עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני לא מדבר על סתם פרסומות כשאני נכנס לאינטרנט כל הזמן אתר הבית שלי משתנה לאתר פורנו וכל איזה חצי שעה מופיעות לי על המסך תמונות פורנו וזה לא מפסיק :-X ואני לא מצליח להיפטר מזה!! אני חייב לכבות את המסך כל פעם שאני יוצא מהחדר כדי שלא יראו מה הולך על המסך אני חייב עזרה דחוף חברה תודה

2. Started by No_Man,

יש לי 2 שאלות . . . א. Windows XP Home EDition מקורי, הוא Bootable (הדיסק לא נמצא אצלי כרדע אז אני לא יכול לבדוק)? ב. איך אני מתקין מערכת הפעלה כאשר הדיסק הוא לא Bootable ? לילה טוב.

3. Started by day-walk34,

מחשב חדש לוח אם ASUS P4 800D בבקשה אם משהוא יודע איך מקווה שהשאלה בפורום הנכון נ.ב יש לי 120 גיגה איך אני מגדיר את המחיצות בהתקנה לפני או אחרי איך אבוד עצות עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  4. Started by lidor_abo,

חברה איך אני יודע אם הגירסה שברשותיי היא הגרסה האחרונה של הויסטה? בתודה lidor_Abo

5. Started by cohenkobi1,

אני רוצה לשלוח קובץ בmsn messenger, וכשאני מתבקש לבחור את הקובץ אותו אני רוצה לשלוח, אני צריך לחפש בתקיות במחשב, יש למישהו דרך לשנות את התקייה שבה זה נפתח אוטומטית? אפילו תוכנת tweak תהיה בסדר. תודה מראש, קובי.

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  6. Started by ac1240,

התקנתי VISTA בנוסף ל XP ואחרי ההתקנה נעלם לי כונן אחד היה לי C D E ועכשיו רק C D ה E זה חלק מהHD בקשה תעזרו לי אני נואש עריכה: נכנסתי ל DISK MANGEMENT ואני רואה שכל הכונן שנעלם הפך ל FREE SPACE איך אני יכול להחזיר את המיידע?

7. Started by Axel Foley,

במנהל המשימות מופיע תהליך לא פעיל שאני לא יכול לסגור, שלוקח המון משאבים מה-CPU. עשיתי סקירת spyware ווירוסים והמחשב נקי. איך אפשר לסגור את התהליך? תודה לכולם [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  8. Started by ilanb0,

לחמי מערכת הפעלה חלונות 8. הנכדים התעסקו עם המחשב ושיבשו את הצבעים לחלוטין. הצבעים של המסגרות, הפונטים וכל צבע רקע - פסיכודליים לחלוטין. כל ניסיון שאני עושה איני מצלילח להחזיר את צבעי ברירת המחדל למה שהיה עם הפעלת התכנה מלכתחילה. איך לעזאזל אני מחזיר הכל למצב הראשוני, כך למשל שסמל האאוטלוק יהיה צהוב ולא מן כחול מזעזע כפי שהוא עכשיו, או שסימן דפדפן הכרום יהיה אדום כמו שצ"ל ולא סגול...

9. Started by dj-elvis,

שלום לכולם אני הסרתי כמה דברים מהווינדוס בהסרה התקנה של רכיבים אבל נוכחתי לזאת שהדברים שהסרתי עדיין נימצאים ברכיבים שמותקנים אבל אין אפשרות להסיר אותם אבל הם נימצאים הרשימת רכיבים המותקנים השמח לקבל הצעות לגבי טיפןל בעיניין האמת שזה ניראה לי דיי מוזר מקווה שתעזרו לי בעיניין בתודה מראש מייקל

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  10. זה נשמע קצת תמוה ומוזר, אבל יש דרך להחזיר את ה- Taskbar ב- 7 להיות כמו ב- XP? אני לא כ"כ אוהב את הסידור החדש הזה. אני מעדיף להשאר כבר עם ה- WIN7 זה בין הדברים היחידים שמפריעים לי שם. הצלחתי לעשות את זה רק באופן חלקי. איך אני גורם ליישומים למשל (כמו מסנג'ר) להתקפל, ולגרום לכך שיהיה Icon קטן על שורת המשימות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by JHONLEV,

מה זה הWINDOWS הזה-Microsoft SQL SERVER 2005 Enterprise Edition 32 Bit & 64 Bit הא טוב ? נגיד טוב להתקין אותו על מעבד AMD ATHLON 64 BIT 3800 DUEL CORE? 1G RAM ומה לגבי WINDOWS NT?

