Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
למשל בוינאמפ הוא מראה ג'יבריש במקום עברית.... עכשיו את כל דפי האינטרנט אני רואה מצויין גם האופיס עובד כמו שצריך... למה זה ככה?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
איך אני מוחק את המסך בחירת הווינדוס כשהמחשב עולה? מחקתי את אחד הווינדוס ועדיין מופיע לי המסך שצריך לבחור איזה ווינדוס להפעיל.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי זה בחינם ממייקרוסופט אבל כשאני עושה הכל בסוף זה מביא איזה אתר שכבר לא קיים אז אי אפשר להמשיך.. אז למשיהו אולי מהעבר יש את הKEY או איכשהו להשיג?
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני פותח פתאום את חלון המשימות בwindows ומגלה כמה פעילויות שאני כמעט בטוח שלא היו שם קודם. הנה תמונה:
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
ערב טוב נמאס מהויסטה ? , יש לכם XP מותקן במחיצה אחרת ? במידה ותרצו שיהיה לכם רק XP על המחשב עקבו אחרי ההוראות הבאות : 1. הכנסו ל-XP 2. הכניסו דיסק של ויסטה לסידירום. 3.START >> RUN ושם הקלידו את הטקסט הבא: CDROM:\boot\bootsect.exe /nt52 ALL /force CDROM = האות של הסידירום שהכנסתם אליו את הדיסק של הויסטה. 4. תרסטטו ותראו שלא עולה BOOY MENU של ויסטה , אלא המחשב ישר עולה לXP 5.עכשיו אתם יכולים לפרמט את המחיצה של הויסטה בהצלחה!
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
נתחיל מזה שבעבר הייתה לי את הבעיה הזאת ( לאחר תקלה עם האינטרנט ) אך לא פתרתי אותה . מה אוכל לעשות ? אם אני מתחבר למשחק רשת ההודעה תהיה " כנראה שהאינטרנט שלך נפל " ואם אכנס ל- FIREFOX \ IE7 אקבל הודעה של ה- SUlotion ואם אתחבר לאייסיקיו - ודאי לא אצליח Smiley מה אוכל לעשות אנשים ? מישהו נתקל בתופעה ? (בשורה התחתונה אחרי החפירה אין לי אינטרנט למרות שמוצג לי בסרגל של הוינדוס שיש לי אינטרנט .. ) חשוב לציין - האינטרנט ב- XP ( במחשב פה ליד ) כן עובד, ייתכן והבעיה במערכת הפעלה או שמה רק בקבצי האינטרנט ..(אולי חסימה כלשהי אנערף ) תודה מראש לכולם ויום טוב Smiley
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי דיסק של XP SP2 32 BIT ודיסק SP3 קניתי מחשב עם מעבד אינטל E7200 והשאלה אם יש איזו שהיא סיבה להעדיף XP64
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי רשימת השמעה ובין כל שיר לשיר הבקרת עוצמה יורדת בקובץ wave ל0 ואני צריך להעלות אותו מחדש בין כל שיר לשיר.. יש למישהו פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש למיקרוסופוט תיכנון להוציא SP3 בעתיד? או שהם כבר לא משדרגים את XP ?
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
כבר כמה זמן מופיע לי בTOOL BAR תוכנה נוספת בשם Search assistent. ניסיתי להעיף אותה בכל דרך אפשרית (msconfig, הסרה והוספה של תוכניות הכל) אבל כלום לא עזר בכל פעם שאני מדליק את המחשב זה מתקין לי אותו אוטומטית מישהו יודע איך מסירים את זה לצמיתות. תודה,גל.
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום! לחבר שלי פתאום בעלייה של הווינדוס, הווינדוס מבקש password והוא אמר לי שהוא לא הכניס שום קוד והוא פתאום הפחיל לבקש לאחר שהוא עשה ריסט למחשב. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
קניתי מסך LCD חדש ורציתי לחבר אותו למחשב. חיברתי אותו ועשיתי ריסט. כאשר הווינדוס עולה אני רואה את המסך ואין בעיה, אבל כאשר הווינדוס כבר עלהף המסך פשוט נכבה ואני לא יכול לעשות כלום. עכשיו שחיברתי את מסך הVGA הישן שלי, זה עושה עכשיו את אותה הבעיה, אז אני לא יכול לעשות כלום עם המחשב. בבקשה תעזרו לי, זה בבעיה ממש דחופה!!!
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין xp בכל הדרכים והוא לא מסכים להתקין, ניסיתי לשדרג להתקין מחדש והכול, מתי שאני מתקין הוא רושם לי הודעה שצריך כאילו להפעיל את סורק הדיסק ויש לי הרבה וירוסים יכול להיות, זה מתי שאני מפעיל גירסת שדרוג ומתי שאני מנסה לעשות התקנה נקייה הוא לא מזהה את ההארד דיסק, מה הבעייה פה, והאם זה קשור איך שהוא לזיכרון, והאם כדאי לי להזמין טכנאי וכמה הוא יקח? תודה מראש, מתן.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי xp בכונן c חשבתי להתקין בכונן g ויסטה במהלך ההתקנה של הויסטה לא יודע מה קרה נדפקה חזרתי לxp ואז עשיתי אתחול לכונן g, ושכיביתי והדלקתי היה לי בהתחלה לפני שהxp עולה בחירה בין הויסטה לxp איך אני מוחק את זה שהאקס פי ישר יעלה?
