עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. http://img155.imageshack.us/my.php?image=9281cp6.jpg זה מופיע די הרבה בזמן האחרון...אז למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה הזאת???

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  2. היי, לפני יומיים חזרתי לבית,וגיליתי שהמחשב עשה ריסט לעצמו. לא ממש שמתי עין על זה, עד שאני מגלה שהמחשב לא זז בשיט!, הוא תמיד חושב,גם אם אני לא נוגע בו. כאשר אני עושה לו הפעלה מחדש,טעינת מערכת ההפעלה לוקחת לו מינימום 2 דקות, פעמים רבות הוא מציג לי מסכים כחולים. מה לא עשיתי? בדיקת וירוסים - Avg ו-ZA בדיקת רוגלות - Windows Defender,Ad-Aware,SpyBot ועוד. עשיתי איחוי ל-2 המחיצות. עשיתי בדיקה בכלי של MS שמחפשת תוכנות זדוניות והוא לא מצא כלום. עשיתי שימוש בתוכנה של WD שאמורה לבדוק ולתקן סקטורים של הדיסק, ובנוסף עשיתי את הבדיקה של XP עצמה - שמחפשת סקטורים פגומים,מנסה לשחזרם ולתקנם. כלום לא עוזר,הוא עדיין מציג מסכים כחולים. מה שנשאר לי זה רק לפרמט. יש לי 2 רשיונות/דיסקים חוקיים של …

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by Psycho17,

אנשים תענו על הסקר חשוב לי לדעת את דעתכם...

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  4. Started by yohai,

שלום לכולם ..... לאחרונה התקנתי את SP3 והכל טוב ויפה עד שרציתי לפתוח תיקייה נסתרת .... כאשר ב SP2 הייתי מגיע לאופצייה הזאת דרך כלים ----> אפשרויות תיקייה ... או דרך לוח בקרה . כיום כאשר אני נכנס לכלים יש לי רק 3 אופציות ושלושתם לא קשורית לתצוגת התיקיות . גם דרך לוח הבקרה אני לא רואה אפשרויות תיקייה . יש למישהו איך אני מציג שוב את התיקייה הנסתרת הזאת (או קובץ נסתר לאותו עניין) .. שיהיה חג שמח ושנה טובה ולא נסתרת

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  5. Started by yair71,

עם גרסת SP2

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by razoli,

יש את ה sound blaster 7.1 live 24 HD וניסיתי בהתחלה להתקין על הדריוורים של XP 64 ומאז נעלם הכרטיס ב DVICE MENEGER והמחשב לא מאתר אותו ככרטיס קול איך אני יכול למחק את ההתקנה (לא מופיעה שום התקנה ב"הוספה /הסרה של תוכנית")? נ.ב שאר ההתקנות חיפשתי את הדריוורים דרך הווינדוס ולא בעצמי והכל עבד מצוין פרט לכרטיס ברשת הנוסף ומצלמת האינטרנט

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  7. Started by satlan1,

אני מנסה לפרמט את המחשב ונתקעתי בהתחלה.. שיניתי שהמחשב יקרא קודם כל מהכונן תקליטורים, הכנסתי את הדיסק, אבל ההתקנה של הווינדוס לא עולה לי. זה מחזיר הודעה Invalid boot.ini והמחשב עולה כרגיל. מה אני אמור לעשות ??? (ד"א זה ווינדוס XP מקורי) תודה --עריכה-- העברתי מאחד המחשבים את הקובץ BOOT.INI לC ועכשיו ההודעה הזאת נעלמה. אבל פשוט המחשב עולה כרגיל ולא מעלה את ההתקנה..(הכונן תקליטורים תקין מחובר והכל)

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  8. Started by dj shay 30010,

עשיתי אימג ב GHOST מ דיסק של 70 G לדיסק של 300 G והWINDOWS לא עובד כנרה הגנה של המערכת הפעלה למישהו יש פתרון לזה

