עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני צריך עזרה עם איזה פרויקט אישי שלי : יש לי כיתת לימוד שמחוברת כולה לדומיין מסוים.. עכשיו נכנסים לשם מלא יוזרים ומורידים דברים וממלאים תמחשב בשטויות אני רוצה ליצור אימג' בסיסי שכולל את כל התכונות הנחוצות וכל יום ב2 בלילה כל המחשבים יקראו את האימג' הזה ויתאפסו לפיו בלי אפשרות שישאר התקנה מסוימת במחשב לא נראה לי שהרסיטור פוינט של מיקרוסופט יאפשר דבר כזה יש הצעות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ariel-ro,

הורדתי אקספלורר 7 היום לXP. ושאני נגיד כותב כתובת של אתר ולוחץ ENTER זה לא מחפש לי ולא כלום. וגם שאני לוחץ על רענן שזה חיפוש זה לא עושה כלום :'( :'( וכל פעם שאני פותח את האספלורר מופיע לי במקום דף הבית איזה משהו אחר של מיקרוסופט! מישהו יודע מה הבעיה? אני מתחרפן! אל תשאלו אם אתה לא יכול לחפש איך הגעת.. סיפור ארוך.. תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 979 צפיות
  3. Started by imperious,

בזמן האחרון הVISTA ממש מתסכל אותי, כאשר אני מנסה להתקין כל מיני תוספים למשחקים כלשהם ותוכנות העזר צריכות גישה לתיקיות ותמיד יש לי הודעה שהגישה למיקום המסויים נדחתה, איך אפשר לבטל את זה או לסדר את זה? זה ממש מעיק כל הסיפור הזה.. תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  4. Started by CyberBot,

יש לי דיסק של XP בלי BOOT (צרוב) איך אני משלב בו קובץ BOOT אני עובד עם Ultra ISO

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  5. Started by x-dude,

העברתי את ההרדדיסק שלי למחשב החדש שלי ושכחתי לפני זה לבטל את ה Encryption מהמחשב הישן,האם יש דרך סביב זה? אני צריך כמה דברים משם דיי דחוף :-\

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by idofr,

אז ככה הפעלתי אותו הוא פעל טוב וניראה לי שהוא כיבה את עצמו או משו כזה ועכשיו הוא לא מקשיב לי יותר :-[ מישו יודע למה מה זה יכול להיות????

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  7. Started by DarkX,

התקנתי ווינדוס 98 גרסה שנייה - second edition, ולאחר מכן התקנתי ווינדוס אקס פי. אני מעוניין לקבל את התפריט התחלה של הבחירה בין שני הווינדוסים כשאני אלחץ f8 אחרי התחלת המחשב. שני הווינדוסים נמצאים על אותו הכונן ! בבקשה תעזרו לי, אני צריך לדעת מה לרשום בקובץ boot.ini בשביל שיהיה לי את תפריט הבחירה, או שיש דרך אחרת לעשות זאת אני לא יודע... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  8. שלום, יש לי הודעת שגיאה שאף פעם לא נתקלתי בה בקשר ל DLL ההודעה מופיעה שאני מנסה לפתוח תוכנה כלשהי (שעבדה מספר חודשים בלי בעיות ולא היו שינויים בה בזמן האחרון) אני עם מערכת הפעלה XP ולא עשיתי שינויים חומרתיים וגם לא בתוכנות חדשות (לא שזכור לי..) צירפתי תמונה עם ההודעה ניסיתי כבר כמה דברים: 1. התקנת התוכנה מחדש - לא היה שינוי.. (גם ניסיתי הסרה לגמרי והתקנה מחדש..) 2. מחיקת הקובץ HHCRTL.OCX - גרם להודעת שגיאה שחסר קובץ לתוכנה ולנסות והתקין אותה מחדש 3. מחיקת הקובץ USER32.DLL - הוינדווס יוצר אותו מחדש אוטומטית בלי שינויים וההודעה בפתיחת התוכנה חוזרת על עצמה יש למישהו רעיונות ??? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  9. אז ככה יש ת'חלון הקטן הזה שקופץ כול פעם שאתה מחבר מידייה ניידת למחשב ושואל אותך מה אתה רוצה לעשות איתה נכון? יופי אז הוא נעלם כניראה מישהו שיחק איתו ועשה שלא יראה אותו שוב אז רציתי לשאול איך לעזאזל אני מחזיר אותו? בתודה עידו

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  10. בזמן שאני מפעיל משחק כלשהוא, המשחק מתמזער, כאילו יוצא ממסך מלא. רק כשאני מחליף את הסקין מ- AERO ל- BASIC אז אפשר לשחק במשחק, על מסך מלא. יש לי Vista Ultimate 64Bit עם כל העדקונים.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  11. Started by shabi08,

שלום הפעלתי את התוכנה hijackthis ואין לי מושג מה לעשות עם התוצאות ,עזרה תתקבל בברכה,תודה. Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 13:15:20, on 05/03/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Symantec\NORTON~1\GHOSTS~2.EXE C:\Program Files\Common Fil…

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by pincher77,

שלום לכולם. יש לי כרגע Win XP Pro ואני רוצה להתקין את הויסטה.. הבעיה שאני רוצה לפרמט רק את כונן C ועם האקס פי התרגלתי שישר אני מכניס תדיסק ויש אפשרות איזה כונן לפרמט וכל זה ועם הויסטה משום מה אין תמסך הכחול הזה... איך בעצם מגיעים לאפשרות של פרמוט רק כונן C??? ודבר שני יש כבר חבילת עברית לגירסת ה64 ביט?, ושאלה אחרונה- אם יש לי כרגע 512MB אז לא מומלץ להתקין או שאפשר להתקין תווינדוס ואז כבר לעשות שידרוג זיכרון? חייב עזרה עם כל זה חבר'ה... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  13. Started by chen9766,

אהלן לכולם אשמח אם מישהו ייתן לי מדריך לאיך להסיר ווינדוס 7 אולטימייט מהמחשב ולהתקין במקום ווינדוס אקס פי, יש לי מחשב נייד מית ג'יגהבייט שהמחשב אחלה פשוט הווינדוס לא משהו וגם יש לי ווינדוס אקס פי חוקי אז למה לא לנצל אותו תודה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  14. Started by דרקונשחור,

איך אני מבטל את האפשרות שהוא כל שנייה יבקש ממני אישור (נשבע לכם שויסטה עוד רגע תבקש אישור ללכת להשתין) אני מרגיש כבר כמו במשחק סימס חיפשתי עם ענו על השאלה הזאת (ואני די בטוח שאני לא היחיד שמתעצבן מזה) בקיצור, איך מבטלים את זה? תודה לכל מי שעוזר

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  15. הייי אחרי כמה חודשים בודדים שאני עובד עם הויסטה הלא מקורי (תקופת ניסיון) החלטתי שהוא טוב ולא עושה בעיות וקניתי מקורי מאז הכל התחיל להיות גרוע האודיו מידי פעם פשוט נתקע עד לריסטרט מלא, משום מה פתאום אין קליטה באינטרנט האלחוטי (מ100 ירד ל60-70 %) האיי סי קיו 6 כל הזמן התנתק אז חשבתי שזה בעיה של הגירסה וחזרתי ל5.1 שעכשיו משום מה אני לא יכול לראות את השמות של מי שאני מתכתב איתו (רק סימני שאלה) הרבה פעמים הוא נתקע סתם כדי "לחשוב" וזה אחרי שאני לא מתייחס לקטע שכדי לעבוד לתפריטים באנגלית הייתי צריך לחבר את האינטרנט להכנס לupdate להוריד חצי שעה עידכון ואז להתקין עוד 1 ג'יגה של תוכנה בקיצור מאז המקורי אני רק סובל פה ואם למישהו יש הצעה לפתרון לכל אחת מהבעיות הנ"ל היא תתקבל בברכה …

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by רוני1,

רכשתי במפתיע שלושה טורג'נים חדשים למחשב.... השאלה המתבקשת היא איך אני מסלק אותם מפה??????

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  17. Started by shaifbisss,

שלום לפני כמה דקות קפצה לי בועה ושם היה רשום המחשב שלך נמצא בסיכון בדקתי מה הבעיה וראיתי שהעידכונים שלא הווינדוס לא עולים על המחשב שלי ויש לי ווינדוס מקורי!!! לא פרוץ ולא כלום נכנסתי לאשף חומרת האש ושם לחצתי הפעל עידכונים אוטומטיים ואז זה רשם לי מצטערים למרכז האבטחה לא הייתה אפשרות לשנות את הגדרות העידכונים האוטומטיים שלך כדי לנסות לשנות הגדרות אלה בעצמך עבור למערכת בלוח בקרה בכרטיסיה עידכונים אוטמוטיים בחר באפשרות אוטומטי (מומלץ) ולאחר מכן לחץ אישור עשיתי את הפעולה המבוקשת אך עדיין זה הראה לי אותה תקלה מה לעשות? ??? תודה וים טוב משי בן יהודה שבת שלום לכולם

• 12 תגובות
    • 988 צפיות
  18. Started by yotam.m,

שלום חברים, אתמול התחילה בעיה מוזרה באחד מהמחשבים ברשת (WIN 10) שאינו מצליח להתחבר לשאר המחשב ברשת. דברים שעובדים: 1. כל המחשבים רואים אחד את השני כולל תיקיות משותפות ורואים גם את שלי (WIN10) 2. המחשב שלי (WIN10) שולח פינג לשאר המחשבים ברשת כולל שליטה מרחוק (RDP) שגם עובדת. * לא מצליח לגשת לאמצעי אחסון משותפים באף אחד מהמחשבים (שניהם מריצים WIN7) ניסיתי לאתחל תהליכים ולחפש בעיות במתאם אצלי אבל לא הצלחתי להתקדם מפה יש רעיונות?

