עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Aviram,

יש איזושהי תוכנה שמתקינה עיברית בווינדוס בלי שצריך את הדיסק של הווינדוס? תודה.

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  2. Started by ThE_BesT,

יש לי תוכנה (רשימון 98) אשר רצה תחת דוס כשאני מפעיל אותה בווינדוס אקס.פי העברית הפוכה דבר שלא קורה בווינדוס 98 יש לכם מושג מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. Started by MONORAIL,

שלום לכולם אני מנסה להריץ תוכנת דוס בעברית תחת WIN XP HOME, אך משום מה אני רואה רק ג'יבריש. יש למישהו פתרון? תודה מראש....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ToR,

לאחרונה אני לא יכול לכתוב בעברית בIE , אבל מצליח לכתוב בכל שאר התוכנות, יש למשהו מושג איך לסדר את זה? את זה אני כותב בעזרת PASTE

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by def,

אני משתמש בXP העברית באיטנטרנט ובכלל מסודרת רק באוטלוק זה גיבריש השולח הנושא וכו המייל עצמו בעברית מה עושים?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by godisme171,

התקנתי את הWINDOWS XP PRO ואי אפשר לרשום בעברית מה לעשות

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  7. Started by Idan-h,

התקנתי את וינדוס 98 באנגלית ולא מצאתי דרך להוסיף עברית. מחיפוש פה באתר הבנתי שצריך גרסה עברית: Hebrew Enabled. האם באמת לא ניתן לפתור את הבעיה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by y_a_n_i_k,

חסרה לי עברית בwin7, אני יכול לכתוב... בכל מקום עברית אבל נגיד כשאני כותב בnotebook בעברית הוא אומר שהוא לא מצליח לשמור את זה כקובץ רגיל ואם אני שומר בכל מקרה זה יוצא לי בסימני שאלה או ג'יבריש כשאני פותח מחדש. זה לא המקום היחיד שזה משפיע עליו.... לכן אני זקוק לפתרון.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by roei88,

יש לי ווינדווס 98 באנגלית ואי אפשר לכתוב או לראות שם עברית. שנכנסים לאתרים בעברית זה כותב שצריך להוריד פונט בעברית או משהו כזה, ושזה בא להוריד יש איזה שגיאה. מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ycltdycltd,

אני מזמין windows 7 דרך חותם (הזמנות למורים) ובגרסת ה64bit יש רק את השפה האנגלית. האם יש אפשרות להתקין עדכון שפה או משהו כזה ולהפוך את הווינדוס לעברית?

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  11. Started by anox,

שלום לכולם, רכשתי זה עתה מכשיר PDA עם מע' ההפעלה שבנושא אבל ללא עברית, ולכן אני לא יכול לקרוא SMS ודפי INTERNET בעברית מישהו יודע איך אני להתקין ומאיפה אני משיג פונטים בעברית כדי לסדר את הענין??? תודה רבה, ANOX

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  12. Started by ofir_mim,

יש לי שאלה קטנה כיצד אני הופך WIN XP PRO בעברית (הותקן כך במקור ללא MUI) לWIN XP PRO באנגלית????

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  13. Started by nivz,

התקנתי ווינדוס XP על מחשב חדש, והיו קצת בעיות עם העברית אבל התקנתי עברית והכל בסדר, הבעיה היא שכל פעם קופצות בעיות מציקות בקשר לעברית שאין לי מושג איך פותרים. המחשב יכול לכתוב ולפענח עברית (Notpad, אינטרנט וכו') אבל לא מסוגל להריץ התקנות מסויימות מתיקיות שיש להן שם בעברית (הוא כותב איזשהי error על הקובץ התקנה שממוקם ב c:\downloads\????\a לדוגמא) ועכשיו הדבר הכי מציק זה שחיברתי את האייפוד (ואני משתמש בAnapod Explorer והתוכנה הפכה לי את כל השמות שירים בעברית והפלייליסטים לג'יבריש.. מה עושים? יש איך לסדר את זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by אבי11,

שלום מותקנת לי חלונות אקס פי פרו. אני רואה עברית כאשר אני נכנס לאתרים עבריים אבל כנראה שלא מותקנים פונטים בעברית, מכיוון שאני לא מצליח לכתוב עברית בוורד. כמו כן באאוטלוק אקספרס אני מקבל ג'יבריש היכן שנכתב במקור בעברית. אשמח לקבל ייעוץ כיצד להסדיר את הבעיה.

15. Started by ofir667,

אני לא יכול לכתוב בעברית באינטרנט, מה לעשות? אז איך כתבתי עכשיו? כתבתי בוורד והעתקתי

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  16. Started by sdfyuio,

שלום יש לי מחשב שהגיע בבסיס עם ווינדוס 8.1 באנגלית. התקנתי לו את העברית, ועדיין הרבה אופציות בווינדוס נשארו באנגלית (כמו סריקה, וידיאו, כל האפליקציות, ועוד ועוד). מה הדרך לתקן את זה?