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  9. שבוע טוב, יש לי בעיה בווינדוס אקס פי, כאשר אני מדליק את המחשב, הוא מגיע למסך פתיחה שכתוב "ברוך הבא" מיד לאחר מכן נותן לי את האפשרות להכניס סיסמא ואז מתחבר למערכת, מיד לאחר ההתחברות כאשר רואים רק את הטפט בלי האייקונים הוא רושם לי הודעה של ניתוק המשתמש וחוזר למסך שבו צריך להכניס סיסמא ליוזר, כלומר לא נותן לי לפתוח את המחשב, חשוב לציין שבמצב בטוח הוא נפתח ואני רואה את כל האייקונים והכל עובד כרגיל, חשוב לציין גם שהתקלה התחילה לי מאתמול בבוקר לאחר נסיוני לבצע עידכון לתוכנה Itunes מהאתר הרשמי של החברה, התחלתי בעדכון ופתאום הוא נתקע, ביצעתי alt+ctrl+del ועשיתי סיום משימה ומאז הכל התחיל. ניסיתי לבצע שיחזור מערכת וזה לא פתר את הבעיה, ביטלתי את המסך של הסיסמא וזה גם לא עזר. מה עוד …

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  10. Started by Dvirus89,

יש לי מחשב נייד שיש בו Winwdows XP הקיצר.. יש לי מסך כחול והוינדוס לא עולה.. ניסיתי SafeMode וגם את כל שאר האפשרויות והוינדוס לא נטען באפחת מהם.. מה שמחייב שאני יתקין ווינודוס מחדש.. הבעיה העיקרית שלי.. שהכונן דיסקים שלי דפוק.. יש לי רק כונן דיסקטים 1.44 ויש לי גם את ההתקנה של ווינדוס על המחשב.. מה אני עושה???? בבקשה תעזרו זה דחוף! תודה מראש! דביר

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  11. Started by benma,

אני יודע שיש אפשרות להתקין WINDOWS 2003 על מחשב שישמש כשרת, ולחבר אליו מחשבים חלשים שישמשו בתור מסופים. השאלה שלי היא כיצד עושים את זה? יש מדריך מפורט? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  12. Started by shayone,

היום התקנתי ווינדוס XP ורוב העיברית עושה לי בעיות או שאני רואה גיבריש או שאני רואה סימני שאלה יש משהו לעשות כדי לתקן את זה? ???

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  13. אוקי יש לי פה משהו מעפן במחשב איזה ספייר וואר השתלט לי עליו קיצר כול שנייה זה שולח משהו ושאני משחק סיאס הפינגים בשמיים :\ קיצר נמאס לי ואני מחליט היום לפרמט עכשיו יש לי xp עברית עם sp1 עליו מקורי שלי עם סידקי מקורי שקניתי עכשיו אני מוריד ממיקרוסופט תsp2 עכשיו אני צריך לינקים להוריד את שאר עדכוני האבטחה שיש מה אני יכול לעשות כדאי שמשהו הזה לא יחזור אלי ? יש לי פיירוואל מובנה על הלוח (nfore 3 250gb) שאני יפעיל לאחר הפרמוט ואז אני יתקין ת sp2 ואז אני ישים ת ad were sp se ו nod32 ו spybot s&d וhighjakcthis וכמובן יתקין firefox ורק אז! אני יתחבר לאינטרנט!!! האם זה יספיק על מנת שהזבל הזה לא יחזור אלי ? ואילו עדוכני אבטחה חסרים לי עם יש לי sp1 ואני יתקין sp2 ו איזה עדו…

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  14. אין עליו שום מידע באינטרנט (חוץ מאתרים בספרדית?), ומה שאני יודע שהוא מזיק.

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  15. האם זה בא יחד עם הויסטה או יש צורך להוריד ולהתקין ? היכן מגדירים זאת ?

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  16. התגברה על בעיה חמורה. יש קובץ dmp (שאני לא יודע איך להגיע אליו). האם אפשר לעזור?

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  17. שלום לכולם אני קונה השבוע מחשב עם מעבד Q6600 כרטיס מסך GEFORCE 8800 640 ו 2 ג'יגה זיכרון. איזה מערכת כדאי לי להתקין על מנת לנצל את כל היכולות של המחשב הזה? ומה ההבדל בין ויסטה 64 ל ויסטה 32 לויסטה ULTIMATE? והאם יכול להיות בכלל שעדיף XP? תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  18. Started by gabig12,

