עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by niva401,

בפתיחה ראשונה של internet explorer בכל יום , הוא נפתח רק לאחר שלושה נסיונות. בהמשך היום אין בעיה איך ניתן לתקן?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  2. Started by Dan1919,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=375302&sid=127 אם אתם שואלים אותי,זה הדבר הכי מטומטם ששמעתי |:

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  3. מה כבר שאלתי... איך עושים דואל בוט? וזה שאפל מחייבים לקנות מחשב שעולה פי 2 בשביל לתכנת לאייפון זה חוקי :kopfpatsch: קצת התחשבות... לא שאלתי איך מורידים..

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  4. שלום רציתי לדעת מה הוא המקום פנוי שצריך להיות בשביל שהמערכת לא תעשה בעיות?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  5. Started by solo53,

שלום לכולם הבעיה היא הגדרתי (בשולחן עבודה מחשב) את גודל הפונטים גודל איקונים צבעים . כאשר עובד על קבצי וידאו כבדים לצורך הכנה לקידוד מבצע כיבוי נורמלי . בהדלקה כל ההגדרות נעלמו הפונטים קטנים האיקונים קטנים , כל הצבעים ב .DEFAULT מה יכולה להיות הסיבה לבעיה מטרידה זאת? מערכת ההפעלה היא XP SP2 המחשב הוא P4 3.0 RAM 1024

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  6. שלום, כשאני מפעיל מצב שינה, המאוורר מתחיל לפעול בעוצמה מלאה. האם זו בעיה מוכרת בויסטה? יש דרך לתקן את זה? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  7. חיפשתי מידע על תוכנית שאני לא מכיר- wininit. אתר אחד אמר שזה חשוב לוינדוס, ואתר שני אמר שזה תועלת. אפשר המלצה על אתר אמין וטוב?

8. Started by arik100,

אהלן כדאי לי לקנות WIN 8 במחיר 40$? דרך הלינק הנ"ל: http://windows.microsoft.com/he-IL/windows/buy זה יותר גרסת שדרוג אבל אין לי WINDOWS מקורי בכלל השאלה היא אם יעבוד וגם אני זוכר שלפני כמה זמן גירסת שדרוג הוצעה ב20$ אודה לעזרתכם בנושא תודה אריאל

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. היי אנשים התקנתי לאחרונה את WIN XP SP3 ואת IE8 מאז ההתקנה בכל ריסטרט שמבצע נמחקות לי אוטומטית הקוקיז וצריך תמיד לעשות כניסה מחדש לכל האתרים שאני רשום אליהם. אני חושד שמקור הבעיה נמצא בדפדפן IE8 החדש, והגדרתי את האבטחה לרמת מדיום. עדיין לא פתר הבעיה מה עושים? תודה

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  10. Started by Ashand,

בלי לפגוע בקבצים הקיימים? או צריך להתקין מחדש הכל?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. שאלת תם: במידה ואני מפרמט את המחשב ומתקין הכל מחדש (תוכנות, דרייברים וכו') ורוצה ליצור לאחר מכן משתמש נוסף על המחשב - האם אני אצטרך לבצע את כל ההתקנות מחדש (תוכנות, דרייברים, וכו') עבור ה-USER הנוסף?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  12. Started by speakspeak288,

שלום, יש לי שתי שאלות: 1. לגבי שדרוג וינדוס 7 ל-10, כאשר אני לוחץ על הלינק להורדת האימג' של וינדוס 10 https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows10, אני לא מגיע לאפשרות של הורדת האימג'. האם יכול להיות שמיקורוסופט חסמה את האפשרות? 2. לגבי התקנת דיסק של וינדוס 10, יש לי מחשב intel core i-3 6100 3.7GHZ , RAM- 8GB DDR4 , system type - 32bit opereating system מערכת הפעלה WIN7. א. מה תהיה ההשפעה של התקנת WIN10 על מהירות המחשב שלי? ב. איזה סוג של דיסק עליי להתקין - WIN10 OEM, או WIN10 RETAIL, ומה ההבדלים ביניהם? ג. האם משנה האם אקנה WIN10 של 32 או 64 BIT? אודה לעזרה …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. כמה זיכרון להקצות לזה?

