Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי בזמן האחרון מלא בעיות של זכרון.. לדוגמא: כשאני עושה printscreen זה לא נותן לי להדביק את התמונה בצייר. בפרקים של סדרות קצרות (20) דק' לפעמים הוידאו נתקע והאודיו ממשיך. הרזולוציה קופצת לרזולוציה נמוכה. הורדות שמפסיקות באמצע כי "אין זכרון" או "שגיעה לא מוכרת". העברת קבצים בין תיקיות/חילוץ מRAR שעוצר באמצע כי אין זכרון (ויש שטח אחסון). המחשב סתם איטי ומנהל המשימות לא עולה.. גם כעושים ctrl+alt+delete שום דבר לא קורה. אני עם וינדוס 7 ו4gb זכרון וזה התחיל ממש לא מזמן. האנטיוירוס לא מוצא כלום וגם malware bytes anti-malware חשבתי לפרמט אבל אני מעדיף להמנע אם אפשר... הציעו לי את TweakNow PowerPack 2011 ובאמת ניקיתי את המחשב והוא נעשה יותר מהיר, התוכנה מצאה לי המון …
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
למחשב של לקוח שלי יש תופעה מוזרה. בADD/REMOVE יש לו רווחים עצומים בין כמה תוכניות. כלומר, איפה שאמורה להיות תוכנית יש משבצת ענקית ריקה (תופסת 7 עמודים של דפדוף) ואחריה ממשיכות התוכניות. אחרי כמה תוכניות ברשימה, יש עוד משבצת ריקה ענקית כזאת. מאוד מוזר... תיקון REGISTRY עם REGISTRY MECHANIC לא פתר את הבעייה. למישהו יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה - לפעמים שאני מסמן על קובץ ווידאו אני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה: The instruction at "0x73e6827" referenced memory at "0x02b506bc". the memory could not be "read" click on OK to terminate thr program click on CANCEL to debug the program לאחר מזה יש לי הודעה של DR Watson Postmortem Debugger ומייד ריענון של ה WIN. רציתי לדעת למה זה קורה? ואיך אני מסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
כיצד ניתן לבצע שחזור מערכת עוד לפני שעלה הווינדוס???
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
I have installed fresh winxp copy and applied SP3 now: my motherboard is asus p5ld se that requires: "Audio_32bit_V510014160" drivers for the onboard soundcard. BUT the installation program doesn't recognize the operating system. it says:"does not support wnt5.1p" is there any way around this?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
חבר'ה, יש לי בעיה קצת מעצבנת בהגדרות של ה-AGP בווינדוס... הבעיה היא, שבחלון המידע של הדרייברים של NVIDIA 43.35 זה רושם לי: AGP:2X בעוד שגם הכרטיס מסך וגם הלוח אם תומכים ב-AGP4X... אז הלכתי לביוס כדי לראות אם AGP 4X מופעל, ואכן כן, הוא מופעל... נסיתי להוריד את ה-COOL BITS, שמראים את חלון ההגדרות של ה-AGP בדרייברים, ושם היה רשום לי שAGP 4X לא מופעל בלוח אם שלי, בעוד שהוא כן... ובגלל זה, הכי הרבה שיכולתי לבחור זה X2... אז עכשיו, מה אני עושה? יש דרך לדרוס את ההגדרה הזאת? משהו? או שאולי היא לא נכונה בכלל, ובעצם בפועל מופעל אצלי AGP 4X? יש דרך לבדוק מה באמת מופעל אצלי? אודה לכל תשובה, ZiP מפרט: מעבד: פנטיום 3 667MHZ (מומהר ל-775MHZ) זיכרון: 384MB כרטיס מסך: MSI GeForce 2 64MB V…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי WINDOWS VISTA ULTIMATE אשר תומכת בAERO. כאשר התקנתי לראשונה את המערכת, כל התצוגה התלת מימדית הופיעה כרגיל אבל כשהתחלתי להתקין דברים זה נעלם.. אמרו לי להגיע לחלון שמשנה צבעים וכאלה בPERSONALIZE אבל לא הופיעו לי שום צבעים ולא התפריט שכביכול היה אמור להיות.. תעזרו לי בבקשה להחזיר לAERO.. תודה
-
- 12 תגובות
- 996 צפיות
-
-