• 10 תגובות
    • 4.2k צפיות
  17. Started by tommy_g,

שוב שלום חברים, לא יודע מה נפל על הווינדוס אצלי,אבל הוא מתקשה להציג עברית... דוגמה בתמונות. מה עושים?? תודה מראש, תומר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  18. Started by kuku_gril,

יש לי בעיה שמלווה אותי שנים. מוגדרים לי בווינדוס 2000 ערכות שפות באנגלית ובעברית. בממשק של ווינדוס אני יכול לקרוא ולכתוב את שניהם ,הבעיה מתחילה ברגע שאני מריץ תוכנות. למשל באקספלורר בכניסה לאתר שבו בדף מספר תתי חלונות (כמו למשל אתר ניירות ערך -שערים בחלון אחד ,עליות וירידות בחלון אחר וכולם באותו הדף!) קידוד לעברית מונע ג'יבריש רק בתת חלון אחד -בכל השאר הג'יבריש נשאר. או דוגמא נוספת ,יותר פשוטה ,בקאזה למשל אי אפשר לכתוב ולקרוא בעברית בכלל ,האפשרות להחלפת שפה קיימת (סמן מתחלף מסמן שמאלי לימני ולהיפך) אבל התוצאה בכתיבה היא ג'יבריש. רעיונות? תודה.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  19. Started by 2004,

התקנתי את הדיסק של הווינדוס XP ואין לי עברית (התקנתי גרסא אנגלית) אין לי את הדיסק מאיפה אני יכול להוריד תמיכה בעברית? נ.ב אני בטוח שכבר היה הודעה כזאת אבל עשיתי חיפוש ולא הצלחתי למצוא מישהו יכול לתת לי קישור או משהו כזה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Silver Dragon,

עשיתי פירמוט, היה לי ויסטה והכל היה בסדר, ועכשיו התקנתי גירסא אחרת, כל המסמכי טסט, הרבה תוכנות וכו' כותבים בג'יבריש או סימני שאלה במקום עברית, באינטרנט לרוב אין לי בעיות.. ניסיתי להתקין את העברית מהעידכונים בתקווה שזה יפתור את הבעיות אבל זה לא פתר.. המערכת הפעלה פועלת בעברית כמו שהיא פועלת באנגלית, הרבה תוכנות לא מפענחות עברית תודה לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  21. Started by ybe,

התקנתי במחשב vista ultimate64 בגירסה האנגלית. 2 בעיות : 1. ALT+SHIFT "מסרב" להחליף בין עברית לאנגלית והפוך. מבדיקה שערכתי, אלו הן ההגדרות של החלפת השפה. 2.OFFICE 2007 בעברית, כשאני מדפיס מסמכים בעברית (WORD 2007) הסמן כל הזמן נמצא בצד ימין(לא מתקדם עם הדפסת המילה) ואף סדר המילים מתהפך.לדוגמא: אני מעונין להדפיס" היום מאוד חם" התוצר שמתקבל"חם מאוד היום".כדי לפתור את הבעיה התקנתי את חבילת השפה עברית(למרות שלא ברור לי מה תפקידה של חבילת השפה) כמו כן, התקנתי SP1 עבור office 2007 הבעיה כמובן לא נפתרה.ההגדרות של האופיס הן בסדר גמור(נבדק על מחשב אחר שיש לי בבית שמותקן עליו XP) תודה,

22. Started by zxcv12,

שלום לכולם!!! קניתי מחשב נייד לא מזמן עם מערכת הפעלה ויסטה פרימיום אבל החיסרון הוא שהיא באנגלית ומאוד הייתי רוצה להפוך אותה לעברית, הבנתי שתמיכה ב-MUI יש רק מגירסת אולטימייט ומעלה... אשמח מאוד אם למישהו יש רעיון, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  23. Started by tomermu,

אני רוצה לקנות נייד מארה"ב שמותקן עליו כבר חלונות 7. מן הסתם זה יהיה HOME או PRO באנגלית. השאלה שלי היא איך תוכנות בעברית יעבדו ? אם אני ארצה להתקין אופיס בעברית או תכנה משרדית אחרת בעברית? החלונות יודע להמיר לעברית למרות שהממשק באנגלית?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  24. Started by badmama,

היי חבר'ה, שבועיים בערך מאז ההתקנה מחדש, וזה עדיין מעיק לי. התקנתי XP PRO (חוקית למהדרין!) בגרסה אנגלית, התקנתי את כל תוספי השפה העברית האפשריים ועדיין משום מה אני מקבל מיילים עם "?????" במקום עברית. בתוכנות מסוימות (ACDSEE, ICQ) אני מקבל גם "????" במקום השם העברי, כשמסנג'ר לדוגמא - הכל עובד פיקס. מה לא עשיתי נכון?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  25. Started by Home Boy,

אהלן, יש לי וינדוס 7, מותקן בו עברית, כל ההגדרות בלוח הבקרה מוגדרות לישראל ולעברית אך עדיין הרבה או אפילו כל קבצי הזיפ שנמצאים בהם קבצים בעברית מופיעים כג'יבריש או סתם קווים במקום העברית איך אני מתקן את זה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.