Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
באמצע התקנת החבילה החדשה המחשב עשה לי ריסט ומאז המחשב לא עולה. מופיע פס הטעינה עם הלוגו של ווינדווס אבל אחרי זה נעלם ויש ריסט. מישהו יודע מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי כבר שנה 80G שזה בעצם 75G ..........................המחשב עובד במהירות X אם אני אחלק תהראד דיסק למחיצות המהירות תקטן ?
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
תמיד שאני מתקין מחדש אני צריך להתקין מחדש כמה דרייברים כי הxp לא מזהה אותם.. ונמאס לי : אז אולי יש אפשרות כמו שמעדכנים את הxp לsp2 וצורבים אז אם אפשר לעשות משהו דומה רק לדרייברים
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את service pack2 . השירות windows firewall לא עובד לי . ( אחת ל5 אתחולי מחשב לגמרי הוא רק עובד ) עקב כך יש לי אי די נמוך באימיול . מישהו מכיר את הבעיה הזאת ???? כל הservices שבמחשב שלי מוגדרים כמופעלים באתחול של המחשב שלי. התקנתי את הפאץ של האימיול שגם לא עזר לי . ( אין לי פיירוול חיצוני או פיירוול תוכנת צד שלישי )
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אחרי שאני מדליק את המחשב מחדש כשאני לוחץ כפתור ימני על כונן תיקיה או קובץ ישר קופץ לי ERROR (התמונה הראשונה) אחרי זה זה התיקיה נהיית NOT RESPONDING ואני צריך לסגור אותה מה TASK MANAGER ואז זה קורה כמה פעמים עד שהתפריט של הכפתור הימני נפתח סוף סוף. בנוסף לא יודע אם זה קשור אחד לשני אבל קורא לי הרבה פעמים שכשאני לוחץ דאבל קליק הוא פותח לי את המפיינים של אותו יישום. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! יש ברשותי מחשב בעל הנתונים האים: P-3 866 256MB 20GB-1- 2- כרטיס מסך G FORCE 2 MMX+TV 3-לוח אם JETWAY 694AS 4-WIN XP PRO SP1 אני הולך לבצע פירמוט למחשב (די מאוכזב ממע' XP) היה לי לפני כן ME שזוהי נפילה בפני עצמה. אני כרגע מתלבט מה להתקין WIN 2000או לחזור לWIN XP אני מודע לכך שפחות משחקים יעלו לי בWIN 2000-. מה שחשוב לי זה הקטע של היציבות. כרגע יש י בעיות נוראיות הדסק טופ מתחיל להשתגע ,(restore active desktop אפליקציות כל פעם נסגרות לי בקיצור חגיגה. דרך אגב איך רץ אימיול עם מע'הפעלה WIN 2000 אשמח לתגובות בנושא
-
- 6 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
אבוי לי, זה דבר מייאש ביותר. למישהו יש ניסיון עם זה? אם כן, מישהו יודע אולי אם ניתן לעקוף את זה (אני לא מבקש הסבר). Vega
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מערכת הפעלה מסוג WINXP SP2. בחודשים האחרונים אני סובל מבעיה מציקה בהחלט, כאשר אני רוצה למחוק קבצים עם Shift+del או ללחץ על propreties המחשב נתקע ללא כל הסבר ! ובפרוססים הרצים הפרוסס העונה לשם drwtsn32 תוקע את המחשב וכאשר אני מכבה אותו המחשב "מרענן" מחדש את הדסקטופ... אם המתנה מרובה אחרי נסיון מחיקה של קובץ (לא משנה איזה) לפעמים זה מביא הודעת שגיאה... על הפרוסס שכנראה עונה לשם dr watson , הדבר פשוט מציק ופירמוט או התקנה מחדש היא לא אופציה בשבילי. בבקשה אנא עזרו לי ליישר קו עם המערכת הפעלה המרגיזה הזו ולתקן את הבעיה !!!!!!!!!! :'( תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
