Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי ווינדוס XP על מחיצה אחת ושאר המשחקים על מחיצה השנייה. עכשיו אני רוצה להתקין מחדש את הווינדוס בלי לשמור את כל מה שהיה באותה מחיצה(משמע לפרמט). השאלה שלי היא כזאת, אני רק צריך להכניס את הדיסק ולהתקין את זה , או שאני צריך לעשות איזה תהליך?? אשמח למדריך. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום. הבעיה היא שאני לא יכול להכנס לשום אתר. כשאני פותח את האקספלורר הור כותב לי: the page could not be displayed ואם אני מנסה אתר אחר הוא כותב לי: internet explorer could not open the search page כל ההגדרות של הפרוקסי והכל נכונות והעובדה היא ש מ:my computer אני גולש בסדר. המערכת הפעלה היא windows xp. ניסיתי להוריד מהאתר של windows אקספלורר חדש ולהתקין וזה לא עזר. מישהו יודע מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני הולך להרכיב מערכת HTPC אשר בה יהיו מורכבים 2 כונני סיגייט 500 ג'יגה 32 מגה באפר כל אחד במערך Raid0. עכשיו יש לי גם הארד דיסק ישן יותר של מקסטור - 80 ג'יגה 8 מגה באפר וחשבתי אולי לשים אותו בתור כונן C. האם ככה אני מאבד את היעילות של Raid0 אם מערכת ההפעלה לא מותקנת על המערך הזה או שזה לא משנה ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
דבר ראשון חג שמח לכולם בבקשה אל תגידו לי לחפש פשוט אמא שלי מורידה משהו ברשת וכל האנטרנט איטי אז חיפוש יקח שנים \: אני צריך מדריך (חשוב מאוד שזה לא יהיה תוכנה, אני לא סומך עליהן לגמרי) לטוויקים לWIN XP PRO שיעבוד כמה שיותר מהר מצידי שזה יקח כמה שיותר שעות אפילו. תודה רבה, ושוב פעם- חג שמח
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
נאמר לי שיצא סוף חודש שעבר ממה שהבנתי .. יצא כבר? אם כן אז מי יכול לתת קישור להורדה ואם לא , אז מתי יצא כבר???
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
טוב אז כמו שנאמר בכותרת, התופעה חוזרת על עצמה כל הזמן וזה די מציק למען האמת. ניסיתי למצוא פתרונות בגוגל אבל נראה שאין לזה משהו רשמי. מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי,משום מה נעלם לי ה Adress toolbar מ IE ואני לא יכול לכתוב כתובת כמובן...וב View מסומן לי הadress toolbar כאילו הוא קיים..אבל לא מראה...מישהו יודע מה עושים? ???
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש אפשרות להתקין מחדש ווינדוס 7 מבלי לבצע פרמוט לכונן? בזמן האחרון כל פעם שהמחשב עולה, אחרי ה welcome יש מסך שחור לחצי דקה - דקה, ורק אז רואים את הדסקטופ. התקנה מחדש תפתור את זה או שצריך גם לבצע פירמוט?
-
- 28 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני רוצה לחסום גישה (סיסמה) לכונן קשיח מסוים במחשב שלי (WIN7). איך אני עושה דבר כזה אם בכלל אפשר?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב נייד dell קבלתי איתו דיסק מקורי של ווינדוס 10 ..אני רוצה לבצע לו פורמט אבל משום מה הוא מראה לי בעיה כזו "אירעה בעיה בעת איפוס המחשב שלך" מישהו יודע מה צריך לעשות ? אני מנסה לפרמט ולהתקין ווינדוס מחדש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. אני פונה אליכם בתקווה האחרונה לאחר שניסיתי כבר הכל ממה שאני יודע. (אני טכנאי מחשבים) יש לי עכבר העונה לשם speedlink sl-680000-bkrd. זה עכבר חוטי. קניתי אותו מksp לפני חצי שנה ויש לי אליו אחריות לשנה סה"כ. העכבר מאתמול (יום רביעי 5.4.17) פתאום התחיל להיתקע בתזוזה שלו, אפשר לקרוא לזה גם מרצד ולא זז בצורה חלקה. החלפתי את העכבר בעכבר פשוט וזה עבד בצורה חלקה. שבזה שללתי בעיית מחשב. בדקתי את העכבר במחשב אחר וזה גם ריצד לי. בזה הבנתי שמדובר בעכבר. אבל, היום לקחתי את העכבר ל ksp וכמו כל "מרפי" מעצבן זה עבד חלק והייתי בשוק!!!! איך זה יכול להיות!!!!!! ("שונא את מרפי!!!!!!!!!!!!!!!") המוכר הסביר שלפעמיים יש לכלוך ובגלל זה ז…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי קניתי מחשב חדש עם 4 ראם ורק לאחר שהתקנתי את הויסטה 32 ביט הבנתי שהיא לא מנצלת את ה4 ועכשיו יש לי 3. אוקי הויסטה שקניתי היא גירסת ה ultimat אבל upgrade ל xp. עכשיו יש דרך להחזיר את מערכת ההפעלה ל xp מכיוון שהויסטה היא upgrade והתקנתי קודם xp?? או שאני יכל לעדכן את הויסטה ל64 ביט??. כי אין לי כוח לפרמט את המחשב. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי מחשב שעליו מותקנת מערכת XP מקורית. פירמטתי כמה פעמים את המחשב והתקנתי את הווינדוס מחדש והוא לא עשה בעיות עם המקוריות(אולי הוא גם לא היה אמור לעשות) בכל מקרה יש לי עדיין את הדיסק ובקרוב אני עומד לקנות מחשב. עכשיו השאלה שלי היא האם מבחינה חוקית וטכנית(עידכונים) אם אני אתקין את הXP במחשב החדש האם זה יצור בעיות אמינות ובעיות בעידכונים? האם זה יעזור אם אני אעשה Uninstall או פירמוט למחשב הנוכחי הXP יעבוד מבחינה חוקית וטכנית במחשב החדש?
