עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by puuma,

שלום אני צריך עזרה בפענוח הקובץ.. המחשב מאתחל את עצמו מחדש ואני לא יודע מה הבעייה תודה [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 842 צפיות
  2. Started by adirnasri,

תמיד שאני מפעיל את המחשב מחדש עולים לי הרבה תוכנות בשורת משימות ואני רוצה להוריד כמה מהם יש איזה פקודה שאני רושם בהפעלה ואז אני מסמן מה אני רוצה ומה לא,מה היא המילה? ועוד דבר יש לי סמל בשורה הזאת שנקראת Advantage ושאני לוחץ עלייה פעמים נפתח לי הקישור הזה: http://www.memedia.com/advantage/privacypolicy.html אני ממש לא יודע איך זה הגיע אליי ולא יודע מה זה הנה גם תמונה של הסמל : http://img140.imageshack.us/my.php?image=52566002vx3.jpg עוד דבר בבקשה איך אני מגדיל את הכתב?רשום לי הכל בקטן?ושאני שמגדיל את הרוולוטציה זה יותר מדי גדול תודה רבה מראש על העזרה!

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  3. Started by ehud4,

שלום! מצאתי איך מתחברים בעזרת netsh לרשת אלחוטית (באמצעות הפקודה wlan), למשל : connect name=Profile1 ssid=SSID1אני אשמח לדעת איך מתחברים דרך חייגן . . . *שימו לב, אני מדבר על חיוג דרך חייגן שקיים, ולא הגדרה שלו מחדש. **מערכת ההפעלה היא Windows 7 . תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Iv0ry,

צריך עזרה בפרוש ERRORS: http://www.siz.co.il/my.php?i=mnul4izdtgmj.bmp + http://www.siz.co.il/my.php?i=ezrm2dimy3ew.bmp + http://www.siz.co.il/my.php?i=mkdgigoozxyi.bmp תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by 888,

אני תקוע באמצע פירמוט מחשב (הפרמוט לא התבצע בXP כי המחשב לא הגיע לXP ) עכשיו אחרי ששמתי את הקוד ובלה בלה בלה הוא רושם לי c:\windows>: מה אני צריך לרשום שם ? c:\windows>:h כך זה ניראה בדיוק רק בלי ה H מה אני צריך לרשום שם?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Moriz,

שלום אני לא מצליח לפתוח את הדואר האלקטרוני שלי. מקבל הודעת שגיעה : Outlook Express Outlook Express could not be started because MSOE.DLL could not be loaded איך ניתן לתקן זאת ? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  7. Started by MX-2,

הבעיה שאני לא מצליח לעבור את שלב הצריבה משום מה. הורדתי את התוכנה מהאתר (LIVE CD) לויסטה וירד קובץ ראר בגודל 400 מגה בערך. צרבתי אותו כמו שהוא עם תוכנת BURN AWARE באופצית ISO IMAGE והכנסתי את הדיסק לכונן של המחשב הבעייתי. ורשום BOOT FAILED... מה אני עושה לא נכון?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Moriz,

שלום רב אני לא מצליח לפתוח קבצי doc בתוכנת wordpad ומקבל הודעת שגיעה בזו הלשון איך אפתור הבעיה ? בתודה מראש מערכת הפעלה windows 98 se MIE 6 P III Wordpad This program has performed an illegal operation and will be shot down. If the problem persists, contact the program vendor. Details >> WORDPAD caused an invalid page fault in module MSWRD832.CNV at 0167:0140f6d5. Registers: EAX=00000001 CS=0167 EIP=0140f6d5 EFLGS=00010206 EBX=00440000 SS=016f ESP=0166f950 EBP=0166f964 ECX=00445ffd DS=016f ESI=00446000 FS=1227 EDX=00000000 ES=016f EDI=0143c8b9 GS=3246 Bytes at CS:EIP: 66 8b 1e 83 c6 02 0f b7 cb 8d 45 fc 50 51 e8 38 Stack dump: 00445b50 00000000 0044579e 004558c6 00…

