עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yitzy,

אני רואה סימני שאלה במקום אותיות בעברית בשימוש עם ווינדוס 7 זה קורה רק בתוכנות שאני משתמש בהם (כמו FastStone או FDM)...לא בתוכנות של הווינדוס הורדתי language pack בעברית אבל זה לא עזר כתיבה בעברית עובדת בלי בעיות Windows 7 ultimate באנגלית תודה

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  2. Started by roeiw,

למי יש פיתרון?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  3. Started by asafbar,

שלום אני מטפל במחשב בעסק שהוא שרת ראשי ועליו מותקנת Windows 2000 Server אתמול כאשר הפעלנו את המחשב כל העברית על שולחן העבודה היתה הפוכה וכן בתוכנות של DB של המשרד גם הכל הפוך באאוטלוק העברית היא כרגיל ללא שום בעיה כמו כן גם באינטרנט חיפשתי בהגדרות איזוריות ושם הכל על עברית וכל סימוני יוניקוד מסומנים רק אציין שלא בוצע שום שינוי כזה או אחר במחשב למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה הנ"ל??

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by schumih,

אהלן התקנתי XP PRO במחשב חדש שקיבלתי, והעברתי שירים מהמחשב הישן. בכל השירים - האותיות מהופכות לגמרי. הווינדוס באנגלית ... מה אפשר לעשות בשביל שזה לא יהיה הפוך? בנוסף, באפשרויות שפה אין לי אפשרות לבחור שפת הקלדה עברית - מה עושים בשביל שכן תהיה אפשרות כזו? תודה !

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by kikkler,

לאחרונה פירמטתי והתקנתי XP מחדש. יש לי שתי בעיות עם העברית במנהל קבצים / explorer 1) שמות (של סיפריות, קבצים) מופיעים בעברית הפוכה (אמגוד במקום דוגמא) 2) המועדפים מופיעים בג'יבריש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by A.Iniesta,

מאז התקנתי פונט עברי חדש ולאחר מכן מחקתי אותו - הגדרות העברית השתבשו. - זה מתבטא בקבצי טקסט שהיו על המחשב שעולים כרגע בג'יבריש. - קבצי טקסט שאני כותב בעברית ומנסה לשמור, מקבל את השגיאה שמדובר בתווי יוניקוד ואם אני רוצה לשמור אני צריך להעביר לפורמט יוניקוד ולא ANSI. - כתוביות לסרטים : כל כתובית קיימת וכל כתובית שאני מוריד - מוצגים בגיבריש, לא משנה ההגדרות או התוכנות בהם אני פותח את הוידאו. שיחקתי עם כל ההגדרות האפשריות של הכתבן ושל השפות בווינדוס (כולל התקנת MUI עברי), ללא הועיל. שחזור מערכת לא אפשרי. אף פונט עברי לא חסר. אני אובד עצות, ומרגיש שניסיתי הכל - אני מעוניין להמנע מפרמוט והתקנה מחדש ככל האפשר. יש למישהו כיוון בבקשה? :confused:

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Divine,

יש לי windows 2000 pro והוא לא מוכן לקרוא עברית כמו שצריך לדוגמא באיי סי קיו כל העברית חוץ מההודעות עצמן וההסטוריה זה גי'בריש נגיד אם מישהו רושם בפרטים בעברית אני לא רואה אני צריך עזרה להתקין עברית שתעבוד ניסיתי במאפייני שפה ומיקום להוסיף גופנים וזה פשוט לא עבד הוא העתיק קבצים ולא עשה כלום אם למישהו יש את הפתרון הוא יוערך מאד!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by jack16,

האם ניתן להתקין עברית לויסטה Hom Premium ? ???

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  9. Started by matanelm,

קניתי מחשב חדש שבא בארה"ב ומותקן עליו vista home premium שיניתי את כל מה שכתוב שם לעברית אבל עדיין כל התפריטים והכל באנגלית. מה עושים?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by YAAKOV33,

??? בבקשה עזרה !! התקנתי WIN 2000 וכל מה שכתוב בעברית הוא לא מזז ורושם את זה בג'יבריש אני התקנתי את הHEBREW בהגדרות אזוריות בהתקנה אבל עדיין אני לא יכול לכתוב בעברית (או לראות עברית) מה אפשר לעשות ???????????

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Proww,

היי חברים. התקנתי במחשב הנייד שלי Windows XP pro SP3. הווינדוס הינו באנגלית. איך ניתן להפוך אותו לעברית?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום, יש לי WINDOWS VISTA ULTIMATE והוא מאפשר לי תוספת עברית כאחד מה- UPDATES בן דוד שלי קנה עכשיו WINDOWS VISTA BUSINESS האם גם שם יש לי אפשרות להוסיף עברית, כי בדקתי וכרגע הוא לא נותן לו ב- UPDATE את האפשרות, ואם כן קיימת לגרסה הזאת מאיפה אפשר להוריד את התוספת עברית?

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  13. Started by arie2006,

ברשותי winxp home Ed בגירסה האנגלית. האם ניתן "לגייר" אותו כך שכל התפריטים יהיו בעברית כפי שניתן לעשות ל- winxp pro? במידה וכן- כיצד עושים זאת? :s05: תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by pincher77,

שלום לכולם, התקנתי Windows XP Pro+SP2 והוספתי את החבילת עברית משום מה חלק מהווינדוס עדיין נשאר באנגלית ולא הכל כתוב בעברית.. למה? הלכתי להגדרות שפה סימנתי הכל עברית - לא עזר עדיין. נגיד במקום שיהיה כתוב "המסמכים שלי" כתוב עדיין מיי דוקיומנטס וכאלה... לא מבין מה הבעיה פה ולמה זה לא הופך את כולו לעברית.

