עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי, הפעלתי חזרה את המעדכן האוטומטי של וינדוס XP, אבל הוריתי לו לשאול אותי לפני כל התקנה כדי שאני אבחר מה להתקין אם נחוץ לי או לא.. בכל מקרה, שאל אותי לגבי המוןןןן הורדות, בסביבות ה 30 קבצים ביניהם קבצים גדולים וכבדים כמו SP3 ועוד כמה עדכונים של 200 מגה +- לאחר שהוינדוס ביקש ממני להוריד את העדכון, אישרתי לו אבל אני לא רואה את הסימון למטה שמראה כמה אחוזים הוא מוריד, והוינדוס פשוט שאל אותי לעוד עדכונים אז אישרתי גם את זה. לאחר כל האישורים והסינונים, נעלם לגמרי הסימון של המגן ליד השעון (מראה על התקדמות ההורדה) ומאז המעבד פשוט תקוע על 50 אחוז ולא יורד. נכנסתי ל TASK MANAGER ואין שם שום דבר שלוקח מעל 10% עבודה, כלומר אני לא יכול לראות מה מעסיק לי את המעבד נונסטופ! זה תוק…

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  2. ישנם שני עידכונים של וינדוס שחוזרים על עצמם שוב ושוב, למרות שאחרי הורדת העידכון ותקנתו אם ידנית ואם שאני מכבה את המחשב. למחרת שוב אני מקבל את אותו עדכון וכך חוזר חלילה מידי יום. העדכון המדובר... מדוע זה קורה ?. אשמח לתגובות...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by קובי 1980,

שלום,אני משום מה לא מצליח לעדכן את הויסטה שלי. אני מצליח רק לאחר שאני מחזיר לפעולה את ההתרעות המעצבנות של המערכת.אבל אי אפשר לעבוד ככה. לא מזמן פירמטתי את המחשב ואף פעם לא הייתה לי את הבעיה הזאת. אני מוסיף כמובן תצלום מסך של הבעיה. מישהו יודע,יכול לעזור תודה מראש http://upload.dipi.co.il/imageview.php?id=4085&sdi=phithawra

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  4. Started by Godmoney,

עדכון אבטחה וכמה רקעי וידאו חדשים (4 האמת היא... ודיי מכוערים...). משהו ראה שם עוד משהו שהחמצתי?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  5. העדכון KB976902 נמצא ב- important updates אך לא היה מסומן, והיה כתוב שם after you install this update, it cannot be removed מה שמלחיץ אותי קצת. למישהו יש מושג מה זה עושה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by dorratz,

ב-23 ליולי Microsoft הוציאה עדכון אבטחה עבור DirectX 9.0a, העדכון סתם כל מיני בעיות אבטחה ועדכן את גרסת ה-DirectX ל-9.0b. עכשיו, התגלה מין באג קטנטן שהעדכון גרם, ולכן Microsoft הוציאה Hotfix שמתקן את הבעיה. לידיעה ב-Neowin.net. להורדת העדכון.

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  7. אהלן.. העדכונים האוטומתים שלי ביקשו ממני להתקין את העדכון הזה: http://support.microsoft.com/kb/936929 איך שהבנתי, זה תכלס לעבור מ-SP2 ל-SP3. האם זה מומלץ לעשות את זה? איזה סיכונים יש לפני המעבר? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  8. Started by elior021,

שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום המתאים אם לא סליחה. אני רוצה לדעת איך עושים עדכון חומרה במחשב.

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  9. לאחר התקנת העידכונים לחלונות 10 ששוחררו אתמול ה 13 ליוני, נקוי הדיסק מפנה כ 2 גיגה בייט מהקשיח. שווה לבצע נקוי לאחר העידכון הזה.

10. נקוי חלונות אחרי העדכונים. 1.2 גיגה נוקו אצלי רק בעקבות העידכונים מה SSD המצומק שלי. הנקוי לוקח הרבה זמן !

