עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by puuma,

אך אני מחזיר את האייקון של העוצמה לסרגל כלים בווינדוס... הוא נעלם לי... אני צריך להתקין אותו מחדש אך אני מתקין...

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  2. חבר שלי לא מצליח להפעיל את הווינדוס, הוא נטען והכל אבל לפני שמגיע לסיסמא בפרופיל הוא עושה ריסטרט. ניסינו להפעיל במצב בטוח וקורה אותו דבר. יש פתרון? עריכה: אני חושב ששחזור מערכת יעזור... אפשר לעלות את השחזור מערכת דרך הדוס? אם כן אז איך?

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by Shtupel,

כבר שנה אני הם מבטיחים....

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by orninyo,

איזה מערכת הפעלה מומלץ להתקין על פנטיום 3 600MHZ 256RAM win2000 או win98 ?

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  5. כל פעם שאני פותח ספריה מסויימת ומשנה לה את אופציית ה VIEWS ל LIST לאחר שאני עושהRESET הכל חוזר למצב ברירת מחדל האם יש אפשרות להגדיר לספרייה מסויימת\ או לכולם שתמיד יהיו על LIST?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  6. בנוסף לשגיאה יש גם 2 ישומי אקספורר שלא ניתן לסגור (אני סוגר הם חוזרים) שמנצלים הרבה משאבים. אשמח לעזרה בתיקון הבעיה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  7. Started by barhanin,

שאני מדליק את המחשב יש לי את החלונית הקטנה הזו של בחירת משתמש והקשת סיסמה. במשתמש שלי אין סיסמה וגם אין עוד משתמשים אחרים. כשאני מנסה להיכנס למשתמש הוא כאילו טוען את הגדרות ואז ישר יוצא חזרה לחלונית הזו של הבחירת משתמשים. ולא ניתן להכנס למחשב. מצב בטוח לא עזר!

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by fireskill,

שלום לאמא שלי הופיע הודעה כל פעם שפותחים את המחשב שהווינדוס לא חוקי וצריך לחכות שלוש שניות ואז לוחצים על משהו וזה נכנס לווינדוס ולא קורה כלום עכשיו לפי מה ששמעתי שיש גם הודעה שאומרת שאחרי 30 יום ווינדוס נסגר משהו כזה, ועם אפשר ליכנס עליו יותר ההודעה שמתוארת אצל אמא שלי זה אותו הדבר?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  9. שלום! אחד טכנאי שם לחבר שלי וינדוס עם שלוש משתמשים ושכל משתמש בשפת ממשק אחרת..-אנגלית רוסית-עברית עכשיו לפי מה שהבנתי עושים את זה עם חבילת שפות ...אז הורדתי.. וגם הבנתי שצריך להגדיר משהו ב-''אפשרויות איזור ושפה'' אבל איך עושים את זה?? נגיד עכשיו יש לי וינדוס באנגלית ואני רוצה ליצור משתמש חדש בשפה אחרת (לא לעדכן תוינדוס האנגלי לעברי...) אלא להשאיר אותו ולהוסיף למשתמש אחר) בקיצור מי שיכול לעזור אני יודה לא מאוד...

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  10. Started by bigbug2004,

