עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם, מצורף לינק למדריך הנ"ל: http://hofshi.blogspot.com/2007/08/blog-post.html מתוך ההקדמה: כולנו מכירים את תיבת הדיאלוג שנפתחת בכל פעם שרוצים לפתוח או לשמור קובץ. בדר"כ יש בצד שמאל 5 קיצורי דרך למקומות שונים בהארד דיסק (Desktop, My Documents וכולי). אבל מה אם רוצים שקיצורי הדרך יהיו למקומות אחרים שיותר שימושיים עבורכם? אז ככה עושים את זה בשלושה שלבים פשוטים

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  2. Started by MOFRA,

מופיע לי בפתיחה של וינדוס חלון שמבקש שם משתמש וסיסמא(אין לי סיסמא כאילו אני משאיר אותה ריק ונכנס) איך אני מבטל את זה כלומר עושה שהמחשב ישר יכנס

3. Started by giladz,

אני מנסה להתקין WINXP על מחשב חדש (לוח ConRoeXFire) הכנתי דיסקט הפעלה 1.44 כמו שאומרים בהוראות, נכנסתי לתפריט F6 בהתקנההוא קורא את הדיסקט וממשיך בהתקנה, אבל מאוחר יותר, אחרי שבוחרים באיזה ספריה להתקין את WIN הוא מבקש לשים דיסק בכונן A שמכיל Intel Matrix Storage Manager Driver. הוא מנסה לקרוא בכונן, אבל הדיסקט שהכנתי לא לרוחו והוא מבקש אחר.... מה לעשות? חוץ מזה, האם ה כזה משנה אם ה HD מוגדר כ- AHCI או שפשוט אפשר להשאר עם IDE?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  4. לוח אם GA G31 \ GB G31 -אני לא יודע איזה אני אמור לקבל לפי המפרט שכתוב לי אולי אתם תגידו לי כי בטח רק שם אחד מבינהם קיים מעבד - E4500 זכרון - 2GB 800 DDR2 דיסק קשיח - 250GB כרטיס מסך - NVIDIA GEFORCE 8600GTS 512MB SPARKLE מסך - W1952TQ LG 19 רחב האם הוא מסגול להחזיק את ווינדוס ויסטה אבל שירוץ חלק לא שיהיה לו קצת כבד וברור יש עוד דברים כמו צורב וכו' אני גם מעוניין להביא משחקים ושמעתי שויסטה עדיין לא ממש תומך במשחקים יכול להיות בעתיד שאם חבילת העידכון של מיקרוסופוט הSP השונים הוא כן יקבל מחשקים או לא תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  5. Started by Evyatar,

שלום, האם יש דרך לגלות מהי סיסמת המשתמש במחשב? שחכתי את הסיסמא שלי במחשב ואין לי מושג מה לעשות אז אני מפחד לכבות את המחשב... דרך הביוס אולי או כל דרך אחרת מישהו יודע? תודה.

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  6. זה קרה ב4 משחקי ילדים שניסיתי להתקין לאחותי ובכולם היתה הבעיה כשניסיתי להפעיל את ההתקנה או שזה קרה בהפעלה אוטומטית. אנא עזרו לי להבין מה הבעיה. כמו כן ניסיתי לשנות ב"תאימות" את מערכת ההפעלה וגם זה לא פעל. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  7. באתר מייקרוסופט מבקשים לבצע הפעלה עם הפקודה : MSXML3.dll אך ללא הועיל. מישהו יכול לעזור ?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  8. Started by RayZ,

יש לי הרד דיסק של IBM שהיה מותקן עליו בעבר ווינדוס 98 SE. עכשיו,הווינדוס הזה דפוק ואי אפשר להשתמש בו. (העכבר שם לא מופיע,חסרים קבצים,וכו') עכשיו,עשיתי לאותו ההרד דיסק פורמט מלא. של שתי הכוננים. עכשיו,אני רוצה להתקין עליו 98 מחדש. אחרי ההתקנה,כשהוא מתכונן להפעלת הווינדוס מחדש,אני רואה שפתאום יש לו את ה "עיצוב" של הווינדוס הקודם! כאילו,אותו גופן דפוק שהתקנתי פעם,עם אותם הצבעים. (ואין עכבר..) וזה עוד אחרי שעשיתי פורמט! עזרה בבקשה..