9. שלום ,לפני כמה ימים התקנתי WINDOWS מחדש,בלי לפרמט. העתקתי את כל התיקיה Documents and Settings למקום אחר ואחרי התקנה הWINDOWS העברתי אותה חזרה למקומה. הבעיה היא שיש בפנים תיקיה של המשתמש הקודם שלי בWINDOWS,ואני לא יכול לפתוח אותה. כשאני מנסה לפתוח אותה רשום לי אין גישה אל ***** השיחה נדחתה-זה בגלל שלפני שהתקנתי את הWINDOWS מחדש קבעתי שהקבצים של המשתמש הזה יהיו פרטיים(אף משתמש חוץ מהמשתמש הנוכחי לא יוכל לגשת אליהם) בתיקיה הזאת יש לי קבצים שמאוד חשובים לי(שמירות של SA,מסמכים ועוד). יש איזה דרך לפתוח אותה? המשתמש הנוכחי שלי מוגדר כמנהל המחשב וגם המשתמש הקודם הייה מוגדר כמנהל המחשב. שם המשתמש שלי כרגע לא תואם לשם המשתמש הקודם. הווינדווס הוסיף למשתמש החדש את המילה".GeforceFX"(…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Dark Tetris,

אני מקווה שהאשכול הזה קשור לפה... יש פה כל כך הרבה נושאים לא ידעתי לאן לשייך את זה בכל מקרה יש לי וינדוס XP SP2 הורדתי סרבר2003 וגם לינוקס שניהם בקובץ ISO שאלתי היא איך אני פותח אותם? 1. האם אני צריך לפתוח 2 פורטישנים 1 לסרבר השני ללינוקס לצרוב אותם על דיסק ואז לפתוח אותם אם כן אז זה משנה מה אני מתקין ראשוןן? ואם כן אז איך אני צורב את הקובץ כמו שצריך? 2. האם יש דרך פשוטה יותר?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  11. שלום. התקנתי ווינדוס XP מחדש הורדתי את הדרייברים מהאתר של החברה מכיוון שהיו מספר דרייברים שונים לכרטיס הרשת המובנה, ובגלל האופן שבו XP בוחר את הדרייבר הנכון (שלא כמו ווינדוס-7, XP דורש את התיקייה הספציפית), אני מהמר שבחרתי את הדרייברים הנכונים (שהרי אם לא - ההתקנה של הדרייבר לא הייתה מתבצעת כלל, נכון?) לאחר כל זאת, אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט בבית. אמנם התקנת הדרייברים הביאה ליזוהי של החומרה (וכן הופיע האייקון בעל שני המחשבים המהבהים בשורת המשימות), ואלה אכן מוצאים את החיבור (לאחר זמן רב שבהם הם מחפשים ומחפשים - ומדובר בחיבור חוטי ישיר, ולא אל-חוטי), אבל החיבור לא מתבצע (סימן קריאה צהוב - חיבוריות מוגבלת או לא פעילה). חיברתי את החשב בביתו של חבר, וגם שם קרה אותו דבר ב…

• 1 תגובה
    • 3.7k צפיות
  12. שלום, יש לי ויסטה 64 ביט אולטימט, ואני לא מצליח להתקין את ה UMI כדי ששפת הממשק אצלי תהיה בעברית. הורדתי את כל סוגי ה UMI שמצאתי חלק לא עובדים, וחלק נראים כאילו יעבדו אבל בסוף בשלב שרשום עברית בחלון של ההתקנה ואני מסמן את העברית לחצן ה NEXT מוחשך ואני לא יכול ללחוץ עליו. ההודעה שרשומה היא "The lenguage can't be selected because the language pack version is incompatible with this version of windows" אני כבר משתגע ולא יודע מה לעשות. אני גם לא יודע האם מותר "לדבר" על ה UMI כך שבמידה וזה אסור על פי חוקי הפורום אני מתנצל מראש. אשמח לקבל פיתרונות למצב שלי מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  13. שלום לכולם, כן אולי יראה לכם מוזר, גם לי קצת אבל חשבתי עם המחשב החדש שאקנה, לרכוש גם מערכת הפעלה. שאלתי היא האם יש גרסה מסויימת של VISTA שאם אקנה - אוכל לשדרג לווינדוס 7 ללא עלות. יש בכלל דבר כזה? אני מדבר על רכישה של מחשב נייח. תודה! אסף

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  14. Started by EgoManiac,

אני מעיין בין החנויות שמוכרות את WIN7 ואני רואה בכל חנות גרסאות OEM וRETAIL עכשיו אני לא מבין מה ההבדל וגם האם ישנם בעיות כלשהם במשחקים עם WIN7? כי ראיתי המון פסוטים בהרבה פורומים שיש להם בעיות עם משחקים.