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  12. Started by miim17,

אני מועניין להגביל משתמשים פשוטים מלמחוק קבצים. משום מה אין לי את תגית האבטחה כאשר אני בוחר "הגדרות" של ספריה או קובץ. איך אני מוסיף אותה?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  13. Started by danezeq,

שלום לכולם. באמצעות התוכנה windirstart, תוכנה שעוזרת לי למפות את הקבצים במחשב אני מוצא שיש הרבה קבצים עתיקים שנשמרים בתוך התיקייה $RECYCLE.BIN ותופסים שטח יקר אני הולך לסל מיחזור והוא ריק! יתראה מכך, אני מבטל את האפשרות להסתיר קבצי מערכת, ןעדיין התקייה $RECYCLE.BIN ריקה! אז הקבצים האלה, למה הם קיימים? למה ווינדוס שומר אותם? למה הם נסתרים? למה אני חייב תוכנה צד שלישי כדי למחוק אותם?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לכולם כל פעם שאני נכנס לGOOGLE או לאתרים אחרים עם מנוע חיפוש ומקליד עברית אני מקבל גיבריש וכל מיני אותיות מוזרות שמתיREGIONAL SETTINgSאת כל ההגדרות על עברית וזה עדין קורה אשמח עם תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by אברהם2,

שלום כאשר אני מעלה את הוינדווס, עולות לי באופן אוטומטי אין ספור (כ-40) תוכנות שונות. המחשב חדש ולא פוצצתי אותו בתכנות סתמיות מותקנות עליו תוכנות גרפיות של אדובה, אוטוקאד, מקס וכ"ו האם תוכלו להמליץ לי לגבי תוכנות 'שירותים' שניתן לוותר על הרצה אוטומטית שלהם? כל זאת, כמובן, כדי לזרז על עגלת הויסטה תודה

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  16. Started by Wizard Of Oz,

יש לי XP ו-ADSL ורציתי לדעת איך אני עושה שאני לא אצטרך להפעיל את הקישור לאינטרנט ושהאינטרנט יהיה מחובר תמיד...... תודה

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  17. Started by guy_pr,

שלום יש לי מחשב פנטיום 3 800 עם 196 זיכרון פנימי ורציתי לדעת איזה מערכת הפעלה כדי להתקין עלוי העם win 2000 הוא win xp עכשוי המחשב עובד עם win 2000 ועובד מצוין .ואני רוצה לפרמט אותו . גיא .

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  18. Started by Kukishin,

יש איזה פיתרון? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by idofr,

היייייייייי אנשים לפני כמה ימים היה לי סתם ככה משעמם אז עברתי על הפרטים של המחשב שלי בaida וראיתי שהזיכרון הווירטואלי של המחשב שלי הוא ב25 אחוז שימוש והזיכרון הפיסי ב41 ולפי דעתי אני מפסיד קצת מהירות על הדבר הזה אז יש דרך כול שהיא שאני יכול להעביר חלק מהעומס של הזיכרון הווירטואלי לזיכרון הפיסי (לא את כולו כי ה25 אחוז האלה הם בערך 95 אחוז המזיכרון הפיסי שלי)

20. Started by lior2201,

מישהו יכול לומר לי בקשה איך מסירים SP3 וחוזרים לSP2?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  21. Started by cd73,

שלום רב: יש לי מערכת הפעלה מסוג win 2003 server . אני רוצה להתקין תוכנת אנטי ווירוס טובה, מי יכול להמליץ לי על אנטי ווירוס על מנת שאוכל להתקין על הסרבר בהקדם. אודה לכם על תשובתכם בהקדם

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  22. Started by Nati_The_King,

אני לא יודע מה לעשות לפעמים המחשב לא עולה יש לי ווינדוס אקספיי ואני לא כ''כ מבין אנגלית מי יכול לפרש לי? http://img181.imageshack.us/my.php?image=dsc00898at8.jpg

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  23. Started by slowdive,

יש לי דיסק של XP SP2 32 BIT ודיסק SP3 קניתי מחשב עם מעבד אינטל E7200 והשאלה אם יש איזו שהיא סיבה להעדיף XP64

24. Started by אנדי,

שלום, מדי פעם אני מוריד מסמכים שמצורפים להודעות דוא"ל שאני מקבל, כדוגמת תמונות ומסמכי word. אלה מה, הקובץ מגיע לשולחן העבודה כשני קבצים בפורמט כללי כלשהו ובשם שניתן להם כנראה ע"י שרת הדואר (תמונה מצורפת), אחד מהקבצים אפשר למחוק ואילו השני הוא 'קובץ רפאים' - האייקון שלו מופיע על שולחן העבודה אך חלונות מסרבת להכיר רשמית בקיומו. הוא מזוהה ע"י תוכנה לזיהוי rootkits אך איני מכיר כל דרך למחוק אותם. מה עוד ניתן לעשות? יש לי בעייה עם צירוף התמונה להודעה. היכן ניתן למוד כיצד עושים זאת נכון? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  25. Started by Gnome,

איך אני יכול להפעיל את המשחק GTA3 על מערכת ההפעלה WINDOWS XP?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.