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by mMmSaK,

רציתי לדעת אם זה שומר על כל הקבצים ורק מחליף בין ה 7 ל 8.1 או שזה שומר גם את של ה 7 וזה משהו שאני לא רוצה שיקרה כי כמובן אין לי מה לעשות בזה

12. Started by Sqeezy,

שלום לכולם, אני מעוניין לעדכן לWIN 8.1, העדכון מופיע אצלי בחנות אבל מתי שאני לוחץ על זה זה מוציא לי את ההודעה הבאה: מה אני עושה? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Sqeezy,

שלום לכולם, קניתי מחשב של דל עם וינדוס 8, אני מעוניין לעדכן ל8.1, איך אני מעדכן? זה לא מופיע בWINDOWS UPDATES, לא נמצא בחנות, אחרי שעדכנתי את הוינדוס אפדייטס עדיין לא מופיע בחנות, עשיתי את הWSRESET הזה כדי שיאפס לי את החנות אולי יופיע, לא עובד.. בקיצור ניסיתי לעשות הכל וואלה לא מוצא איך מעדכנים, ויש לי וינדוס מקורי..

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by topcat115,

יש לי ווינדוס 8 מקורי, אחרי שהתקנתי ווינדוס 8, שדרגתי לווינדוס 8.1 ולאחר מכן לווינדוס 10. אם בעתיד מסיבה כלשהי אני אצטרך לפרמט את המחשב ולבצע התקנה נקייה של 8, כדי שיהיה לי עוד פעם 10 אני אצטרך לחזור על אותו תהליך? מה לגבי אחרי שנה של השדרוג חינם? אני עדיין אוכל לשדרג מ8.1 ל10 בחינם?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by arielman22,

שלום אני מנסה לעדכן את הנייד שלי HP PAVILION DV6 מווינדוס 8.1 (חוקי) ל 10 והוא נתקע לי כל פעם באותו השלב של 87% (מצורפת תמונה) ניסיתי כבר כמה הצעות כמו לעדכן ישר מהלוח בקרה וה WINDOWS UPDATE, אבל זה לא עוזר מישהו נתקל בזה ויודע מה הפיתרון?

• 24 תגובות
    • 8.1k צפיות
  16. Started by Guyn,

שלום לכם יא זאלאמים, שאלה קטנה שחבר שאל אותי: אם מותקנת כרגע במחשב מערכת ווינדוס XP עם Service Pack 1 וברשותו דיסק ווינדוס XP עם Service Pack 2. האם הוא יכול לבצע שדרוג/עדכון ללא פרמוט או התקנה מחדש כמובן?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by napoleon45,

מייקרוסופט הוציאה הודעה כי מחשבים בהם מחובר דיסק און קי או כרטיס SD, לא יקבלו את העדכון החדש ! https://www.zdnet.com/google-amp/article/microsoft-blocks-windows-10-may-2019-update-on-pcs-that-use-usb-storage-or-sd-cards/ אולי זה אמצעי להימנע מהעדכון ....

18. גרסה 1903 של Windows 10 זמינה כעת להורדה באמצעות כלי העדכונים של מערכת ההפעלה או עם כלי יצירת דיסק התקנה של מערכת ההפעלה. כמובן שלא צריך לקפוץ בראש. אם יש מחשב בצד ( לא עיקרי ) אז אפשר לנסות עליו. לא כדאי, לאור נסיון העבר, לסכן מחשב שעובדים עליו. אם אין, להתאזר בסבלנות עד שיובטח שהכל בסדר עם העדכון הזה ואז לעדכן. בהצלה לכולנו !

19. הי יש לי מחשב לאפטופ: ACER LATPOP MODEL Extensa 5630 (CPU INTEL T5800 @2GH (יותר מ 5 שנים) עם מערכת הפעלה "windows vista home premium installed SP-1" מעוניין לעבור ל WINDOWS-7 הרצתי בדיקת התאמה של MICROSOFT וקיבלתי הודעת אי ההתאמה הבאה: incompatiblity with ATI Mobility Radeon HD 3470 האם אין דרך להתגבר על אי התאמה זו , והאם עלי לבחור ב WINDOWS-XP בתודה אליעזר

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  20. Started by SilverCivic,