בזמן האחרון צצו כמה בעיות.. יש לי ULTIMATE 32BIT הWINDOWS UPDATE לא מאפשר לי לחפש עידכונים חדשים, אני מקבל error code 800B0100 בעיה נוספת זה עם ה INTERNET EXPLORER, הרבה בזמן האחרון הוא פשוט קורס וזה קורה מלא פעמים.. הבנתי שזה לא רק בVISTA אלא בכל הגירסאות של EXPLORER 7 למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיות הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  11. טוב ... במחשב הקודם היה דיסק קשיח ובו מערכת הפעלה אחת WINXP והוגדרו 2 יוזרים אחד ADMINISTRATOR והשני רגיל. ה ADMINISTRATOR היה מוגן בסיסמא. המחשב הקודם הלך לגמרי הוצאתי את ההארד דיסק וקניתי מחשב חדש עם הארדיסק חדש. אמרתי, כשארצה ,אכניס את ההארד דיסק הישן ופשוט אוציא את כל התמונות והמסמכים. אבל.... התיקיה בא היו כל התמונות והמסמכים החשובים היו תחת הADMINISTRATOR ושאני מנסה להכנס לתיקיה(נקרא לה 'אבישי')זה כותב שאין גישה לתיקיה!!. טוב אמרתי אולי אני אעשה BOOT עם ההארד דיסק הישן אני אכנס עם הסיסמה ואצרוב את כל התקיות ,אבל היות והמחשב שונה (מעבד אחר לגמרי לוח אם אחר לגמרי וזכרונות אחרים לגמרי)לא היה ניתן לעשות זאת אז התקנתי מערכת הפעלה חדשה על זאת שקיימת ללא פירמוט ואחרי …

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  12. Started by aharon_bos1,

שלום יש לי מחשב בן חצי שנה. dell 1525 מותקן עליו מערכת ויסטה וולטימט. אני היום ניכנס למחשב ורואה שהרבה מקום תפוס בכונן C שבו מתקנת המערכת הפעלה.. עשיתי מאיפינים ותפוס איזה 50 ג'גה.. ואין סרטים או אימיול ודברים כאלה.. אז ניכנסתי לתוך C אפשריות תקייה>>הצג קבצים מוסתרים. סימנתי את כל מה שבכונן והכל היה ביחד איזה 21 ג'יגה.... איך זה יכול להיות????!! תודה רבה לכולם.. הנה תמונה http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1257146239.jpg תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  13. שלום רב, יש לי בעיה ואני מקווה שזהו הפורם המתאים שיוכל לפתור לי אותה יש לי כונן משני אשר מחובר בRAID כאשר פתאום לאחר שהייתה הפסקת חשמל ישנה תיקייה של 40 GB שהווינדוס פשוט לא מזהה אותה אבל בקיבלות הכונן רואים שישנם 40 GB כלומר זה מראה רק 7GB קבצים אבל בתחולת הכונן זה מראה שהוא 50GB וישנם רק 3GB פנויים. איך אוכל לשחזר את הקבצים?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  14. Started by opher,

אהלן, לכל הגאוני ווינדוס שמסתובבים פה - הנה איזה אתגרון: כשאני עושה דאבל קליק על הכונן של המחשב נפתח לי חלון החיפוש (יענו לחפש בכונן). כדי להוכיח שזה לא באג (למרות שזה לא מוכיח...), כשאני לוחץ כפתור ימני אני, האופציה הראשונה- חיפוש, מודגשת, בעוד האופציה השניה - אקפלור, לא מודגשת (ראה תמונה). איך משנים את זה? תודה עופר [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  15. Started by POD,

שלום לכולם, יש לי שתי מערכות הפעלה עובדות 98 ו- XP, ברצוני להתקין את ה- 98 מחדש (לא משנה מה הסיבה) ויש לי כמה התלבטויות: 1) חשבתי לגבות את ה- MBR על דיסקט, להתקין WIN98 ואז לשחזר את ה- MBR כדי לשחזר את הקישור ל-98. 2)קראתי על זה כבר בפורום, פתחו נושא כזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=13545.0, יש שם איזושהי דרך על לשנות רק את ה- BOOT.INI. 3)ויש את הדרך הזו http://www.petri.co.il/install_windows_98_after_windows_xp.htm.(שניסיתי אותה בעבר והיא לא עבדה לי.) איך יכול להיות שיש דרך כ"כ ארוכה ומסובכת כמו מס' 3 אם אפשר את דרך מס' 2 קצת הסתבכתי. אודה לכם אם תעזרו לי.

