עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by SPONER,

כמו בכותרת , אני רוצה שעון בשולחן העבודה . אני רוצה שהוא יהיה ברור ,חמוד.. בגודל נחמד לא גדול ולא קטן מידי (שלא ניתן להבין את הסמנים של הדקות שניות.) ואשמח להסבר איך לשים בWI7 את השעון. אני לא מצאתי שום דבר בנושא ,לא יודע מה עובר לי עם גוגל . תודה

• 3 תגובות
    • 15.1k צפיות
  2. Started by דרקונשחור,

כמו שכתבתי בכותרת, יש לי ויסטה 64 הום פרימיום. התקנתי לפני כמה ימים תוכנה ומאז כל הפעלה של המחשב מופעל לי האינסטולר, אם אני מאשר הוא מציג שגיאה של חוסר תאימות, ואם אני מבטל אני ממשיך רגיל בכל מקרה מה שאני לא בוחר בהפעלה הבאה הוא יעלה שוב איך אני מבטל את זה (אני לא זוכר באיזה תוכנה מדובר ובכל מקרה מחקתי מאז חצי מהתוכנות כדי לראות איזה עושה את הבעיה, ללא הצלחה) עצות כי אני מתחיל להתעצבן על הויסטה הזאת!

3. Started by tomerzhr,

ראיתי שיש 4 סוגי וויסטה Vista Ultimate Vista Business Vista Home Premium Vista Home Basic ורציתי לדעת איזה הכי מומלצת למשתמש הבייתי כלומר לגיימר ולגולש אינטרנטטטט ולמה מיועדת Vista Ultimate

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. כשעושים קיצור דרך על שולחן העבודה או בכל מקום אחר , מתווסף לקיצור דרך מין חץ כזה קטן ומכוער בפינת האייקון. אני חושב שיש דרך כל שהיא לעשות את זה , כי פעם עשיתי את זה איכשהוא רק אני לא זוכר איך. תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  5. Started by sos,

יש לי ווינדוס XP HOME EDITION מקורי וקניתי מחשב חדש. ניסיתי להעלות את הדיסק והוא רושם לי BOOT CD ואז הוא רושם לי את השגיאה הבאה: Couldn't Open Drive Multi(0)Disk(0)rdisk(0)partition(1) NTLDR: Couldn't Open Drive Multi(0)Disk(0)rdisk(0)partition(1) מה לעזאזל אני עושה?#@@$#^%^%$#& תענו מהר תודה

6. Started by The-Magician,

שלום.. התקנתי את האנטי וירוס נוד, שמתי לו את ההגנה של anto theft וזה יצר לי עוד משתמש חדש בשם JOHN זה מה שבחרתי (מסתבר שזה היה טעות) אני בא להעלות את המחשב והוא לא נותן לי גישה להכל, אני נכנס לאדמין והוא פיתאום מבקש ממני סיסמא, אני יודע שהיוזר הקודם עדיין נמצא במחשב אני רואה אותו דרך התוכנה Reset Windows Password אבל שאני בא לנתק משתמש אני לא רואה אותו, מה אפשר לעשות? *אני מנסה ליצור דיסק לאיפוס הסיסמא אבל זה תמיד נכשל

7. אני אחרי פורמט וזהסידר לי את זה על 1536 - זה אמור להיות ככה ? ! משהו פה לא נראה לי על כמה זה צריך להיות : - 3072

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  8. Started by Judas Iscariot,

אלוהה, לפני ימים מספר קרתה למחשב שלי איזו "תאונה" והוא החליט לעלות את עצמו בקונפיגרציה חדשה כמעט לחלוטין ללא סיבה ברורה במיוחד. תחילה חשבתי שה"יוזר" הקודם שלי נמחק ואיתו גם הקבצים, אך כנראה שזה לא המצב. בתוך תיקיית Documents and Settings יש לי תיקייה בשם Judas(המכילה את קבצי היוזר הקודם) אך ישנה גם עוד תיקייה בשם Judas.JUDASPC.000 והיא היא, התיקייה של היוזר הנוכחי. שאלתי היא - האם וכיצד אני יכול לחזור ליוזר של "Judas"? תודה מראש לעוזרים.

9. Started by reptile,

כדאי להעלות את ה-dpi ברזולוציה 1024*768?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by vered,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1542348,FF.html

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by David Ell,

היי, אני חייב 64 ביט וניסיתי להתקין לפני כמה ימים, אבל ההגדרות מוזרות, אני לא יכול לעלות רזולוציה מ-1280X1024 ואין לי אינטרנט. אני רוצה להוריד / להתקין מחדש, אני צריך למחוק את מה שהתקנתי? כי כרגע יש לי 2 מערכות הפעלה. זה פרוץ ולא ראיתי חוק שאומר שאסור לדבר על זה, אז אם כן אני מתנצל מראש ותנעלו את השרשור*

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. אתמול תוכנת האנטי וירוס שלי נוד32 התריאה כי יש במחשב שלי סוג של וירוס\סוס טרוייאני עם ההודעה הזאת: היום היא הפסיקה להתריע, אך משום מה גיליתי שתי קבצים מוזרים במנהל המשימות: הם נראים לי חשודים מכיוון שלא ראיתי אותם קודם , בדקתי בwintasks ואין לו מידע על הקבצים האלו. האם יכול להיות שהם חלק מהוירוס?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. איך אפשר להחזיר את ההגדרות לקדמותן ? ניסיתי ע"י שחזור המערכת אבל זה לא עזר יש לי ווינדוס 7 תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by danielzxc,

התקנתי במחשב אחד ווינדוס XP וקונים לי מחשב חדש.. אני יוכל להתקין עם אותו דיסק ווינדוס במחשב החדש או שאני צריך ליקנות עוד פעם ווינדוס???

