עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by moris,

היי! 1) מהו Setup Manager? 2) כיצד אני מפעילו? תודה!

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  2. Started by neoyun,

שלום , הדקלתי את המחשב שלי מחדש, וכתוב לי נפלת קורבן מזיוף תוכנה משהו כזה, ויש כזה משהו כחול בצד , איך מבטלים את זה?

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  3. באתר מייקרוסופט מבקשים לבצע הפעלה עם הפקודה : MSXML3.dll אך ללא הועיל. מישהו יכול לעזור ?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  4. Started by kobi-50,

כל פעם שאני רק נוגע סתם אפילו רק כדי לשנות את השם של הקובץ אז מופיע לי ההודעה "מניעת ביצוע נתונים" והוא רושם לי כדי לסיע בהגנה על המחשב windows סוגר תוכנית זו ואחרי שאני לוחץ סגור הודעה הוא סוגר לי את כל התוכניות שפועלות לי באותו רגע יש אולי פתרון.?! כי זה משגע אותי... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  5. Started by RayZ,

יש לי הרד דיסק. מותקן עליו 98. ידוע לי שה98 לא יכול לעבוד כי הפרמוט לא יצא נכון. אז התחלתי לפרמט ב FDISK דרך דיסק BOOT. בקיצור, בהתקנת 98 הוא אומר שישנה מערכת קבצי NT. אז אני יוצא,אני רואה שהכל מפורמט. בסוף אני רואה תיקית קבצים בשם Network . אני מנסה,אי אפשר לפרמט אותה.. יש למישהו אולי פתרון?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  6. Started by tommy_g,

שלום חברים! לא מזמן הWINDOWS עשה לי בעיה עם ה-ACTIVATION KEY, אז התקנתי UPGRADE באמצעות הדיסק. מאז ההתקנה הוידאו STREAMING באתרים one.co.il ובאתר של ארוץ 5 לא פועלים לי. מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש, תומר

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by Green,

שלום אתמול עברתי לויסטה 32BIT מXP כל המשחקים שהיו לי עבדו מצויין על XP חלק ובלי בעיות (מחשב חדש 4 ליבות וכרטיס מסך ATI 3870) מאז שעברתי לויסטה יש לי מלא בעיות אם משחקים לא פועלים או ממש קופצניים (כמו קריסס) אני ממש לא יודע מה הבעיה וזה נראה כאילו זה משפיע על רוב המשחקים זה בעיה ידועה או שרק אצלי זה ככה? תודה

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  8. אוקיי אז עוד 5 ימים יוצא WIN7 וחיכיתי לזה כדי לפרמט את המחשב..כרגע יש לי VISTA ULTIMATE. אז רציתי עזרה בכל הנושא של הדרייברים והגיבויים.. קודם כל, האם יש תוכנה טובה שאתה מריץ במחשב והיא שומרת לך איכשהו את הדרייברים שמותקנים לך עכשיו במחשב במקום מסויים וככה אתה יכול להיות שקט בנוגע לדרייברים?. אם אני מפרמט את כונן C ואת כונן D אני לא מפרמט אז לאחר שאני מפרמט כונן D יהיה עדיין + כל הדברים שהיו בכונן D ? האם יש תוכנות שאתם ממליצים לגבי הפירמוט?

9. יש לי ויסטה אולטימייט, אם יהיה לי כרטיס טלוויזיה ואני יחבר את הממיר הYES שלי לכ. TV, אני יראה ממש כמו בTV? זאת אומרת יהיה את הכחול הזה שרשום מה יהיהו התוכניות הבאות? ואני גם יוכל להקליט בקלות כמו ביס מקס (מין טיבו כזה)

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by bora-aa,

האם יש הבדל בין 2 הדברים האלה יפרמט ויתקין windows Xp pro +SP2 לפני 4חודשיים שיצא ואז יורד עידכונים, או שאני יתקין windows pro xp with sp2 + עידכונים של החודש האחרון? זה יהיה אותו דבר נכון?

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  11. שלום רציתי לדעת איך מאבטחים תקייה אני רוצה שלא יכנסו לי לתקייה ואני רוצה לעשות סיסמא לתקייה ואני לא יודע איך אז אם משהו יודע שיגיב תודה!

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  12. Started by yan,

בעת הפעלת קבצי HTML פשוטים דרך השרת,השרת מראה אותם יפה אבל ברגע שאני מנסה להפעיל קובץ ASP מוצג דף עם שגיאה 500 מה אני אמור לעשות על מנת לפתור את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  13. Started by wooper,

היי אני רוצה להפחית את המקום שהמערכת לוקחת כרגע עם התוכנות זה לוקח 20 גיגה על c ביטלתי את ה system restore יש עוד הצעות ?