19. Started by yotam.m,

שלום חברים, אתמול התחילה בעיה מוזרה באחד מהמחשבים ברשת (WIN 10) שאינו מצליח להתחבר לשאר המחשב ברשת. דברים שעובדים: 1. כל המחשבים רואים אחד את השני כולל תיקיות משותפות ורואים גם את שלי (WIN10) 2. המחשב שלי (WIN10) שולח פינג לשאר המחשבים ברשת כולל שליטה מרחוק (RDP) שגם עובדת. * לא מצליח לגשת לאמצעי אחסון משותפים באף אחד מהמחשבים (שניהם מריצים WIN7) ניסיתי לאתחל תהליכים ולחפש בעיות במתאם אצלי אבל לא הצלחתי להתקדם מפה יש רעיונות?

20. Started by mnbvcxxzz,

שלום, עבדתי כרגיל על המחשב וכיביתי אותו כמו שצריך (יש לי windows xp sp2) אחרי שהדלקתי אותו הוא סירב לעלות בטענה שפתאום חסר לו קובץ בשם hal.dll החלטתי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש אך כתנאי לזה הוא התעקש לעשות disk check לשני הכוננים שלי לאחר שהתקנתי את מערכת ההפעלה גיליתי שכל הדברים שהשתמשתי בהם (קבצי משחקים,קבצי וידאו...) הפכו לאלפי קבצים קטנים עם סיומת CHK עם קבצים מגודל 16 kb ועד קבצים בגודל 865 MB עם שמות כמו file3638.chk ומתחתם הכיתוב "Recoverd file fragments" כולם מפוזרים בתיקיות בשם "found.001" "found.002" מה שאני רוצה לציין שהכל עבד חלק וטוב ופתאום הוא הפך אותם לקבצים כאלה האם יש דרך כלשהי לחלץ מידע מהקבצים האלה? ???

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by AviadF,

שלום לכולם! לאחרונה פרמטתי את ה-R דיסק הראשי שלי והתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש. חלק מהגיבוי שלי היה גם של קבצי הדואר האלקטרוני שניסיתי לשמור במטרה לשמר את ההודעות. מה שהצלחתי למצוא זה כמות קבצים שווה לכמות התיקיות בתא הדואר. (תיבת נכנסות, תיבת יוצאות וכו') שכל קובץ שוקל בהתאם לכמות תוכנו. שמרתי את הקבצים מסוג *.dbx וניסיתי להדביק אותם באותה תיקיה לאחר ההתקנה המחודשת של מערכת ההפעלה. אך אין קול ואין עונה- נתקעתי ואיני מצליח לשחזר את הקבצים. אולי מישהו מהאנשים החביבים שבאזור יוכל לעזור לי ולהסביר לי איך אני פותח קבצים אלו? מה אני יכול לעשות איתם? ואם יש פה אדם חסר רחמים מספיק- שיגיד לי אם כל המיילים שלי פשוט -אבודים!!!-----??? שלכם, אביעד.

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  22. Started by s_b54,

יש לי בעה במחשב שברגע שאני מפעיל ישום שצורך משאבים של גרפיקה כמו פוטושופ פרימייר ומשחקים למיניהם לאחר כמה דקות ולפעמים בעת ההפעלה התוכנה נתקעת וכתוב לי התוכנה הפסיקה להגיב ולכן עליה להיסגר הבעיה הזאת המשיכה גם לאחר פירמוט ואפילו מעבר לוינדוס ויסטה הישומים עצמם תקינים ועובדים על מחשבים אחרים אשמח לעזרה בתודה S_B54

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  23. Started by avirt,

היי, רציתי לגבות חומר מהמחשב הנייד על המחשב הנייח - פרקתי את ה-HD והכנסתי אותו לנייח, גיביתי את החומר. עשיתי מעשה מטופש וביצעתי defrag לכונן (מטופש כשאני חושב על זה). על הנייח מותקנת מערכת הפעלה WIN 7 64. על המייד מותקנת XP 32. מאז הנייד לא מזהה את הכונן. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by Leo101,

שלום לכם אני צריך עזרה עם הכיבוי של המחשב...הוא לא ניכבה לבד אלא מציג הודעה..."כעת ניתן לכבות את המחשב..." המחשב עם מערכת ווינדוס xp ולפני זה שהוא פעל עם ווינדוס 98 הוא כיבה את עצמו עכשיו כבר קרה לי את זה בעבר אז הלכתי ללוח בקרה לחשמל...אבל הפעם אין לי את זה...וניראה לי שאני צריך לשנות משהו בביוס...תקנו אותי אם אני טועה...אשמח לעזרה תודה... :)

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  25. Started by Sifo Jen,

היי!, כאשר היה לי מדיה סנטר של ויסטה בגרסאת הRTM והבטות, כאשר הייתי מנגן סרט וממשיך לדפדף בספריות האחרות הסרט היה מתנגן כטפט, בגרסא הזו שיש לי של ויסטה הסרט מתנגן בצד שמאל בקטן, מישהוא יודע איך אני משנה את זה בחזרה לכטפט? תודה!!

• 0 תגובות
    • 503 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.