לאחר התקנת windows-me - כשאני יוצר תיקיה ונותן לה שם בעברית , השם הופך לג'יבריש בהקלדה אני רואה אותיות עבריות אך לאחר ה enter האותיות משתנות כמו כן תיקיות ישנות ששמן היה בעברית - השם מוצג כסתם קוים איך מחזירים את העברית ?? :
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את service pack2 . השירות windows firewall לא עובד לי . ( אחת ל5 אתחולי מחשב לגמרי הוא רק עובד ) עקב כך יש לי אי די נמוך באימיול . מישהו מכיר את הבעיה הזאת ???? כל הservices שבמחשב שלי מוגדרים כמופעלים באתחול של המחשב שלי. התקנתי את הפאץ של האימיול שגם לא עזר לי . ( אין לי פיירוול חיצוני או פיירוול תוכנת צד שלישי )
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אני מתקין אני עושה boot לדיסק ואז זה נכנס למסך הכחול הזה יש ליSATA אז אני עושה בהתחלה F6 ואז רשום שזה קואה את הכול זה קורא את כול מה שמחובר למחשב (אני לא יודע אנגלית) אני התקנתי 4 פעמים ווינדוס אבל עכשיו יש בעיה חדשה! ואז יש לי 3 אפשריות 1- s=specifu additionat deevive 2- enter=continut 3- f3=exit אני לוחץ על קמאקר ואז יש לי ואז אני לוחץ על להתקין.. ואז רשום windwos xp pro.... setup setup did not find any hard disk drivs indtalled in your computer make sureany hard disk drivr hre powered on and propejy connrcld toyour computer and that any disk-related hardware configuration is correct this may involve running a manufacturer-supplied diagnostic or setup program setup co…
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, המחשב התחיל לעשות בעיות לפני חצי שנה ולהתחיל את עצמו מחדש... החלטתי לבטל את ההתחלה מחדש ולשים את האופציה שזה יראה לי את המסך הכחול ולפני דקה זה קרה - המסך הכחול הופיע. הבעיה - אתמול ושלשום זה קרה שוב אבל לא ראיתי את המסך הכחול משום שזה היה בלילה וזה אתחל את עצמו אוטומטית.. גם ראיתי היום בבוקר שכשהייתי במקלחת זה אתחל את עצמו אך ללא מסך כחול... הבעיה היא לא טמפרטורה ולא שום דבר שקשור לזה.. אני חושב שזה קשור להתנתקויות הפתאומיות של האינטרנט [ מודם של GETWAY למי שמכיר..] שקורות בפתאומיות מוחלטת [לא מצאתי הגדרה למתי זה מתנתק] וצריך להפעיל מחדש את המחשב בכדי שזה יפעל מחדש.. עכשיו, אני לא אומר שהמחשב מפעיל את עצמו מחדש בכדי לחדש את הקשר. אני אומר את זה בגלל שאני חושב שי…
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח קובץ בmsn messenger, וכשאני מתבקש לבחור את הקובץ אותו אני רוצה לשלוח, אני צריך לחפש בתקיות במחשב, יש למישהו דרך לשנות את התקייה שבה זה נפתח אוטומטית? אפילו תוכנת tweak תהיה בסדר. תודה מראש, קובי.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3, לפני כשבוע התקנתי תוכנות קידודים (חבילת ליונטוורק וחבילת KNOCK CODEC) וראיתי סרטים במחשב בצורה טובה. אבל מאתמול עד עכשיו יש לי בעיה בכל תוכנות הצפייה - כשאני רואה את הסרט ככל שעובר יותר זמן אז הקול נהייה יותר ויותר לא מתאים לסרט כאילו הוא מאחר או מקדים.. וככה כל פעם. בהתחלה זה נראה בסדר ולאחר מכן לאט לאט מתאחר.. כיצד אפשר לפתור את זה ?
