עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי פנטיום 3 800 מגה 80גיגה הרץ גרוטאה אבל אם יש למה לא לנצל טוב אני יסביר את הבעיה אני מנסה להתקין את ווינדוס XP על המחשב ההתקנה בהתחלה חלקה בחרתי מחיצה הוא פירמט אותה התקין את רכיבי ההתחלה של הווינדוס אם מישהוא יודע למה אני מיתכוון ואז הוא כיבה את המחשב וממשיך להתקין את הווינדוס הוא טוען ואז ניכבה פיתאום וככה בלי סוף הוא מיתכבה מגיע להתקנת הווינדוס וניכבה שוב ניסיתי גם את ווינדוס 200 וגם לא הלך ניסיתי את ווינדוס 98 הוא התקין אותו וזה ניכנס לווינדוס אבל כמה שניות ואז הוא מיתכבה. אני מאודד מאוד ישמח אם מישהוא יעזור לי זה דחוףףףף תודה

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  2. Started by bigbosf,

שלום חברים אני מנסה להתקין xp על מחשב workstaion ומקבל את ההודעת שגיאה הבאה : installation failed :e:\i386\asms.error message עשיתי חיפוש בגוגל ושם רוב הפתרונות היו לנסות דיסק אחר - ניסיתי עדיין אותו דבר אפשר לבצע התקנה מכונן usb? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  3. שלום לכולם ! הבנתי שאני יכול להשתמש בדיסק ההתקנה של XP או של ויסטה ואז משם לפרמט את הכונן שעליו נמצא XP, אבל זה עלול ליצור בעיות אחר כך עם ההפעלה של ויסטה. האם מישהו עשה פעם תהליך כזה ויכול להמליץ לי איך לעשות זאת ? תודה מראש, ליאור.

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  4. כמו בכותרת נגן DVD וצורב DVD לא מזוהים במחשב שלי רק היום הבחנתי בזאת. אבל שאני מעלה בוט סידי הוא עולה בשניהם זאת אומרת ששניהם מתפקדים, כיצד אני פותר את הבעייה ?. הנה תמונה... אשמח לתגובות. עריכה: במנהל התקנים שני הכוננים מסומנים בצהוב !

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני רוצה למחוק את כל כונן C ואי אפשר כשהוונידווז פועל אז איך אני עושה את זה לפני?

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by udi,

שלום לכולם מאיזה שהיא סיבה WIN 7 החליטה שאין לי גישה או הרשאה לשום קובץ אפילו לא לשנות את השעה בשעון למרות שאני מוגדר כמנהל מופיעה לי הודעה הזאת קובץ מצורף האם יש דרך להחזיר את מערכת ההפעלה למצב תקין או שאצטרך להתקין אותה מחדש תודה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  7. Started by ngc224,

שלום ! כששמים את העכבר מעל התמונה במחשב אז מופיע מידע של EXIF, כמו תאריך צילום, גודל התמונה והמשקל שלה... ב XP שהיה לי, הופיע שם גם דגם המצלמה שלי, עכשיו כשיש לי W7, דגם המצלמה כבר לא מופיע... האם משהו יודע איך להוסיף את דגם המצלמה ? (כשלוחצים על מאפיינים הדגם קיים, אבל כשסתם שמים את העכבר מעל התמונה אז אין)

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  8. זה רושם לי שזה משתמש רק ב 3.5GB RAM http://img143.imageshack.us/img143/4370/75083583.jpg ומתי המחשב משתמש בזיכרון וירטואלי? האם מה שעשיתי כאן זה טוב? האם ההגדרות שהגדרתי כאן קשורות לזה שיש מקום פנוי או אין בכוננים שלי? תודה רבה!

9. שלום רב... האם אני יכול להעתיק את המשחקים שבאים עם ה WIN XP ל WIN 98? (Pinball , Solitaire, Spider Solitaire) תודה L.A

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  10. Started by emmanuel,

שלום לכולם. יש לי שאלה כזו התקנתי לאחרונה ווינדוס 7 64 ביט במחשב שלי,מערכת ההפעלה זיהתה את כול הדרייברים שלי בצורה תקינה,השאלה היא האם יש צורך להתקין את הדרייברים של יצרן החומרה כמו לוח אם,כ. מסך כ. רשת וכדומה או שהדרייברים שווינדוס מתקין הינם דרייברים מספיקים ואין צורך להתקין את שאר הדרייברים בצורה ידנית. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by shirNoshe,

התקנתי את IE7 כולל העברית ו..: 1.רואים הכל מעט גדול יותר. 2.הכתב ברור יותר(?) 3.הכתב בולט/שחור יותר(?) 4.בחלק מהאתרים הכיתוב גדול יותר(האתר לא "מכיר" את 7?). גם כאן בכניסה הראשית הכל ברור/שחור יותר בכיתוב. נראה לי כמעט בוודאות ש"משהו" שונה קרה מאז,האם אני טועה? אגב,אני עוד צריך להתרגל כי שאר המחשבים לא שונו. מה דעתכם? ושנה טובה וגמר חתימה טובה לצמים ולאלה שלא.