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  14. שלום לכולם, בתיקיית MY PICTURES אני שומר את כל התמונות שאני מצלם במצלמה הדיגטלית שלי, עד היום הכל היה טוב ויפה בלי בעיות, אבל היום, העברתי תמונות חדשות שצילמתי, והתיקייה שלהם עושה לי בעייה. הבעייה היא שכשאני משנה את תצוגת האייקונים למשל אם אני הופך את זה ל-THUMBNAILS, אז ישר אוטומטית הקבצים בספריית MY PICTURES הופכים להיות גם הם בתצוגת THUMBNAILS, וזה קורה רק בספריית התמונות שהוספתי היום. אם למישהו יש הצעה איך לסדר את זה אני יודה לו מאוד כי אומנם זה נשמע מצחיק אבל זה מפריע לי מאוד... תודה מראש, דודי. ***עידכון: שמתי לב שהקובץ ZbThumbnail.info מתווסף לי אך ורק בספרייה החדשה שהוספתי היום.

15. Started by Axel Foley,

מישהוא יודע אולי איך משנים את שם חשבון המשתמש ב-XP? תודה:א

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  16. Started by yossefk,

אני רוצה לדעת עם הפירמוט בפנטיום 3 זהה ל4 אם זה אותו פירמוט בלי בעיות ואם אין בעיה לשים על פנטיום של XP SP3 ? תודה לעוזרים :]

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  17. Started by IMT,

לא מזמן התחברתי לברק 013, וכל פעם שאני מפעיל את המחשב אני צריך להפעיל ידנית את החיגן שלהם (barak013 l2tp), דבר שהוא די מעצבן. איך אני יכול לעשות שהמחשב יתחבר אוטומטית בכל הפעלה? אם כבר אני בענייני אתחול... יש לי WINDOWS 2000, איפה אני יכול בו להתעסק עם הגדרות האתחול כמו ה- msconfig ב xp?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  18. יש לי עברית במקלדת אבל למשל שאני פותח קובץ תרגום ב-NOTEPAD אז הוא מופיע לי בג'יבריש ואין לי בפונטים עברית. אם אני הולך לכאן (כמו בתמונה שצירפתי) ומנסה להתקין עברית הוא מבקש ממני לצרף איזשהו קובץ,איך אני מוצא אותו ואיפה בדיוק ? תודה.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  19. Started by omer.b,

win xp SP2 עם כל העדכונים ונורטון internet security כולל פיירוול. ניסיתי להוריד את הפיירוול-לא עובד,התקנתי סאן ג'אווה ומיקרוסופט VM-לא עובד:מה לעשות?יש לציין שהמחשב חדש ופחות או יותר מרגע ההתקנה עשה בעיות שונות ומשונות עם ג'אווה.... בבקשה עזרה!

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  20. Started by Shtupel,

כבר שנה אני הם מבטיחים....

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  21. Started by אבי11,

יש לי מחשב ועליו WINDOWS XP אני רוצה לפרמט את הדיסק (להביא אותו למצב "בתול" ) ואח"כ להתקין עליו מחדש את הXP אשמח לקבל עצה והנחייה איך לעשות את זה.

22. Started by Play,

שלום כולם אני ניסיתי להתקין במחשבי את הSP3 אך זה אמר לי למחוק את העדכון הזה אבל אני לא מצליח למצוא אותו בהוספה והסרה. גם ניסיתי לראות אם כתוב במיקרוסופט אבל גם שם לא כתוב איך. האם יש דרך ידנית בה אוכל למחוק את העדכון הזה?

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  23. שלום לכולם, אני צריך עזרה בנושא מעצבן. יש לי Vista במחשב הישן עם מסך samsung959nf וכרטיס מסך 9600Pro. אני מצליח לאלץ באזור ה desktop תדר של 120Hz ב 1280x960 כך שכאן הכל בסדר, אבל במשחקים שאין בחירה של תדר המסך המשחק עובד ב 60Hz וזה פשוט כואב בעיניים... ניסיתי להשתמש ב reforce אבל ב- vista הוא לא עושה את העבודה, לעומת xp ששם הוא היה פתרון מעולה. דרך אגב, אי אפשר להשתמש ב dxdiag כמו פעם. אז איך אתם מאלצים את המסך אצלכם בכלל? יש למישהו פתרון? תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  24. שלום רב, קיימת לי בעיה במחשב: בתפריט Start Menu הרגיל של WinXP (לא התפריט הקלאסי), אמורות להתווסף תוכנות שבהן אני משתמש הרבה, לתפריט התחל, אך זה לא קורה ורציתי ללמוד כיצד לפתור בעיה זו. במקום זאת, מה שקורה - פשוט התפריט נשאר ריק, לבן. להלן תמונה הממחישה את כוונתי: אשמח מאוד לכל עזרה, קצה חוט וכיוון אפשרי. תודה רבה, אורן.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  25. Started by buuhaa,

אהלן. מסיבות מצערות הלך (נשרף) לנו המחשב אבל ההרדיסק נשאר. קנינו לוח אם חדש פלוס כל מה שצריך, וגילינו (קצת מאוחר) שלא ניתן לחבר את ההארדיסק כמו שהוא וצריך לפרמט אותו. אבל על ההרדיסק ישנה מערכת הפעלה ואנו זקוקים לKEY שלה. נכון לעגשיו אין לנו מושג איך "לשלוף" את המספר שהוא חוקי לגמרי (למען ההבהרה : מערכת ההפעלה שעל ההרדיסק איננה עולה אבל תקינה לגמרי). האם למישהו יש רעיון ? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים