Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היי חברים אין ספק ה- RC1 רץ כמו מטורף..ואין מאושר ממני איך אני מגדיל את הזכרון של ה- WIN XP MODE[br]פורסם בתאריך: 11.05.2009 בשעה 14:31:25 אם יש לי כל כך הרבה צפיות אני אוסיף שאלה, אני משתמש בתוכנה ששמה AVAYA IP זו תוכנה שאני עובד איתה כחלק מהעבודה מהבית, לצערי היא לא עובדת בצורה חלקה ב- WIN 7 ולכן אני משתמש בה ב- WIN XP MODE אך יש בעייה, אין דרייבר של קול..ניסיתי להשתמש בדיסק שקיבלתי עם המחשב של כל הדרייברים אך לשווא..וגם אין עדכונים בנושא ב- WIN UPDATE רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
טוב אז ככה שאני מדליק את המחשב אז שזה ניכנס לוינדוס אז המחשב קופא לי ואני צריך לעשות במנהל המשימות סיים משימה על EXPLORER בישביל שזה יתחיל לזוז ואני עושה משימה חדשה EXPLORER וזה מסתדר לי איך אני מסדר את זה ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי WINDOWS XP BLACK EDITION, וכשאני נכנס להתקנה היא מוזרה מאוד.. מישהו שהתקין יכול הסביר בקשה ?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
היי המחשב שלי בן כחצי שנה ופועל מעולה וחלק אני אפילו מקפיד לעשות לו ניקוי בכוננים ומנקה אותו מאבק כל כמה חודשים עכשיו, כל הזמן ווינדוס מקפיץ לי הודעה (צרפתי תמונה) שהמחשב מתקשה להריץ את ממשק ה-aero של WIN7 עקב חוסר של משאבים וכל פעם שאני מבטל את ההודעה הזו או בוחר באופציה שהוא לא יזכיר לי אותה היא מופיעה מחדש בסופו של דבר מישהו יכול להגיד לי מה מקור הבעיה פה? או איך לסדר אותה? תודה לעונים מפרט: מעבד: i7-2600 RAM: 12GB 1600Mhz כ. מסך: Gigabyte GTX560 TI OC [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כיצד אני יוצר מחיצה חדשה (דיסק מקומי) לאחר התקנת windows אשמח אם תעזרו לי בתודה שי בן יהודה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המעבד שלי כל הזמן עובד על 100% ואז המחשב איטי רצח.... לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב עכשיו זה לא היה לי מאז שפירמטתי אותו זה קרה לי מאתמול בלילה ככה... אז מה שאני ניסיתי לעשות זה להוציא סוללה ולהחזיר להוציא מעבד ולהחזיר אנטי וירוס וזה לא מצא לי וירוסים.... אז מה אני יכול עוד לעשות? תודה ענקית לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין שתיהיה לי אפשרות לסגור/לרסט מחשב שברשת שלי ממחשב אחר ברשת. תודה
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אנשים אני לא מצליח להתקין וינדוס 7 RC 64 במקביל לוינדוס 7 RC 32 הקיים שלי ב dual boot ...! כאשר אני מנסה להתקין את מערכת 64 דרך וינדוס 32 מופיעה לי ההודעה שוינדוס מזהה מערכת שהיא 64 שלא תומכת במערכת שלי שהיא 32 ! ווינדוס ממליצה לי לתקין את המערכת 64 רק דרך ה boot טוב ניסיתי דרך boot CD בחרתי מחיצה D הכל טוב המערכת 64 מתחילה להתקין את עצמה עד שהיא עושה ריסטרט ואז הוינדוס 7 32 עולה לי למישהו יש תשובה ? ים של תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 ואני רוצה לפרמט אותו לXP עכשיו יש לי דיסק מקורי של XP שאני מכניס אותו ורוצה שיעלה הפירמוט הרגיל דרך הבוט לא עולה לי כלום .. ושאני מנסה להפעיל את הSETUP דרך המחשב שלי אז יש אפשרות של "התקנת WINDOWS XP" והאפשרות הזאת בצבע אפור אי אפשר ללחוץ עליה בכלל.. אז השאלה שלי ככה איך אני מפרמט אותו חזרה לאקס פי בלי שיהיו לי בעיות.. תודה מראש ללעוזרים :s05:
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי ויסטה 64 ביט ושאני מנסה לראות סרטים במדיה פלייר הוא מזהה את הכתוביות אבל רואים בג'יבריש. שאני פותח את הכתוביות בNotePad זה גם בג'יבריש, הכתוביות האלה עובדות במחשבים אחרים שבהם בדקתי את הכתוביות, הורדתי עדכונים לעברית דרך העדכונים של הווינדוס וגם קודקים, אבל זה לא עזר. מה לעשות ? הצעות לפתרון יתקבלו בברכה.
-
- 14 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב INTEL C2D עם 2 ג'יגה ראם ולוח ג'יגהבייט, מערכת הפעלה XP PRO... אני מעוניין בעיקרון להריץ על וירטואל בוקס את ווינדוס 7 (גרסת Starter) לניסיון, אבל אני לא יודע איך להתקין עליה. אשמח למדריך אפילו באנגלית, אבל כזה ממוקד לא ה-MANUAL שבא עם התוכנה כי הוא לא ברור ומסורבל תודה מראש, רועי
-
- 5 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אוקי אז ככה הדלקתי היום את המחשב והוא פשוט הגיע לקטע שהוא רושם לי WELCOME ואז בום נופל ונידלק מחדש... אז שמעתי רעשים והם היו מההארד דיסק.. אז הוצאתי אותו וחיברתי אותו למחשב אחר והרצתי עליו תיקון שגיעות.... זה סיים וחיברתי את הכונן וזה עדין לא עובד רק שעכשיו זה מראה לי משהו אחר..... http://img201.imageshack.us/my.php?image=2002091847nr2.jpg http://img201.imageshack.us/my.php?image=2002091848xl6.jpg http://img527.imageshack.us/my.php?image=2002091849ix0.jpg תודה לעוזרים אני צריך את זה ממש דחוףףףףף
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה מאוד דחוף בזה. התקנתי תוכנה אחת, אבל היא הותקנה בלי תקייה בתוך תיקייה ראשית (PROGRAM FILES), אז עשיתי UNINSTALL לה כדי להתקין אותה מחדש בתיקייה מסודרת, אבל אחרי שעשיתי את זה כל מה שהיה לי בתיקייה (סביבות ה-10 תוכנות פלוס 4 משחקים) נעלמו! אין לי מושג מה לעשות, ניסיתי ריסטארט ו-SYSTEM RESTORE ושום דבר לא עזר. אין לי מושג מה לעשות, זה תוכנות שלקח לי סביבות השבוע להתקין... אני חייב עזרה דחוף וגם איזשהו הסבר לבעיה הזאת תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי היו מלא בעיות במחשב של אח לי ולכן פרמטו אותו ל-WIN XP SP1 הבעיה היא שאי אפשר לעשות כלום עם המחשב עכשיו וצריך לעדכן אותו ל-SP2 או 3 הבעיה היא שהמחשב מחובר למודם ולראוטר ואם משהו קורה ואין אינטרנט בכל בית אני אומר "משהו קורה" כי יש מצב שהוא עם XP פרוץ מה אפשר לעשות? איך אני יכול לעדכן? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין אצל אח שלי ווינדוס XP PRO(הארד דיסק שלו נקי נקי) וכשאני לוחץ על הפעל ומחכה שהוא יקרא את הדיסק אז הוא רושם לי NTLDR is missing ועוד משהו ניסיתי אם הדיסק וגם בלי הדיסק וזה אותו הדבר והדיסק עובד אני פירמטי את המחשב שלי איתו מה אני צריך לעשות עכשיו? ותודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
היי, בווינדוס יש את האפשרות של schudule task, שאיתה אפשר לתזמן משימות אוטומטיות במערכת ההפעלה. את השימוש הבסיס בפונקציה אני מכיר, אבל יש משהו ספציפי שאני מנסה לעשות אבל לא מצליח. אני רוצה להריץ סקריפט כלשהו, והטריגר של המשימה יהיה בעת הפעלת יישום מסוים שאבחר. לדוגמא בעת הפעלת היישום "בבילון" ע"י המשתמש, יורץ הסקריפט שהכנתי. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, כל אחד במיקום אחר (בבית אחר) ולכל אחד IP קבוע אחר אני רוצה לעשות תקית שיתוף ביניהם (כמו שיש ב WINDOWS תקיות שיתוף כנכנסים לרשת הביתית איך עושים את זה ?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום . אני מנסה להתקין את המערכת הנ"ל ( אגב יש לי עכשיו ויסטה 64BIT ) אבל כאשר אני נכנס לBOOT המסך הכחול הזה הוא כותב לי " קובץ DMIO פגום . למה זה קורה ? אגב אני מוצא את זה בדיסק עצמו אם אני מסייר בו דרך המחשב אבל בהתקנה הוא עושה לי בעיות . האם אני יכול לעשות BOOT ממערכת אחרת כמובן XP ואחרי זה להכניס את הדיסק 64BIT לכונן כדי להתקין WINDOWS ? אם לא אז מה כן אני יכול לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, באחד המחשבים בבייתי כשבאתי לפתוח אותו צצה הבעייה הבאה: יש הודעת שגיאה לפני פתיחת המחשב שאומרת שקובץ נפגם או נמחק ועלי להתקין אותו מחדש, הקובץ הוא: system32 \ hal.dll עכשיו, השאלה איך אני יכול לשחזר אותו למחשב, ישלי דיסק של ווינדוס, ויש איזה פקודה שעלי לרשום ברקוברי קונסול? אשמח לעזרה, איתי.