לא ידעתי באיזה פורום לכתוב את ההודעה שלי אז החלטתי שכאן כי זה לא ממש בעיה במשחק. בקיצור אני משחק FAR CRY ועברתי כבר הרבה שלבים ורק לאחרונה כשאני משחק אחרי חצי שעה הוא יוצא מהמשחק (לא ממש יוצא אבל יוצא לשולחן עבודה אבל הוא לא סוגר את המשחק) אפשר אחרי זה להיכנס למשחק באותו מקום אבל המשחק ממשיך והורגים אותי.דרך אגב זה לא קורה רק במשחק הזה גם שאני רואה סרט פתאום הוא קופץ לשלחן עבודה. בדקתי וירוסים אין לי בדקתי תוכנות ריגול אין לי מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  19. Started by gal_il50,

כי נדמה לי שראיתי באיזשהו מקום.

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  20. Started by nadavc,

שלום קניתי כונן HD חדש חיברתי אותו למחשב והתקנתי עליו windows (דרך הwindows הישן). הפכתי אותו ל Master ואת הכונן הישן ל slave וה windows החדש לא עולה לי (לא מצליח לעשות boot) . עוד בעיה, הווידוס הישן אומר שיש לי רק 20GB על ה HD החדש למרות שהוא 80GB. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  21. כמו שיש ב PCPOWER ... אם קונים מהם מחשב אז הם מסדרים אותו ככה שכשיוצרים מוזיקה אז הווינדוס לא יתפוס זכרון כך שנוכל לעבוד בתוכנות כמו קיובייס וריזון במהירות.. הנה הדברים ש PCPOWER עושים: התקנת מערכת הפעלה טיפול בשירותי הרקע ויצירת פרופילים עפ"י דרישה צמצום נפח רג'יסטרי בכ -50% מזעור תיקיית -WIndows כיוון מדויק של הגדרות הביוס הכנה וסידור של מחיצות העבודה קביעת הגדרות מערכת בדיקת ביצועים מלאה גיבוי המערכת לאחר האופטימיזציה - מאפשר שחזור מהיר במיוחד תמיכה טכנית ויעוץ בעת הצורך אוקיי אז בעיקרון אני רוצה לדעת אם יש איזשהו מדריך באיטרנט או שאתם יודעים איך לעשות חלק מהדברים ברשימה הזאת זה יהי נחמד (חוץ התקנת מערכת הפעלה וגיבוי-את זה אני יודע חח) - אם יש לכ…

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by rafi-s-,

יצא כבר גרסה סופית ל- winsows xp 64 bit או ל- windows xp x64 ומה ההבדל בי שתי הגרסאות תודה

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  23. Started by MigraineBOY,

שלום לכולם התקנתי את מערכת ההפעלה שלי מחדש ולהפתעתי התגלה לי שבמקום עברית אני רואה ג'בריש. מערכת ההפעלה היא win 2000 pro באנגלית. ניגשתי ל Regional options>general ושיניתי גם את ה-Location ל-hebrew ולאחר מכן ירדתי למטה ל-language setting for the system וסימנתי את hebrew ובנוסף לכך נכנסתי ל-advanced וסימנתי את כל מה שקשור לעיברית. ניגשתי ללשונית input locales והוספתי עברית... עכשיו, אחרי כל מה שעשיתי אני יכול לראות עברית אבל לא בכל מקום - לדוגמה - כשאני מפעיל את קצה או את המיול ומנסה לרשום או לקרוא שם אין לי עברית. רעיונות התקבלו בשימחה...

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  24. Started by guyl3,

אחרי שאני לוחץ עלminimize החלונות נעלמים במקום להיכנס לשורת ה TASKBAR (הם לא מופיעים שם ) ניסיתי ללחוץ על המקש הימיני בעכבר על "שורת המשימות" ולהיכנס ל TOOLS ולהוסיף פונקציה שנעלמה / או שהוסרה אך ללא הצלחה !מצ"ב תמונה [[glow=red,2,300]URL=http://imageshack.us][/glow] -------------------------------------------------- פתרתי את הבעיה ע"י קריאה ממושכת tech support guy בנוסף התקנתי תוכנה הנקראת SUPERAntiSpyware Free Edition מומלץ בחום ( איזה הרגשה נפלאה )

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by moshiko69,

שלום, איך אני משנה את השעון בצד ימין למטה של ה Windows לתצוגה 24H?!?

דיונים חדשים בפורומים