14. Started by Gizmokaka,

שלום, לא מזמן התקנתי office Pro 2003 במחשב, הכל עבד בסדר גמור מלבד בעיה מאוד מטרידה בword. במילה הראשונה בשורה האות הראשונה הופכת לאחרונה(שלום הופך ל- לוםש) והמילה הראשונה הופכת לאחרונה. חוץ מזה כשאני יורד שורה כל המילים מסומנות כלא נכנות(דבר הגורם לכך שלכתוב בעברית הפך להיות דבר מאוד מעיק). כשהתקנתי את הwindows xp הגדרתי את המערכת לתמוך בעברית ואין לי שום בעיה לכתוב בעברית בכל מקום אחר. כמו כן הגדרתי שכיוון הכתיבה בword יהיה ימין לשמאל והלכתי לmicrosoft office tools ובדקתי שהוא אכן תומך בעברית. כל הדברים הללו לא עזרו ככה שאני די צריך עזרה. תודה

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  15. Started by pakariel,

קניתי מחשב חדש עם 2 ג'יגה זיכרון וכאשר אני מתקין win7 גם עם 32bit וגם 64bit הוא מזהה לי רק 1.68 ג'יגה זיכרון למה? איך לפתו את זה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by netivi,

Hello all , I just upgrade my windows to winfows vista ultimate ... all the programs run perfect and the internet connection. the only big problem that my sound off and all seen ok in the configuration i try to update the drivers with the program " Driver Scanner" and i finish the update procces & restart the computer but nothing with the sound . please tell me step by step what to do. thankx Barak

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  17. Started by ironman112,

מישהו יודע איך אני יכול להראות בוינדוס כמו בלינוקס את הטמפ של המעבד?

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  18. Started by shaniks,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם שרשמתי בנושא. אני מעוניין לפרמט אותו הבעיה היא שאין לו כונן CD. יש לו רק כניסת USB. איך אני אמור לעשות את זה? תודה מראש, שני

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  19. שלום לכולם קבלתי את העדכון המיוחל לא מזמן ומערכת ההפעלה שודרגה מ-Win8.1 Pro חוקית ל-WIN10P בנוסף נרשמתי לעדכוני מפתחים בשביל לקבל את העדכונים החמים ביותר. הבעיה היא כזו..קבלתי מגה עדכון (שלקח 40דק) ולאחריו גיליתי להפתעתי שמערכת ההפעלה "שונמכה" לגרסת הPRO Insider Preview. למי זה עוד קרה?

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  20. שלום ! יש לי מחשב XP פנטיום 4 פשוט כונן D נעלם מה אני אמור לעשות ! אודה לכם על העזרה ! ממני: FALKON5

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  21. Started by Prism,

שלום לכולם, אני רוצה להפוך את המחשב שלי למרכז בידור. אני אחבר את המחשב לטלוויזיה ואתקין Windows XP Media Center Editon. רציתי לדעת אם יהיה אפשר להתקין משחקים על הווינדוס הזה, כלומר, נגיד ואני רוצה להתקין GTA IV עליו, אני יכול להתקין אותו? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  22. שלום, יש לי תוכנה שלא רצה ב VISTA אבל כן רצה ב XP. האם ניתן להגדיר את התוכנה בויסטה שתרוץ בכאילו XP? משו של גירסאות וכאלה? תודה.

23. Started by ofirrjd,

היי, מקווה שזה המקום הנכון... העניין הוא שהיתה לי תמונה מסויימת לחשבון ג'ימייל ואז נרשמתי ל גוגל+ ובחרתי תמונה אחרת. כמובן שזה שינה גם את התמונה של החשבון שלי המופיעה בג'ימייל. הבעיה היא שכשאני שולח מייל, התמונה המופיעה אצלי במכשיר האנדרואיד (נקסוס 5) בתמונת השולח, היא אותה תמונה של פעם. נא עזרתכם, תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by G-BOY10,

רציתי לדעת האם אפשר ליצור קיצור דרך מבלי שיהיה את האיקון (הציור) שיש לו ויהיה מעין ריבוע שקוף או שלא יהיה בכלל ריבוע

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by OgANDi_BoY,

בתקנתי 2 ווינדוסים על המחשב אחד בכונן C ואחד ב D מחקתי את התיקיות של הווינדוס מכונן D ופירמטתי את C ועכשיו עדיין יש לי 2 ווינדוסים ואחד ואחד לא עולה איך אני מוחק אותו משם??? אני מדבר על התפריט שעולה בדוס שיש 2 מערכות הפעלה על המחשב תודה.

• 1 תגובה
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.