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
האם ווינדוס XP פרו יכול לעבוד על מחשב עם מעבד של 64 ביט?? ? וווינדוס XP 64B יכול לעבוד על מחשב עם מעבד של 32?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מעבד: DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz לוח אם: P5N32-SLI DELUXE זכרונות: 667 2GB של OCZ כרטיס מסך:ATI HD4750 הכי רגיל לא מומהר ולא מקורר (הכי סטוק שיש) דיסקים קשיחים:250 GB של WD,יש לי 2 כאלה. יש מצב שאני יעשה ביניהם RAID0 אבל לא בטוח השימוש העיקרי של המחשב זה שירים ואינטרנט, אבל גם משחקים חדשים קורה שאני משחק, וכמובן CSS לפחות פעם בשבוע חשבתי להתקין ויסטה HOME PRIMIUM 64 ביט, אבל אמרתי אני יתיעץ פה עם האנשים מה הכי כדאי, אולי בכלל כדי לי ללכת על XP השאלה אם 32 או 64 ומה ההיתרונות של ה64 על ה32? יותר מהר? לא נתקע?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אפשר בבקשה את שמותיהם (ואם אפשר גם את ההורדה) של כל גרסאות Style XP ? אני פשוט רואה משתמשים שעושים סקרין שוט של הדסקטופ שלהם,ואני לא מוצא ב Style XP הקיים שלי,את הסקין הזה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שמעו עשיתי פירמוט קיצר הכל טוב התקנתי את כל הדריברים תוכנות משחקים וסימייתי עכשיו עשיתי את הפירמוט בחדר שלי והמחשב של אח שלי אז באתי להחזיר לו את המחשב וזהוא מאז הוא לא נדלק וכשעשיתי את הפירמוט הוא עשה הרבה ריסטרטים במהלך ההתקנות (לא סתם ככה ריסטרט כאילו שהוא מבקש ממני לעשות) אז תעזרו לי דחוף מה הבעייה כי אם אבא שלי יגלה אני מת
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
היום התקנתי SP3 במערכת די ישנה (512MB , P4) ,לפני ההתקנה המחשב היה עולה כמו שצריך . אחרי שהתקנתי את SP3 ,כל פעם שאני מדליק את המחשב (כשהוא כבר בXP) הוא חושב איזה 5-7 דקות ,אם אני נוגע בו (סוגר את QUICK או משהו) הוא נתקע לגמרי ולא זז בכלל. הנה תמונה מהתהליכים : http://img296.imageshack.us/img296/8434/dasip6.jpg ושמתי לב שאחרי שהKASPERSKY עולה ,הכל נהיה כרגיל . ממש לא בא לי לפרמט,יש איזה פתרון ? עריכה: בסוף מחקתי והתקנתי את KASPERSKY והבעיה נפתרה .
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
של WIN XP? בסגנון WIN+D, ALT+TAB, וכל מיני דברים מהסוג הזה.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הי, ניסיתי להתקין איזה שהיא תוכנה,אבל ההתקנה נתקעה,התוכנה לא הותקנה אבל נוצרה לה תוית ב-Add\Remove,שלא ניתן למחוק כי ה"אשף" לא מצליח לאתר את הקבצים. כשניסיתי להתקין מחדש את התוכנה ואז למחוק אותה,התוכנה שאלה אם ברצוני להסיר קודם את ההתקנה הישנה ... כיצד אני יכול למחוק את התוית הזאת? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=207241&sid=10 גם פה ראיתי שאנשים נתקלו בבעיות עם העדכון הזה.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, נכנס לאחותי איזה וירוס למחשב והרס את כל ה-XP, המחשב לא מצליח לעלות לא במצב בטוח ולא במצב רגיל וגם אם לפעמים הוא מצליח הוא פשוט נתקע וחייב להפעיל מחדש.. אין בעיות חומרה בדקתי גם על ידי תוכנות וגם ע"י שימוש בהפצות שונות של לינוקס. אני מעוניין לגבות חלק מהדברים בכונן לפני הפירמוט, יש אפשרות איכשהו לעלות את המערכת הפעלה, התקנה מחדש היא גם אופציה(רק של programfiles לא ימחק, כי יש שם גם דברים שצורכים גיבוי) כרגע גיבוי ע"י לינוקס משום מה לא מצליח. תודה, אור.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שני אלו עדכונים לבעיית המודמי-USB. מה ההבדל ביניהם ???? Q307271_WxP_SP1_x86_enu_MID57834.exe Q307271_WxP_SP1_x86_ENU_MID58293.exe
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה, שאני לוחץ על Ctrl + Alt A+ Delete אני רואה כל מני קבצים משונים שלא היו לו מחשב לפני והנה הם: nvsvc32.exe mscnsz.exe שמופיע לי פעמיים boon.exe wdnupdate.exe ctsvccda.exe sagent2.exe כל אלה אין לי מושג מאיפה באו כי הם לא היו לי לפני, למישהו יש מושג?
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-