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  9. הכיבוי של המחשב לוקח יותר מ 5 דקות... מדובר במחשב נייד חדש (ווינדוס XP) שמותקנות עליו רק תוכנות בסיסיות (ווינאמפ, אנטיוירוס וכו') לפעמים פעולת הכיבוי מתבצעת ממש מהר, ולפעמים היא לוקחת משהו כמו 5 דקות!!!! מה יכולה להיות הסיבה?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  10. Started by QQQ,

יש לי התקנה של XP ואין לי מושג בכלל אם מדובר בX64 או X86. איך אני בודק את זה דרך מחשב שמריץ ויסטה?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by nirgilad1,

ברשותי מחשב חדש בעל מערכת הפעלה ווינודס אקס פי גרסה ביתית בעברית ועדכנתי את מערכת ההפעלה כך שהיא כוללת SP2. כאשר אני מגיע לחלון "חיבורי הרשת" אני רואה ארבעה סוגי חיבורים local area connection 4 זה החיבור שלי לאינטרנט - הוא עובד בצורה טובה ובחרתי בו לשתף את האינטרנט. מתאם רשת 1934 דבר לא מובן שיש לי רק במחשב זה ,ולא היה לי במחשב הקודם local area connection 2 אשר כוללת את כרטיס הרשת marvell yukon Gigabit Ethernet 10/100/1000Base-T Adapter, Copper RJ-45 local connection 3 אשר מכיל את הדבר הלא מובן הבא: NVIDIA nForce Networking Controlle מתאם הרשת , 2,3 כולם באו עם המחשב עצמו שיש לו בלוח אם כבר חיבורי רשת. את 4 שהוא החיבור שלי לאינטרנט הכנסתי בעצמי זהו מודם בכרטיס PCI. …

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  12. אוקיי אז עוד 5 ימים יוצא WIN7 וחיכיתי לזה כדי לפרמט את המחשב..כרגע יש לי VISTA ULTIMATE. אז רציתי עזרה בכל הנושא של הדרייברים והגיבויים.. קודם כל, האם יש תוכנה טובה שאתה מריץ במחשב והיא שומרת לך איכשהו את הדרייברים שמותקנים לך עכשיו במחשב במקום מסויים וככה אתה יכול להיות שקט בנוגע לדרייברים?. אם אני מפרמט את כונן C ואת כונן D אני לא מפרמט אז לאחר שאני מפרמט כונן D יהיה עדיין + כל הדברים שהיו בכונן D ? האם יש תוכנות שאתם ממליצים לגבי הפירמוט?

13. Started by JohnnyBravo,

איזה אתרים אתם מכירים שיש להם DreamSceneים בHD טובים להורדה?עד כה הורדתי 60 בערך,אבל עדיין לא מה שממש אהבתי.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  14. Started by bora-aa,

האם יש הבדל בין 2 הדברים האלה יפרמט ויתקין windows Xp pro +SP2 לפני 4חודשיים שיצא ואז יורד עידכונים, או שאני יתקין windows pro xp with sp2 + עידכונים של החודש האחרון? זה יהיה אותו דבר נכון?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  15. Started by RayZ,