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  15. Started by avz,

שלום האם תוכלו להפנות אותי להדרכה/הסבר כיצד לבצע התחברות מרחוק במחשב שמותקנת עליו מ"ה WIN7? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by איתן נוי,

שלום. האם יש אפשרות לבטל מסך נעילה? כלומר לאחר שהמחשב מתעורר ממצב שינה, כשאני פותח את המכסה שיכנס מיד לשלוחן העבודה ולא אצטרך להקיש אנטר?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  17. Started by Do As Infinity,

יש לי שאלה ב-IE, נכון כשממלאים טפסים באינטרנט (כמו הרשמות, פרופילים וכו') יש אפשרות לשמור את המידע שאתה מכניס בתיבות הטקסט ואחר כך במקום להקליד אותו אתה יכול להקליד רק את האות הראשונה וזה ישלים את מה שרשמת לבד? רציתי לדעת איך מבטלים את זה כי בטעות לחצתי אישור שהדפדפן שאל אותי אם אני מעוניין להשתמש בפיצ'ר הזה.

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  18. Started by LermanIsUberCool,

i know this question is stupid, but how do i type hebrew on english winxp pro? i can read, but not type

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ozi123,

יש לי כרגע WIN XP המחשב שלי הוא QUAD 6600 2.40GHZ 3 גי'גה זיכרון. איזה ווינדוס כדאי להתקין או שעדיף בכלל להישאר עם האקספי . תודה.

• 26 תגובות
    • 4.6k צפיות
  20. Started by Ashand,

כיצד אני מבצע העברה של מערכת ההפעלה מהרדיסק אחד להרדיסק שני ולהשתמש בחדש כווינדוז? האם נורטון גוסט יכול לבצע את זה?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  21. Started by drok!,

קניתי מחשב נייד לפני כמה זמן, DELL, 1520.... הכול היה בסדר גמור <.<, אבל היום שהדלקתי את המחשב, זה פשוט נתקע ב " welcome" העיגול הזה מתחת ממשיך להסתובב, וזהו, לא קורה כלום...היום בבוקר הכול היה בסדר....ואני לא זוכר שעשיתי משהו חדש או התקנתי משהו...פשוט סתם כך זה כול פעם שאני מנסה להדליק....זה נכנס לווינדוס עושה את הסוונד של הכניסה ואז "welcome" וזהו....הוא עושה LOADING אבל אף פעם לא מסיים <.< הנייד פקינג חדש מה כבר יכול לקרות? <.< help >.>

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אחרי שאני מדליק את המחשב מחדש כשאני לוחץ כפתור ימני על כונן תיקיה או קובץ ישר קופץ לי ERROR (התמונה הראשונה) אחרי זה זה התיקיה נהיית NOT RESPONDING ואני צריך לסגור אותה מה TASK MANAGER ואז זה קורה כמה פעמים עד שהתפריט של הכפתור הימני נפתח סוף סוף. בנוסף לא יודע אם זה קשור אחד לשני אבל קורא לי הרבה פעמים שכשאני לוחץ דאבל קליק הוא פותח לי את המפיינים של אותו יישום. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  23. Started by Bone-Breaker,

מהו הווינדוס הכי טוב למשחקים ???

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Xtra,

שלום, בזמן האחרון (חודש+-) המחשב שלי נתקע לפעמים - או שהוא לא חזר משומר מסך (לא הגיב למקלדת ועכבר) או שפשוט באמצע העבודה עליו התצוגה נמרחה על כל המסך ולא היה ניתן לעשות שום דבר. עכשיו, המחשב שלי בכל פעם שהוא עולה אחרי כמה שניות מופיע מסך כחול עם השגיאה 0x0000008e ביצעתי בדיקת memtest לזיכרון ובדיקה לכונן קשיח עם DFT והתוצאות היו תקינות. המחשב כן עולה כאשר אני נכנס בsafe mode וב-safe mode with networking אבל גם אז התצוגה נמרחת על כל המסך לעיתים. כרגע אני לא ממש מבין איפה הבעייה (אולי בכרטיס מסך?) ואשמח לעזרה. מפרט מחשב: Lenovo ThinkCenter A60 windows xp home edition sp3 amd athlon 64 x2 dual core processor 3800+ 2.0GB ram WDC WD1600JS-60MHB5 nvidia geforce 6100

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  25. Started by abo,

אני לא יודע אם ענו כבר על השאלה הזאת אבל אני פשוט לא מוצא לה תשובה או תיעוד .. כנראה אני לא יודע איך לחפש תנושא הזה... קיצר איך אני מבטל את החלוניות מידע המעצבנות האלה ששקופצות בXP כל הזמן?! אני מדבר על אלה שקופצות עם I כזאת. לדוגמא כשאני מנתק איזה התקן USB או כשאני מחבר אותו...? תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.