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
התקנתי במחשב פוטושופ. הפוטושופ השתלט על פורמטי התמונות ורצה הוא בעצמו לפתוח את קבצי ה JPG. אני לא מסכימה לכך, אני רוצה לפתוח את קבצי JPG כמו שהם, ואני לא יודעת איך להחזיר את המצב לקדמותו. עזרה, בבקשה :'( :'( :'(
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
האם בכלל צריך להסיר אותו? יש לי : +סרקתי בתוכנות נגד "מרגלים"+וירוסים ולא נמצא כלום. (WINXP+SP1)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני פותח חלון באקספלורר הוא פותח לי רק את הפס הכחול הדק של החלק העליון ורק שאני לוחץ הגדל הוא מופיע כרגיל יש דרך לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש בעיה מעצבנת שווינדוס שמתי שאני מנסה להפעיל קובץ דוס אז יש את השגיאה הזאת מישהו יודע איך לפתור אותה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אלקטל 510 שמותקנת עליו גירסת תוכנה 4.2.7 המודם מקונפג כראוטר ועובד עם XP באנגלית שמותקן עליו SP2 לא מצליח להתחבר לאתרי FTP שאני עושה פינג לאתר FTP מסויים אני מקבל שגיאה conection closed by remote host שכביכול נחסמתי בגלל פירוול שיש לי,עכשיו ככה בפירוול של הXP פורט 21 בשביל FTP פתוח יש לי פירוול של נורטון וגם שם פתוח פורט 21 מה שמעניין הוא כאשר אני מקנפג את המודם כBRIDGE ואז הוא עובד עם חייגן אני מצליח להתחבר לאתרי FTP כנראה שזה הפירוול של הראוטר השאלה שלי איך אני מאפשר בראוטר אפשרות להתחבר לאתרי FTP תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אנ מנסה להעלות על וינדוס XP תוכנה מבוססת דוס ואני מקבל הודעה שהוינדוס לא תומך ב Ms-dos הבנתי שיש איזה פאץ שמסדר את זה מישהו יודע למה אני מתכוון?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד להיות בקרוב במצב הבא : אחרי שאפרמט את ההרדיסק WD80 שלי, אני מן הסתם אאלץ להתקין אותו שוב במחשב. אני לא כ"כ זוכר איך עשיתי את זה פעם שעברה, עם איזשהו FDISK שמותאם להרדיסקים גדולים... או משהו כזה. מה התהליך הנכון ? האם מומלץ אחרי התקנת XP לשנות את מבנה הנתונים ל NTFS או להשאר ב FAT32 ? (עד עכשיו הייתי על FAT32) מצב היפותטי אחר : אם אחליט לקנות בשלב כלשהו , הרדיסק נוסף, למשל 120 או 200 ג'יגה, ארצה להכניס אותו למחשב שלי ולהתקין עליו XP מאפס, להפוך אותו למאסטר ולשמור על ההרדיסק הישן עם כל המידע שבתוכו (כמובן רק קבצים, את הוינדוז והתוכנות המותקנות אני כנראה אמחק משם ואתקין בהרדיסק החדש) אז מה התהליך הנכון לפי דעתכם לעשות כזה דבר ? קודם פיסית להגדיר את החדש כ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אחרי ש XP עולה ומתחילים לעלות התוכנות שבזכרון ה FLOPPY שלי "חושב" לפחות 3 פעמים זה בטח בגלל איזה תוכנה שמנסה לגשת אליו ולבדוק אם יש דיסקט או משהו כזה... בדקתי עם NAV וזה כנראה לא הוא... יש לכם רעיונות איך אני מסיר את הבדיקות המעצבנות האלה? תודה מראש יניב
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
האם ניתן להוריד רק את קובץ ההתקנה ? אם כן מישהו יכול לשלוח לינק ? תודה וחג שמח
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. בעיה מוזרה מקווה מאווווווד שאמצא הפיתרון פה..התקנתי העדכון החדש SP2 בעברית... והכל טוב ויפה.. הופעל המחשב מחדש והכל תקין כשכיביתי המחשב וחזרתי לוינדוז היה תקוע העכבר כאילו עסוק.. ולא לוחץ על כלום. פירמטתי והתקנתי שוב.. וכשמכבה המחשב וחוזר אותה בעיה.... אלוווהים מה אעשה? בבקשה בבקשה עזרווווו לייייי!!!
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-