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  12. מלך מי שיעזור לי לצאת מהסיפור הזה.. הקנתי ויסטה במחשב שלי ואחרי זה קניתי עוד זיכרון מה שגרם לשינוי בחומרה ואיתה הודעה בבוט של המחשב שווינדואס זיהה שינוי בחומרה ולא מעלה את הווינדואס עכשיו מה שאני לא עושה אני מגיע להודעת אררור כזאת! אפילו הוצאתי את הזיכרון שהוספתי ואז המחשב שוב עבד בסדר פירמטתי דרך ההתקנה של ווינדואס את הכונן של ווינדואס וסגרתי את המחשב להוסיף שוב את הזיכרון ושאני פותח אותו מחשב ומכנסי דיסק התקנה עדיין הוא אומר שיש שינוי בחומרה.. ( כאילו המידע על ההדיסק) עכשיומה שקורה זה שגם דיסק התקנה של כל גירסת ווינדואס קודמת לא עולה לי! איפה בדיוק הוא שם את המידע הזה? יכול להיות שלמרות הפירמוט המידע הזה עדיין על המחשב? מישהו יודע מה אפשר לעשות? עידכון : שוב דיסק ההתקנ…

13. אני נותן כל מה שאתם רוצים עים אתה רוצים תמורה -בבקשה תנו לי פרוקסי מהיר בארץ --לא מחול כי כאלה יש המון ----חייב להיות בארץ --תודה

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. היי יש לי 2 שאלות: במחשב הנייח שלי הnumlock מופעל אוטומטית. במחשב הנייד לא. איך אני יכול לגרום למחשב הנייד להפעיל את הnumlock בצורה אוטומטית? (בשני המחשבים יש לי סיסמא ואני לפעמים שוכח לבדוק שהnumlock דלוק) שאלה נוספת. יש לי מספר מחשבים שנמצאים בדומיין. איך אני יכול להגדיר מחשב שיכנס ישירות לדומיין X ולמשתמש Y? (כדי לדלג על מסך login בצורה אוטומטית.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. היום שפתחתי את המחשב שלי ואחר כך את המחשב השני קיבלתי את ההודעה הזו: Your password will expire in 14 days, do you want to change it now? [Yes] [On] לחצתי על "כן" והגעתי לשם וסיסמא לכניסה למחשב, במחשב שלי אין בכלל סיסמא כי אני האדמינסטרטר, קח שלחצתי ENTER במקום הסיסמא, וקיבלתי הודעה שהשינוי התקבל. במחשב השני, ביטלתי את הסיסמא שהיתה ולחצתי ENTER. ה-XP שלי הוא corporation, ולא צריך התחברות למיקרוסופט לשם רישום, מעבר למספר של ה-25 תוים בהתקנה עצמה. האם גם אתה קיבלתם את ההודעה הזו? האם אני צודקת שזה רק ענין של בטחון וסיסמת משתמש לכניסה למחשב?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום. יש לחבר שלי בעיה. הוא גר דירה מתחת לבית (של ההורים) ולשם כך בזק כשנתנה לו את הראוטר האלחוטי הביאה לו מודם-ראוטר של SIEMENS ומאחר שאין לו כרטיס רשת אלחוטי אז הביאו לו מתאם מכוער שלהם. באתר שלהם יש את הדרייבר הנ"ל : http://www.bezeq.co.il/NR/rdonlyres/A7557951-9AFB-49A2-98A8-17A5F1CA8F5F/3830/DRUCU3.zip אך כשמנסים להתקין אותו הוא נותן הודעת שגיאה שחסר קובץ בשם prismapi.dll. כשניסיתי לדבר עם בזק הם אמרו שהם לא תומכים בוינדוס 7 ואין מה לעשות בנידון. השאלה היא מה בעצם אנחנו עושים? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אני אמקד את השאלה: 1. האם כל מי שיש לו רישיון לויסטה, יוכל להשתמש עימו ב WIN 7? 2. האם רק מי שקנו לאחרונה ויסטה - רק הם יוכלו לשדרג את המערכת? 3. האם מדובר רק בשידרוג או שפשוט יהיה ניתן להכניס את הקוד של ויסטה בתחילת ההתקנה של WIN 7? תודה