לפני כמה ימים סידרו לי תמחשב.. ואני לא מצליח לכתוב בעיברית באתרים ובפורמים ובכלל באינטרנט חוץ מהאיסיקיו.. הורדתי גם דפדפן אחר והבעיה נשארה..(חשבתי שזאת הבעיה).. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב נייד מסלקום, מדובר במחשבים הניידים הקטנים לא ה-CD-ROM, עכשיו מכיוון שהם מגיע עם Windows עליו נמצאות מלא שטויות לא מעניינות אשר מעמיסות על המחשב, אני מעוניין לבצע פורמט, ולהתקין Windows Xp מחדש בשביל להכניס רק את השטויות שאני רוצה. עכשיו עקב כך שאין CD-ROM, אני לא ממש יודע מה לעשות אני יודע שזה עובד דרך דיסק און קי, השאלה כיצד בדיוק אם למישהו יש מדריך בנושא שאני אוכל לקרוא ולהשתמש בו זה יהיה מעולה, אני לא רוצה פשוט הגיע למצב שאני ניתקע באמצע, ולא יודע מה השלבים הבאים. תודה מראש, ושבוע טוב לכולם
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
יש לי עכבר של Logitech אלחוטי+אופטי ופעם בכמה ימים הסמן פשוט נעלם וגם לחיצה ממושכת על שני כפתורי ה connect לא עוזרת. לעיתים לאחר התופעה גם המחשב פשוט נתקע ורק ביצוע reset פותר את הבעיה. מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בקשותי לפטופ של DELL מעבד I3 ןחלונות 7 מותקנים עליו. לאחרונה יש לי בעיות עם המערכת הפעלה. 1. המחשב עובד ממש ממש לאט. 2. פעם אחת הופיע מסך כחול והמחשב עשה לעצמו RESET. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי ווינדוס VISTA 64BIT, רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד DX10, אני משום מה לא מוצא באתר של מיקרוסופט... תודה מראש. עריכה, שאני מקיש DXDIAG ב "התחל" רשום ש DX10 מותקן כבר... אבל שאני מנסה להריץ 3DMARK06 הוא רושם שאחד מהקבצים של DX9 לא קיים.. אני ינסה להתקין את 3DMARK מחדש...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך מוחקים החלונות אומר לך שלא היה אפשרות למצוא במקום זה? דיאמונד טולס עולה לי בהדלקת המחשב, למרות שMSCONFIG מוגדר שלא יעלה, איך גורמים לו שלא יעלה עם הדלקת המחשב?
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אפשר בבקשה את שמותיהם (ואם אפשר גם את ההורדה) של כל גרסאות Style XP ? אני פשוט רואה משתמשים שעושים סקרין שוט של הדסקטופ שלהם,ואני לא מוצא ב Style XP הקיים שלי,את הסקין הזה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, היום הייתי אצל חבר שלי וניסיתי להתקין לו ווינדוס 7 ע"י הכנסת הדיסק והתקנתו בעת שהווינדוס פועל(לא דרך העלאת בוט מהדיסק). הכל הלך החלק עד החלק שבו הווינדוס מתקין עצמו לבד ולא נדרשת יותר התערבות של המפעיל(בערך בשלב השלישי),מה שקרה זה שהמחשב עשה ריסט(דבר שהוא נורמאלי בעת התקנת הווינדוס) אך מנקודה זאת קרתה שגיאה והמחשב הפסיק את ההתקנה. כאשר ניסיתי להעלות את המחשב מחדש המחשב נותן לי מספר אפשרויות להעלאת הווינדוס(מצב בטוח,העלאתו בצורה רגילה וכו'),כאשר אני בוחר להעלות אותו בצורה רגילה מופיע הרקע של לפני ההפעלה של ווינדוס 7 אך שם המחשב נתקע ולא ממשיך(יש לציין שאין לי באמת יכולת בחירה שכן המקלדת לא עובדת ועל כך הרחיב בהמשך,למעשה חיכיתי 30 שניות עד שהמחשב אוטומ…
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
בצורה עקבית, כל פעם שאני פותח את המחשב ופותח את הדפדפן למשל - אני לא יכול ללחוץ על שום דבר (יכול להזיז את העכבר), המחשב עדיין ממשיך בפעולות רגילות (מילים זזות באתר מסויים, איקונים זזים.....) אבל אני עם העכבר לא יכול ללחוץ על כלום. הבעיה נפתר אם אני מחכה דקה וחצי או שאני לוחץ - Alt+Ctrl+Delete (אז נפתח ה -Windows Task Manager) אני יוצא מהWTM ואז הכל פועל כמו שצריך. מישהו יודע איך לפתור את זה?!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה לגבי העידכונים האוטומטיים של WINDOWS ה WIN הוא חוקי מקופסא והכל היה תקין עד לפני חודשיים שהעדכונים האוטומטיים פשוט לא עושים עידכון יותר..הציור הזה מצד ימין שתמיד היה אומר אם לעדכן והיית עושה אישור והכל פשוט לא קופץ יותר וכמובן שזה ON בעידכונים אוטומטיים וכביכול הכל תקין..אבל כבר חודשיים שאין שום עידכון מישהו יודע למה? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
