עם כל השינויים שאני יכול לבצע ברכיבים של ווינדאוס בהתאם לצרכים שלי. זה אפשרי בכלל לבצע התקנה טרייה של XP, שלא דרך סידירום? אולי להתקין דרך DOK?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. Started by shark,

יש לי מחשב אם שני כרטיסי רשת ( אחד לאינטרנט ואחד לרשת פנימית ) ומערכת הפעלה של win 2000 pro האינטרנט עובד על tcp/ip ויש לו הגדרות של ip ,אבל שניסיתי לעבוד אם הרשת הפנימית עם tcp/ip והגדרתי ip המחשב לא עבד עם האינטרנט כאלו שיש התנגשות ?????? מישהו יודע מה עושים ???? דחוף !!!! :AR15:

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. משום מה תמיד שאני מנגן סרט בלייב באינטרנט הוא מופיע בחירבוש ירוק כזה !...ולא רואים כלום (התקנתי גם את קזה קודק הכי חדש) מוזר איך פוטרים את זה ...? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  7. Started by muli90,

יש לנו בבית שני מחשבים....המחשב שלי ועוד אחד...במחשב השני נתקלתי לפני כמה ימים בבעיה מוזרה.. הפעלתי את המחשב והוא פעל רגיל שהוא הגיע וקטע שהוא טוען את ה-windows הוא סיים לטעון אותו וממש לפני הכניסה לwindows הוא הפעיל את עצמו מחשב... וככה שוב שוב... :'( מישהו אולי יודע מה זה? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  8. Started by snogoo,

היי, לפני לא מעט זמן גיליתי שאחד העדכונים של הWINDOWS הורס לי את המחשב ושולח לי STOP ERROR (C00000021 אני חושב) אז הפסקתי לעדכן את ווינדוס, כי זה היה הפתרון היחידי שהיה לי באותו הזמן בינתיים הצטברו לי כבר 60 עדכונים שלא ביצעתי, ובנוסף יש לי בעיה עם ה USB כל הזמן שבחלק מהפורומים ברשת נטען שאפשר לפתור אותם בעדכוני הדרייברים, מה שהוביל אותי לאחר חיפושים שוב לאתר מיקרוסופט ולעידכוני WINDOWS..(אני אשמח בהזדמנות זו אם מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד דרייברים עדכניים ל UNIVERSAL HOST CONTROLLER ויכול לספר לי על כך) בכל מקרה אני אודה למי שכבר מכיר את הבעיה הזו של העידכונים ויכול להגיד לי איזה עדכון בדיוק גורם לכך - כי כרגע אני מנסה לעדכן , המחשב קורס ואני מבלה כמה שעות בשחזור מה GH…

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  9. Started by בוני70,

מה ההבדל בין WIN 7 ULTIMATE ל ENTERPRISE ?

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  10. Started by marik,

תעזרו לי בבקשה אחרי התקנ, WIN7 לא מצליח להוריד עידכונים מתקבלת הודעת שגיאה תודה

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  11. אוקי אז ככה אחותי קיבלה מחשב חדש יש לה 250 ג'יגה אז רציתי לעשות לה את C 100 וE 150 ג'יגות כ"א עשיתי את C 100 ולא שחררתי את השאר והתקנתי את המערכת עכשיו שאני פותח את המחשב אני רואה שיש לה רק כונן 1 והוא C והוא 100 ג'יגה רק! התקנתי תווינדוס מחדש והפעם פתחתי את הכונן השני רק שאני לא יודע למה הוא לא מחק לי את הווינדוס הראשון מה אני עושה עכשיו שאני פותח תמחשב יש שתי ווינדוסים והוא שואל אותי מה אני רוצה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Arturh87,

נעלם לי הAUTORUN ועכשיו כשאני מכניס דיסק הוא לא עולה אוטומטית איך אני יכול להחזיר את הAUTORUN אני משתמש בWINDOWS XP

13. Started by Dj BeN Co-N,

שלום , מאתמול התחילה לי הבעיה ואני ממש לא יודע מה היא או שזה וירוס או חסר קובץ לא יודע מה בדיוק... לא נגעתי בשום דבר לא בהגדרות ממש בכללום פתאום אני בדיוק הייתי באינטרנט ... ופתאום המחשב מראה לי מסך כזה כחול ורשום שם כל מיני דברים ...אני זוכר רק משהו אם המילה system 32 וכו'... ואז שאני מפעיל את המחשב מחדש זה בא לעלות החלות ואז זה מראה לי שוב תמסף הכחול כמעט כל הזמן... אבל יש פעמים שלא מתכבה ושום דבר לא נמחק או משהו כזה. אז מה אני אמור לעשות בדיוק עכשיו מישהו מכיר תבעיה הזאת והאם יש לה פתרון זה ממש דחוף לי כי אני נמצא הרבה על המחשב ואני לא רוצה שעכשיו הוא יתחיל להדפק לי כי יש לי ים דברים במחשב ואם משהו ימחק אני לא יודע מה יקרההההה אוףףףף אני בבעסה ץ. בבקשה תעזרו זה חשוב. ת…

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  14. Started by Wizard Of Oz,

לאיזה תוכנה זה משתייך..???