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום אנשים.. יש לי 5 מחיצות בהארד דיסק ועשיתי אחוי לכל אחד מהם..אך במחיצה שבה נמצא האימיול וכל התוכנות הוא רושם לי הודעה שיש קבצים שהוא לא מאחה..למה הוא לא מצליח לאחות את כולם? במקרה זה רוב הקבצים שלא אוחו הם הורדות שהיו באימיול וגם קבצי temp של האימיול
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לפי מה שקראתי בכתבה באתר, מייקרוסופט הודיעה שהיא תאפשר לשדרג את ויסטה ל- 7.0 בחינם או כמעט בחינם. לפי מה שעוד קראתי, המחיר של מערכת ההפעלה צפוי להיות 200 דולר.. שזה בערך 700 ומשו שקל... לפיכך, אם מחר אני רוכש ביחד עם מחשב חדש ויסטה (במחיר של 450 שח בערך) זה אומר שכאשר 7.0 תצא, אני אוכל לשדרג בחינם ובעצם להרוויח פה את הפרשי המחיר. האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום יש לי windows xp pro ואני מעוניין להשים windows home עכשיו הדיסק עצמו לא תומך בboot [זה אורגינל של microsoft רשום not supported boot] עכשיו אני יודע להתקין רק דרך בווט למשהו יש דרך להתקין דרך דוס אמרו לי להשים ווינדוס 98 ואז לצאת איתו לדוס ואז להחזיר את האקס פי אבל מה המלאה עזרו לי זה ממש דחוף
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם, חלקכם אולי נתקלתם באשכול קודם שפתחתי פה מוקדם יותר בנוגע למסכים כחולים, שבינתיים לא מוצאים מרפא לבינתיים, לא מטריד אותי במיוחד לנסות להתקין את הווינדוס מחדש בתנאי ואוכל לשחזר את כל המידע שלי להתקנה החדשה. במידע אני מתכוון לסיסמאות, הגדרות דפדפנים ושל תוכנות מותקנות - למשל פיירפוקס, תוכנות כמו uTorrent שכרגע נמצאות באמצע עם הגדרות וטורנטים ומידע כזה או אחר. אני מודע לכך שעבור התקנה חדשה אצטרך להתקין מחדש את כל התוכנות ואין לי בעיה עם זה, אבל האם לאחר מכן ניתן להעביר קבצים ממקום כזה או אחר כדי לשחזר את המצב הנוכחי שלי בכל תוכנה ותוכנה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסתכלתי קצת בדיונים של ויסטה ואקס פי והצליחו מאוד לבלבל אותי, אז אם מישהו יכול לעשות לי סדר ופשוט להגיד לי איזה מערכת כדאי להתקין (64 ביט או 32 ביט, אקס פי או ויסטה)? יש לי: e6300, 2GB RAM אני פשוט רוצה שהמחשב ירוץ מהר בלי בעיות (אני לא גיימר רציני!)
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
במחשב החדש שקניתי יש 250GB. אני רוצה לחלק את הדיסק הקשיח למחיצות ולהתקין על מחיצה אחת xp pro ועל מחיצה אחרת Vista Ultimate. מה הגדול הממולץ לכל מחיצה? (בכל מחיצה יתקנו רק העדכונים\התוכנות של המערכת) כאשר אני אתקין את שתי מערכות ההפעלה תיהיה אפשרות לבחור בין 2 המערכות אוטומטית עם הפעלת המחשב או שצריך להגדיר הגדרה במחשב?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
עשיתי FORMAT ועדיין אני לא יכול להתקין XP. יש מישהו שנתקל בתופעה? הבנתי שמחשב שמגיע עם ויסטה מובנה, יש הגנה מסויימת ואז חייב לפתוח את הנייד ולקחת את הHD ממנו למחשב אחר ורק אז לפרמט. זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
ההתקנה נתקעת לי כל פעם באמצע עכשיו יש לי רישיון מקורי ורציתי לדעת אם אני יוריד מהאינטרנט ווינדוס וישתמש ברישיון שלי אם לא תהיה בעיה בזה ואני יוכל להפעיל אותו שלא יהיה את ה30 יום
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
איזו מערכת הפעלה צריך בשביל להפוך מחשב ביתי לשרת אינטרנט(רק בשביל לאחסן עליו אתר אינטרנט). לפי מה שהבנתי צריך ווינדוס סרבר 2003 נכון? ואיך עושים זאת? אם יש מדריך יותר טוב תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה בחיפוש של WUNDOWS 7 בעברית פעם הייתי כותב טקסט בחלונית שמופיעה בעת לחיצה על START והוא היה מראה לי רשימה של קבצים שיש בהם את אותו טקסט. אבל עכשיו לא מופיעה רשימה של קבצים, יש את הסוג כלומר בתוצאות מופיע למשל: תמונות וקבצים אבל לא את שם הקובץ וכשאני לוחץ על קבצים יש שגיאה: אין אפשרות לפתוח קבצים אלה. ניסיתי לשחק קצת עם INDEXSING אבל זה לא עזר. רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי כרגע איכספ sp2, עם מעבד פנטיום 4 2.4c הזמנתי היום מחשב חדש עם אחד מכפולי הליבה החדשים של אינטל. אני צריך ווינדואוז איכספי 64 או משהו או שאני יכול להמשיך עם המערכת שיש לי?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה קובץ אני צריך בכדי להפוך XP PRO SP3 לעברית מלאה ? כרגע זה HEBREW ENABLED ... ?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-