חברה, אני לא יודע מה לעשות ניסיתי הכול!! כל התוכנות לא עוזרות לי להתפטר מהדבר הזה!!! הנה הלוג של התוכנה HijackThis Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 12:26:47, on 13/06/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\drivers\CDAC11BA.E…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כל האייקונים בשולחן התהפכו לי .איך אני מחזיר אותם חזרה? תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה נמצא במחשב של העבודה רשת פנימית ...לאחר שינוי הססמא לחדשה זה קרה ריסטארט לא עוזר להיפתר מזה ...כל כמה דקות חוזר ונעלם [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, אני בטוח שהתשובה לשאלה הזו כבר קיימת היכן שהוא בפורום או בשרשור "מה כדאי: ויסטה? אקס פי? 7? - הדיון הרשמי - מעודכן" - אבל חיפשתי קצת ולא מצאתי תשובה מדוייקת... יא אלהים, 94 עמודים של שרשור יחיד?? איך אפשר למצוא שם משהו...? בכל מקרה, אני מתכוון לפרמט ולהתקין מחדש מערכת הפעלה על PC סלרון 4 2.8GHZ עם 1GB זכרון. המחשב לא מיועד לביצועים אלא בעיקר הדגש הוא על יציבות ותחזוקה שוטפת פשוטה. סוגיית המחיר כרגע פחות רלבנטית לי. אני מתכוון להציב אותו אצל הסבא והסבתא למען יוכלו לתקשר בסקייפ עם נכדתם ונינתם הטרייה שמעבר לים אז האם כדאי להתקין XP או ווינדוז 7? שמעתי ש-7 מתפקד לא רע על מחשבים חלשים. תודה מראש, רן
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני נמצא אחרי שדרוג ל WIN 10 הכל עובד מעולה חוץ מבעיה אחת. כאשר אני מוריד קובץ שהוא עם סיומת EXE אני מקבל הודעת שגיאה NSIS , אבל אם אני מוציא את הקובץ לשולחן העבודה הוא עובד בלי בעיה. למישהו יש פתרון או נתקל בבעיה הזאת?! עשיתי ניקוי קבצי ספאם סריקת אנטי וירוס ניקוי רג'סטרי וכו' , ועדיין לא עובד.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר על WIN98 ואני רוצה שהצירוף הנ"ל יעשה את עבודתו הרגילה (לעבור בין תוכנות). איך אני עושה זאת?
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כשרוצים לשנות את ה File Associations של קובץ מסויים מגיעים לתפריט שנקרא Open With השאלה היא איך מסירים מהתפריט הזה תוכניות כי במשך הזמן הוא גדל וגדל ואחרי כמה זמן יש שם כבר כל מיני תוכניות שהוסרו או דברים שבטעות הוכנסו(למשל קיצור דרך לתיקייה) בעיה נוספת שהצלחתי לסדר עם ה system restore והייצי מעוניין לדעת איך מסדרים אותה בדרך אחרת היא שכשמנסים לפתוח קובץ עם Open With במקום לקבל את התפריט ה notepad נפתח ואין אפשרות להגיע לתפריט הזה בעיה אחרונה אני מנסה לפתוח קובץ avi או כל ק(ובץ וידאו אחר) בעזרת התפריט של Open With מגיע לתוכנה שאני רוצה לפתוח איתה את הקובץ(התוכנה נקראת GSpot ) מסמן אותה לוחץ על open ומשום מה היא לא מופיעה בתפריט איך אפשר לסדר את זה תודה מראש הראל
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>כאשר אני מדליקה את המחשב ומגיעה למסך שחור שבו אני בוחרת את מ"ה הרצויה לי-</p><p>אני לא יכולה להפעיל את המקלדת. ניסיתי לבדוק אם יש בעיה בBIOS אבל הכל מוגדר</p><p>כראוי וכאשר מ"ה שלי עולה, המקלדת עובדת גם.</p><p>משמע הבעיה היא ספציפית במסך שאחראי על בחירת מ"ה .</p><p>ניסיתי לחפש פקודה בCMD שתעזור לי בבעיה הנ"ל אבל לא מצאתי.</p><p>חשבתי שהבעיה היא בקובץ boot.ini אבל כשל פתחתי אותו והשוותי אותו לקבצים</p><p>אחרים ראיתי שהקובץ בסדר גמור.</p><p>אני אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת פת…
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-