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  15. Started by udi,

שלום לכולם חברה שלי נסעה לחו"ל { ארה"ב} לעבוד למשך חצי שנה המחשב שלה לא תומך בעיברית מסיבה ברורה למדי האם יש אפשרות להתקין במחשב איזה שהוא פונט בעיברית כך שלפחות תוכל לקרוא את ה E-MAIL שרשום בעיברית אם כן איזה פונט ואיכן יש להתקין אותו תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  16. שלום, לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות, פתאום ללא שום נגיעה בו RESTART-ים. מהסתכלות בקובץ ה MINIDUMP שנוצר, בסופו יש את השורה: Probably caused by : sfc.SYS ( sfc+23a8 ) מה זה אומר?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  17. Started by 444,

משהו יכול לקרא את הלוג שלי ולבדוק מה לא בסדר? בתודה מראש :\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Ahead\InCD\InCDsrv.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgupsvc.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe C:\WINDOWS\system32\PLServ.exe C:\WINDOWS\system32\tcpsvcs.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMAgent.exe C:\Program Files\Alcohol Soft\Alcohol 120\StarWind\StarWindService.exe C:\W…

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  18. Started by (iriver H10),

הדלקתי את המחשב והפיעה לי מין הודעה כזאת של ווינדוס לא חוקי ואני לא יכול לעשות עידכונים או להוריד דברים כמו WMP 11 ועוד תוכנות של מייקרוסופט... מה אני עושה עם זה?

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  19. יש לי במחשב עכשיו שתי מערכות הפעלה בכונן C XP בכונן D אקספי 64 ביט רציתי להסיר את המערכת הפעלה בכונן D ולהתקין ויסטא... רציתי לדעת כמה דברים.. כמה מקום פנוי הויסטא צריכה?... יש לי בכונן ההוא 15 גיגה פנוי

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  20. Started by bh1811,

יש לי בעיה במחשב: כשאני סוגר את המחשב אז זה אומר לי שיש בעיה עם איזהוא קובץ ויש אישור וביטו. אני לוחץ על אישור ורק אז זה מכבה את המחשב. אחרי שהפעלתי שוב את המחשב אז זה רשם לחי הודעת שגיאה של genric system hosts ויש רק אפשרות ללחוץ "סגור" מישהוא יודע כיצד ניתן לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  21. Started by nimrods,

תמיד שהייתי לוחץ על תפריט ההתחל שלי היה מופיע תמונה ולידה רשום טקסט והיום שאני לוחץ על התפריט ההתחל לא מופיע תמונה רק הטקסט למה זה..? אני צריך עזרה תודה מראש....!!!

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  22. Started by messi,

תשמעו התקנתי לאחותי הקטנה סימס2 חיי לילה היא משחקת במשחק 20 דקות ופתאום המשחק נתקע לה קופא ולא זז בכלל כל המשחק תקוע אצלה ואי אפשר לעשות כלום למישהו יש פיתרון מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  23. Started by yp3,

כברירת מחדל הפיירוול של WINDOWS פותח גישה עבור שיתוף קבצים ומדפסות רק לרשת שלו. במשרד אצלינו ישנם 3 רשתות עם נתבים בניהם, רציתי לדעת אם אפשר במקום אחד להוסיף לפיירוול את הרשתות האחרות או שצריך לעבור כלל כלל כדי לשנות את ההגדרות? (השאלה היא על WIN 7 וגם XP) תודה מראש

24. יש לי בעיה, כל פעם שאני מעלה תמחשב זה שם אותי בבחירת יוזר(יש לי רק אותי) זה לא ישר מעלה תווינדוס(XP) מישהוא יודע אולי איך לבטל את זה זה מאוד מעצבן בתודה יאן.

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  25. שלום, לצערי הרב דף הבית שלי השתנה לפני מס' חודשים לזה: http://search-system.com ותמיד כשאני מנסה להכנס לכתובת מסוימת בלי לכתוב http בהתחלת השורה הוא מנסה להיכנס ולחפש את הדף דרך http://ms-search.com אך לא מוצא כלום ולא נכנס לאתר המיועד. ניסיתי כל מה שאני יכול - כולל הכל, את כל תוכנות האנטי ספי שהמליצו כאן הורדתי והסרתי כל שטות שהיתה לי על המחשב, איפסתי את הגדרות הדפדפן, הוספתי מספר פעמים את קובץ התיקון של ה regedit הבא: REGEDIT4 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main] "Start Page"="about:blank" "HOMEOldSP"="about:blank" "Search Bar"="[url]http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&ar=iesearch"[/url] "Search Page"="[url]http://www.…

• 3 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.