Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לעשות Reboot ואחרי זה תחבר אותי אוטומתית למשתמש מסויים ב Win. דגש חשוב על זה שכשמדליקים את המחשב, או סתם עושים Reboot רגיל, זה יבקש סיסמא בכניסה כרגיל. כמו בחלק מהדרייברים של Gigabyte שהוא מתקין הכל ועושה Reboot בעצמו, ונותן לך לשים משתמש וסיסמא וכו'.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום חברים אני לא מוצא את DIRECTX ב PROGRAM FILES אבל במידע מערכת אני מוצא את כלי אבחון שלו כלומר ה DIRECTX נמצא . יכול להיות שהוא נמצא במקום אחר ? :-\ זה קרה לי אחרי שהתקנתי מערכת חדשה . יש לי WINDOWS XP HOME
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום מצ"ב תצלום מסך של הודעת שגיאה שקורה לי לפחות פעם אחת ביום ללא קשר לשימוש בחשב עשיתי עידכון ל SP3 אבל זה לעזר, פרמטתי את המחשב וגם זה לא עוזר יש לי קובץ DUMP אם צריך [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני משתמש בגירסה הרגילה שמגיעה עם הווינדוס. השאלה שלי היא כדלקמן: יש לי כמה חשבונות ... אחד מהחברה שאני עובד בה(POP3 כמובן) ועוד אחד של Gmail. שניהם מוגדרים בoutlook. הבעיה היא כזאת...כל האימיילים שמגיעים משניהם נכנסים ישר ל inbox. איך אני יכול לדעת איזה מהם הגיע לחשבון של gmail ואיזה לחשבון של החברה... יש אפשרות לפתור inbox נפרד לכל חשבון????? אם כן איך??? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, נכנסתי ל task manager , applications והופיע לי :" exe.המסמכים שלי"ושום חלון לא היה פתוח וזו הפעם הראשונה שאני נתקל בכזה דבר מישהו יכול לומר לי מה זה אומר?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מישהו הצליח להתקין nero. אני לא הצלחתי עם ה NERO החדש 7.5.5 בבקשה עזרה.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם !!!! :hi: איך אני מגדיר ריבוי קישורים ב win2000 יש לי isdn 64k ואני רוצה לעבור ל 128k :AR15: איך אני מגדיר את זה ב :bash:win 2000 תודה רבה וחג שמח!! :)
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול כיצד אני מחזיר את רשימת ההפעלה שלי המופיעה בצד שמאל של התוכנה,בה אני יכול לראות את רשימת השירים שאני שומע? תודה.
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
תוכנה מקפיצה לי כול הזמן הודעה שצריך לשלם עברה תקופת הנסיון ואני כן יקנה עוד מאת !!!! אבל בנתיים אני לא מעוניים בהודעה שקופצת לי כול שניה אני יוצא ממנה והיא אחרי30 שניות קופצת שוב מה אני עושה כדי לדחות אותה שלא תיקפוץ לי כול שניה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
-
אינני מכיר היטב את ה XP. התקנתי אותה אצל מישהו והתבקשתי לתת שמות 5 USERS שונים. כעת, עם ההפעלה, המערכת מאפשרת כניסה לאחד ה USERS שרשמתי עם ההתקנה. ברצוני לשנות שם של USER ואינני יודע כיצד. מישהו יכול לעזור לי? תודה !
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני נכנס ל-msconfig ושמה מסדר לי מה יעלה עם הפעלה של המחשב ומה לא.. אחרי שאני מסדר את זה ואני עושה הפעלה מחדש עולה לי כל פעם הודעה עם המחשב בקשר ל-msconfig ואם אני מסמן שם את ה-וי ועושה עוד פעם הפעלה מחדש אז זה הכל חוזר ועולה בהתחלה... H-E-L-P!
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני עובד על יצירת התקנה Unattended , הכל עובד טוב חוץ מדבר אחד שמפריע לי - ההתקנה מדלגת לי על שמסך הזה: ---התמונה מצורפת למטה--- (המסף הכחול עם האישור של ה-F8 , ריפר לווינדווס וכו'...) משום מה זה פשוט מדלג עליו וישר מגיע למסך של חלוקה למחיצות... הנה הקובץ winnt.sif שלי: [Data] AutomaticUpdates="Yes" MsDosInitiated=0 UnattendedInstall="Yes" [unattended] UnattendMode=DefaultHide UnattendSwitch="No" OemPreinstall="Yes" OemSkipEula="Yes" WaitForReboot="No" NoWaitAfterTextMode=1 NoWaitAfterGUIMode=1 DriverSigningPolicy=Ignore NonDriverSigningPolicy=Ignore [systemRestore] [GuiUnattended] AdminPassword=* TimeZone=135 OEMSkipRegional=1 OemSkipWelcome=1 …
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים יקרים! יש לי בעייה קטנה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. השאלה היא כזו: יש לי win xp-pro(מחשב נייד), ואני מעוניין לפרמט את המחיצה הראשית (c:),איך אני עושה זאת בצורה הבטוחה ביותר והפשוטה ביותר. אגב,יש לי : partition magic! ואני מעוניין לשמור (לגבות) חלק מהספריות/קבצים שעל מחיצה זו, אנא מכם תפרטו לי מה ואיך עליי לעשות בדיוק,(אני פשוט מפחד לגרום לנזק בלתי-הפיך למחשב... ::'(). בתודה מראש: חנן. נ.ב. אני מאוד שמח וגאה שהצטרפתי לפורום נפלא זה.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אני על נייד מסוג dell, צריך עזרה כמה שיותר מהר. אז אם מישהו נתקל בבעיה אני אשמח לעזרה. טוב פתרתי את הבעיה ע"י system restore.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה מותקן אצלי UBUNTU, אבל מחקתי את המחיצה שעליה הוא היה מותקן, ועדיין נשאר ENTRY של UBUNTU בBOOTLOADER של ויסטה, UBUNTU לא השתמש בGRUB... אז מה שאני רוצה לעשות, זה למחוק את הUBUNTU. bootrec.exe /fixmbr לא עזר.