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני ניסיתי לעשות remote desktop ולא מצליך להירשם מה עלי לעשות? http://img195.imageshack.us/img195/2332/26394431.jpg
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם. סוף סוף החלטתי לשים על המחשב P3 הישן שלי את windows 2000. עד עכשיו קיים עליו הXP והוא פשוט לא סוחב. נתקעתי בבעיה עם הדרביירים, קשה למצוא את הדרייברים של המחשב כיוון שהוא ישן אני יודע שקיימות תוכנות כמו Driver Genius ודומות שיודעות לבצע גיבוי של הדרייברים ולאחר הפירמוט הם מותקנים לבד, אך במקרה שלי הדרייברים לא לאותה מערכת הפעלה אז אני לא יודע אם זה יתמוך. אשמח לקבל הצעות ולשמוע על תוכנות נוספות אם קיימות תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
ש לי מחשב עם לוח אם DFI nf4 ULTRA INFINITY למעבדי AMD התקנתי עליו ויסטה 32 ביט אבל אני לא מצליח לגרום לו לזהות את כרטיס הרשת (המובנה בלוח אם) וגם לא את כרטיס הקול הדריורים מאתר לא עוזרים לי... מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
משום מה עשית הפעלה מחדש למחשב והחשב החלונות לא נכנס ישר לשלחן עבודה אני צריך ללחוץ על המשתמש איך אני מבטל את זה נכנתי ללוח בקרה לחשבונות משתמשים ונסית משם לא ניתן
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם יש פה מדריך מעולה שדרכו עבדתי להתקנת הווינדוס http://www.guides4u.co.il/xoops/modules/news/article.php?storyid=82 אבל אחריי שהתקנתי שמתי לב שיש לי רק כונן אחד C ואני מעוניין שיהיה לי 2 כוננים... גם D למשחקים בעיקר שאני יתקין את כל המשחקים ב D עכשיו אני יעשה פירמוט והתקנת ווינדוס שוב ( דיי באאסה אחריי שהתקנתי את כל התוכנות והדרייברים כבר בC). אפשר מדריך איך להגדיר שני כווננים? וגם אני רוצה שב C יהיה גודל של 30 ג'יגה זה מספיק וב D יהיה את כל השאר איך עושים את זה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם! ריציתי לדעת איך אני מתקן את המולטי בוט אם אין לי דיסק של ויסטה כי בהתחלה היה לי ויסטה אחרי זה התקנתי XP והDUALBOOT התבטל ניסיתי לעשות ככה : הויסטה נימצא על PARTION 3 כי ניסיתי את כולם ורק בשלוש הוא נתקע עכשיו הבעיה שהוא נתקע ניסיתי לודיף גם את הFASTDETECT והכל ובכל זאת מה אני צריך לעשות כדי שהויסטה יעלה ? (שוב, אין לי את הדיסק ץאמץ איכשהו התקנתי אותה דרך DAEMON TOOLS כי בהתחלה היה אקס פי ואז ויסטה ואז עוד פעם אקס פי)
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-