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  15. Started by giliboy,

מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני מוריד את התוסף שהופך את xp לעיברית? :-\

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by BeN-T,

שלום ברשותי Xp professional באנגלית מקורי.רציתי לדעת אם יש איזה משהו שאני הופך אותו לעברית?! והאם זה יעשה לי בעיות?? (אם יש דבר כזה ואינו עושה בעיות בווינדוס אני מאוד ישמח ללינק.) בתודה. בן.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by dan9,

היי מהיכן אני יכול להשיג עברית לWINDOWS 7 32 BIT גירסה 7264? הפכתי את הרשת ולא מצאתי תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אהלן. התקנתי על המחשב windows 7 ultimate 32 bit באנגלית, וסידרתי לו את המיקום לישראל ואת השפה לעברית. הוא כותב וקורא בעברית כמו שצריך, אבל ישנם מספר בעיות. 1. יש אתרים כלשהם בעברית שהוא כותב לי את שם האתר בג'יבריש ועם סימני שאלה ויש אתרים שאני בכותרת עברית ולא ג'יבריש. 2. כנ"ל גם שירים בעברית ב winamp. 3. יש בעיה ב win7 לגבי החלפת השפה ע"י לחיצה על alt+shift שהוא משנה לפעמים משנה את השפה, לפעמים אם לוחצים על caps lock הוא לא מתבטל וצריכים ללחוץ עוד פעם על alt+shift בשביל לבטל. בכל שאר הדברים הוא עובד וקורא וכותב עם עברית כמו שצריך. רק בכל אלה שהם דברים מאד מציקים. איך אני מסדר את העניין? אני לא רוצה להתקין שפה עברית לwindows אני מעדיף באנגלית כמו שיש לי עכשיו.. מישהו יכול…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  19. היי לאחרונה קניתי את הויסטה והתקנתי אותה . היא הייתה עם סרויס פאק אחד הורדתי עדכונים ממיקרוסופט והפכתי אותה לעברית כשביקשתי להתקין את הסרויס פאק שתים הוא ביקש שאחזור לאנגלית כרגע חזרתי לאנגלית ועדכנתי את הסרויס פאק שתים הבעיה היא שהוא לא נותן לי להתקין עכשיו עברית . ואני שואל , עדיין לא יצא עברית לסרויס פאק שנים ? מה אני צריך לעשות ? נ.ב זה ויסטה 64 ביט אולטימט .

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  20. Started by guyl3,

שלום , איך אני מעברת (מלשון עברית) את הלינקים חיפשתי תשובה > כל מה שמצאתי שאפשר להוריד את התמיכה ב windows update >שבדקתי מצאתי שפות ... אך לא עברית משהו שקשור לLIP ***בנוסף אני לומד mcdst וחסר לי חלק של remote assistance אני מצליח להפעיל הדגמה עלvirtual pc אך לא בין שני המחשבים הפיזים שברשותי ( אחד vista והשני xp home

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  21. Started by esaly,

שלום חבר'ה! יש לי בעיה... כל פעם שאני מתקין ווינדוס XP , אני מתקין גירסה באנגלית ואז מתיקן פאצ' MULTI LANGUAGE על מנת לשנות את התפריטים לעברית... במחשב האחרון שעשיתי את זה הוא יצר לי מצב שהחלק מהווינדוס באנגלית וחלק בעברית...למשל הSTART MENU בעברית והMY COMPUTER באנגלית... יש לציין שהתקנתי כמו תמיד ואף פעם לא הייתה לי בעיה....ברגע שהתקנתי את הMULTI LANGUAGE הכל היה בעברית וזהו... מה אני יכול לעשות???

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  22. Started by L1ron,

שלום, התקנתי לפני יומיים WIN7 32BIT ENGLISH לראשונה. אחרי שהתקנתי את כל העדכונים והדרייברים , כמובן הוספתי בKEYBORED את השפה עברית למחשב... העניין הוא ששאר המחשב נשאר באנגלית , וזה לא הבעיה העיקרית,הבעיה שאני רואה בתוכנות צ'אט שכותבים בעברית בג'יבריש... ואני רואה כתוביות בג'יבריש... בבקשה תעזרו לי , אני רוצה להפוך את המערכת לעברית... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  23. היי, בלפטופ שלי מותקן XPSP2 אני מחובר לדומיין, ולמרות שהמקלדת הדיפולטית היא US עדין שאני עושה ריסט, המחשב עולה עם HE למסך ה LOGIN יש מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  24. Started by evman007,

אהלן. שאני עושה חיפוש באימיול למשל בעברית אז אני רואה רק סינית .ככה גם למשל בתוכנות כמו וורד ,אם שולחים לי קובץ שנכתב בעברית אותה בעיה. בדקתי בהגדרות שפה בלוח בקרה וכל אפשרויות העברית מסומנות.מה זה יכול להיות?

25. Started by A.Iniesta,

האם ניתן לעברת אותם (בהנחה ששניהם 32 סיביות) כך שיציגו עברית מלאה כולל תפריטים, ולא רק תמיכה במקלדת? או שחייב להתקין גרסאות עברית מההתחלה? אם כן אפשרי, אנא קשרו אותי להורדות המתאימות. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.