האם לבעלי Windows XP Pro רגיל תיהיה אפשרות לשדרג ידנית ל XP החדש,או לפרמט ולהתקין את ה WINXP 64X החדש?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  16. שלום לכולם יש לי בעיה חמורה ולא מצאתי את פיתרונה באינטרנט ובאתר מיקרוסופט התקנתי את חלונות XP על דיסק שהגדרתי כדינמי בסיום ההתקנה נפתח לי חלון שהסביר לי כי אני לא יכול מרגע זה להתקין מערכת הפעלה אחרת וזה בגלל ההגדרה שהשתמשתי בה והי חלק מהאפשרויות שחלונות XP מאפשרת לבצע. ( הסבר: אפשרות זו הי חלק ממערכת ההפעלה ) כיום אני מנסה למחוק את הדיסק הדינמי וזה אפשרי אך לא במחיצה של מערכת ההפעלה המוגדרת BOOT אולי משהו מכיר פטנט עם תוכנה צד שלישי אני אשמח מאוד. בתודה משה

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  17. Started by yan,

בעת הפעלת קבצי HTML פשוטים דרך השרת,השרת מראה אותם יפה אבל ברגע שאני מנסה להפעיל קובץ ASP מוצג דף עם שגיאה 500 מה אני אמור לעשות על מנת לפתור את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  18. שלום, שאני מדליק את המחשב אז הוא מבקש ממני ללחוץ על המשתמש... הקטע זה שיש לי רק משתמש אחד ובשאר המחשבים יש גם משתמש אחד וזה עולה לבד ולא צריך ללחות על המשתמש... איך אני עושה שהוא יעלה לבד שאני מדךיק אותו??? מישהו פה פעם הביא לי קישור למשהו אבל זה לא עזר... תודה.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  19. Started by p_q,

קניתי מחשב והתקנתי את WINDOWS PRO . שאני בודק את כמות הזיכרון בקשיח הWINDOWS מזהה 2GB לעומת 120GB שיש בקשיח. איך פותרים את זה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  20. Started by firehorizon,

בעיה שלדעתי יכולה להופיע לכל הNT לסוגיהם. נכנסתי לEVENT VIEWER וזה התוכן: The OMSCAN service failed to start due to the following error: The system cannot find the file specified. ניסיתי לחפש אותו בSERVICES אבל ללא הצלחה. ההודעה מופיעה כל הפעלה של המערכת. אם מישהו יודע להעלים אותה ולהסביר לי מה משמעותה אז תודה.

21. שלום לכולם! אני מקווה שהשאלה נשאלת בפורום המתאים...אבל יש לי בעייה שחוזרת על עצמה אחת לכמה זמן. פתאום ללא סיבה מיוחדת,אני רואה שנעלם לי אייקון,ולא מדובר באותו אייקון תמיד. לחילופין,ישנם מצבים שלאייקון התחלף שם אחר. :s05: מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה מראש! איתן

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  22. יש לי כרגע שני מחיצות לארדיסק 500GB ואני מריץ ויסטה64. אני רוצה לעבור לווינדוס 7. יש לי שני כוננים: C , D. אני רוצה לפרמט רק את C (ויסטה)ולגבות הכל על כונן D. יש לי פחד שכאשר אני אפעיל את וינדוס 7 (על כונן C אחרי הפרמוט) אז המחשב יבקש לפרמט את כונן D ולא יתן לי גישה אליו. אני כמעט בטוח שזה אפשרי. הייתי עושה כך בתקופת וינדוס 98 ועכשיו אני מפחד שזה השתנה. רוצה רק שמישהו יגיד לי שאין בעיה שאני אעשה את מה שאני רוצה. תודה!

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  23. שלום לכל חברי הפורום, במהלך העבודה על המחשב אני מבצע חיפושים שונים של קבצים מכל מיני סוגים, כרגע אני עובד עם ויסטה וצורת החיפוש שם לא ממש נוחה לי, החיפוש בחלונות XP (זה עם הכלב מהצד) היה לי נוח הרבה יותר (אפשרות לחפש רק קבצי WORD או רק קבצי P.POINT וכו'), האם יש איזו תוכנה שמאפשרת חיפוש בויסטה בצורה דומה לזו שהייתה ב - XP? תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.