שלום , דבר ראשון אינני בטוח שזה הפורום הנכון לפרסום אז אנא קבלו ברוח טובה ותעבירו לאן שצריך (מנהלים) ולעיניין : האינטרנט אקספלורר 6 שלי (הסטרנדתי של XP HOME). עושה בעיות בהצגת דפים ותמונות. יש זמנים שהוא מעלה חלק ויש זמנים שהוא פשוט לא מעלה אתרים , או שמעלה רק טקסט מאתרים ללא תמונות באתרים מסויימים. מיותר לציין שלא מדובר במחשב (P4 2.6 512) או במהירות האינטרנט (2 מגה של 012). ואינני רוצה לעבור לדפדפן אחר כגון FIRE FOX , אלא פשוט לנטרל את הבעיה הזאת כי חוץ ממנה אני ממש מרוצה מהאקספלורר. לכן חשבתי אולי יש עידכון טוב שמעביר את הבעיה הזאת או אולי איזה PATCH. תודה ענקית לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  21. Internet Explorer לא מקבל אתרים עם סיסמאות. האקספלורר שלי , לאחר שהתקנתי את כל העדכונים הקריטים, עכשיו אם אני רושם לדוגמא כתובת כזאת : http://popper:pipper@www.lifestyle.com/member/ או כל כתובת אחרת בסגנון הוא לא מוצא אותה ורושם לי "שגיאה של תחביר לא חוקי" הדבר נובא מאיזה שהו עדכון שגורם לזה, בעבר קראו לו 832894 ונתנו לי פקודה להסיר אותו %SystemRoot%\ieuninst /q %SystemRoot%\inf\q832894.inf אבל כיום כנראה שינו לו את השם כי הפקודה זהאת כבר לא עובדת. איך אני מחזיר את זה למצב הקודם?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by yadaaa,

ניסיתי לעדכן XP ל-XPSP2 (אני יודע, אני יודע....). בסוף הייתי צריך להתקין מחדש. עכשיו, יש כפל ספריות בDOCUMENTS AND SETTINGS. כמו NetworkService ו- NetworkService.NT AUTHORITY איך אני משקם חזרה את כל הספריות? חלקן הצלחתי להתגבר על WP על ידי SAFE MODE ןשיטות אחרות, אבל בכל מקרה ההעברה מישן לדש תמיד היתה לספריות החדשות. איך אני מחזיר הכל כמו מקודם? (שישתמש בספריות הישנות) (ולשאלתכם - חלק מהתוכנות לא מקבלות את מעבר המשתמש לשימוש ב-LocalService.NT AUTHORITY - הן טוענות שהתוכנה לא מותקנת למשתמש זה).

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  23. ניסיתי לעשות לא DONT NOTIFY ME AGAIN לא עזר ניסיתי להתקין לא עזר רשם עדכון נכשל הוא כל הזמן חוזר זה העידכון http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=ED3FCE58-9BE9-4BD2-8660-2C4CDD687132&displaylang=en

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by gil_k,

פירמטתי לא מזמן אז הייתי צריך לעשות את העידכונים של ה WIN, סבבה. עכשיו היה לי כמה עדכונים, הכל התקין וזה חוץ מעדכון אחד שניסיתי להתקין אותו איזה 20 פעם והוא לא רוצה להתקין את עצמו. ניסיתי להוריד אותו גם מהאתר של Microsoft וזה כאילו מתחיל להתקין ואז אומר שההתקנה לא הסתיימה. העדכון שאני מדבר עליו זה: Security Update for Internet Explorer 7 for Windows XP (KB938127) מה אפשר לעשות איתו? יכול להיות שהוא גם פוגע קצת בביצועים של המחשב שכל הזמן יושב לו שם העדכונים האלה? כי שאני נגיד משחק CS 1.6 יש כל שניה וחצי ירידה של FPS וישר הוא חוזר ושוב יורד ושוב חוזר.. בקיצור אי אפשר לשחק ככה. ולא מזמן רק פירמטתי (רק את C. שב D יש לי משחקים, סרטים, שירים וכל זה). יכול להיות שהבעיה באה מ D? …

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  25. Started by shay360,

שלום לכולם! אני מנסה להתקין את העדכון של העברית בWIN 7 ואחרי שמתבצע אתחול למחשב (לפני הלוגין לווינדוס) אני מקבל הודעה שמתבצעים שינויים בתצורה או משהו כזה... ואחרי כמה דקות כתוב שקרתה שגיאה ומצב משוחזר לקדמותו...(ניסיתי את זה פעמיים) למישהו יש מושג למה זה קורה?יש מקום כל שהוא במחשב שיש בו לוג של הדבר הזה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.