18. יש לי Office 2010 HEB אני מנסה להתקין אותו על Win Server 2008 Eng ומקבל הודעה: The language of this istallation package is not supported by your system יש מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  19. Started by gjook,

בזמן האחרון אני שם לב ששיש לי בעיה די מוזרה כשאני נכנס לחלק מהאתרים לדוגמא אני נכנס לאתר תפוז אני לוחץ על הבאנר של "פורמים" ואם אני מזיז את העכבר לפני שהדף מסיים להוריד את כל המידע (יש מעין פס למטה שמתמלא ומראה כמה הדף נטען..) אז החלון נסגר. אבל אם אני מחכה בערך 10 שניות והדף גמר להיטען אז החלון לא נסגר . מה שעוד יותר מוזר שזה קורה רק בחלק מאתרים. אשמח לעזרה. תודה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  20. Started by shukere,

אהלן חבר'ה, אני פונה אליכם כי כבר ניסיתי הכל, התקנתי ווינדוס אקס פי לייט , הבעיה היחידה היא שאי אפשר לכתוב בעברית... וגם אחרי שהתקנתי את הדיסק של תוספת העברית לווינדוס עדיין אני לא מצליח לכתוב בעברית, לפי דעתי הבעיה טמונה בסרגל השפה שלא מותקן במערכת ההפעלה. השאלה היא, האם מישהו כבר ניסה את המערכת הזו והצליח להתקין את העברית עם סרגל השפה, או שמצא פיתרון להכניס את הסרגל הזה.....

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by איזי,

שלום לכולם מאז שפרמטתי את המחשב,האינטרנט נהיה יותר איטי,ושאני לחוץ מקש ימני בכדי להוריד משהו למחשב האפשרות של ה"שמירת יעד בשם" לא זמינה (זה באתרים שאני יודע בפרוש שזה צריך להיות זמין). עידכנתי את המחשב ואת ה"אינטרנט אקספלור" לא עזר אפילו הורדתי דפדפן אחר וזה לא עזר. ??? תודה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  22. Started by NDickler,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם שני דיסקים קשיחים שהתקנתי עליהם מ"ה אחד מהם עם xp 64 והשני עם vista 32 התקנתי את המערכות כשהדיסק השני תמיד היה מנותק פיזית עכשיו נגשתי לחבר את שני הדיסקים בו זמנית, והמערכת עולה מהדיסק שמוגדר בbios ולא עולה לי הbootloader כדי לבחור מ"ה איך אוכל לפתור את הבעיה הזאת

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  23. יש לי בעייה שכל הזמן נוצרת לי תקייה על שולחן העבדה שלא קשורה לכלום אם אני מוחק אותה ונגיד מפעיל את המחשב פתאום אני רואה אותה ככה נוצרת מעצמה בלי קשר לשום דבר שאני עושה. המצב שנוצר הוא שתמיד קיימת לי על שולחן העבודה תקייה חדשה. מה עושים? תודה רן

• 13 תגובות
    • 991 צפיות
  24. Started by TermiNal,

שלום לכולם ותודה.. יש לי בעיה בפרמוט אני נכנס להתקנה ורוצה להתחיל לפרמט עכשיו אני רוצה להתקין על כונן C (וגם כרגע הווינדוס מותקן ב-C) אבל הוא לא נותן לי לפרמט את C הוא נותן לי רק להתקין מחדש את הווינדוס בתיקייה שלו אבל לא נותן לי לפרמט את כל הכונן.. אבל שאני רוצה לפרמט כוננים אחרים הוא כן נותן לי לפרמט אולי זה בעיה כי יש לי שתי הארד דיסקים אחד מחולק ל2 ל-C וD והשני לכונן 1 H עכשיו כשאני נכנס להתקנה הוא בהתחלה אוטומטית רוצה שאני יפרמט את H אבל אני לא רוצה כי עליו מגובה כל המידע שלי.. אז אני מנסה לפרמט את C והוא לא נותן אבל את D הוא נותן.. הוא אומר שיש לו בC קבצי temporary אבל אני חייב לפרמט על C מה לעשותת? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  25. Started by Drazick,

יש לי קובץ וורד ששמרתי לפני כשעה. עכשיו אני מנסה לפתוח אותו ואופיס לא מצליח בטענה שהקובץ פגום. מישהו מכיר איך ניתן לשחזר את המידע? לפחות את חלקו? תודה.

• 0 תגובות
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.