15. Started by blackorder,

כשאני מנסה להתקין את המשחק AOE III או משחקים אחרים זה נותן לי שגיאה 1607 unable to install installshield scripting runtime האם זה משהוא שניתן לתקן? ואם כן איך

16. Started by a1x,

אני לא כל כך מבין למה מיקרוסופט לא מוכרת בצורה נורמלית את הגרסה המלאה? הייתי אם הפרוצים וחשבתי לי לקנות הפעם מקורי, אבל בכל מקום מוכרים רק שידרוג או "עם מחשב חדש בלבד" וזה גם תמיד גרסת OEM שזה רק למחשב אחד. מישהו יכול לעזור לי ולהפנות אותי למקום איפה אפשר לקנות בצורה נורמלית ואמינה גרסה מלאה. אם אפשר RETAIL. אבל אם זה רק OEM, גם אפשרי ועוד משהו , מה דעתכם על המכירה הזאת בEBAY? http://www.ebay.com/itm/221196409190?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. שלום, ברשותי Windows 7 32bit Ultimate. לפני מס' ימים קרה דבר מוזר, כאשר אני מקיש Windows+P כדי להעביר את התמונה בין המחשב למסך הטלוויזיה, לפתע המחשב מופיע כ- Projector (כלומר, כאשר אני בוחר Projector Only, רואים במסך המחשב), והטלוויזיה מופיעה כ- Computer (כאשר אני בוחר Computer Only, התמונה עוברת לטלוויזיה). לפני כן הכל היה בסדר (כלומר הפוך מהמצב הקיים כעת) ולא זכור לי שביצעתי משהו שיכול לפגוע בכך. ניסיתי להחליף פיזית בין החיבורים בכרטיס מסך, בתקווה שזה יסתדר, אך זה נשאר אותו דבר כיצד אוכל "לומר" למחשב שמסך הטלוויזיה הוא ה- Projector ומסך המחשב הוא ה- Computer? ניתן להגדיר זאת ידנית? תודה רבה, אורן.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. אורח Ghost_Dogg

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=4330

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  19. Started by BeNDeR,

יש לי שאלה ! העם קיימת אפשרות להעלות את ה rate של העכבר ב windows 2000 יותר מי 100 ??? ???

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by prelly,

התקנתי ווינדוס גירסה חדשה Professional Retail SP2 והאינטרנט אקספלורר ניתקע לי כל הזמן - אי אפשר להפעיל אותו יש פתרון לבעיה? גם, אין לי רשת למרות שהתקנתי את הדרייברים של הלוח אם

21. Started by susuFOX,

למי שיציא לראות מערכת הפעלה של WindowsXP באנגלית יודע שלכתב על שולחן העבודה שי צל שהוא גם outline... פיתרון מצויין לרקעים בהירים. לעומת זאת במערכת ההפעלה בעברית הצל הוא רק צל ובטפט בהיר הכתב נבלע לתוך הרקע... איך אפשר לכוון את הצל של הכתב???

22. התקנתי מערכת הפעלה חלונות XP וכשהייתי אמור להכניס משתמש ראשון לא הכנסתי כך שהוא התחבר ישירות לAdmin. בינתיים התקנתי תוכנות עדכונים ודרייברים על על משתמש Admin, ואח"כ יצרתי משתמש חדש ראשון עם הרשאות של Admin ועוד משתמשים נוספים עם הרשאות מוגבלות. הבעיה היא שמערכת ההפעלה מתחברת ישר למשתמש Administrator ולא מציגה לי את מסך הבחירה למרות שסימנתי בהגדרות שיוצג מסך בחירה בין כל המשתמשים אך עדיין הוא מתעקש להתחבר ישירות למשתמש Administrator. ניסיתי לשים סיסמא למשתמש ואז כשאני מעלה את מערכת ההפעלה הוא רושם שאין באפשרותו להתחבר למשתמש ואז אחרי לחיצה על אישור הוא מראה את מסך הבחירה ללא ADMINISTRATOR. מה לעשות, איך לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  23. אני יודע שה-64 שוקל יותר... זה אומר שהוא יותר טוב? מה ההבדל בדיוק? ואם כבר אנחנו פה - מה זה Office Groove 2007?...

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  24. שלום יש לי בעיה חלונות 10 פרו שפה עברית. אחרי שעה וחצי. אני מכבה מחשב. ושוב מדליק מחשב ולא עולה חלונות 10 רואים מסך שחור רק עכבר זז. כביתי מחשב והדלקתי שוב והנה עולה חלונות 10. זה קורה לי כמה פעמיים מדי פעם עולה ומדי פעם לא עולה. נסיתי ליפתור למה זה לא עולה לי. נסיתי בדיקה דיסק קשיח וגם זיכרון והם תקינים. הסרתי דרייבר דגם כרטיס מסך Gigabyte GTX960 WindForce OC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E ועולה חלונות 10 טוב ותקין. היתקנתי דרייבר מאתר יצרן של כרטיס מסך עידכון חדש. ובסוף שחקתי משחק מחשב אחרי שעתיים אני מכבה מחשב. ושוב הדלקתי מחשב ושוב לא עולה חלונות 10. וכביתי מחשב והדלקתי ופתאום עולה חלונות 10. אותו בעיה.למה זה קורה לי? אני בדקתי מאוורר של כרטי…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  25. Started by ehud101,

שלום. לפני כחודש החלה בעיה בלפטופ שלי. אני משתמש בWINDOWS 7 וכל בוקר באותה שעה המחשב נדלק מעצמו. יש לי תחושה שמדובר בהגדרה אבל אין לי מושג מה המקור שלה. תודה.

• 1 תגובה
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.