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב Windows 98 בכונן D, וXP בכונן C. מה שהיה תמיד זה ששניהם עבדו טוב בלי בעיה ושהמחשב עלה יכלתי לבחור בינהם. לאחר שהXP עשה לי בעיות ועשיתי פורמט לכל C, והתקנתי את הXP מחדש, לא הצלחתי להעלות את ה98. לא הופיעה מסך הבחירה. ניסיתי להתקין מחדש את ה98 (רק repair), ומה שקרה לי עכשיו זה שרק ה98 עובד והXP לא. ניסתי גם לשחק עם הboot.ini כי הבנתי שהוא אחראי על זה, ולא עובד. :-[ זה התוכן של הboot.ini: [boot Loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [Operating Systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows 98" /fastdetect יש …
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היו לי בעיות עם הכפתור הימני בעכבר (כשהייתי לוחץ על הפתור הימני על איזה תיקיה נגיד אז זה היה קורס..) אז נכנסתי ל REGEDIT ומחקתי את הדברים מהתפריט של הכפתור הימני ועכשיו נעלמה לי האפשרות : OPEN WITH... איך אני יכול לשחזר את זה?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי, יש לי את המערכת הנ"ל ויש לי בעיה איתה, לאחר שהתקנתי קודק פאק של K LITE, אני יכול להתשמש במדיה פלייר כדי לנגן סרטים שיש לי על המחשב - XVID,MKV,TS,MP4 אבל כאשר אני נכנס למדיה סנטר ומנסה לנגן אותם הוא נותן שגיאה של קובץ לא מוכר. אני משאר שזה בגלל החוסר תאימות ל64 ביט כי לא הייתה לי בעיה כזו מעולם במדיה סנטר, היה לי את ה2005 קודם ועבד מצויין. מישהוא מכיר פיתרון לתופעה? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם..! צריך עזרה/עצה נתחיל ככה יש לי windows xp לא חוקי או משהו כזה (שעולה לי כול הזמן הwindows לא חוקי והעכשיו המערכת בסיכון) אז החלטתי להתקין את הwinaods מחדש שיהיה חוקי ועכשיו אני בבעיה כי יש לי מלא דברים על המחשב ואני לא רוצה שהכול ימחק לי יש אולי איזה שיטה שאני יכול לשמור את כול הקבצים/תקיות ועוד..? ויש לי עוד שאלה.! מה זה ההודעה שעולה לי כול הזמן למטה בסרגל כלים בהתחלה היה לי הwindows לא חוקי ועכשיו המערכת בסיכון מה אני עושה...?? צריך עזרה דחופה..!! תודה לעוזרים..!!!! nimrods
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
כשאני מעלה windows כל פעם כשהוא מסיים לעלות מבלי שאני נוגע אחרי 2 שניות אני מקבל bluescreen והמחשב מאתחל את עצמו ניסיתי לעלות בכל האופציות : safemode , safemode with command prompt , last knwon configuration וכ"ו ובכל הפעמים אותה התופעה ניסיתי להחליף את הזיכרון במחשב ולא עזר 1) מה אני יכול לעשות כדי לוודע שזה בעיה של המערכת הפעלה / של החומרה במחשב 2) במידה וזאת בעיה תוכנה מה ניתן לעשות חוץ מפירמוט (אני לא יכול לעשות שום דבר מתוך הwindows כי הוא קורס במיידי)
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי, קניתי אתמול הארד דיסק חדש 640 GB של WD והתקנתי בו WINDOWS7 יש לי במחשב בנוסף 80GB שזה הארד הראשון מאז שקניתי את המחשב שהוא הBOOT (אני לא מבין בזה הרבה) ומותקן בו XP ואחד נוסף שקניתי 250GB שבו מותקן VISTA אני רוצה שרק ה250 ו640 יעבדו את ה80 אני רוצה לזרוק כי הוא כבר מראה סימנים של מוות. אחרי שהתקנתי את הוינדוס 7, ניתקתי את הארד דיסק הישן שלי... ואז במקום לראות אחרי האיתחול את הרשימה של הוינדוס שיש לי, אני מקבל תוכנה של הביוס MBR ויש שם כל מיני פונקצית PCX או משהו כזה, TCP\IP ועוד. לפי שהבנתי אני צריך לעשות הארד דיסק חדש שיהיה הBOOTABLE במקום הישן... האם אני צודק בהבחנה לי, ואם כן ואם לא מה אני צריך לעשות?
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי. המסנג'ר שלי לא מתחבר וכשהוא עושה את בדיקת הבעיות חיבור זה אומר לי שהאינטרנט לא אלחוטי. אף פעם לא היה לי אינטרנט אלחוטי ואין לי מושג מה לעשות בשביל לשנות את זה. תודה רבה =]
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום בקרוב אקנה למחשב 4 GB ראם עם המעבד E5200 עכשיו אני מתלבט באיזו מערכת הפעלה להשתמש VISTA או XP וגם איזו גרסה 32 או 64 לא יודע אם זה חשוב אבל השימושים שלי הם הרבה אינטרנט והרבה משחקים
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-