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  16. האם מומלץ להתקין ויסטה 64 ביט ? אני לפני התקנת המחשב מחדש וחשבתי לנסות מה אתם אומרים? המחשב הוא מחשב חזק ככה שאני לא מודאג מהביצועים אני חושש רק לגבי משחקים ותוכנות למיניהם תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  17. הפעלתי את המחשב היום ופתאום 2 הכוננים שלי לא מופיעים ב"מחשב שלי" ובמנהל התקנים הם בסימני שאלה.. משהו פה מוזר כי גם 2 הכוננים הוירטואלים מהDaemon Tools גם הם נעלמו... נסיתי להסיר אותם ולעשות "סרוק שינויים" זה מוצא אותם שוב ואומר שאירעה שגיאה.. תמונה: תודה.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  18. Started by anri,

אני מפעיל תמשחק, וישר אני מקבל תהודעה הבאה : (נתקלי בזה גם שהפעלתי אימיול הודעה דומה כעבור כמה דקות, פעם אחת עם ה VLC , פעם עם האקספלורר מה זה לעזאזללל ? ) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by eliil612,

יש לי 4 גיגה, ואני אפילו לא עושה כלום,יעני אין שם תוכנות פועלות והוא מנצל 45 אחוז מהזיכרון...=\ וזה כשאין תוכנות פתוחות... איך אני עושה שהוא לא ישתמש בכל כך הרבה זיכרון סתם ככה?

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  20. Started by eladbu,

שלום לכולם התקנתי WIN7 7077 עלמחשב יחסית חזק וחדש והכל עובד תקין למעט כמה תוכנות שנידרשתי להתקין מחדש כי עשיתי UPGRADE קניתי לפני כחודש את ROXIO MEDIA CREATOR ואני לא מצליח להתקין אותה בהודעה הבאה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  21. Started by DRAMAKING,

יש לי בעיה מוזרה, שהמון תוכנות איבדו את האייקון המקורי שלהן והן מוצגות כאייקון לבן שווינדוס לא מזהה. בנוסף, יש לי בעיה דומה עם דיסק חיצוני, שאיבד את הסמל שיש לדיסקים בד"כ. איך מתקנים את הבעיות הללו? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  22. Started by Atlon-Xp,

משום מה בזמן האחרון הווינאמפ נתקע אצלי וזה אבל גיליתי שאני מעביר דברים לכונן זה מראה לי- Data error (cyclic redundancy check) עכשיו שאני בא להיכנס (רק התחיל עכשיו) זה אומר לי שהכונן צריך פירמוט, העם יש דרך לסדר את זה בלי פירמוט או שהדרך היחידה היא פירמוט אבל איך אני ידע שזה לא יחזור על עצמו? תודה.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by MODI,

מה אפשר לעשות? :s05:

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  24. Started by nore0,

התקנתי את העיצוב VISTA לXP Vista Transformation Pack 5.5 והשעון בכתב לא ברור איך מסדרים שיהיה מספרים ?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  25. Started by xtract1,

טוב בשעה טובה קניתי לאבא שלי מחשב נייד די פשוט של ACER... הוא הגיע אתמול..פתחתי אותו במטרה להתקין את הוינדווס (החוקי) שקניתי ואני רואה שהוא כבר מותקן..רק היתי צריך להגדיר שעה ותאריך וכו' והוא עבד.. מחולק כבר ל2 מחיצות (הHD) שד"א הם בFAT32 ואני שמעתי שעדיף NTFS אני חשבתי שקניתי בעצם דיסק אבל לא חשוב...התקשרתי לחנות ואמרו לי שככה זה כבר די הרבה זמן.... בכל מקרה..מה אני אמור לעשות אם עכשיו יש לי וירוס והמחשב הלך? אם סתם בא לי לפרמט? איפה כל התוכנות שבאות עם הלוח M וכל הדברים האלה? לא הצלחתי להבין...(אין לי שום CD ואמרו לי שככה זה) ועוד משהו,ניסיתי להעביר את זה לעברית..אבל זה לא הולך...יש דרך מסויימת? אני יכול להוריד ממיקרוסופט תמיכה בעברית איכשו? אני מתחיל לחשוב שהWIN לא תומ…

• 0 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים